Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şunlara bir göz at bakalım. İlk baştaki tanışmak için ağır olu ama hoşuma gitti. Belki başka bir yerde düşünürsün diye ekledim.

Senin paylaştıkların günlük duruyor. Bence biraz daha özenli ve ağır olmalı.

Son düzenleme:
buarada az önce aklima geldi ben sabah ve ögle arasi 1 armut sonra 2 yulaf biskuvisi yemistim tuvalette aklima geldi :)))))))))))) anääääää dedim
hersey orda gelir aklima benim orda sakin kalabiliyorum heheheheh

yulaf buskuvilerim 0 yag ayy görseniz katur kutur ama iste simdide 0,5 yagli kefir iciyorum..hep zelis yuzunden:)) o menusunu yazinca hadi bende yazayim dedim erken dusunmeden yazinca böyle oldu :)

bilemiyorum ki canim :S olabilir

betül desensiz tek renk bisey tercih etsen?

evet aslında
bir de ben de alışkın değilim böyle desenli kıyafet giymeye

neyse bir de damat beye danışalım
beraber alışverişe çıkıp bir şeyler de bakabiliriz

ona onaylatmadan bir şeye karar vermem zaten, kıyafet konusunda çok bilmiştir de öyle her şeyi beğenmiyor

kimse alınsın diye yazmadım,esip ,gürlemekte değildi niyetim.ama cidden ben çok düşük kalorili diyetlere uzun süreli devam edemiyorum.evde yemek yaparken yağa dikkat ediyorum.inanın 1 ayda sadece 750 ml yağ kullandım.tatlı yapkıyorum,hamur işi yok.sağlıklı yemek yapmaya çalışıyorum.
diyete başlamadan önce dr a gittiğimde bana bir örnek liste verdi görseniz,ben bunları yersem nasıl zayıflarım dersiniz.neyse konuya döneyim.ben o mesajı gayet sakin,aklıselimle yazdım.yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.insanlarla iletişimim çok az burda.hafta bir evden çıkıp 1-2 saat dışarda alış veriş yapıp eve geliyoruz.doğru düzgün görüştüğüm kimse yok.nasıl iletişim kurulacağını unutuyor insan.

neyse işte durum bu...(4)

Son düzenleme:

Ben 1 temmuzda girecek vizyona diye biliyordum canım. Demek ki yanlış kalmış aklımda. :44:

ilk baştakinin nişanda düğünde bile giyinemem
diğerleri de tanışma için normal ama işte ben öyle ağır şeyler giyemem ki ebru hiç tarzım değil
az çok fotoğraflarımı gördünüz etek giydiğimde bile öyle çok klasik ağır giyinmiyorum.

Zeynep'cim sanırım hepimiz birbirimizi yanlış anladık. Biz bu mesajları hiç yazılmamış, okunmamış sayalım. Çünki biz senden de memnunuz menülerinden de. Herşey yolunda, problem yok canım

Sonuçta sana ortamdayız sadece yazdıklarımızla kendimizi ifade ediyoruz. Yanlış anlaşılma olabilir. İletişiminide burda bizimli kuruyorsun zaten. Sık dişini 1 sene kalmış sonra kurtulursunuz o şehirden.

Zevkler farklı oluyor sonuçta. O zaman sende kendi dediğin gibi sevgilinle alışverişe çık ikiniz beğenin bişeyler.

Son düzenleme:

hangi yorumu canim..feminen ol mu? olsun ben ebrudan sayim..diyaloga kapaliyim suan :)
ya ama pamuk prensesin o tarz filmi yoktu zaten simdiki digitaleffektlerle fln denenebilir..ama en sonki spiderman güzeldi effektler action ..burda konu bile farkli degil..birine örümcek muzede isiriyor ya bundada yine benzer tesadüf profun isyerinde isriyor..ben cocugun genetik biseyi fln var diye dusunmustum daha gitmeden..sonra hani dedesi oluyor ya öncekinde..bundada ayni durum yasaniyor..cok benzerdi hic bir farkli bakis acisi yoktu..ayni filmi iki farkli yönetmene cektiri yaristirisinya kurgulari vs fln öyle bisey olmus..ama hersey ayni izleyince anlarsin :)

