Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menün güzel olmuş Yasemin'cim afiyet olsun. Ayrıca bir haftada da güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum seni. Umarım işlerin biran önce hafifler

Bu ay leyleği havada gördüm sanırım. Haftaya cuma cumartesi yine yıl ortası değerlendirme toplantımız var. İstanbul yakını biryere götürecekler, havuzlu, at binebileceğimiz bir yermiş. Ama bu tempo iyi geldi, kilo vermeme yardımcı oluyo, aklıma kaçamak yapmak gelmiyor

Afiyet olsun Yasemincim menün güzel olmuş.Arıca tebrikler çok güzel kilo vermişsin SÜPERSİN

Ebrucum valla tebrikler.1 haftada artı kilonu verip eksiye geçtin.2 ye bölünsün ne olacak.

Teşekkür ederim canım. Umarım bu haftada böyle veririm.
Öncelikle HERKESE GÜNAYDINLAAAAAAAAAARRRRRRR
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta : 64,2
GİDEN: 600 gr
Bence süper :)) uzmanlar haftada yarım kilonun ideal olduğunu söylüyolar
Öyle duraklama zamanları oluyor canım, sakın kendini üzme aynen devam et

Hep böyle 2 şer 2 şer gitsin kilolarımız:)
300 gr az bişey değil aslında canım. 300 gr eti bacağında sallandığını düşünsene, ne kadar çok. Sabah kahvaltına 1-2 dilim koyabilirsin bence
Günaydın
benden beklediğiniz kadar iyi bi sonuç yok yine geçen hafta :100.6 bu hafta 100.1 giden 500 gr
500 gr hiç küçümsenecek bir rakam değil tatlım:) başaracaksın ben biliyorum evdekilere inat incecik olcaz
Sonunda rahatladım demek canım :)) çikolatalar derken :)) yaramaz seni
Üzülme canım, ilk önce kendini sevmekle başla işe, kendini sevdikçe vücuduna da iyi davranıp vereceksin o kilocukları

Kızlarrrr:))) iki güne 30 sayfa yazmışsınız:))) sabaha kadar ancak okurum sanırım

Aa brn biliyorum Alaaddin tepesini gelmistim oraya

Canım kahvaltın gerçekten çok azzz. Sadece süt ile kahvaltı olmazki, içine gevrek koysaydın bari

Dünkü sayımı verememiştim fıstıklar. İNsan istabuldan 7 saatte bursaya gelir mi? normalde 3 saat sürer. Pestilim çıkmış birde eve geldim kızımla hopladık zıpladık, mesaj sayımı burdan yazayım bari azdı ama 2 tanecik yazabilmişim
Selam kızlar...

Kilom 70.4

Ah bir de spor yapsam..
Sporun çok faydası var canım. Su gibi ondanda vazgeçmemiz lazım.
Bi ayağım istanbulda sürekli kızlar, gittiğim tarihlere denk gelirse size katılırım. Genelde ayın ilk haftaları garanti istanbuldayım
Yehuu beni listeye mi alacaksınız, gelecek mesajlara gelemedim daha
Özür dilerim canım , ben geçmişi şimdi okuduğum için ancak gördüm çağrını.
bu arada sabah 44 beden pantolonlarımı denedim,girdim ve fermuarları kapandı
Tebrik ederim canım.
Menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay

öğlen
1 dilim ekmek
sucuk

akşam
1 dilim ekmek
ıspanak

spor yapmadım

bol su

Canım o sucuk olmamış. Spor yapamıyosanda aç müziği çılgınca dans et
guzel olmus canim

aslinda bi oglum lisansli gerimiz hoby sadece

82

ahhh o hisarda olmaliyim gerekirse 1839423894 saat feribot beklerim
yolda olunca dengesizlikler oluyor..gecmis olsun..napalim:)

Gel gel beraber gezelim :))Uykusuz olmasam gezmeye bayılıyorumda, dün felaket bir gündü. Konsolosluğa koştur, ofise koştur :))) hehehehe sporu böyle yaptım sanıırm:))Dün baya bir ekmek yemişim yafuu:))
Olmaz haticecim. Dün koşuşturmacada ne bulduysam onu yedim tabiri caizse.

patates ve havuç çok tehlikeli besinler canım, insanın şekerini birden yükselmesine ve açlık dediğmiz şeyi ortaya çıkarmaya yardımcı oluyorlar

Canım öğlen bişeyler yemiş olsaydın akşam o kaçamağı yapmamış olacaktın
Akşam tost değilde yanıma o yoğurtlu mısrır gevreklerinden alabilseydim dan..ne nin daha iyi olacaktı sanki

kızlar benide uyarmıştı akşam yeme bulguru diye. Bulgur çok faydaı bir besin. Birdahakine öğlene bulgur akşama

Ayyyy çiğköfte ve kek :)) gün menüsü olmuş tatlım

Toplantı yaptığınız saatlerde ben hala yolardaydım ühühühühühü
Selam guzellerim gecmisi soyle bi okudum. Bugun aksilikler benimle sanki esim bilgisayarimi cokertti. Ustune kadin doguma gittim spiral vardi kaymis cikartip yenisini takti. Regl donemim bittigi icin cok zorlandim hala sancim var((

Geçmiş olsun canım
Kızlar kaptan yardımcılığı hakkında bir soru sordum gönüllü olan var mı diye Betül'den başka kimseden ses çıkmadı?
Bu ay hep dışarlardayım yoksa seve seve yapardım canım
Bu arada bugun ki menumu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek
1 tane yumurta
Domates salatalik

Oglen
3 grissini dra gittim ondan atistirdim

Ara
1 tane elma
Aksam

300 gram kofte ve salata

1.5 litre su

Menün güzel canım ama su hele bu sıcaklarda en az 2.5 lt olmalı
Okudum canım

Çok tatlısın canım yaaagecenin kör vakti olmasa kahkahalarla gülecektim ama içimden kıskıs güldüm

Hatice bizi bırakıp nerelere gidiyorsun

Öğünleri sabaha toplamışsın canım, akşamda hiçbişey yememmişsin.

