Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim menüm de şöyle kızlar
kahvaltı
yarım simit
1 kk. peynir
3-4 zeytin

ara
1 küçük yeşil elma

öğlen
4 tane çiğ köfte (ekmeksiz,marulla yedim)
ayran

akşam
1 dilim kek ( saat 17'de yedim )
çay

2 lt su - 2 fincan yeşil çay
toplantıdan sonra spor da yapıcam!..
farkettiyseniz ekmek vs.. yedim bugün; bakalım vücudum şaşıracak mı ???

melemen sende alışkanlık oldu galiba hatice abla :) afiyet olsun :)
Canım sorma hem çok severim hemde evde sadece melemen malzemeleri kaldı.Gideceğiz diye alışverişte yapmıyorumYanında reçeller,bal,zeytin ve kahvaltılıklar var onlarda bana yasak.

Afiyet olsun.Ekmeği eklemen çok güzel ama o kek nereden çıktı:44:Akşam yemeği hiç olmamış.Protein türü güzel bir yemek yeseydin.Yalnız öğleni EBRU görmesin O bugün nasıl dayandı yemiştir kesin.

bence menün güzel olmuş , ben nedense pilav , makarna tarzı şeylerin sadece öğlen yenebilececeğini düşünmüyorum erken saatte ve dozunda yendiyse çok takılmamalıyız!..

biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama dışardasın canım yine de iyi yaani p

Menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay

öğlen
1 dilim ekmek
sucuk

akşam
1 dilim ekmek
ıspanak

spor yapmadım

bol su

sucuk dışında güzel , hem kalorisi çok hem de artık sırf yağ ve et dışında kimbilir neler koyuyorlar içine!
abartmıyım ama 1 yılda belki 1 yada 2 kere yemişimdir canım ...

güzel olmuş canım ...

bence menün güzel canım ... olur okadar yaa...

Kızlar Ebru daha gelmedi ama biz toplantıya başlayalım.Herkes bu haftaki kilosu ile ilgili yorum yapabilir.Verdiğinden memnun mu?Yaptığımız yanlışlar nelerdir?Daha ne yapabiliriz gibi.Ne dersiniz????

Bulgur pilavı diyette yenebilir ama öğlen tercih etsen daha iyi olur.Benim makarnayı akşam değilde öğlen yemiş olmam gerektiği gibi.Biliyoruz ama hata yapmaya devam ediyoruz.Yinede aklında olsun canım.

eşimle beraber yiyince mecburen akşama kayıyor
güzel olmuş

açıkçası benim hedefim haftada 1 kg.şimdilik iyi gidiyorum.1 ayda6 kg verdim.3gündür 45d spor yapıyorum.3-3.5 litre su içiyorum.

Canım sorma hem çok severim hemde evde sadece melemen malzemeleri kaldı.Gideceğiz diye alışverişte yapmıyorumYanında reçeller,bal,zeytin ve kahvaltılıklar var onlarda bana yasak.

afiyet olsun ablacim bende çok severim aslında uzun süredir yemedim canım istedi :)

ya benim telefonunda şarji bitti toplantıda olmayabilirim

yaa vallahi hatice , ben nerde yanlış yapıyorum buldum sanırım o da ekmek yememek galiba ?
ama tabi kesin değil bu teorim , deneyerek görücez ; inşallah işe yarar ! bir de spor düzenli hale gelirse süper olur herhalde ?

siz ne dersiniz???

(13)

bu zamana kadar harika vermişsin.biraz sabredip vücudunu kandırabilirsen olacak bence.bir kaç gün normale dönüp kilnu korusan,sonra tekrar devam etsen nasıl olur acaba.

Son düzenleme:
MErhaba kizlar

Onceliklke gecmisle alakali bir kac sey soyleyeyim

1- ferhan ve hatice ikiniz cok tatlisiniz, atismalarinizi sakalarinizi okumak cok eglenceli

2- menulerde kacamaklar var ama bugun cuma daha normal geliyo bana cuma gunleru kucuk kacamaklar

3- turta ve nesli duraklama donemini atlatabilirsiniz bence hilalde de cok oluyordu ama sabrin sonu selamrt
Yazi da cok faydali olmus hepsini yapmaya calisin yukselme donemine gecersiniz bence

4- listenin oldugu gibi paylasilmasina sevindim
Kendim icin de demistim zaten 300 de olsa yazmamak hile gibi oluyor diye
Ama bu herkes icin gecerli olmali
+ cikani i o hafta izinli gostermek de ayni sey. Mesela gecen hafta ebru da yazilmamaliydi. Bundan sonra da kimse yazilmamali, haftaya gore degisen bir uygulama olmamali bu.

5- ben listeden gayet memnunum arada boyle olmasi normal
Toparlanmak icin sevke getirecektir insani
Haftaya mesela herkesin mukemmel sonuclar alacagina inaniyorum bu haftanin gaziyla

6- kendimi degerlendircek olursam kacamagim cok yoktu bir kereydi galiba ama menuleeim duzensiz oldu
Disarda cok vakit gecirdigim icin hem menuler hem de burdaki paylasim istedigim gibi olmadi
Bunlar da etkiliyor
Tabi hedefe de iyicee yaklasmis olamk ta psikolojik olarak rahatlatti beni
Sevgilim mesela daha verme ya yeter istemiyorum fln demeye basladi
Bir de sporum eksik benim

Öncelikle kendi eleştirimi yapayım.Bu hafta iyi verdiğimi düşünüyorum ama genelde hep az az veriyorum.Sebebini tiroid ve anemiye bağlıyorum.Tabii baştan çok spor yapıyordum bu aralar iyice bıraktım buda en büyük etkenlerden.Onun dışında pek kaçamak yapmamaya çalışıyorum.Tabii hiç yapmassak daha iyi.Verme sürecinde dikkat edip hedefimize ulaşmalıyız.Ulaştıktan sonra istediğimizi yiyeceğiz ama sağlıklı bir şekilde.En azından 1kg alsak ne yapacağımızı bildiğimiz için daha çok dikkat eder veririz.Şuan o süreçte değiliz.

açıkçası benim hedefim haftada 1 kg.şimdilik iyi gidiyorum.1 ayda6 kg verdim.3gündür 45d spor yapıyorum.3-3.5 litre su içiyorum.
Şuan için gayet iyi gidiyorsun Zeynep.

