zeliha ne yapacaz senin bu dondurma sevdanımenüüüüüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
ara
dondurma
yarım dilim ekmek
öğlen
2 dilim ekmek
karnıyarık
ayran
akşam
1 dilim ekmek
karnıyarık
su :1 litre içtim ama arttırıcam
spor 30 dk jillian
ya dondurmayı kaçamak olarak saymasak kendimi durduramıyorum ve çok seviyorum:26:
aferim arkideş.sen cidden kaloriyi düşük tutmuşun ben dayanamam bu kadarınabenim pazar menum:)
SABAH: ccooook az sütlu yulaf gevregi (kalmamisti cunkü oyuzden cok az hehehe)
ÖGLE: 1lahmacun bir kase salata
AKSAM:1 izgara balik
en az 2 lt su
*benim sularimin bazen 500 bazen 1 lt si madensuyu oluyor
spor yapmadimbelki yürüyüse cikarim
öğlen yemeğine ne oldu betül:44:MErhaba kizlarr
Ben de menumu yazayimm
Sabah
Ceyrek simit
Peynir, kasar
Domates
Salatalik
1dlim ekmek uzeri az kaymak az recel
Aksam
3 parca tavuk
Cacik
menüüüüüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
ara
dondurma
yarım dilim ekmek
öğlen
2 dilim ekmek
karnıyarık
ayran
akşam
1 dilim ekmek
karnıyarık
spor 30 dk jillian
ya dondurmayı kaçamak olarak saymasak kendimi durduramıyorum ve çok seviyorum:26:
MErhaba kizlarr
Ben de menumu yazayimm
Sabah
Ceyrek simit
Peynir, kasar
Domates
Salatalik
Aksam
3 parca tavuk
Cacik
Sabah 6 da babam 2dayim ve 4 kuzenim sahaya gittik
Yaslilar genclere karsi mac yaptilar
Cok eglenceliydi
Sonra eve geldik uyudum asagi dayimlara kahvaltiya indik
Yengem sahane bir sofra hazirlamisti
Ev yapimi receller, patates, borek,islak kek vardi
ben yukardakileri yedim yine ucuz atlattim sayilir
Daha sonra kuzenlerle sinemaya gittik, buz devrine
Cok eglenceliydi
bu da benim menüm
sabah:
1yumurta
1 patates
domates
salatalık
peynir
zeytin
ara:1 bardak yarım yağlı süt
öğle:
3 yemek kaşığı kısır
ara:şeftali
akşam:
sebzeli güveç
semiz otu salatası
ayran
1 dilim çok tahıllı ekmek
3 litre su
50 dakika tempolu spor
menüüüüüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
ara
dondurma
yarım dilim ekmek
öğlen
2 dilim ekmek
karnıyarık
ayran
akşam
1 dilim ekmek
karnıyarık
spor 30 dk jillian
benim pazar menum:)
SABAH: ccooook az sütlu yulaf gevregi (kalmamisti cunkü oyuzden cok az hehehe)
ÖGLE: 1lahmacun bir kase salata
AKSAM:1 izgara balik
en az 2 lt su
*benim sularimin bazen 500 bazen 1 lt si madensuyu oluyor
spor yapmadimbelki yürüyüse cikarim
ebru abla paylaştığın yazıyı okudum
zelisscim hatirlattin iyi oldu..simdi bende okudum ebrucum
buarada tesekkürler ebru
MErhaba kizlarr
Ben de menumu yazayimm
Sabah
Ceyrek simit
Peynir, kasar
Domates
Salatalik
Aksam
3 parca tavuk
Cacik
Sabah 6 da babam 2dayim ve 4 kuzenim sahaya gittik
Yaslilar genclere karsi mac yaptilar
Cok eglenceliydi
Sonra eve geldik uyudum asagi dayimlara kahvaltiya indik
Yengem sahane bir sofra hazirlamisti
Ev yapimi receller, patates, borek,islak kek vardi
ben yukardakileri yedim yine ucuz atlattim sayilir
Daha sonra kuzenlerle sinemaya gittik, buz devrine
Cok eglenceliydi
bu da benim menüm
sabah:
1yumurta
1 patates
domates
salatalık
peynir
zeytin
ara:1 bardak yarım yağlı süt
öğle:
3 yemek kaşığı kısır
ara:şeftali
akşam:
sebzeli güveç
semiz otu salatası
ayran
1 dilim çok tahıllı ekmek
3 litre su
50 dakika tempolu spor
şimdiye kadar bu şekilde 1 ayda 6 kilo verdim.haftada 1 kilo veriyorum.belki bana kızanlarda vardır,fazla yiyorum diye ama ben aç kalırsam dengem bozuluyor.tartıya dahil etmek istemezsenizde canınız sağolsun.ben biliyorum ,asla bu kiloda kalmıycam.düğünden 4 ay önce 74 e çıkmıştım.düğünde kimseden yardım almadan 60 olmuştum.
