Menün güzel olmuş Yasemin'cim afiyet olsun. Ayrıca bir haftada da güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum seni. Umarım işlerin biran önce hafifler
Afiyet olsun Yasemincim menün güzel olmuş.Arıca tebrikler çok güzel kilo vermişsinSÜPERSİN
Ebrucum valla tebrikler.1 haftada artı kilonu verip eksiye geçtin.2 ye bölünsün ne olacak.
Bence süper :)) uzmanlar haftada yarım kilonun ideal olduğunu söylüyolarÖncelikle HERKESE GÜNAYDINLAAAAAAAAAARRRRRRR
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta : 64,2
GİDEN: 600 gr
Öyle duraklama zamanları oluyor canım, sakın kendini üzme aynen devam etgünaydın bebekler kilom 63.8 ben hiçbir şey anlamadım bu işten valla ne yapmam gerekiyor ki yani takıldım kaldım uleen hani vucudumda halen vermem gereken kilom var yaglarım var neticede gitmemesi cok absürd anlamadım ki
çok iyi.bende 89la başladım.ilk haftalar böle hızlıca gitti ,şimdi haftada 1 kilo civarıyım.inşallah kurtulcan o kilolardan.
60 lı kilolar için gayet güzel bence.
acaba nerde yanlış yapıyorsun.yada vücudun direnmeye mi başladı?
geçen haftayı bilmiyorum ,inşallah memnunsundur
300 gr az bişey değil aslında canım. 300 gr eti bacağında sallandığını düşünsene, ne kadar çok. Sabah kahvaltına 1-2 dilim koyabilirsin bencegünaydın kızlaaaarr !..
sanırım ben de bu jo-jo efektin etkisi altındayım :))
sizce ne yapmalıyım yaa(
haticenin dediği gibi her öğün yada en azından 2 öğün 1'er dilim ekmek mi eklesem menüme ?
vücut kıtlık durumuna geçti , depoluyo ne bulduysa herhalde ?
inanın bukadar az yemeye 1-2 kilo vermiş olmam gerekirdi yaa(
neyse geçen hafta 70.800
bu hafta 70.500
fark 300gr
naapalım belkim haftaya daha çok gider bu lanet kilolaaaarr
500 gr hiç küçümsenecek bir rakam değil tatlım:) başaracaksın ben biliyorumGünaydın
benden beklediğiniz kadar iyi bi sonuç yok yine geçen hafta :100.6 bu hafta 100.1 giden 500 gr
Sonunda rahatladım demek canım :)) çikolatalar derken :)) yaramaz senitamm "moralim bozuk ben alisverise cikiyorum" yazicaktim ki regllll olmusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))) hic sasmam biliyorum yaaaaa biliyorum
ada cayi demlemistim rahatsiz olmayayim diye...rahatladim hemen yaa.nasi bisi bu yaaa..simdi arkadaslar sabah tartildim birde 2-3 gun sonra tartilicam bakalim ne kadar sislik oluyor bende
ben yinede cikiyorum markete seker cikolatalar alip geleyim :)))))))))))))) party yapariz
Üzülme canım, ilk önce kendini sevmekle başla işe, kendini sevdikçe vücuduna da iyi davranıp vereceksin o kilocuklarıYok canim hayir,artik biktim her seferinde bu sefer basarcagim deyipte bir hafta sonr yine kendimi pantolonuma sigamazken ayna karsisinda görmekten,kilolarim yüzünden kendime hic bisey yakistiramayip disari cikmayi istememekten,ooooy oy biktim bu kilolardan,kendimi bildim bileli kilo kilo kilo
Allah yardimcim olsun,ne olur bu sefer basarayim
Canlarım ben kaçıyorum artık. Yarın plan yaptık eşimle birlikte. Sabah erken kalkıp, güzel bir kahvaltının ardından bisikletle gezmeye çıkacağız. Gitmeyi planladığımız yer evden Alaaddin tepesi. Yaklaşık gidiş 18 + geliş 18 = 36 kilometre yol yapacağız. Çok eğlenceli olacağa benziyor. Yine uğramaya çalışırım yarın. Şimdiden herkese güzel, mutlu huzurlu bir pazar diliyorum. İyi geceler herkese öpüyorum kocaman
dünkü menümü yazayım bari
kahvaltı
1 bardak süt , 1 elma
öğlen
yarım kase mercimek çorbası
1 porsiyon taze fasulye
5-6 erik
akşam saat 5 :30 ' da yedim
2 kk peynir
1 büyük dilim karpuz
2 fincan bitki çayı , bol su , spor yok malesef
mersinli24 -----8-18
akassha---------7-7
pia------------20-15
betüld---------22-?
