Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet motivasyon çok önemli.Burasıda motivasyonun başkenti.İi ki bu takım var ve bende burdayım

Kiminde şişkinlik yapıyor kimi kilo veriyor.Kişiden kişiye değişiyor.Olsun canım haftaya senden çok güzel bir sonuç alırız bu haftayı telafi etmiş olursun

Canım çok abartmamak kaydıyla küçük bir kaçamak yap bakalım.Valla bunu önereceğim hiç aklıma gelmezdi

Günaydın
benden beklediğiniz kadar iyi bi sonuç yok yine geçen hafta :100.6 bu hafta 100.1 giden 500 gr
Çok şaşırdım ZelişBizle paylaştığın menü dışında herhangi birşey yemediysen verdiğin kilo çok az.Doktora gittim birşey yok dedin ama arkadaşlarında dediği gibi tekrar git ve nelerin etken olacağını sorarak tüm tahlillerini yaptır.

Ne çikolatası kız.Heyyyyyy dur bakalım.Sakın böyle birşey yapmacızzzzz

Canım akşam yemeğini uygun saatte yiyormuşsun.Ardından meyve vb de tüketmemeye çalış.Bu hafta inşallah güzel sonuç alırız.

Menün güzel olmuş ama Ebruda sürekli belirtir meyveyi akşam 3 ten sonra tüketmeyelim diye.Aklında olsun olur mu?

Ben dün unutmuşum benimkinide ekledim.Eline sağlık Zeliş.

Selam kızlar...

Kilom 70.4

Ah bir de spor yapsam..
Güzel vermişsin Seda.Arkadaşların kolay yorum yapabilmesi için geçen haftanın kilosu ile bu haftayı belirtirsen daha güzel olur.Bu hafta 0,7 kg vermişsin.Tebrikler

Gunaydinn
Kizlar bir eksi de bende var
Beni de mİ ayni yazsak ne yapsak aslinda bu da hile gibi oluyo ama..
Betülcüm o zaman senide aynı yazıyorum.

ben 300 fazla ciktim turta yaa
Okul bitti ya hareketim direk cok fazla azaldi ondan sanirim
Bn de ayni bildiriyorum haftaya telafi ederim
Haftaya telafi edersin canım.

Kizlar bu hafta baya kotuyuz
Artik onumuzdeki maclara bakicazz

Eline sağlık canım bende bir yandan hazırlıyordum.Neslihan paylaşmıştı.Ekledim ben

Gunaydin sekerler
Ben hemen dersin basina oturdum bigisayari acmadim. Simdi takilirim diye kilom listeye girmeyecek ama 300 gram vermisim :))
Ben yine ugrarim opuyorum hepinizi...
Nur başlangıç kilon kaçtı?

Son düzenleme:
***13. Takım 263. Etap Sonuçları ***

akashha : (71.1/70.4 /0.7/ %0,98 )
betuld: ( 58.7 /58.7 /0 / % 0 )
elmaliturta: (63.7 /63.7/ 0/ % 0 )
LAydLiNe: ( 65.6 /65.2 /0.2 / %0.30 ) 262. etapta ayrılan üyenin kilosu ikiye bölündü.
nesdii28: (70.8 /70.5 /0.3 / %0,42 )
pia : ( 67.5 /68.3/- 0.8 / % -1.19 )
UZAYIM: ( 64.8 /64.2 /0.6 / % 0,93)
Zaum: (100.6 /100.1 /0,5 / %0,50 )

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0,24

Yeni üyelerimiz
yasminyaso 89 /87,1 / 1,9 )
nur_84 : ( / / / )
mersinli42 : (84/83.2 /0.8 )

evet canum dondurma falan yerim o bayıldıgım mövenpikden buda ne kaçamak ya sorma layn ben gidim bir burger mc falan yapıp geleyim en iyisi ama o yaglarıda hiç vucuduma sokasım yok üste para verseler yemem bu saatten sonra

Sakın burger yeme falan desydik canın çeker daha çok yerdin .Şimdi yiyebilirsin deyince yağlar akla geliyor değil miKötü örnek olma küçücük bir kaçamak olsun.Sonra tüm hafta boyunca kaçamağı eritmek için uğraşmak zorunda kalma.

kebap ye kız kebap yada tereyağlı iskender yadaaa pizza yadaaa mantı
yeterli mi?
üfffff pasta , tiramisu , ıslak keek

En güzeli işte.Izgarada pişmiş olacak.Yanında salata ve ayran.Ohhh mis gibi.Hem vicdan azabı duymassın en önemliside sağlıklı beslenmiş olursun.İstersen 1 dilim ekmekte ekle oh oh

Ay turta ne guzel diyorsun o yaglari vucuduma sokmam bir daha diye
Ben de oyle olabilsem ama henuz olamadiimm
Kizlar sarjim bitiyoo
Daha girmiycem o yuzdeen
Aksam gorusruz
Bu arada haftasonu 13. Takimin istanbul ayaginin bulusmasini yapsak mii??