bu cuma tartıldığımda 83.2 idim, bu sabah 82.8 civarıydım.Allahında izniyle hayatta altından kalkamadığım bişey olmadı.burda yarış durumu var,hakkınız var benim öyle hızlıca zayıflamak gibi bir derdim yok.bunun için kendime 6 ay verdim.
tekrar söylüyorum ;kaptanla konuşun, istemezseniz tartıya katmadan,gruptan çıkarın.
Eki Görüntüle 456160
kızlar ya bir şey sorcam
bizim eve ilk tanışmaya geldiklerinde ben böyle bir şey giysem çok mu gündelik olur ?
ne tarz bir şey giymeliyim sizce
bu resmi örenk olarak koydum bunları giymeye karar vermiş değilim
Eki Görüntüle 456160
kızlar ya bir şey sorcam
bizim eve ilk tanışmaya geldiklerinde ben böyle bir şey giysem çok mu gündelik olur ?
Zeliş'cim hepimiz birçok yiyeceği çok seviyoruz zaten ve onları yediğimiz için şuan buralardayız. Biz sen çok yavaş kilo veriyorsun diye çareler düşünüyoruz sen kaçamakların sayılmamasını istiyorsun. Canım benim eğer zayıflamak istiyorsan bazı şeylerden fedakarlık yapacaksın. Zayıfladıktan sonra zaten istediğin kadar yersin dengelersin. Ama öncelikle senin zayıflaman lazım. Bugünden sonra bu yazdığımı unutma. Bu hafta senden tam bir kilo istiyorum. Cuma günü en az 1 kilo vermiş olacaksın. Ona göre ayarla kendini. Yediklerini çok kısma ama sporunu ve suyunu artır. Hedefin ortada hadi bakalım.
Afiyet olsun canım dengesiz bir menü olmuş. Ama çok hafif olmuş. Umarım aç kalmamışsındır.
Teşekkürler kızlar zaman ayırıp okuduğunuz için.
Menün güzel olmuş canım afiyet olsun.
Güzel bir pazar geçmiş desene. Bizde hafta içi gideriz sanırım buz devrine. Kahvaltı içinde tebrik ediyorum aferin sana
Bence menün güzel olmuş. Kısırda kararında olmuş. Sporun ve suyunda öyle. Çeşit çok olduğu için kızlara kabarık görünmüş menü ama bence gayet güzel. Afiyet olsun canım.
şimdiye kadar bu şekilde 1 ayda 6 kilo verdim.haftada 1 kilo veriyorum.belki bana kızanlarda vardır,fazla yiyorum diye ama ben aç kalırsam dengem bozuluyor.tartıya dahil etmek istemezsenizde canınız sağolsun.ben biliyorum ,asla bu kiloda kalmıycam.düğünden 4 ay önce 74 e çıkmıştım.düğünde kimseden yardım almadan 60 olmuştum.
bu cuma tartıldığımda 83.2 idim, bu sabah 82.8 civarıydım.Allahında izniyle hayatta altından kalkamadığım bişey olmadı.burda yarış durumu var,hakkınız var benim öyle hızlıca zayıflamak gibi bir derdim yok.bunun için kendime 6 ay verdim.