Menün çok fazla olmuş canım

Canım öğlen yediğin makarnanın şekerine yaptığı etkiyi kavun ve akşam proteinlere başvurark kontrol edebilmişsin. Akşam menün çok fazla olmuş.
off ben yorgun olunca uyuyamiyorum..ama yatayim benim hatun sabah 6 ayakta

iyi geceler herkese
İyi geceler canım güzel dinlern

Bütün fıstıklar uyumuş sanırım. Bende gidip uyucam şimdi. Bugünki aslında dünkü menüm aşağıdaki gibidir;

Sabah geç kahvaltı
kepekli tost(küççük) ve domates salatalık

Öğlen:kahvaltıyı 11de yaptığım için 1 gibi 1 şeftali

Akşam: Patlıcan yemeği yoğurt 1 yemek kşığı makarna

Yarın yani aslında bugün gündüz kızım öğleden sonra uykuya yattığında uğrayabileceğim sanırım. Öpüldünüz

29-30 Haziran mesaj listesi

Hatice 80 sonra gittiiiii

Ebru 52 - 16

Funda 17 - ?

Zeynep 17 - 11

Betül 36 - 12

Neslihan 39 - ?

Zelis 12 - 3

Ferhan 41 - 9

cikolataaa? saka saka :)))
ya benim en sevdigim sebze patates ..diyette yiyemeyince nasil uzuluyorum mutsuz oluyorum anlatamam..iste arada kaciyor:) peki havuc? cig yiyebiliriz ama dimi? havucuda cok severim cunku:)

kiimssecükler uğramamış benim modem düzeldi bir coşkuyla geldim ama kimse yok :44:

hoşbulduk..bende özledim ilk fırsatta geldim..evet maşallah güzel gidiyorsunuz..kilom aynı ama çok inceldim..memnunumda aslında demekki kışa kadar kilo almayayımda kış girişi bi daha denerim yok tınlamazsa sabit devam etmek en iyisi..aslında diyet yapmıyorum meyve yemek normal yiyorum dondurma ama spor ekledim çok iyide oldu..spor bambaşkaymış..ilk diyet zamanlarımda sporda yapsam çok daha iyi olurmuş..
VE TEBRİKLER EBRU HARİKASIN
hoşbulduk canım

yasminimm özledik seni kuzum ya aynada ki görüntünden eger memnunsan kilo vermene daha gerek yok bence yani, ben hep böyle düşünüyorum sende daha kilo vermeye degil fit olmaya ugras sporla

aynada çok iyiym tek sıkıntı azcuk gevşek göbecik..onun içinde mekik ve spor artı Lcarnitin aldım spor öncesi içiyorum bakalım daha çok yeni tam etki için 1 ay sonrasını bekliyorum..zayıf olmaktan çok fit olmak benimde ilk tercihim turti..

Afiyet olsun canım. Dışarda olduğun için idare eder menün.

Günayddddddddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn

Günaydın Zeliş'cim Ben sabah baktım kimse yoktu bende çıktım. Sonra temizlik felan mola verdim. Ancak baktım.

merhaba arkadaslar :)

Merhaba Ferhan'cım. Tebrik ederim bu arada.

29-30 Haziran mesaj listesi

Hatice 80 sonra gittiiiii

Ebru 52 - 16

Funda 17 - ?

Zeynep 17 - 11

Betül 36 - 12

Neslihan 39 - ?

Zelis 12 - 3

Ferhan 41 - 9

Ellerine sağlık canım.

Teşekkür ederi Derya'cım. Daha sık bekliyoruz seni aramıza. 2 çocuklu fit ve çıtır bir anne olmak güzel bir duygu olsa gerek

menüüüüüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay

ara
dondurma
yarım dilim ekmek

öğlen
2 dilim ekmek
karnıyarık
ayran

akşam
1 dilim ekmek
karnıyarık

su :1 litre içtim ama arttırıcam
spor 30 dk jillian

ya dondurmayı kaçamak olarak saymasak kendimi durduramıyorum ve çok seviyorum :26:

benim pazar menum:)

SABAH: ccooook az sütlu yulaf gevregi (kalmamisti cunkü oyuzden cok az hehehe)

ÖGLE: 1lahmacun bir kase salata

AKSAM:1 izgara balik

en az 2 lt su

*benim sularimin bazen 500 bazen 1 lt si madensuyu oluyor

spor yapmadimbelki yürüyüse cikarim

MErhaba kizlarr

Ben de menumu yazayimm

Sabah
Ceyrek simit
Peynir, kasar
Domates
Salatalik
1dlim ekmek uzeri az kaymak az recel

Aksam
3 parca tavuk
Cacik

Zeliha niyeyse senin menunu begenmedim
Ferhan afiyet olsun sana da guzel olmus balikli menuleri seviyorum

Sabah 6 da babam 2dayim ve 4 kuzenim sahaya gittik
Yaslilar genclere karsi mac yaptilar
Cok eglenceliydi

Sonra eve geldik uyudum asagi dayimlara kahvaltiya indik
Yengem sahane bir sofra hazirlamisti
Ev yapimi receller, patates, borek,islak kek vardi
ben yukardakileri yedim yine ucuz atlattim sayilir

Daha sonra kuzenlerle sinemaya gittik, buz devrine
Cok eglenceliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…