uzayım---------12-?
nur_84---------12-11
elmalıturta----20-?
nesdii28-------17-19
yasminyaso-----8-?
zaum-----------11-7
ladyline----------?-?
mesaj sayıları bunlar umarım hata yapmamışımdır ilk listem çünküüüüüü
Sporun çok faydası var canım. Su gibi ondanda vazgeçmemiz lazım.Selam kızlar...
Kilom 70.4
Ah bir de spor yapsam..
Bi ayağım istanbulda sürekli kızlar, gittiğim tarihlere denk gelirse size katılırım. Genelde ayın ilk haftaları garanti istanbuldayımAy turta ne guzel diyorsun o yaglari vucuduma sokmam bir daha diye
Ben de oyle olabilsem ama henuz olamadiimm
Kizlar sarjim bitiyoo
Daha girmiycem o yuzdeen
Aksam gorusruz
Bu arada haftasonu 13. Takimin istanbul ayaginin bulusmasini yapsak mii??
Yehuu beni listeye mi alacaksınız, gelecek mesajlara gelemedim dahaKızlar mrb. Listeyi gördüm durum çok berbat. Betül ve turti sizin ortalamalrı 0 geçmek istemiyorum. Betül ünde dediği gibi kandırmaca olmasın. Ona ek bir öneri sizin kiloları olduğu gibi yazıp Yasemini listeye almak sizce nasıl bir fikir. Ben şimdi yemeğe gidiyorum. Siz fikirlerinizi paylaşın yemekten sonra konuşuruz yine. Ayrıca Ferhan ın eksisi çok fazla olacak onuda izinli yazmak istiyorum.
Özür dilerim canım , ben geçmişi şimdi okuduğum için ancak gördüm çağrını.***13. Takım 263. Etap Sonuçları ***
akashha : (71.1/70.4 /0.7/ %0,98 )
betuld: ( 58.7 /58.7 /-0.3 / -% 0.51 )
elmaliturta: (63.7 /63.8/ -0.1/ % -0.16 )
LAydLiNe: ( 65.6 /65.2 /0.2 / %0.30 ) 262. etapta ayrılan üyenin kilosu ikiye bölündü.
nesdii28: (70.8 /70.5 /0.3 / %0,42 )
pia : ( 67.5 /68.3/-0.8/-%1.19 )
UZAYIM: ( 64.8 /64.2 /0.6 / % 0.93)
Zaum: (100.6 /100.1 /0.5 / %0.50 )
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0,16
Buda gerçeklerle yüzleşme listemiz. Kızlar bir süredir bunu düşünüyorum. Sonuçta kesin ve son kararımı verdim. Doğruluk öne çıktı. Hiç değişiklik yapmadan listeyi olduğu gibi bırakmak istiyorum. Son kararım budur. Bugün herkese duyuralım. Yarın akşam saat 20:00 de bütün üyeleri burda bekliyorum bir nevi toplantı yapalım. Akşam bu konuyu daha detaylı konuşuruz. Sonuç çok kötü. Bir an önce toparlanmamız lazım.
Tebrik ederim canım.bu arada sabah 44 beden pantolonlarımı denedim,girdim ve fermuarları kapandı
Menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay
öğlen
1 dilim ekmek
sucuk
akşam
1 dilim ekmek
ıspanak
spor yapmadım
bol su
guzel olmus canim
aslinda bi oglum lisansli gerimiz hoby sadece
82
ahhh o hisarda olmaliyim gerekirse 1839423894 saat feribot beklerim
yolda olunca dengesizlikler oluyor..gecmis olsun..napalim:)
Olmaz haticecim. Dün koşuşturmacada ne bulduysam onu yedim tabiri caizse.Farklı yerde olunca yediklerimizde değişiyor.Afiyet olsun bidaha olmasın
Ne kadar su olduğunu yaz zeliş.Menün güzel ama sucuk yerine baka bir et türü yiyebilirdin.Sucuk çok yağlı oluyor.
