Canım sorma hem çok severim hemde evde sadece melemen malzemeleri kaldımelemen sende alışkanlık oldu galiba hatice abla :) afiyet olsun :)
Afiyet olsun.Ekmeği eklemen çok güzel ama o kek nereden çıktı:44:Akşam yemeği hiç olmamış.Protein türü güzel bir yemek yeseydin.Yalnız öğleni EBRU görmesinbenim menüm de şöyle kızlar
kahvaltı
yarım simit
1 kk. peynir
3-4 zeytin
ara
1 küçük yeşil elma
öğlen
4 tane çiğ köfte (ekmeksiz,marulla yedim)
ayran
akşam
1 dilim kek ( saat 17'de yedim )
çay
2 lt su - 2 fincan yeşil çay
toplantıdan sonra spor da yapıcam!..
farkettiyseniz ekmek vs.. yedim bugün; bakalım vücudum şaşıracak mı ???
sıra kendi menümde
sabah:1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
4 zeytin
domates
salatalık
ara:4 çiğ ,tuzsuz badem
öğle:çorba,yarım dilim ekmek
ara :küçük avuç beyaz leblebi
akşam:bol sebzeli bulgur pilavı
yağsız salata
ayran
bulgur pilavını 1 aydır yemiyordum,gözümde tüttü, dayanamadımsuçluyum ama yaptım
Kizlar yine yollardayim. Eskihisarda 2 saattir ayni noktada feribot bekliyoruz. Sarjim az kaldigi icin forumu ancak eve gidebildigimde okuyabilecegim.
Bugunki menum
Sabah
Kahve, 1 minik dilim kek
Oglen
Menemen cacik 2 dilim ekmek
Aksam
Karisik tost
Bugun cok dengesiz oldu yediklerim((
Menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay
öğlen
1 dilim ekmek
sucuk
akşam
1 dilim ekmek
ıspanak
spor yapmadım
bol su
benim menumde söyleydi
SABAH: 3 bardak adacayi 1 grissini domates salatalik havuc *cig sebzeler
ÖGLE: 1 tabak firinda patates (100 gr minda 100 kalori varmis ortalama, ben 200 gr fln yemisimdir)
AKSAM: 1 dilim ekmek karisik salata
en az 2 lt su
mmm birde ögleden önce 1 dondurma yedim ,cok ihtiyacim vardi B)
MENÜM
SABAH
2,5dilim çavdar ekmeği
Melemen
ÖĞLEN
1 bardak süt
AKŞAM
Müslili yoğurt
1 kaşık tavuk sote
Birazcık makarna
Birde ufak bir kaçamağım var.Bu haftanın kaçamağı yapılmış bulunuyor.Cumaya kadar kaçamak yok.
eşimle beraber yiyince mecburen akşama kayıyorBulgur pilavı diyette yenebilir ama öğlen tercih etsen daha iyi olur.Benim makarnayı akşam değilde öğlen yemiş olmam gerektiği gibi.Biliyoruz ama hata yapmaya devam ediyoruz.Yinede aklında olsun canım.
güzel olmuşbenim menüm de şöyle kızlar
kahvaltı
yarım simit
1 kk. peynir
3-4 zeytin
ara
1 küçük yeşil elma
öğlen
4 tane çiğ köfte (ekmeksiz,marulla yedim)
ayran
akşam
1 dilim kek ( saat 17'de yedim )
çay
2 lt su - 2 fincan yeşil çay
toplantıdan sonra spor da yapıcam!..
farkettiyseniz ekmek vs.. yedim bugün; bakalım vücudum şaşıracak mı ???
Canım sorma hem çok severim hemde evde sadece melemen malzemeleri kaldı.Gideceğiz diye alışverişte yapmıyorum Yanında reçeller,bal,zeytin ve kahvaltılıklar var onlarda bana yasak.
(13)yaa vallahi hatice , ben nerde yanlış yapıyorum buldum sanırım o da ekmek yememek galiba ?
ama tabi kesin değil bu teorim , deneyerek görücez ; inşallah işe yarar ! bir de spor düzenli hale gelirse süper olur herhalde ?
siz ne dersiniz???
Şuan için gayet iyi gidiyorsun Zeynep.açıkçası benim hedefim haftada 1 kg.şimdilik iyi gidiyorum.1 ayda6 kg verdim.3gündür 45d spor yapıyorum.3-3.5 litre su içiyorum.
yaa vallahi hatice , ben nerde yanlış yapıyorum buldum sanırım o da ekmek yememek galiba ?
ama tabi kesin değil bu teorim , deneyerek görücez ; inşallah işe yarar ! bir de spor düzenli hale gelirse süper olur herhalde ?
siz ne dersiniz???
yaa vallahi hatice , ben nerde yanlış yapıyorum buldum sanırım o da ekmek yememek galiba ?
siz ne dersiniz???
BEn toplanti fikrine cok sicak bakmiyorumm
Haftalik degerlendirmeler tabiki yapilsin ki herkes her cuma kendini degerlendirmis oluyor sonuclari da goruyoruz hep beraberr
Ama ben sahsen buraya ozellille yaz gelince 5 mesaja zor yetisiyorum
Herkesin farkli bi yasam tarzi var mesela yaseminin cok yogun bir is programi var kiminin cocugu vs
Tabiki paylasim fazla olmali vs ama birisinin buraya vakit ayirdigini goruyorsak aktif olmaya caslisiyorsa azimliyse yeterli yani
En az 5 mesaj atmaya da calissin tabi
Yanlis anlasilmasin mesajim katilim vr paylasiminin onemini ben de savumuyorumm :))
Bu hafta gibi kotu bir takim ortalamasi aldigimiz haftalarda burda olan uyelerle degerlendirme yapilabilir ki yapiyoruz
Ama ekstradan saati belli ve her hafta yapilan bir toplanti bana cazip gelmiyor
Daha dogrusu ben kendimi ona gore ayarlayamam buyuk ihtimal beni zorlar yani
Cogunluk isterse yapilsin tabiki bu benim nacizane fikrim
Yani sen kurallara ekleriz fln diyince ben duzenli kuralli bir seyden bahsediyorsun sandim
Ama herkesin burda olacagi ortak bir saat bulmak cok zor
Herkesin bir isi cikar
Esi gelir, disarda olur, misafiri olur, gezmeye gider -kim acaba- va bir sure sonra da yapilmamaya baslanir gibi geliyo bana ama dedigim gibi bu sadece benim gorusum bakalim digerleri ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?