Ne güzel tebrikler Zeynepbu arada sabah 44 beden pantolonlarımı denedim,girdim ve fermuarları kapandı
Ne güzel tebrikler Zeynep
Sen tickere yapmadın mı?
selam listeniz doğru kızalar.. bende eriyimde listeyi kontrol edin :)
5. Takım
Cocostar 64,9/64,5/0,4/ % 0,62 geri dönmek üzere ayrıldı.
tunituni 75,7/74,7/1,0/1,32
ergh 64,6/64,8/-0,2/-%0,31
elifezgi 69,4/69.3/0,1/%0,14
buffy26 71/71/0,0/%0,00 bildirimde bulunmadı.
maway 71,5/71,0/0,5/%0,70
seng 49,1/49,1/0,0/%0,00
berivannnn26 82,8/81,7/1,1/%1,33
benim ruyamsensin 57/56,5/0,5/0,88
çiğdemmm86 80/79/1,0/1,25
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,59)[/
Çok hoşsun yakendimi salak gibi hissediyorum ama evet gene beceremedim,bende temelli sildim attım
toplantıyı ne zaman yapıcaz ablacım iyi olur aslındaBu toplantı konusunu çoktandır düşünüyorum ben. Dediğim bugün akşam konuşur detaylarını belirleriz. Hatta takım kurallarına bile eklemeyi düşünüyorum. Belli bir gün belli bir saat belirleyeceğiz ve herkes kendini ona göre ayarlayacak. Toplu bir şekilde karar alınır herkes aynı anda fikrini söyler.
Ayrıca Hatice uzun bir süre izine ayrılacağı için takıma yeni bir kaptan yardımcısı seçilecek. Bu konuyuda herkes düşünsün toplu olarak karar veririz.
Kızlar ben çıkıyorum artık. 15:00 gibi uğrarım. Hatice liste sana emanet canım. En sondaki liste en doğru liste. Paylaşım alanınada eklersen sevinirim. Nasıl yapılacağını biliyorsun sanırım? Olmazsa ben geldiğimde de ekleyebilirim. Sen nasıl istersen öyle yap canım. Öpüyorum herkesi.
Zeliş sen neden kendini suçluyorsun.Biz az kilo vermene veya duraklamana birçok yorum yapıyoruz ama bu iyiliğin için.Bir yandanda acaba bilmediğiniz bir rahatsızlığın mı var diyede endişe ediyoruz.Bu hafta menün çok güzeldi çok kilo vermeni beklerdim ama belkide vücudun alışmaya çalışıyor.Bu hafta aynı güzel menülerle ve sıfır kaçamaklı bir hafta geçir.Cuma bakalım ne olacak.Yoksa gerçekten kesinlikle doktora gitmelisin.ben vicdan azabı hissediyorum sanki ortalamayı ben düşürdüm gibi hissettim :26:
Tatlı ve yorucu telaş başlıyor desene.Kolay gelsin canım.Giremezsen Ebru izinli yazarKızlar merhaba,
Bugün biraz yoğun işler geçmişe bakamadım çok fazla. Ama moral bozmayalım daha çok çalışalım!
Ben bu haftasonu memlekete gidiyorum, düğün için yer ayarlamaya ve aileler bir araya gelecek diğer şeyleri konuşmak için. Annanemde kalacağım, onda da internet yok. Laptopımı yanıma alacağım, umarım girebilirim bir yerlerden.
Pazar akşamı ya da pazartesi sabahı İstanbula döneceğim..
Hayırlı olsunahanda bu sefer olduuuuuuuuuuuuuu
Kızlar merhaba,
Bugün biraz yoğun işler geçmişe bakamadım çok fazla. Ama moral bozmayalım daha çok çalışalım!
Ben bu haftasonu memlekete gidiyorum, düğün için yer ayarlamaya ve aileler bir araya gelecek diğer şeyleri konuşmak için. Annanemde kalacağım, onda da internet yok. Laptopımı yanıma alacağım, umarım girebilirim bir yerlerden.
Kızlar merhaba,
ahanda bu sefer olduuuuuuuuuuuuuu
Tam ben diyecektim ne kadar sportmen bir ailesiniz öyle.Şimiden başarılar canım inşallah kazanırlar.kolay gelsin iyi eglenceler canim)
hadi hayirli olsun
ben bugün spor yapamiycam heralde yaa sabah 3 bardak ada cayi ictim ama karnim agriyor öylece yatiyorum..yarinda oglumun streetball turnuvasinin finali var..burdada 1.olurlarsa yaz kampina gidicekler nba oyuncularindan calistiricilari olucak ..süpper bisiii..bakalim kac takim gelicek finale...sans dileyin bize:)
bugünde okulda spor gunu vardi..kizimin sinifi onlarin senesi basketbol turnuvasi yapicaklardi 1. olmuslar..birbirlerine girmisler resmen :))kavgalar olmus:) oglumun senesindekilerde de leichtathletik te yarisicaklardi..800 m yaristada oglum kazanmis..baya sportmen aileyiz bizya:))) hos bisi olmuyo.. belki spor notlarina yansir sadece
eve gelen herkes anlatiyor kim düstü kim sakatlandi kim ne dedi kafam sisti
ben bugün spor yapamiycam heralde yaa sabah 3 bardak ada cayi ictim ama karnim agriyor öylece yatiyorum..yarinda oglumun streetball turnuvasinin finali var..burdada 1.olurlarsa yaz kampina gidicekler nba oyuncularindan calistiricilari olucak ..süpper bisiii..bakalim kac takim gelicek finale...sans dileyin bize:)
bugünde okulda spor gunu vardi..kizimin sinifi onlarin senesi basketbol turnuvasi yapicaklardi 1. olmuslar..birbirlerine girmisler resmen :))kavgalar olmus:) oglumun senesindekilerde de leichtathletik te yarisicaklardi..800 m yaristada oglum kazanmis..baya sportmen aileyiz bizya:))) hos bisi olmuyo.. belki spor notlarina yansir sadece
eve gelen herkes anlatiyor kim düstü kim sakatlandi kim ne dedi kafam sisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?