Hatice öğretmenimiz toplu eğitim verecek bir ara kendisininde haberi yok ama bu vesileyle haber vereyim dedimAyyy ben çok komiğim yaaaaaaa
Valla bilmem gönüllü çıkmazsa ben seni kestirdim gözüme haberin olsun
Ben talıyım diye yediremedin değil mi kendinecooook gecmis olsun
sinirini bozarim,kizinca demogoji yaparim..yadaaaaaaa cilve yaparim..ama ben hic öyle degilimyaaaaaa...ben cool takilirdim hangi ara cilveli oldum..hep istanbul yuzunden heeeeppp betülama ama
hatice:26:
burdaki herkes tatli masallahhhhh
bir sayayim mesajlarimi..sonrada "PIA" ya bildiri yapayimmmmm :)
Afiyet olsun.Bünyen neye uğradığını şaşırmıştırhello bebekler ben geldim bugün deli danalar gibi yedim ama öyle burger falan degil tabisi genede yazmıycam güzeldiartık bugünede vücut şoklanmazsa hay eşşek arısı soksun beni yani albümüme bir boydan birde üstten 2 adet foto koyuveriyorum bir bakın gerci altımdaki etek rüzgarla şişmiş daha şişman gözüküyorum amma ossun
Afiyet olsun Nur.Güzel olmuş.Bu arada bugun ki menumu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek
1 tane yumurta
Domates salatalik
Oglen
3 grissini dra gittim ondan atistirdim
Ara
1 tane elma
Aksam
300 gram kofte ve salata
1.5 litre su
Kızlar bende kendimi yorgun hissediyorum kafamda yorgun bugün. Şimdi çıkıyorum akşama gelirim yine.
Nur'cum geçmiş olsun canım. Sen pro üyesin kontrol panelinden düzeltebilirsin belki o yüzden düzeltemiyorsun oralara baksana. Pro üyelerin öyle hakları var.
Bu arada evi süpürmek ne alaka
Hatice öğretmenimiz toplu eğitim verecek bir ara kendisininde haberi yok ama bu vesileyle haber vereyim dedimAyyy ben çok komiğim yaaaaaaa
Valla bilmem gönüllü çıkmazsa ben seni kestirdim gözüme haberin olsun
Nur pardon mersinli nickli arkadasla karistirdim:26:
Kizlar kuvet- banyo muhabbetlerinize cok guldum yaa
Leyla anneler sizi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-9.html#post25141487
Arkadaşlar bu linkteki bilgileri herkesin okumasını istiyorum, yeni eski üye farketmez ama özellikle yeni üyelerin dikkatle okuması gerekli. Okuduktan sonra bana geri bildirim yapınki kimin okuyup kimin okumadığını bileyim.
Canim sinava hazirlaninca ancak kizim gelince ev supurebiliyorum...
Canim valla leylalik halt etsin yanimizda
fundacim sana 41 kere masallah diyorum ve 41.mesajimla gidiyorummmmm
hepinizi minciriyorum iyi gecelerrrrr
Gayet güzel anlatmışsın canım.Özellikle örneklem olmam beni çok mutlu ettiKızlar hesaplama çok kolay. Şöyle anlatmaya çalışayım. Anlamadığınız yerleri sorun.
Etap başlangıç kilosu (bir önceki etaptaki kilosu) - bu etaptaki kilosu = fark
(fark / etap başlangıç kilosu) x 100
Şimdide rakamlarla anlatayım.
Mesela Hatice geçen hafta 64.8 kiloydu. Bu hafta kilosu 64.2 o zaman şu şekilde hesaplayacağız.
64.8-64.2 = 0.6
0.6 / 64.8 = 0,0092592592 diye devam ediyor. Sonra bunu x 100 yapıyorsunuz. O zamanda 0,92592592 diye devam eden bir rakam çıkıyor. Onuda 0,9 u alıp yanındaki rakamı yuvarlamanız lazım. Eğer yanındaki rakam 4 ve daha aşağısı ise 0,92 olarak kalacaktı. Ama yanındaki rakam 5 olduğu için yukarıya yuvarlıyoruz. Yani sonuç 0,93 olarak bulunuyor. Yuvarlamaları biraz karışık anlattım ama büyük ihtimal anlarsınız. Bide bu söylediklerimi bu haftanın listesi üzerinde deneyin. Sonuçları bulmaya çalışın. Nasıl yuvarlandığıda orda belli zaten.
Ben talıyım diye yediremedin değil mi kendineMesaj bildiriminide PİA yap sakın unutma tamam mı
Afiyet olsun.Bünyen neye uğradığını şaşırmıştırResimlere bakıyorum şimdi.
Afiyet olsun Nur.Güzel olmuş.
fundacim sana 41 kere masallah diyorum ve 41.mesajimla gidiyorummmmm
hepinizi minciriyorum iyi gecelerrrrr
ebrucumcum bence liste olayını cok takıyorsun kuzum mesela ben yemedigim halde kilo veremiyorum ki benim gibi birkaç arkadas daha var kaçamak yapanları uyarıyoruz anında zaten ertesi gün düzeltiyorlar yani yapcak bişi yok verilmeyince verilmiyor ki zaten az kilosu kalanlar grm grm veriyor bizdeki sorun o listedeki çogu kişi yeni arklar gelene kdr az kilosu kalan kişiler hep ben hatce betül sen falan yani bilemiyorum :26::26:
Gayet güzel anlatmışsın canım.Özellikle örneklem olmam beni çok mutlu ettiBirkaç hesaplama yaptıktan sonra herkes rahatça yapabilir.Şimdi teorik anlatıldı soru kısmına mı geçsek.Bir anda öğretmenliğim debreşti Soru sorup doğru hesaplayanlara AFERİN kaşesi veya stecker vereceğim
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım birkaç gündür protein almadığımı farkettim
Teşekkürler
Biz bırakılacak insan mıyız ama
Evettttt sayende canım teşekkürler
Gayet güzel anlatmışsın canım.Özellikle örneklem olmam beni çok mutlu ettiBirkaç hesaplama yaptıktan sonra herkes rahatça yapabilir.Şimdi teorik anlatıldı soru kısmına mı geçsek.Bir anda öğretmenliğim debreşti Soru sorup doğru hesaplayanlara AFERİN kaşesi veya stecker vereceğim
cooook gecmis olsun
sinirini bozarim,kizinca demogoji yaparim..yadaaaaaaa cilve yaparim..ama ben hic öyle degilimyaaaaaa...ben cool takilirdim hangi ara cilveli oldum..hep istanbul yuzunden heeeeppp
betülama ama
hatice:26:
burdaki herkes tatli masallahhhhh
bir sayayim mesajlarimi..sonrada "PIA" ya bildiri yapayimmmmm :)
bi ara ebrucum biriniz hesap isini aciklamali yazarsaniz gerektiginde not aliriz bizde
menun guzel olmus nur
Ben talıyım diye yediremedin değil mi kendineMesaj bildiriminide PİA yap sakın unutma tamam mı
Afiyet olsun.Bünyen neye uğradığını şaşırmıştırResimlere bakıyorum şimdi.
Afiyet olsun Nur.Güzel olmuş.
Ayy ben cikicam aslinda film izlieyecktim bu aksam da ama herkesin bir cenesi dusuk bu aksam sonra gecmisi okumasi zor geliyo
Düzeltmişsin yazını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?