bilemiyorum ki canim :S olabilir
betül desensiz tek renk bisey tercih etsen?
kız bugün değil cuma geldi vizyona
Türkiye'de zaten cuma yeni film günü, istisnalar olmadıkça hep cuma gelir yeni filmler
Ferhancım yanlış anlaşılacak bir durum yok, rahat ol.
O yorumu yapan Ebru değil Ferhan, misafir okuyucu sanırım, ben de tanımıyorum, sağolsun fikrini söyledi :)
Örümcek adam burda daha gelmedi, ben izliycem onu severim, bekliyorum :)
filmin amacı zaten yeni bir spiderman çıkarmak değil ki ferhancım hikayeyi başka bir açıdan anlatmak ya da 3d bu şimdi, yapıyorlar işte
geçen ben mesela snowwhite and the huntsman ı izledim
bilgiğin pamuk prenses hikayesiydi ama arada küçük farklılıklar koymuşlar, action eklemişler masaldan ziyade sinema kurgusu haline getirmişler çok beğendim
Eki Görüntüle 456173 Eki Görüntüle 456174 Eki Görüntüle 456175
Şunlara bir göz at bakalım. İlk baştaki tanışmak için ağır olu ama hoşuma gitti. Belki başka bir yerde düşünürsün diye ekledim.
Diğer ikiside günlük duruyor. Bence biraz daha özenli ve ağır olmalı.
kimse alınsın diye yazmadım,esip ,gürlemekte değildi niyetim.ama cidden ben çok düşük kalorili diyetlere uzun süreli devam edemiyorum.evde yemek yaparken yağa dikkat ediyorum.inanın 1 ayda sadece 750 ml yağ kullandım.tatlı yapkıyorum,hamur işi yok.sağlıklı yemek yapmaya çalışıyorum.
diyete başlamadan önce dr a gittiğimde bana bir örnek liste verdi görseniz,ben bunları yersem nasıl zayıflarım dersiniz.neyse konuya döneyim.ben o mesajı gayet sakin,aklıselimle yazdım.yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.insanlarla iletişimim çok az burda.hafta bir evden çıkıp 1-2 saat dışarda alış veriş yapıp eve geliyoruz.doğru düzgün görüştüğüm kimse yok.nasıl iletişim kurulacağını unutuyor insan.
neyse işte durum bu...(4)
ilk baştakinin nişanda düğünde bile giyinemem
diğerleri de tanışma için normal ama işte ben öyle ağır şeyler giyemem ki ebru hiç tarzım değil
az çok fotoğraflarımı gördünüz etek giydiğimde bile öyle çok klasik ağır giyinmiyorum.
kız bugün değil cuma geldi vizyona
Türkiye'de zaten cuma yeni film günü, istisnalar olmadıkça hep cuma gelir yeni filmler
Ferhancım yanlış anlaşılacak bir durum yok, rahat ol.
O yorumu yapan Ebru değil Ferhan, misafir okuyucu sanırım, ben de tanımıyorum, sağolsun fikrini söyledi :)
Örümcek adam burda daha gelmedi, ben izliycem onu severim, bekliyorum :)
filmin amacı zaten yeni bir spiderman çıkarmak değil ki ferhancım hikayeyi başka bir açıdan anlatmak ya da 3d bu şimdi, yapıyorlar işte
geçen ben mesela snowwhite and the huntsman ı izledim
bilgiğin pamuk prenses hikayesiydi ama arada küçük farklılıklar koymuşlar, action eklemişler masaldan ziyade sinema kurgusu haline getirmişler çok beğendim
evet aslında
bir de ben de alışkın değilim böyle desenli kıyafet giymeye
neyse bir de damat beye danışalım
beraber alışverişe çıkıp bir şeyler de bakabiliriz
ona onaylatmadan bir şeye karar vermem zaten, kıyafet konusunda çok bilmiştir de öyle her şeyi beğenmiyor
bugün kime mesaj göndericez.1 temmuz yok burda:44:Zeynep'cim bide takımda mesaj sayma olayımız var. Günlük mesajlarını sayıyorsun, daha sonra listede o gün kim varsa ona özel mesaj olarak yolluyorsun. Ben aşağıya listeyi yazıyorum senin için. Bugün akşam takımdan çıkmadan kaç mesaj yazmışsın sayarsın, bugünün karşısında kim varsa ona yollarsın. Eğer 100 mesajı geçmediysen topikte yazarsın mesaj sayını not alırız.