Canım ekmeği katman iyi oldu.Ama sporsuz olmaz.Arkadaşım 1,5 ayda 7 kilo verdi ama bedeninde belirgin birşe yok.Bedeni dahi aynı.Hiç spor yapmadan sıkı bir diet yaptı.Bence hiç iyi olmadı.Ve sporu haatına katmadığı için diyeti bırakınca almaya başladı.Kesinlikle sporu hayatına düzenli olarak kat.

Neslihan malum kilo vermemek her zaman yapilan yanlislardan kaynaklanmiyor
Duraklama donemi vucudun alismasiyla ilgili sonuct
Turtanin paylastigi yaziyi dikkate al bence
Sporunun saatini arttir veya degistir
Bir iki gun coook abartmadan normal yemek yiyip -diyetsiz- sonra diyetine donmek de metabolizmani hizlandirir bence

Canlarım benim benim istediğim toplantı bugün değil yarın saat 20:00 de olacaktı ama sanırım mesajım yanlış anlaşılmış. Yarın istememin sebebi herkesin öğrenip herkesin aynı anda topikte olması. Geçmişi çok okuyamadım ama Betül'cüm geçen hafta ben zaten izinliydim canım hatırlarsan tatile çıkmıştım. Yani benimki ekstra bişey olmadı. Birazdan geçmişe bakacağım. Dünede bakamadım. Şimdi mesaj sayılarınıda not alıyorum. Bu toplantı olayınıda net bir sonuca ulaştırıp kurallarımıza ekleyelim. Hatta şimdi bunu oylamaya sunalım. Herkes fikrini belirtirse sevinirim. Ayrıca toplantılarda yoklama alıp tutanak tutacağım diyomuşum, kim katiplik yapmak ister (Şakaydı bu aama )

Zaten şuan yeterli katılımda yok çünki aşağıda 4 kişinin ismi var zaten. Neslihan'cım kilo verebilmen için az miktarda da olsa karbonhidrat alman lazım. Bir ara ben onunla ilgili bir yazı paylaşmıştım. Sonuçta protein, karbonhidrat, yağlar ve vitaminler vücudumuzun doğal ihtiyaçları. Ama hepsi yeteri miktarda olacak. Birinden birisi fazla yada eksik olduğu zaman bir sürü hastalık çıkıyor. Ben sana daha öncede sormuştum. Ama cevap alamadım. Sen bu kadar kiloyu nasıl verdin? Anlatırmısın? Gerçi dün anlattıysan bilemicem çünki dünü okuyamadım henüz

BEn toplanti fikrine cok sicak bakmiyorumm
Haftalik degerlendirmeler tabiki yapilsin ki herkes her cuma kendini degerlendirmis oluyor sonuclari da goruyoruz hep beraberr
Ama ben sahsen buraya ozellille yaz gelince 5 mesaja zor yetisiyorum
Herkesin farkli bi yasam tarzi var mesela yaseminin cok yogun bir is programi var kiminin cocugu vs
Tabiki paylasim fazla olmali vs ama birisinin buraya vakit ayirdigini goruyorsak aktif olmaya caslisiyorsa azimliyse yeterli yani
En az 5 mesaj atmaya da calissin tabi

Yanlis anlasilmasin mesajim katilim vr paylasiminin onemini ben de savumuyorumm :))

Bu hafta gibi kotu bir takim ortalamasi aldigimiz haftalarda burda olan uyelerle degerlendirme yapilabilir ki yapiyoruz
Ama ekstradan saati belli ve her hafta yapilan bir toplanti bana cazip gelmiyor
Daha dogrusu ben kendimi ona gore ayarlayamam buyuk ihtimal beni zorlar yani
Cogunluk isterse yapilsin tabiki bu benim nacizane fikrim

Genelde dediğin gibi herkes bir şekilde burda oluyor ama emin ol o değerlendirme toplantıları çok işe yarayacak. Karşılıklı açık açık herkes herşeyi konuşacak ve takım belki ilk defa aynı anda topikte olacak. Ama önemli işi olan olur, mazereti olur, bir gün önceden söylersin gelemeyeceğini sorun yok. Çok katı kurallı bir toplantıdan bahsetmiyorum zaten. Anlatabildim mi bilmiyorum ama şuanki gibi olacak ama herkes aynı anda topikte olacak. Mazereti olanlar hariç.

Yani sen kurallara ekleriz fln diyince ben duzenli kuralli bir seyden bahsediyorsun sandim
Ama herkesin burda olacagi ortak bir saat bulmak cok zor
Herkesin bir isi cikar
Esi gelir, disarda olur, misafiri olur, gezmeye gider -kim acaba - va bir sure sonra da yapilmamaya baslanir gibi geliyo bana ama dedigim gibi bu sadece benim gorusum bakalim digerleri ne diyecek

Seni zaten bi mezun edelim takımda gezmeyide yasaklıcam Belli bi saatten sonra takım üyeleri sokağa çıkamaz diye

bende betuld ye katılıyorum.eşim akşamları 6-7 gibi geliyor eve.yemek ,bulaşık,çocuk...eşimle iki lafı ancak edebiliyoruz.sürekli cumaları beni de zorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…