Evet motivasyon çok önemli.Burasıda motivasyonun başkenti.İi ki bu takım var ve bende burdayımRica ederim Haticecim,memnuniyetle,kilolara hücummmmm
cok kötü ya arkadaslarim bu kilo cok hemde!
epilitik bisiklet var evde ben onunla calisiyorum günde yarim saat- bir saat
zayifken cekilen resimlerimi koydum aletin ekraninamotivasyon cok önemli
Kiminde şişkinlik yapıyor kimi kilo veriyor.Kişiden kişiye değişiyor.Olsun canım haftaya senden çok güzel bir sonuç alırız bu haftayı telafi etmiş olursunbenim ki saatlidir 10 -11 gibi :)))
evet benim 1 ila 2 kilo sislik olur canim..biliyorum ..gecen hani bahsetmistim arkadasimla birlikle tartildik 70 ciktik ikimizde..o cok uzulmustu ama o gunlerde regl gunleriydi..sonra regl olduktan 2 sonra tartildiginda 67 kiloydu..aksam yemekten sonra tartilmistik onunda etksi vardi tabi cumaya denk gelmesine uzuldum takim icin carsambaya fln denk gelseydi gunun guzel olurdu evet az vermissin ama olsun vermssin ya
Canım çok abartmamakevet olur canım ya 100 grm için gerek yok eksilmeye şimcik
spor yaptıgım için vücut kasda yapıyor tabi amma 2 3 haftadır da kilo vermemi durduracak bir kas yapacagını sanmıyorum ama kıtlık modu olabilir dediğin gibi
evet canım kahveye cok seker istersem tatlandırcı katıyorum ya bir kahveden olcagını sanmıyorum sonucta gün içinde yediklerim dengeli oluyor yani kahve pek etki etmez sütüde yagsız içmeye basladım kahveyle bakalım bu hafta ne olacak
direnmeye basladı sanırsam
yaa kızlar bugün ne yapsam diyetimi mi bozsam zaten dışarı da çıkıcam korkuyorumda bir yandan bişey olursa diye ama vücududa şaşırtmak lazım bir yerde :26::26:
Çok şaşırdım ZelişGünaydın
benden beklediğiniz kadar iyi bi sonuç yok yine geçen hafta :100.6 bu hafta 100.1 giden 500 gr
Ne çikolatası kız.Heyyyyyy dur bakalım.Sakın böyle birşey yapmacızzzzztamm "moralim bozuk ben alisverise cikiyorum" yazicaktim ki regllll olmusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))) hic sasmam biliyorum yaaaaa biliyorum
ada cayi demlemistim rahatsiz olmayayim diye...rahatladim hemen yaa.nasi bisi bu yaaa..simdi arkadaslar sabah tartildim birde 2-3 gun sonra tartilicam bakalim ne kadar sislik oluyor bende
ben yinede cikiyorum markete seker cikolatalar alip geleyim :)))))))))))))) party yapariz
Canım akşam yemeğini uygun saatte yiyormuşsun.Ardından meyve vb de tüketmemeye çalış.Bu hafta inşallah güzel sonuç alırız.evet canım kesinlikle ekliycem !..
hatta sabah yarım simit yedim sırf bunun için , hem canım çekiyodu nezamandır değerlendireyim dedim :)p
akşam yemeğinide en geç 18-18:30 gibi yiyorum ve sonrasında hiçbişey yemiyorum !..
Menün güzel olmuş ama Ebruda sürekli belirtir meyveyi akşam 3 ten sonra tüketmeyelim diye.Aklında olsun olur mu?dünkü menümü yazayım bari
kahvaltı
1 bardak süt , 1 elma
öğlen
yarım kase mercimek çorbası
1 porsiyon taze fasulye
5-6 erik
akşam saat 5 :30 ' da yedim
2 kk peynir
1 büyük dilim karpuz
2 fincan bitki çayı , bol su , spor yok malesef
Ben dün unutmuşum benimkinide ekledim.Eline sağlık Zeliş.mersinli24 -----8-18
akassha---------7-7
pia------------20-15
betüld---------22-?
uzayım---------12-48
nur_84---------12-11
elmalıturta----20-?
nesdii28-------17-19
yasminyaso-----8-?
zaum-----------11-7
ladyline----------?-?
mesaj sayıları bunlar umarım hata yapmamışımdır ilk listem çünküüüüüü
Güzel vermişsin Seda.Arkadaşların kolay yorum yapabilmesi için geçen haftanın kilosu ile bu haftayı belirtirsen daha güzel olur.Bu hafta 0,7 kg vermişsin.TebriklerSelam kızlar...