Ferhancım ya o ne biçim saat kavramı.Ne kadar beklerdin merak ettim
benim menumde söyleydi
SABAH: 3 bardak adacayi 1 grissini domates salatalik havuc *cig sebzeler
ÖGLE: 1 tabak firinda patates (100 gr minda 100 kalori varmis ortalama, ben 200 gr fln yemisimdir)
AKSAM: 1 dilim ekmek karisik salata
en az 2 lt su
mmm birde ögleden önce 1 dondurma yedim ,cok ihtiyacim vardi B)
Canım öğlen bişeyler yemiş olsaydın akşam o kaçamağı yapmamış olacaktınMENÜM
SABAH
2,5dilim çavdar ekmeği
Melemen
ÖĞLEN
1 bardak süt
AKŞAM
Müslili yoğurt
1 kaşık tavuk sote
Birazcık makarna
Birde ufak bir kaçamağım var.Bu haftanın kaçamağı yapılmış bulunuyor.Cumaya kadar kaçamak yok.
Akşam tost değilde yanıma o yoğurtlu mısrır gevreklerinden alabilseydim dan..ne nin daha iyi olacaktı sankiyolculuk yapan biri için gayet iyi bence.
bacım iyi hoşta o sucuk ne öyle.sucuğun kalorisi çok yüksek.onun yerine ızgara(yağsız teflon tavada)köfte olabilirdi.gerisi güzel.
bacım sen baya düşük kalori alıyon,iyi dayanıyon helal olsun.dordurma olmasa uçmuşun,nirvanaya ulaşmışsın diyecektim.
gayeeeeeeeeet güzel, ı think.
sıra kendi menümde
sabah:1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
4 zeytin
domates
salatalık
ara:4 çiğ ,tuzsuz badem
öğle:çorba,yarım dilim ekmek
ara :küçük avuç beyaz leblebi
akşam:bol sebzeli bulgur pilavı
yağsız salata
ayran
bulgur pilavını 1 aydır yemiyordum,gözümde tüttü, dayanamadımsuçluyum ama yaptım
benim menüm de şöyle kızlar
kahvaltı
yarım simit
1 kk. peynir
3-4 zeytin
ara
1 küçük yeşil elma
öğlen
4 tane çiğ köfte (ekmeksiz,marulla yedim)
ayran
akşam
1 dilim kek ( saat 17'de yedim )
çay
2 lt su - 2 fincan yeşil çay
toplantıdan sonra spor da yapıcam!..
farkettiyseniz ekmek vs.. yedim bugün; bakalım vücudum şaşıracak mı ???
Toplantı yaptığınız saatlerde ben hala yolardaydım ühühühühühüZaten şuan yeterli katılımda yok çünki aşağıda 4 kişinin ismi var zaten. Neslihan'cım kilo verebilmen için az miktarda da olsa karbonhidrat alman lazım. Bir ara ben onunla ilgili bir yazı paylaşmıştım. Sonuçta protein, karbonhidrat, yağlar ve vitaminler vücudumuzun doğal ihtiyaçları. Ama hepsi yeteri miktarda olacak. Birinden birisi fazla yada eksik olduğu zaman bir sürü hastalık çıkıyor. Ben sana daha öncede sormuştum. Ama cevap alamadım. Sen bu kadar kiloyu nasıl verdin? Anlatırmısın? Gerçi dün anlattıysan bilemicem çünki dünü okuyamadım henüz
Selam guzellerim gecmisi soyle bi okudum. Bugun aksilikler benimle sanki esim bilgisayarimi cokertti. Ustune kadin doguma gittim spiral vardi kaymis cikartip yenisini takti. Regl donemim bittigi icin cok zorlandim hala sancim var((
Bu ay hep dışarlardayım yoksa seve seve yapardım canımKızlar kaptan yardımcılığı hakkında bir soru sordum gönüllü olan var mı diye Betül'den başka kimseden ses çıkmadı?