Ay turta ne guzel diyorsun o yaglari vucuduma sokmam bir daha diye
Ben de oyle olabilsem ama henuz olamadiimm
Kizlar sarjim bitiyoo
Daha girmiycem o yuzdeen
Aksam gorusruz
Bu arada haftasonu 13. Takimin istanbul ayaginin bulusmasini yapsak mii??
Görüşürüz BETÜLcüm Buluşup resim çektirin bizde görelim.Ne güzel olur

Kızlar mrb. Listeyi gördüm durum çok berbat. Betül ve turti sizin ortalamalrı 0 geçmek istemiyorum. Betül ünde dediği gibi kandırmaca olmasın. Ona ek bir öneri sizin kiloları olduğu gibi yazıp Yasemini listeye almak sizce nasıl bir fikir. Ben şimdi yemeğe gidiyorum. Siz fikirlerinizi paylaşın yemekten sonra konuşuruz yine. Ayrıca Ferhan ın eksisi çok fazla olacak onuda izinli yazmak istiyorum.

ben de çok isterim bulışmayı da kayınvalidemler geldi ya memleketten bu hafta buradalar , sonraki haftalarda da tatil planlıyoruz ; inşallah sonraki ay buluşuruz yada siz önce bensiz kaynaşın sonra ben hepinizle kaynaşırım nasılsa

Bende gelmeni bekliyordum.Yasemini bence de ekleyelim.Kızları sıfır yazdım.Çok fazla artıları yoktu.Sen daha iyi bilirsin canım.

Bende gelmeni bekliyordum.Yasemini bence de ekleyelim.Kızları sıfır yazdım.Çok fazla artıları yoktu.Sen daha iyi bilirsin canım.

bence bu hafta zaten derece kaçtı gibi ? ( gerçi diğer takımların ortalamalarına bakmadım amaa...)
bence yasemini önümüzdeki hafta katın
tuvalet filan probleminden kızların +200 , 300 çıkması bence normal ; onları da sıfır gösterin
ferhanı da 0 gösterebilirsiniz ama ödemler gidince haftaya bariz fark olacağını ve bu hafta derecelerin de elden kaçtığını düşünürsek aslında şuan ki + kilosunu bildirip haftaya zaten bayağı bir fark olacağını da düşünürsek acaba + mı bildirsek ???
ben yeniyim burda ve bu konuda biliyosunuz siz bilirsiniz ! ben sadece düşüncelerimi paylaştım !
mantıklı mı değil mi siz karar verin kızlar :)

Tamam o zaman bende fikrimi değiştirdim, kızlar 0 olarak kalsın. Ferhan ın çok eksisi olduğu için onu izinli yazalım. Yaseminide ekledik mi ortalama yükselir. Yalnız bugün çok kötü oldum sonuçlar karşısında daha iyi sonuçlar bekliyordum. Tam bir hayal kırıklığı oldu.

***13. Takım 263. Etap Sonuçları ***

akashha : (71.1/70.4 /0.7/ %0,98 )
betuld: ( 58.7 /58.7 /0 / % 0 )
elmaliturta: (63.7 /63.7/ 0/ % 0 )
LAydLiNe: ( 65.6 /65.2 /0.2 / %0.30 ) 262. etapta ayrılan üyenin kilosu ikiye bölündü.
nesdii28: (70.8 /70.5 /0.3 / %0,42 )
pia : ( 67.5 /// % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM: ( 64.8 /64.2 /0.6 / % 0.93)
Zaum: (100.6 /100.1 /0.5 / %0.50 )

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0,45

Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde. Var mı bir itirazı olan? Ayrıca liste bu hafta canımı çok sıktı.

Haticem canım seni tebrik ediyorum çok güzel ki vermişin bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…