Kilom 70.4
Ah bir de spor yapsam..
Betülcüm o zaman senide aynı yazıyorum.Gunaydinn
Kizlar bir eksi de bende var
Beni de mİ ayni yazsak ne yapsak aslinda bu da hile gibi oluyo ama..
Haftaya telafi edersin canım.ben 300 fazla ciktim turta yaa
Okul bitti ya hareketim direk cok fazla azaldi ondan sanirim
Bn de ayni bildiriyorum haftaya telafi ederim
***13. Takım 263. Etap Sonuçları ***
akashha : (71.1/ 70.4 /0.7/ % 0.98 )
betuld: ( 58.7 / 58.7/ 0/ % 0)
elmaliturta: (63.7 /63.7 / 0/ % 0)
LAydLiNe: ( 65.6 /65.2 /0.2 /0.30 % ) 262. etapta ayrılan üyenin kilosu ikiye bölündü.
nesdii28: (70.8 /70.5/ /0.3 % 0.42)
pia : ( 67.5 / 68.3/ -0.8/ % -1.19 )
UZAYIM: ( 64.8 / 64.2/ 0.6/ %0.92 )
Zaum: (100.6 /100.1 / 0.5 / % 0.50)
13. TAKIM ORTALAMASI: 0.24
***13. Takım 263. Etap Sonuçları ***
akashha : (71.1/ 70.4 /0.7/ % 0.98 )
betuld: ( 58.7 / 58.7/ 0/ % 0)
elmaliturta: (63.7 /63.7 / 0/ % 0)
LAydLiNe: ( 65.6 /65.2 /0.2 /0.30 % ) 262. etapta ayrılan üyenin kilosu ikiye bölündü.
nesdii28: (70.8 // / % )
pia : ( 67.5 / 68.3/ -0.8/ % -1.19 )
UZAYIM: ( 64.8 / 64.2/ 0.6/ %0.92 )
Zaum: (100.6 /100.1 / 0.5 / % 0.50)
13. TAKIM ORTALAMASI:
Listenin son hali sanirim bu sekilde
Hatice 0.98 1 e yuvarlaniyordur herhalde ? Emin olamadim
Nur başlangıç kilon kaçtı?Gunaydin sekerler
Ben hemen dersin basina oturdum bigisayari acmadim. Simdi takilirim diye kilom listeye girmeyecek ama 300 gram vermisim :))
Ben yine ugrarim opuyorum hepinizi...
Evet canım kötüKizlar bu hafta baya kotuyuz
Artik onumuzdeki maclara bakicazz
Evet motivasyon çok önemli.Burasıda motivasyonun başkenti.İi ki bu takım var ve bende burdayım
Kiminde şişkinlik yapıyor kimi kilo veriyor.Kişiden kişiye değişiyor.Olsun canım haftaya senden çok güzel bir sonuç alırız bu haftayı telafi etmiş olursun
Canım çok abartmamakkaydıyla küçük bir kaçamak yap bakalım.Valla bunu önereceğim hiç aklıma gelmezdi
Çok şaşırdım ZelişBizle paylaştığın menü dışında herhangi birşey yemediysen verdiğin kilo çok az.Doktora gittim birşey yok dedin ama arkadaşlarında dediği gibi tekrar git ve nelerin etken olacağını sorarak tüm tahlillerini yaptır.
Ne çikolatası kız.Heyyyyyy dur bakalım.Sakın böyle birşey yapmacızzzzz
Canım akşam yemeğini uygun saatte yiyormuşsun.Ardından meyve vb de tüketmemeye çalış.Bu hafta inşallah güzel sonuç alırız.
