Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy ben tickerıma değiştirmeyi unutmuşum. Hemen onu değiştireyim.

ceren banyo yapıcam diye tutturdu . az önce onu suya bastım oyun oynuyordu!
gidip yıkayayım çocuğu derisi buruşacak
hemen döneriiim...

Ya ben yaparim da ..
ozellikle liste konusunda hazirlarim yani
Ama cok evde olmuyorum ya
Gerci hani yedegin yedegi gibi olacagi icin yapabilirim
Bir de okulda bitti simdi
Baska gonullu cikmazsa olayim en iyisi

SUS KIZ.Bari fikir üretmede otur iki satır oku Bide 41 tane mesaj yazacakmış.Nerdesin diyeceğimde ufaklıkla uğraşıyormuşsun.Dünya dan Ferhan a mesaj"ARAMIZA DÖN" Takılıyorum alınmassın inşallah.

Birisi Ferhan' a kararı anlatsın kızlar, beni yormayın. Takımın en yaşlısı olarak hürmet bekliyorum lütfen
Ay ne güldüm ne güldüm offff çok tatlısınız ya.Ferhan dünyada mı oda meçhul

Kizma bana ya Allah Allah :))
Ne bagiriyorsun

Hem devrik cumle olmus hem anlatim bozuklugu

ceren banyo yapıcam diye tutturdu . az önce onu suya bastım oyun oynuyordu!
hemen döneriiim...

Allah iyiliğinizi versin.Beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün.O ne kız, Ceren'i suya basmış şimdi yıkayacakmış Kiri yumuşamıştır kolay çıkar

Son düzenleme:
Hehe kararlR verilmis ben yazana kadar
Bende yaziyorumda yaziyorum hehe

Ben daha tatliyim deme betull 8) *turkan soray gibi goz kipristiriyorum

Hehe kararlR verilmis ben yazana kadar
Bende yaziyorumda yaziyorum hehe

Ben daha tatliyim deme betull 8) *turkan soray gibi goz kipristiriyorum

Cilveli hatun yaa
Ama hatice de tatli simdi hakkini yemeyeyimm

BenZemez kimse sanayi actik simdi ona bakicam

Cilveli hatun yaa
Ama hatice de tatli simdi hakkini yemeyeyimm

BenZemez kimse sanayi actik simdi ona bakicam

FERHANNNNNN bak papucun dama atıldı.Sen cilveli olansın ben TADLUUUU olan.heheheheheheTeşekkürler Betülcüm.

Son düzenleme:
Selam guzellerim gecmisi soyle bi okudum. Bugun aksilikler benimle sanki esim bilgisayarimi cokertti. Ustune kadin doguma gittim spiral vardi kaymis cikartip yenisini takti. Regl donemim bittigi icin cok zorlandim hala sancim var((

Birisi Ferhan' a kararı anlatsın kızlar, beni yormayın. Takımın en yaşlısı olarak hürmet bekliyorum lütfen

anladim anladimmmm amann simdi benim kafDa cekmez:))
1
ceren banyo yapıcam diye tutturdu . az
önce onu suya bastım oyun oynuyordu!
hemen döneriiim...

Sesli sesli guldumyaaaaaa hahahahahaha normal azicik siritirim en fazlaagir hatunum yani,hehe

Alinirmiyim ya anladim ben seni cozdum bittin sen hehe
Ya benim ufaklik beni benden aliyooooo asigim ona kendimden geciyorum
Hadi biran evvel yapin sizde :)) bugun olacak 41bugun olmassa hic olmZ

Selam guzellerim gecmisi soyle bi okudum. Bugun aksilikler benimle sanki esim bilgisayarimi cokertti. Ustune kadin doguma gittim spiral vardi kaymis cikartip yenisini takti. Regl donemim bittigi icin cok zorlandim hala sancim var((
Geçmiş olsun Nur.Dinlen biraz.

Gecmis olsun Zeynepp

Hatice canim ne guzel katilimin var valla tebrik ediyorum seni... Bir de mesaj sayini nasil yaziyorsun?

Ya ben yaparim da ..
ozellikle liste konusunda hazirlarim yani
Ama cok evde olmuyorum ya
Gerci hani yedegin yedegi gibi olacagi icin yapabilirim
Bir de okulda bitti simdi
Baska gonullu cikmazsa olayim en iyisi

Betül'cüm bende sen ol derim ama senin cuma günleri özellikle gündüzleri çok evde olduğuna denk gelmedim. Hatice biliyosun haftaya izne gidecek. Duruma göre gelmeye çalışacak ama gelemeyebilirde. Biliyosun benim iş yerinde internet problemim var. Tartı günü hafta sonu olsa hiç problem olmayacaktı ama cuma olunca bende de sorun oluyor. Allahtan doktorum cuma namazına gidiyorda arada bakabiliyorum takıma. Bence cuma günleri aktif olabileceği kesin olan birisi olursa iyi olur diye düşünüyorum. Bakalım yine gönüllü çıkmazsa bakacağız bir çaresine. Bide senin mezuniyetine az kaldı zaten, benim de öyle. Ben Hatice'nin dönmesini bekleyeceğim ama ondan sonrasında yine bir yardımcı yetişmesi lazım. Hatta geleceğin kaptanını yetiştirmekte lazım.

Evet biliyorum ki çok tatlıyım Hatta en tatlı benim. Canım taş kadayıfı istedi. Keşke gelirken getirseydim Adana'dan tatlı deyince bugünlerde aklıma gelen ilk tatlı

Kizma bana ya Allah Allah :))
Ne bagiriyorsun

Hem devrik cumle olmus hem anlatim bozuklugu

Sen nerden biliyosun bakalım, ben türkçe öğretmenine sordum hıh

Allah iyiliğinizi versin.Beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün.O ne kız, Ceren'i suya basmış şimdi yıkayacakmış Kiri yumuşamıştır kolay çıkar

Bende sana güldüm bu kadar güldün diye

Kaçıncı mesajdasın canım sen?Bittin derken Ne işkenceler bekliyor acaba beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…