27-28 Haziran : zaum
29-30 Haziran : Pia
02-03 Temmuz : Nesdii28
04-05 Temmuz : akashha
06-07 Temmuz : betuld
09-10 Temmuz : elmaliturta
burada herkes akli selim zeynep bunu zamanla göriceksin...burada kendini gayet guzel ifade edebilirsin, fikrine katilan olur katilmayan olur ama asla saygisizlik olmaz..ben bunu kisa sürede tecrübe edindim ve cok mutlu oldum durumun böyle olmasindan..oyuzden tesekkürler ebruya
ebrucum, simdiki gencler iste bosver :) bence son iki resim iyiydi betül ..o renklerde biraz daha hareketli olabilir ama az agir olsun betül kizim ...tihhheyytt söz dinle bakim
ay madem büyüyüz kullanalim bari :)
Gencler iste bosver derken ? Beni mi ? Ebru kizdi mi bana, anlamadim ben simdii:44:
Tamam uzun bir etek ama renkleri biraz daha acik olur hatta birazcik ucus ucus bir etek
Ustune de sade bi gomlek-bluz
Oldu mu
bugün kime mesaj göndericez.1 temmuz yok burda:44:
evet suyu arttırdım şimdi zaten ablacımzeliha ne yapacaz senin bu dondurma sevdanı1 litre cidden az.diyette olamasan bile 2 içmen gerikor dimi
aferim arkideş.sen cidden kaloriyi düşük tutmuşun ben dayanamam bu kadarına
öğlen yemeğine ne oldu betül:44:
tamam ablacım ama bu gün 19 kg veermiş bi kızla konuştum ben meyve yemediğim gün dondurma yiyordum dedi bende bu gün meyve yemediğim için sorun olmaz diye düşünmüştüm :26:Zeliş'cim hepimiz birçok yiyeceği çok seviyoruz zaten ve onları yediğimiz için şuan buralardayız. Biz sen çok yavaş kilo veriyorsun diye çareler düşünüyoruz sen kaçamakların sayılmamasını istiyorsun. Canım benim eğer zayıflamak istiyorsan bazı şeylerden fedakarlık yapacaksın. Zayıfladıktan sonra zaten istediğin kadar yersin dengelersin. Ama öncelikle senin zayıflaman lazım. Bugünden sonra bu yazdığımı unutma. Bu hafta senden tam bir kilo istiyorum. Cuma günü en az 1 kilo vermiş olacaksın. Ona göre ayarla kendini. Yediklerini çok kısma ama sporunu ve suyunu artır. Hedefin ortada hadi bakalım.
Afiyet olsun canım dengesiz bir menü olmuş. Ama çok hafif olmuş. Umarım aç kalmamışsındır.
Teşekkürler kızlar zaman ayırıp okuduğunuz için.
Menün güzel olmuş canım afiyet olsun.
Güzel bir pazar geçmiş desene. Bizde hafta içi gideriz sanırım buz devrine. Kahvaltı içinde tebrik ediyorum aferin sana
Bence menün güzel olmuş. Kısırda kararında olmuş. Sporun ve suyunda öyle. Çeşit çok olduğu için kızlara kabarık görünmüş menü ama bence gayet güzel. Afiyet olsun canım.
bencede ablacım biraz günlük kaçmış gibi :44:Eki Görüntüle 456160
kızlar ya bir şey sorcam
bizim eve ilk tanışmaya geldiklerinde ben böyle bir şey giysem çok mu gündelik olur ?
ne tarz bir şey giymeliyim sizce
bu resmi örenk olarak koydum bunları giymeye karar vermiş değilim
buarada az önce aklima geldi ben sabah ve ögle arasi 1 armut sonra 2 yulaf biskuvisi yemistim tuvalette aklima geldi :)))))))))))) anääääää dedim
hersey orda gelir aklima benim orda sakin kalabiliyorum heheheheh
yulaf buskuvilerim 0 yag ayy görseniz katur kutur ama iste simdide 0,5 yagli kefir iciyorum..hep zelis yuzunden:)) o menusunu yazinca hadi bende yazayim dedim erken dusunmeden yazinca böyle oldu :)
Gencler iste bosver derken ? Beni mi ? Ebru kizdi mi bana, anlamadim ben simdii:44:
Tamam uzun bir etek ama renkleri biraz daha acik olur hatta birazcik ucus ucus bir etek
Ustune de sade bi gomlek-bluz
Oldu mu
ne diyeceğimi bilemedim,evdeki herkes mi diyette:26:buarada bizde 5 kisilik bir aileyiz ayda bir 1 lt yagi bitiremiyoruz :)
Pazar gunleri izinliyiz Zeynep
Mesaj sayilarini saymiyoruz
sahi gördüm bende fotograflarini profilimde gösterdi :)) bilmiyordum öyle..ayol herkes zayif bu grupta ..funda süper hatice betül ebruu herkes dal olmus valla tebriklerr
evet suyu arttırdım şimdi zaten ablacım
tamam ablacım ama bu gün 19 kg veermiş bi kızla konuştum ben meyve yemediğim gün dondurma yiyordum dedi bende bu gün meyve yemediğim için sorun olmaz diye düşünmüştüm :26:
ama sanırım benim sandığımm kadar masum değil bu dondurma yeme diyorsanız yemem sorun yok
bencede ablacım biraz günlük kaçmış gibi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?