Menün güzel olmuş ama Ebruda sürekli belirtir meyveyi akşam 3 ten sonra tüketmeyelim diye.Aklında olsun olur mu?
Ben dün unutmuşum benimkinide ekledim.Eline sağlık Zeliş.
Güzel vermişsin Seda.Arkadaşların kolay yorum yapabilmesi için geçen haftanın kilosu ile bu haftayı belirtirsen daha güzel olur.Bu hafta 0,7 kg vermişsin.Tebrikler
Betülcüm o zaman senide aynı yazıyorum.
Haftaya telafi edersin canım.
evet canum dondurma falan yerim o bayıldıgım mövenpikdenbuda ne kaçamak ya sorma layn ben gidim bir burger mc falan yapıp geleyim en iyisi ama o yaglarıda hiç vucuduma sokasım yok üste para verseler yemem bu saatten sonra
evet canum dondurma falan yerim o bayıldıgım mövenpikdenbuda ne kaçamak ya sorma layn ben gidim bir burger mc falan yapıp geleyim en iyisi ama o yaglarıda hiç vucuduma sokasım yok üste para verseler yemem bu saatten sonra
cozutmayın kızzzkebap ye kız kebap yada tereyağlı iskender yadaaa pizza yadaaa mantı
yeterli mi?
üfffff pasta , tiramisu , ıslak keek
cozutmayın kızzz
üffff canım çekti hatice yaa :))
yok be güzelim inan ki istesem de yiyemiyorum , hem çabuk doyuyorum hem de vicdan azabı çekiyorum!
hııı bak kebap yiyebilirim ama ekmeksiz , pilavsız , salatayla yaani :))
ondan da bişii olmaaaazz ....
Görüşürüz BETÜLcümAy turta ne guzel diyorsun o yaglari vucuduma sokmam bir daha diye
Ben de oyle olabilsem ama henuz olamadiimm
Kizlar sarjim bitiyoo
Daha girmiycem o yuzdeen
Aksam gorusruz
Bu arada haftasonu 13. Takimin istanbul ayaginin bulusmasini yapsak mii??
Ay turta ne guzel diyorsun o yaglari vucuduma sokmam bir daha diye
Ben de oyle olabilsem ama henuz olamadiimm
Kizlar sarjim bitiyoo
Daha girmiycem o yuzdeen
Aksam gorusruz
Bu arada haftasonu 13. Takimin istanbul ayaginin bulusmasini yapsak mii??
Bende gelmeni bekliyordum.Yasemini bence de ekleyelim.Kızları sıfır yazdım.Çok fazla artıları yoktu.Sen daha iyi bilirsin canım.Kızlar mrb. Listeyi gördüm durum çok berbat. Betül ve turti sizin ortalamalrı 0 geçmek istemiyorum. Betül ünde dediği gibi kandırmaca olmasın. Ona ek bir öneri sizin kiloları olduğu gibi yazıp Yasemini listeye almak sizce nasıl bir fikir. Ben şimdi yemeğe gidiyorum. Siz fikirlerinizi paylaşın yemekten sonra konuşuruz yine. Ayrıca Ferhan ın eksisi çok fazla olacak onuda izinli yazmak istiyorum.
Kızlar mrb. Listeyi gördüm durum çok berbat. Betül ve turti sizin ortalamalrı 0 geçmek istemiyorum. Betül ünde dediği gibi kandırmaca olmasın. Ona ek bir öneri sizin kiloları olduğu gibi yazıp Yasemini listeye almak sizce nasıl bir fikir. Ben şimdi yemeğe gidiyorum. Siz fikirlerinizi paylaşın yemekten sonra konuşuruz yine. Ayrıca Ferhan ın eksisi çok fazla olacak onuda izinli yazmak istiyorum.
Bende gelmeni bekliyordum.Yasemini bence de ekleyelim.Kızları sıfır yazdım.Çok fazla artıları yoktu.Sen daha iyi bilirsin canım.
Bende gelmeni bekliyordum.Yasemini bence de ekleyelim.Kızları sıfır yazdım.Çok fazla artıları yoktu.Sen daha iyi bilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?