eskiden herfilmi izlerdim sinemada simdi hep tekrarlar gibi geliyor eskisi gibi kaliteli filmler yok artik..cok etkilenmeden cikiyorum filmlerden..sadece bi haftasonu aktivitesi gibi

burada herkes akli selim zeynep bunu zamanla göriceksin...burada kendini gayet guzel ifade edebilirsin, fikrine katilan olur katilmayan olur ama asla saygisizlik olmaz..ben bunu kisa sürede tecrübe edindim ve cok mutlu oldum durumun böyle olmasindan..oyuzden tesekkürler ebruya

ebrucum, simdiki gencler iste bosver :) bence son iki resim iyiydi betül ..o renklerde biraz daha hareketli olabilir ama az agir olsun betül kizim ...tihhheyytt söz dinle bakim
ay madem büyüyüz kullanalim bari :)

bugün kime mesaj göndericez.1 temmuz yok burda:44:

Gencler iste bosver derken ? Beni mi ? Ebru kizdi mi bana, anlamadim ben simdii:44:

Tamam uzun bir etek ama renkleri biraz daha acik olur hatta birazcik ucus ucus bir etek
Ustune de sade bi gomlek-bluz

Oldu mu

Gencler iste bosver derken ? Beni mi ? Ebru kizdi mi bana, anlamadim ben simdii:44:

Tamam uzun bir etek ama renkleri biraz daha acik olur hatta birazcik ucus ucus bir etek

Oldu mu

yoo bilmiyorum kizdimi :) ben öyle yazdim

oldu:) aferim :) bize göster sonra

sahi gördüm bende fotograflarini profilimde gösterdi :)) bilmiyordum öyle..ayol herkes zayif bu grupta ..funda süper hatice betül ebruu herkes dal olmus valla tebriklerr

evet suyu arttırdım şimdi zaten ablacım
tamam ablacım ama bu gün 19 kg veermiş bi kızla konuştum ben meyve yemediğim gün dondurma yiyordum dedi bende bu gün meyve yemediğim için sorun olmaz diye düşünmüştüm :26:

ama sanırım benim sandığımm kadar masum değil bu dondurma yeme diyorsanız yemem sorun yok
bencede ablacım biraz günlük kaçmış gibi :44:

Oldu mu

Yok canım kızmadım, neden kızayım. Dedim yaaa herkesin zevki ve tarzı aynı olmayabilir. Ama sanada yakışır o sondaki iki renk. Sen belki daha cicili bicili seviyorsundur bilmiyorum ama kızmadım. Sen beğendiklerini yinede paylaş bizimle

Tamam bir olsun da insallah hayirlisiyla gosteririmm

Simdi bi yandan da onunla konusuyorum
Once o bizimkilerle tanisacak sonra ben onlarla
Ondan sonra bize gelecekler
Disarda normal kiyafet giyerim artik di mii agir olmama gerek var mi orda da Ferhan ablacigiiim

sahi gördüm bende fotograflarini profilimde gösterdi :)) bilmiyordum öyle..ayol herkes zayif bu grupta ..funda süper hatice betül ebruu herkes dal olmus valla tebriklerr

Kolay değil canım benim 20 kilo gitti benden. Kızım 21,5 kilo 1,5 kilo sonra kızımı yeniden doğurmuş olcam

Canım benim daha önünde yaşanacak ve dondurma yenecek o kadar zamanın var ki? Ama üniversiteye gitmene 1 sene kaldı. Sen şimdi şekerli olan herşeyi hayatından çıkarki en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşabilesin. Sonrasında zaten biliyorsun ki istediğin herşeyi yiyebilirsin. Bu arada Zeliş'cim senin boyun kaçtı? Kilona rağmen resminde aşırı şişman durmuyordun da merak ettim şimdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…