Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zeliha ne yapacaz senin bu dondurma sevdanı1 litre cidden az.diyette olamasan bile 2 içmen gerikor dimi

aferim arkideş.sen cidden kaloriyi düşük tutmuşun ben dayanamam bu kadarına

MErhaba kizlarr

Ben de menumu yazayimm

Sabah
Ceyrek simit
Peynir, kasar
Domates
Salatalik
1dlim ekmek uzeri az kaymak az recel

Aksam
3 parca tavuk
Cacik
öğlen yemeğine ne oldu betül:44:

bu da benim menüm

sabah:
1yumurta
1 patates
domates
salatalık
peynir
zeytin

ara:1 bardak yarım yağlı süt

öğle:
3 yemek kaşığı kısır

ara:şeftali

akşam:
sebzeli güveç
semiz otu salatası
ayran
1 dilim çok tahıllı ekmek

3 litre su
50 dakika tempolu spor

ya dondurma bende cok seviyorum diyet yapmadigim zamanlarda gunluk dondurmamin sayisi yok..2 mc flurry cok rahat arka arkaya yyiyebilyiorum o derece yani ama diyetteyiz..canim ve ben diyete basladigimdan beri 3 hafta oldu 1defa yedim 2 miydi :) neyse ..tabi sen benim gbi olamassin tamam ama ne kadar kücük olsanda canim ortada siradisi bi durum var, bir sorun var ortada ve bunu cözmeliyiz..bunun ilk adimi en sen istiyceksin bu sorunu cözmeyi..bikac yil sonrasini dusun..hala böyle mi olmak istiyorsun..yoksa kendine guvenen istediginde basaran genc guzel citir bi genc kiz mi olmak istiyosun? biraz sik disini canim..canin tatli istediginde meyve ye..tarcinli süt fln ic

MErhaba kizlarr

Ben de menumu yazayimm

Sabah
Ceyrek simit
Peynir, kasar
Domates
Salatalik

Aksam
3 parca tavuk
Cacik

kahvalti sofrasinda cok kaldiniz..o yuzden ögle yemegi kaynadi diymi? :) ben böyle sofralarda ceneye vururum caktirmam hic yemedigimi:)) kimsede ye ye demez

cok guzellll hayatin en guzel dakikalaridir aileyle birlikte yapilan yemekler ,sohbetler

haftalik kilo verimini merak ediyorum canim bana biraz cok geliyo menun ama belki metabolizman böyle iyi calisyordur ve verirsin ..o yuzden senin cumalarini daha cok merak ediyorum:) benim ki biraz dengesizliktende kaynaklaniyor..ev, cocuklar ,is derken bazen vakit kalmiyor

şimdiye kadar bu şekilde 1 ayda 6 kilo verdim.haftada 1 kilo veriyorum.belki bana kızanlarda vardır,fazla yiyorum diye ama ben aç kalırsam dengem bozuluyor.tartıya dahil etmek istemezsenizde canınız sağolsun.ben biliyorum ,asla bu kiloda kalmıycam.düğünden 4 ay önce 74 e çıkmıştım.düğünde kimseden yardım almadan 60 olmuştum.
bu cuma tartıldığımda 83.2 idim, bu sabah 82.8 civarıydım.Allahında izniyle hayatta altından kalkamadığım bişey olmadı.burda yarış durumu var,hakkınız var benim öyle hızlıca zayıflamak gibi bir derdim yok.bunun için kendime 6 ay verdim.
tekrar söylüyorum ;kaptanla konuşun, istemezseniz tartıya katmadan,gruptan çıkarın.

