ferhan üzülme bende nerdeyse kanser oluyordum yaparken,hatice şahitKim korkuor kız.Neslihancım Ferhan kesinlikle yapmayı bilmiyor.Bak kızgınlıktan bize cephe aldı
üzülme be kaptan,düzeliriz,az yer çok spor yaparız,dal gibi oluruz.Selam kızlar ben geldim. Gelir gelmezde geçen hafta söz vermiştim 1. takıma liste hazırlamak için. Listeleri hazırladım. Çok az farkla maalesef sonunculuğu kaçırdık.
Bu hafta bu takıma girdiğimdeki en kötü sonucu söyledim size. Çok ama çok vahim bir durum bu durum.
Kendini ifade edemiyon zaten.Yatıyon mu kalkıyon mu,amuda mı kalktın belli değilay ne acaip yazmisim sanki simdi yaticam vs gibi ..yani yatiyorum ya simdi yatarken öyle gördüm yaziverdim fln demek istedim:) tttuuuuuut :)) *attim
hosgeldin ebru ya hep iyi dereceler mi olucak canim:) buseferde sayemde sondan 2. oldunuz bak..pazartesi eminim dusucek kilom baya...not dusun ferhan pazartesi bildiricek bekleyin fln :))
Sağolun kızlar bakalım inşallah dediğiniz gibi keyfini çıkarabilirim. Bir de ben herşeyi bu kadar son ana bırakmak istememiştim. Yetişmez gibi geliyor, gönlüme göre olmaz gibi geliyor.. çünkü çok az vakit kaldıAma nişanlım biraz geniş bu konularda
Kıskanç Ferhan,kıskanç Ferhantabi ki illa kötü bisey olmasina gerek yok, ama konusmalar o dogrultudaydi..bende direk alinmadim aslinda "nooluyoruz,,nedir bu olaganüstühal durumlari " fln dedim :) öyle bi aciklama ve fikir beyani yaptim bende..aksam takip etmeye calisicam cnm
bende 41 kere msj yazicammmm hatice gibbiii
ferhan üzülme bende nerdeyse kanser oluyordum yaparken,hatice şahit
üzülme be kaptan,düzeliriz,az yer çok spor yaparız,dal gibi oluruz.
Kendini ifade edemiyon zaten.Yatıyon mu kalkıyon mu,amuda mı kalktın belli değilAyrıca pazartesi yolda olacağız am Annemlere vardığımızda özellikle girip bakıcam ne kadar ödemin,fazlalalığın gitmiş diye
Canım sende geniş olacaksın.Biliyorum şimdi herşey dört dörtlük olsun diye uğraşıyorsun ama en çok yorulanda,uğaraşanda sen oluyorsun.İlla bir sorun çıkıyor.Sende aman boşver demeye çalış.Zor ama yapmalısın.Yoksa en mutlu günün olması gereken bu günleri eksikleriyle,hatalarıyla hatırlayıp üzülürsün.
Kıskanç Ferhan,kıskanç Ferhan
Menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay
öğlen
1 dilim ekmek
sucuk
akşam
1 dilim ekmek
ıspanak
spor yapmadım
bol su
Ferhan abla ne sportmen aileniz varmış öyle :) ins oğlunda başarılı olur
82Kizlar yine yollardayim. Eskihisarda 2 saattir ayni noktada feribot bekliyoruz. Sarjim az kaldigi icin forumu ancak eve gidebildigimde okuyabilecegim.
Bugunki menum
Sabah
Kahve, 1 minik dilim kek
Oglen
Menemen cacik 2 dilim ekmek
Aksam
Karisik tost
Bugun cok dengesiz oldu yediklerim((
Farklı yerde olunca yediklerimizde değişiyor.Afiyet olsun bidaha olmasınKizlar yine yollardayim. Eskihisarda 2 saattir ayni noktada feribot bekliyoruz. Sarjim az kaldigi icin forumu ancak eve gidebildigimde okuyabilecegim.
Bugunki menum
Sabah
Kahve, 1 minik dilim kek
Oglen
Aksam
Karisik tost
Ne kadar su olduğunu yaz zeliş.Menün güzel ama sucuk yerine baka bir et türü yiyebilirdin.Sucuk çok yağlı oluyor.Menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay
öğlen
1 dilim ekmek
sucuk
akşam
1 dilim ekmek
ıspanak
spor yapmadım
bol su
Ferhancım ya o ne biçim saat kavramı.Ne kadar beklerdin merak ettimguzel olmus canim
aslinda bi oglum lisansli gerimiz hoby sadece
82
ahhh o hisarda olmaliyim gerekirse 1839423894 saat feribot beklerim
yolda olunca dengesizlikler oluyor..gecmis olsun..napalim:)
Farklı yerde olunca yediklerimizde değişiyor.Afiyet olsun bidaha olmasın
Ne kadar su olduğunu yaz zeliş.Menün güzel ama sucuk yerine baka bir et türü yiyebilirdin.Sucuk çok yağlı oluyor.