Bu arada bugun ki menumu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek
1 tane yumurta
Domates salatalik
Oglen
3 grissini dra gittim ondan atistirdim
Ara
1 tane elma
Aksam
300 gram kofte ve salata
1.5 litre su
Okudum canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-9.html#post25141487
Arkadaşlar bu linkteki bilgileri herkesin okumasını istiyorum, yeni eski üye farketmez ama özellikle yeni üyelerin dikkatle okuması gerekli. Okuduktan sonra bana geri bildirim yapınki kimin okuyup kimin okumadığını bileyim.
Çok tatlısın canım yaaaEvet sayın izleyicilerimiz yanlış duymadınız.
13. takımın ortak bir korkusu var. Tüm üyeler ağız birliği etmişcesine aynı şeyleri söylüyor, kameralarımıza aynı kaygılarından bahsediyorlar. Paylaşım fazlalığıyla ve dereceleriyle meşhur 13. takım son günlerde üzerlerinde ağır bir yük taşıdıklarını itiraf etti. Malumunuz haftalar önce takımın eski kaptanının mezun olmasıyla takım kaptanlığı el değiştirdi. Disiplinli tavrıyla takımı aldığı gibi başarıyla devam ettiren Laydline son günlerde yaptığı yeni açılımlarla gündemde baş köşelere yerleşti. Takım üyelerinden edindiğimiz istihbarata göre Laydline' ın bazı fikirleri şunlar:
13. takımın üyeleri akşam 20:00'den önce evde olmak zorundadır.
Günlük mesaj paylaşımı en az 27 olmak zorundadır. İş nedeniyle bu mesaj sayılarına ulaşamayan üyelerin istifa etmesi tavsiye edilir.
13. takım üyelerinin dışardayken yemek yiyecekleri restoran ve cafeler takım kaptanının belirleyeceği bir listeyle sınırlandırılacaktır.
Bunun gibi kurallarla özgürlüklerinin kısıtlanmasından şikayetçi olan takım üyeleri, kilo vermek için kendimizden bu kadar fedakarlık yapmak zorunda değiliz diye veryansın ettiler.
Takım kaptanı Laydline 'Ben her şeyi takımın geleceği için yapmıştım. En iyi takım hep biz olmalıyız, bizi kimse geçmemeli, kendimi engelleyemiyorum.' diye kendini savundu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir diğer haberimizde sıra.
Takımın yeni üyelerinden Pia nam-ı diğer cilveli hatundan da aile üyelerinin şikayetçi olduğu bilgisine ulaştık. Özellike Pia'nın çocukları annelerinin zourla spordan spora koşturmak zorunda bırakıldıkları için telef olduklarını söylüyorlar. Pia zamanında ben de çok sportif bir insandım ama sonra bırakınca bu kiloları aldım, çocuklarımın sporu bırakmasına asla izin vermem diye kameralarımıza demeç verirken, Almanyadaki çocuk hakları kurumları ve sivil toplum örgütleri spor yapmaktan telef olan çocukların korumaya alınması için mahkemeye başvurdu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takımda aile içi sorunlar bitmiyor sayın seyirciler.
13. takımın aktifliğinde büyük payı olan Uzayım lakaplı üyenin eşi de isyan etti. Bu forum ve topik yüzünden evliliklerinin sağlam temellerinin sarsıldığını belirten Uzayım'ın eşi çareyi eşine bilgisayar yasağı koymakta buldu. İşte muzdarip eşin ifadesi karşınızda :
Eskiden her şey ne güzeldi.. Ama artık eşimin düşündüğü tek şey 13. takım oldu. kendimi çok değersiz hissediyorum. Bütün gün bilgisayar başında geveze arkadaşlarına cevap yetiştiriyor. Sesimi çıkarmayayım diye de bana çok güzel yemekler yapıp duruyor, eskiden bu durum hoşuma gitse de obez olmaktan korkuyorum artık. Ayrıca Ferhan kimse ona sesleniyorum ben daha tatlıyım diyip durma sonra Hatice benim başımın etini yiyip duruyor 'Ben çok tatlıyım di miii?' diye !