Ay zeynep olur mu oyle sey sanki biz hepimiz 1 ayda veriyoruz bu kilolari

Yarismanin amaci birbirimize destek olarak herkesin hedefine ulasmasi
Yoksa yarisma bahane
Birnci olmusuz sonuncu olmusuz bunlar arac sadece zayiflamamiz icin

Zeliş'cim hepimiz birçok yiyeceği çok seviyoruz zaten ve onları yediğimiz için şuan buralardayız. Biz sen çok yavaş kilo veriyorsun diye çareler düşünüyoruz sen kaçamakların sayılmamasını istiyorsun. Canım benim eğer zayıflamak istiyorsan bazı şeylerden fedakarlık yapacaksın. Zayıfladıktan sonra zaten istediğin kadar yersin dengelersin. Ama öncelikle senin zayıflaman lazım. Bugünden sonra bu yazdığımı unutma. Bu hafta senden tam bir kilo istiyorum. Cuma günü en az 1 kilo vermiş olacaksın. Ona göre ayarla kendini. Yediklerini çok kısma ama sporunu ve suyunu artır. Hedefin ortada hadi bakalım.

Afiyet olsun canım dengesiz bir menü olmuş. Ama çok hafif olmuş. Umarım aç kalmamışsındır.

ebru abla paylaştığın yazıyı okudum

zelisscim hatirlattin iyi oldu..simdi bende okudum ebrucum

buarada tesekkürler ebru

Teşekkürler kızlar zaman ayırıp okuduğunuz için.

MErhaba kizlarr

Ben de menumu yazayimm

Sabah
Ceyrek simit
Peynir, kasar
Domates
Salatalik

Aksam
3 parca tavuk
Cacik

Menün güzel olmuş canım afiyet olsun.

Güzel bir pazar geçmiş desene. Bizde hafta içi gideriz sanırım buz devrine. Kahvaltı içinde tebrik ediyorum aferin sana

Bence menün güzel olmuş. Kısırda kararında olmuş. Sporun ve suyunda öyle. Çeşit çok olduğu için kızlara kabarık görünmüş menü ama bence gayet güzel. Afiyet olsun canım.

Zeynep'cim açıkçası ben bu mesajdan bir anlam çıkaramadım. Hangi mesaja karşılık sen bu mesajı yazdın onuda anlamadım? Kimse sana seni tartıya dahil etmeyeceğiz demeden celallenip esip kükremişsin. Sanırım yanlış anladığın bişey olmuş. Böyle durumlarda bu şekilde esip gürlemek yerine yanlış anladığın kısmı mesajın sahibine sorabilirsin. Menülerin kimine göre çok kimine göre az olabilir. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Şimdi senin bu mesaj benim kafama takıldı. Bu konuyu konuşalım canım seninle ki, bu şekilde alınganlık yapma bir daha

kızlar ya bir şey sorcam
bizim eve ilk tanışmaya geldiklerinde ben böyle bir şey giysem çok mu gündelik olur ?
ne tarz bir şey giymeliyim sizce

bu resmi örenk olarak koydum bunları giymeye karar vermiş değilim

Tanışmaya derken Betül'cüm? Kim kim gelecek? Gündüz mü gelecekler, akşam mı? İsteme olacak mı?

Biraz fazla günlük sanki.
Bir de elbise deneyin isterseniz.
Daha feminen bir hava verir.

gidin ebru ya bir an önce , çok zevkliydi.
biz de dört gözle bekliyorduk zaten
seni de biliyorum söyleyip duruyordun erteleme :))

aaa olur mu canim ne münasebet,,nereden cikardin simdi bunu..22 kiloyu 6 ayda vermek cok iyi bir zaman..yazima yeniden baktim yanlis anlasilir bir yazi degil ama sayet anlayip, benim yazim üzerine bunu yazdiysan 100/100 yanlis anladin canim
ben hatta örnek bile alabilirim mahiyyetinde yazdim..o yuzden bakicam dedim...merak ettim..cunku bazen "ben dahil" diyeti, hic yemek yemek saniyoruz ve sagligimizla oynuyoruz..yediklerin saglikli abur cubur degil..ustelik cocuk emziriyorsun..bunu yazmistin..senin anladigin sekilde birsey söylemeye burda "ben dahail" kimsenin hakki yok..onemli olan kilo verme konusunda ciddi olup burada aktiv olman...ister haftada yarim kilo ver ister 1..bazen hic vereme..
burasida zaten en hizli kilo verme yarismasi degil canim..yanlis anlamissin..

iyi dusunerek yazdigim biseyde bile mi kendimi bukadar kötü ifade ediyorum ben???