Ferhancım ya o ne biçim saat kavramı.Ne kadar beklerdin merak ettim
Dondurma dışında afiyet olsun.Bugünkü menün hafif olmuş.benim menumde söyleydi
SABAH: 3 bardak adacayi 1 grissini domates salatalik havuc *cig sebzeler
ÖGLE: 1 tabak firinda patates (100 gr minda 100 kalori varmis ortalama, ben 200 gr fln yemisimdir)
AKSAM: 1 dilim ekmek karisik salata
en az 2 lt su
mmm birde ögleden önce 1 dondurma yedim ,cok ihtiyacim vardi B)
yolculuk yapan biri için gayet iyi bence.Kizlar yine yollardayim. Eskihisarda 2 saattir ayni noktada feribot bekliyoruz. Sarjim az kaldigi icin forumu ancak eve gidebildigimde okuyabilecegim.
Bugunki menum
Sabah
Kahve, 1 minik dilim kek
Oglen
Aksam
Karisik tost
bacım iyi hoşta o sucuk ne öyle.sucuğun kalorisi çok yüksek.onun yerine ızgara(yağsız teflon tavada)köfte olabilirdi.gerisi güzel.Menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay
öğlen
1 dilim ekmek
sucuk
akşam
1 dilim ekmek
ıspanak
spor yapmadım
bol su
bacım sen baya düşük kalori alıyon,iyi dayanıyon helal olsun.dordurma olmasa uçmuşun,nirvanaya ulaşmışsın diyecektim.benim menumde söyleydi
SABAH: 3 bardak adacayi 1 grissini domates salatalik havuc *cig sebzeler
ÖGLE: 1 tabak firinda patates (100 gr minda 100 kalori varmis ortalama, ben 200 gr fln yemisimdir)
AKSAM: 1 dilim ekmek karisik salata
en az 2 lt su
mmm birde ögleden önce 1 dondurma yedim ,cok ihtiyacim vardi B)
gayeeeeeeeeet güzel, ı think.MENÜM
SABAH
2,5dilim çavdar ekmeği
Melemen
ÖĞLEN
1 bardak süt
AKŞAM
Müslili yoğurt
1 kaşık tavuk sote
Birazcık makarna
Birde ufak bir kaçamağım var.Bu haftanın kaçamağı yapılmış bulunuyor.Cumaya kadar kaçamak yok.
MENÜM
SABAH
2,5dilim çavdar ekmeği
Melemen
ÖĞLEN
1 bardak süt
AKŞAM
Müslili yoğurt
1 kaşık tavuk sote
Birazcık makarna
Birde ufak bir kaçamağım var.Bu haftanın kaçamağı yapılmış bulunuyor.Cumaya kadar kaçamak yok.
yolculuk yapan biri için gayet iyi bence.
bacım iyi hoşta o sucuk ne öyle.sucuğun kalorisi çok yüksek.onun yerine ızgara(yağsız teflon tavada)köfte olabilirdi.gerisi güzel.
bacım sen baya düşük kalori alıyon,iyi dayanıyon helal olsun.dordurma olmasa uçmuşun,nirvanaya ulaşmışsın diyecektim.
gayeeeeeeeeet güzel, ı think.
sıra kendi menümde
sabah:1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
4 zeytin
domates
salatalık
ara:4 çiğ ,tuzsuz badem
öğle:çorba,yarım dilim ekmek
ara :küçük avuç beyaz leblebi
akşam:bol sebzeli bulgur pilavı
yağsız salata
ayran
bulgur pilavını 1 aydır yemiyordum,gözümde tüttü, dayanamadımsuçluyum ama yaptım
MENÜM
SABAH
2,5dilim çavdar ekmeği
Melemen
ÖĞLEN
1 bardak süt
AKŞAM
Müslili yoğurt
1 kaşık tavuk sote
Birazcık makarna
Bulgur pilavı diyette yenebilir ama öğlen tercih etsen daha iyi olur.Benim makarnayı akşam değilde öğlen yemiş olmam gerektiği gibi.Biliyoruz ama hata yapmaya devam ediyoruz.Yinede aklında olsun canımsıra kendi menümde
sabah:1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
4 zeytin
domates
salatalık
ara:4 çiğ ,tuzsuz badem
öğle:çorba,yarım dilim ekmek
ara :küçük avuç beyaz leblebi
akşam:bol sebzeli bulgur pilavı
yağsız salata
ayran
bulgur pilavını 1 aydır yemiyordum,gözümde tüttü, dayanamadımsuçluyum ama yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?