tekrar söylüyorum ;kaptanla konuşun, istemezseniz tartıya katmadan,gruptan çıkarın.
aaa olur mu canim ne münasebet,,nereden cikardin simdi bunu..22 kiloyu 6 ayda vermek cok iyi bir zaman..yazima yeniden baktim yanlis anlasilir bir yazi degil ama sayet anlayip, benim yazim üzerine bunu yazdiysan 100/100 yanlis anladin canim
ben hatta örnek bile alabilirim mahiyyetinde yazdim..o yuzden bakicam dedim...merak ettim..cunku bazen "ben dahil" diyeti, hic yemek yemek saniyoruz ve sagligimizla oynuyoruz..yediklerin saglikli abur cubur degil..ustelik cocuk emziriyorsun..bunu yazmistin..senin anladigin sekilde birsey söylemeye burda "ben dahail" kimsenin hakki yok..onemli olan kilo verme konusunda ciddi olup burada aktiv olman...ister haftada yarim kilo ver ister 1..bazen hic vereme..
burasida zaten en hizli kilo verme yarismasi degil canim..yanlis anlamissin..
iyi dusunerek yazdigim biseyde bile mi kendimi bukadar kötü ifade ediyorum ben???
gidin ebru ya bir an önce , çok zevkliydi.
biz de dört gözle bekliyorduk zaten
seni de biliyorum söyleyip duruyordun erteleme :))
Biraz fazla günlük sanki.
Bir de elbise deneyin isterseniz.
Daha feminen bir hava verir.
Zeynep'cim açıkçası ben bu mesajdan bir anlam çıkaramadım. Hangi mesaja karşılık sen bu mesajı yazdın onuda anlamadım? Kimse sana seni tartıya dahil etmeyeceğiz demeden celallenip esip kükremişsin. Sanırım yanlış anladığın bişey olmuş. Böyle durumlarda bu şekilde esip gürlemek yerine yanlış anladığın kısmı mesajın sahibine sorabilirsin. Menülerin kimine göre çok kimine göre az olabilir. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Şimdi senin bu mesaj benim kafama takıldı. Bu konuyu konuşalım canım seninle ki, bu şekilde alınganlık yapma bir daha
Eki Görüntüle 456160
kızlar ya bir şey sorcam
Tanışmaya derken Betül'cüm? Kim kim gelecek? Gündüz mü gelecekler, akşam mı? İsteme olacak mı?
Ferhan'cım yukarda bende yazdım canım sanırım Zeynep yanlış anlamış. Belki alıngan kırılgan farklı bir anına denk gelmiştir, yanlış anlamıştır. Bende söyledim yanlış anlaşılacak bir mesaj yok diye. Gelsin bir bakalım tekrardan sorarız kendisine. Bence sen kendini kötü ifade etmemişsin. Anlatabildim mi?
aileler tanışcak işte ilk gelişler olacak
isteme falan olmayacak
normal misafir gibi gelecekler akşam gelirler muhtemelen yemeğe.
annesi babası kardeşi bir de bir teyzesi ve halası falan gelebilir ama çok abartmazlar sanırım kişi sayısını
Ben unuttum bugün vizyona girdiğini unutmasam kimse tutamazdı zaten beni, en kısa zamanda giderim inşallah
sanki bana alindi gibi geldi ama emin degilim:S halbuki sayet verirsen bende düzenli guzel yerim,,yada kendim yiyemesem bile (cunku bazen gercekten vakit olmuyor)bir tecrube olarak kenara not ederim mahiyyetinde
banada biraz gunluk gibi geldi..ebrunun dedigi gibi az daha feminen ol:))
bizde dun gece spiderman gittik..sadece oglum istiyor diye gittim..tahmin ettim sevmiycegimi..yani izlenirde ..yeni bi örümcek adam dogdu hayirli olsun dunyaya...bütün kaderide masaallaah eski spiderman gibi..niye cekmisler hic anlamadim..ben man in black izlemek isterdim gitmisken..ice age 3 bana biraz zorlama gibi gelmisti oyuzden hic dusunmedim gitmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?