Ferhan'cım yukarda bende yazdım canım sanırım Zeynep yanlış anlamış. Belki alıngan kırılgan farklı bir anına denk gelmiştir, yanlış anlamıştır. Bende söyledim yanlış anlaşılacak bir mesaj yok diye. Gelsin bir bakalım tekrardan sorarız kendisine. Bence sen kendini kötü ifade etmemişsin. Anlatabildim mi?

gidin ebru ya bir an önce , çok zevkliydi.
biz de dört gözle bekliyorduk zaten
seni de biliyorum söyleyip duruyordun erteleme :))

Ben unuttum bugün vizyona girdiğini unutmasam kimse tutamazdı zaten beni, en kısa zamanda giderim inşallah

Biraz fazla günlük sanki.
Bir de elbise deneyin isterseniz.
Daha feminen bir hava verir.

evet ben de elbiseyi çok daha severim ama of ya çok zor karar vermek :))
şöyle bir elbisem var
buna ne dersiniz ?

bu elbisemi aslında beeniyorum ama ev içinde bolerolu seyler giymeyi sevmiyorum
dış kıyafeti gibi oluyor

sanki bana alindi gibi geldi ama emin degilim:S halbuki sayet verirsen bende düzenli guzel yerim,,yada kendim yiyemesem bile (cunku bazen gercekten vakit olmuyor)bir tecrube olarak kenara not ederim mahiyyetinde

banada biraz gunluk gibi geldi..ebrunun dedigi gibi az daha feminen ol:))

bizde dun gece spiderman gittik..sadece oglum istiyor diye gittim..tahmin ettim sevmiycegimi..yani izlenirde ..yeni bi örümcek adam dogdu hayirli olsun dunyaya...bütün kaderide masaallaah eski spiderman gibi..niye cekmisler hic anlamadim..ben man in black izlemek isterdim gitmisken..ice age 3 bana biraz zorlama gibi gelmisti oyuzden hic dusunmedim gitmeyi

Tanışmaya derken Betül'cüm? Kim kim gelecek? Gündüz mü gelecekler, akşam mı? İsteme olacak mı?

aileler tanışcak işte ilk gelişler olacak
isteme falan olmayacak
normal misafir gibi gelecekler akşam gelirler muhtemelen yemeğe.
annesi babası kardeşi bir de bir teyzesi ve halası falan gelebilir ama çok abartmazlar sanırım kişi sayısını

bilemiyorum ki canim :S olabilir

betül desensiz tek renk bisey tercih etsen?

o zaman o elbise olur..cok cici

Ben unuttum bugün vizyona girdiğini unutmasam kimse tutamazdı zaten beni, en kısa zamanda giderim inşallah

kız bugün değil cuma geldi vizyona
Türkiye'de zaten cuma yeni film günü, istisnalar olmadıkça hep cuma gelir yeni filmler

Ferhancım yanlış anlaşılacak bir durum yok, rahat ol.

O yorumu yapan Ebru değil Ferhan, misafir okuyucu sanırım, ben de tanımıyorum, sağolsun fikrini söyledi :)

Örümcek adam burda daha gelmedi, ben izliycem onu severim, bekliyorum :)
filmin amacı zaten yeni bir spiderman çıkarmak değil ki ferhancım hikayeyi başka bir açıdan anlatmak ya da 3d bu şimdi, yapıyorlar işte
geçen ben mesela snowwhite and the huntsman ı izledim
bilgiğin pamuk prenses hikayesiydi ama arada küçük farklılıklar koymuşlar, action eklemişler masaldan ziyade sinema kurgusu haline getirmişler çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…