A aa niye kimsecikler ugramamis hala turtadan baska
Annemle disari falan ciktik eve ivir zivir bir seyler aldik. Asagi dayimlara inicez birazdan gecen haft koye gitmislerdi onlar geldiler
Ne yedim yazayim
Kahvalti -ogle yemegi 11-12
Yaklasik 1 tane simit
4 tane fln kucuk sigara boregi-yagda kizartma degil-
Peynir
Biberli zeytinli omlet
Domates salatalik
O kadar cok yedim ki acikmadim resmen
2 kase cacik yedim aksam da
Kahvaltinin olmadigini biliyorum
ya bugün hiç uğrayamadım.malum hafta sonu kociş evde.geç kalktık.çarşı ,pazar.derken evde kanepeler yıkandı,yani kociş yıkadı ben baktımderken akşam oldu.yemek ....
böle işte.uyuz kocam yüzünden bugün spor yapamadım,üstüne diyette yalan oldu
neyse yediklerimi yazayım en iyisi
sabah: menemen
peynir
zeytin
salatalık
1 dilik kepek ekmek
ara:1bardak az yağlı süt
1 tane light bisküvi
öğle:yeşil nohut,15 tane kiraz
akşam:çorba
döner domates,
1 dilim kepek ekmek
şimdi:2 dilim karpuz
bugünkü menüm
kahvaltı
1 dilim ekmek
yumurta
domates salatalık
ara
biraz kiraz
öğle
yarım tabak makarna
1 kase yoğurt
ara
1 büyük dilim kavun
akşam
1 şiş tavuk
2 köfte
patlıcan salatası
ayran
1 lt su , yeşil çay içemedim.spor da yok malesef(
ama ev temizledim , biraz ütü yaptım. sahilde yürüdüm .)p
İyi geceler canım güzel dinlernoff ben yorgun olunca uyuyamiyorum..ama yatayim benim hatun sabah 6 ayakta
iyi geceler herkese
Bu ay leyleği havada gördüm sanırım. Haftaya cuma cumartesi yine yıl ortası değerlendirme toplantımız var. İstanbul yakını biryere götürecekler, havuzlu, at binebileceğimiz bir yermiş. Ama bu tempo iyi geldi, kilo vermeme yardımcı oluyo, aklıma kaçamak yapmak gelmiyor
Teşekkür ederim canım. Umarım bu haftada böyle veririm.
Bence süper :)) uzmanlar haftada yarım kilonun ideal olduğunu söylüyolar
Öyle duraklama zamanları oluyor canım, sakın kendini üzme aynen devam et
Hep böyle 2 şer 2 şer gitsin kilolarımız:)
300 gr az bişey değil aslında canım. 300 gr eti bacağında sallandığını düşünsene, ne kadar çok. Sabah kahvaltına 1-2 dilim koyabilirsin bence
500 gr hiç küçümsenecek bir rakam değil tatlım:) başaracaksın ben biliyorumevdekilere inat incecik olcaz
Sonunda rahatladım demek canım :)) çikolatalar derken :)) yaramaz seni
Üzülme canım, ilk önce kendini sevmekle başla işe, kendini sevdikçe vücuduna da iyi davranıp vereceksin o kilocukları
Kızlarrrr:))) iki güne 30 sayfa yazmışsınız:))) sabaha kadar ancak okurum sanırım
Canım kahvaltın gerçekten çok azzz. Sadece süt ile kahvaltı olmazki, içine gevrek koysaydın bari
Dünkü sayımı verememiştim fıstıklar. İNsan istabuldan 7 saatte bursaya gelir mi? normalde 3 saat sürer. Pestilim çıkmış birde eve geldim kızımla hopladık zıpladık, mesaj sayımı burdan yazayım bari azdı ama 2 tanecik yazabilmişim
Sporun çok faydası var canım. Su gibi ondanda vazgeçmemiz lazım.
Bi ayağım istanbulda sürekli kızlar, gittiğim tarihlere denk gelirse size katılırım. Genelde ayın ilk haftaları garanti istanbuldayım
Yehuu beni listeye mi alacaksınız, gelecek mesajlara gelemedim daha
Özür dilerim canım , ben geçmişi şimdi okuduğum için ancak gördüm çağrını.
Tebrik ederim canım.
