Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam listeniz doğru kızalar.. bende eriyimde listeyi kontrol edin :)

5. Takım

Cocostar 64,9/64,5/0,4/ % 0,62 geri dönmek üzere ayrıldı.
tunituni 75,7/74,7/1,0/1,32
ergh 64,6/64,8/-0,2/-%0,30
elifezgi 69,4/69.3/0,1/%0,14
buffy26 71/71/0,0/%0,00 bildirimde bulunmadı.
maway 71,5/71,0/0,5/%0,70
seng 49,1/49,1/0,0/%0,00
berivannnn26 82,8/81,7/1,1/%1,33
benim ruyamsensin 57/56,5/0,5/0,88
çiğdemmm86 80/79/1,0/1,25

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,59)

Canım küçük bir küsürat yanlışı vardı.Oda ortalamayı etkilemiyor zaten.Liste doğru eline sağlık.

Son düzenleme:
kendimi salak gibi hissediyorum ama evet gene beceremedim,bende temelli sildim attım
Çok hoşsun yaÇok kolay yapılıyor ben alıştım da neden sonra seninki açılmıyor anlamadım.O siteye girdiğim an benim ticker bölümüm açılıyor.Seninkini açamadım.offf

toplantıyı ne zaman yapıcaz ablacım iyi olur aslında

bu liste olayı seni çok üzmüş anlaşılan takma kafana ablacım haftaya çok iyi olacak

ben vicdan azabı hissediyorum sanki ortalamayı ben düşürdüm gibi hissettim :26:

ben vicdan azabı hissediyorum sanki ortalamayı ben düşürdüm gibi hissettim :26:
Zeliş sen neden kendini suçluyorsun.Biz az kilo vermene veya duraklamana birçok yorum yapıyoruz ama bu iyiliğin için.Bir yandanda acaba bilmediğiniz bir rahatsızlığın mı var diyede endişe ediyoruz.Bu hafta menün çok güzeldi çok kilo vermeni beklerdim ama belkide vücudun alışmaya çalışıyor.Bu hafta aynı güzel menülerle ve sıfır kaçamaklı bir hafta geçir.Cuma bakalım ne olacak.Yoksa gerçekten kesinlikle doktora gitmelisin.

Kızlar merhaba,

Bugün biraz yoğun işler geçmişe bakamadım çok fazla. Ama moral bozmayalım daha çok çalışalım!

Ben bu haftasonu memlekete gidiyorum, düğün için yer ayarlamaya ve aileler bir araya gelecek diğer şeyleri konuşmak için. Annanemde kalacağım, onda da internet yok. Laptopımı yanıma alacağım, umarım girebilirim bir yerlerden.

Pazar akşamı ya da pazartesi sabahı İstanbula döneceğim..

Tatlı ve yorucu telaş başlıyor desene.Kolay gelsin canım.Giremezsen Ebru izinli yazar

Kolay gelsin canımcım sana , haticenin de dediği gibi telaşlı ,stresli zamanlar bunlar ama bu koşturmaca bitince de diyosun ki üüüüüff boşuna stres yapmışım :))
keyfini çıkar , eğlenmeye çalış hatta !
tekrar kolay gelsin , hayırlı olsun ...

kolay gelsin iyi eglenceler canim )

ahanda bu sefer olduuuuuuuuuuuuuu

hadi hayirli olsun

ben bugün spor yapamiycam heralde yaa sabah 3 bardak ada cayi ictim ama karnim agriyor öylece yatiyorum..yarinda oglumun streetball turnuvasinin finali var..burdada 1.olurlarsa yaz kampina gidicekler nba oyuncularindan calistiricilari olucak ..süpper bisiii..bakalim kac takim gelicek finale...sans dileyin bize:)

bugünde okulda spor gunu vardi..kizimin sinifi onlarin senesi basketbol turnuvasi yapicaklardi 1. olmuslar..birbirlerine girmisler resmen :))kavgalar olmus:) oglumun senesindekilerde de leichtathletik te yarisicaklardi..800 m yaristada oglum kazanmis..baya sportmen aileyiz bizya:))) hos bisi olmuyo.. belki spor notlarina yansir sadece

eve gelen herkes anlatiyor kim düstü kim sakatlandi kim ne dedi kafam sisti

Tam ben diyecektim ne kadar sportmen bir ailesiniz öyle.Şimiden başarılar canım inşallah kazanırlar.

kizim biraz tembel spor derslerinin disinda aktiv degil ama oglum cok seviyor..hergün bi programi var..tam gelisme zamani ileride belki bukadar istemez:)

maşallah annelerine çekmişler herhalde çooook sportmen bir ailesiniz maaşallaaahh
iyi şanslar size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…