Canım o sucuk olmamış. Spor yapamıyosanda aç müziği çılgınca dans et
Gel gel beraber gezelim :))Uykusuz olmasam gezmeye bayılıyorumda, dün felaket bir gündü. Konsolosluğa koştur, ofise koştur :))) hehehehe sporu böyle yaptım sanıırm:))Dün baya bir ekmek yemişim yafuu:))
Olmaz haticecim. Dün koşuşturmacada ne bulduysam onu yedim tabiri caizse.
patates ve havuç çok tehlikeli besinler canım, insanın şekerini birden yükselmesine ve açlık dediğmiz şeyi ortaya çıkarmaya yardımcı oluyorlar
Canım öğlen bişeyler yemiş olsaydın akşam o kaçamağı yapmamış olacaktın
Akşam tost değilde yanıma o yoğurtlu mısrır gevreklerinden alabilseydim dan..ne nin daha iyi olacaktı sanki
kızlar benide uyarmıştı akşam yeme bulguru diye. Bulgur çok faydaı bir besin. Birdahakine öğlene bulgur akşama
Ayyyy çiğköfte ve kek :)) gün menüsü olmuş tatlım
Toplantı yaptığınız saatlerde ben hala yolardaydım ühühühühühü
Geçmiş olsun canım
Bu ay hep dışarlardayım yoksa seve seve yapardım canım
Menün güzel canım ama su hele bu sıcaklarda en az 2.5 lt olmalı
Okudum canım
hoşbulduk..bende özledim ilk fırsatta geldim..Hoşgeldin kuzucum benim. Özledik seni. Daha dün söyledim geçmişe birazcık baktıysan Derya gelmedi diye. Hilal'i hiç sorma kaçak bir kaçtı gitti uğramadı bi daha. Bende şuna yoruyorum bir ara baktı sanırım takım iyi gidiyor idare ediyoruz oda artık uğramaz oldu. Oğlanın çişe alışmasına çok sevindim canım. Kilon yine aynı o zaman. Geçmiş olsun bu arada. Demek ki diyorum senin ideal kilon 59 bence 57 için daha uğraşma. Dün Özlem uğradı mezun olmak istiyorum diye yazmış. Yine gelir sanırım.
Bende çok iyiyim. Benimde çok az kaldı mezuniyetime bu sabah tartıda 64,6 yı gördüm çok mutlu olduM. Bedennim 38 şuan. Buda beni ayrı mutlu ediyor.
hoşbulduk canım
yasminimm özledik seni kuzumya aynada ki görüntünden eger memnunsan kilo vermene daha gerek yok bence yani, ben hep böyle düşünüyorum sende daha kilo vermeye degil fit olmaya ugras sporla
Bütün fıstıklar uyumuş sanırım. Bende gidip uyucam şimdi. Bugünki aslında dünkü menüm aşağıdaki gibidir;
Sabah geç kahvaltı
kepekli tost(küççük) ve domates salatalık
Öğlen:kahvaltıyı 11de yaptığım için 1 gibi 1 şeftali
Akşam: Patlıcan yemeği yoğurt 1 yemek kşığı makarna
Yarın yani aslında bugün gündüz kızım öğleden sonra uykuya yattığında uğrayabileceğim sanırım. Öpüldünüz
Günayddddddddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
merhaba arkadaslar :)
29-30 Haziran mesaj listesi
Hatice 80 sonra gittiiiii
Ebru 52 - 16
Funda 17 - ?
Zeynep 17 - 11
Betül 36 - 12
Neslihan 39 - ?
Zelis 12 - 3
Ferhan 41 - 9
hoşbulduk..bende özledim ilk fırsatta geldim..evet maşallah güzel gidiyorsunuz..kilom aynı ama çok inceldim..memnunumda aslında demekki kışa kadar kilo almayayımda kış girişi bi daha denerim yok tınlamazsa sabit devam etmek en iyisi..aslında diyet yapmıyorum meyve yemek normal yiyorum dondurma ama spor ekledim çok iyide oldu..spor bambaşkaymış..ilk diyet zamanlarımda sporda yapsam çok daha iyi olurmuş..
VE TEBRİKLER EBRU HARİKASIN
aynada çok iyiym tek sıkıntı azcuk gevşek göbecik..onun içinde mekik ve spor artı Lcarnitin aldım spor öncesi içiyorum bakalım daha çok yeni tam etki için 1 ay sonrasını bekliyorum..zayıf olmaktan çok fit olmak benimde ilk tercihim turti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?