Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar şu yazıyı okudum da çok hoşuma gitti
[h=6]"Karın bir kadın için “sence güzel mi” diye sorarsa sakın olumlu cevap verme. Olumsuz cevap da verme. Hemen yere yat ve ölü taklidi yap."[/h]

Evet Sedacım bunları duymak çok güzel.Evet dediğin gibi daha fazla verme ,böyle güzel olmuşsun diyenlerde varAma asla bu kadar yeter değil.Bende içimden 7 kg daha vereyim o zamanda çok güzel olmuş diyeceksiniz biliyorum diyorum

aa ne guzel yerdesiniz selimiyeyi görmek coooooooooooook istiyorum birgün gidicem..sende istanbulda yasiyorsun diymi? ohh anneciginle kucuk kucaga koklasa koklasa 0tur dinlen, kitap okuu

ooohhhhhh valllaaaaa hayat haticeye guzel

güzel menüymüş ablacım kaydettim uygulamaya çalışırım yukarıdaki mesajında annen hiç yemek yapmıyomu falan demişsin ya haklısın farkındayım bu aralar sürekli kahvaltıyla geçiştiriyor çünkü ehliyet sınavına hazırlanıyor ve evde sadece 2 kişiyiz ben ve annem yemek hazırlamaya gerek yok diyip geçiştiriyo ama sınavı bitti artık hazırlıycakmış :44:

çok güzel anlatmışsın ablacım okudukça gaza geliyoinsan

anlaşılan ortalık biraz karışmış ama sen üzme kendini anlat burda sıkıntılarını rahatlarsın

kübracım aynısını benim ailemde yapıyor bana çin işkencesi yapıyosunuz resmen diyorum gülüp geçi yolar ama sinir oluyorum
iyi tatiller ablacım bol bol eğlen
Herkese Merhabalar Nasılsınız bakalım:44:Geçmişe bakmaya çalışayım neler kaynatmışsınız.
hoşgeldin hatice abla akrabalarından güzel sözler duymuşsun sanırım çok mutlu ediyordur insanı

Kızlar şu yazıyı okudum da çok hoşuma gitti
[h=6]"Karın bir kadın için “sence güzel mi” diye sorarsa sakın olumlu cevap verme. Olumsuz cevap da verme. Hemen yere yat ve ölü taklidi yap."[/h]

1erkek 1 kadin demet evgar hastasiyim..hatta birde kopyasiyim ..kizimla izliyoruz hic kacirmadan..hep "anne!!!! ayni sen" diyor :))) oradada böyle diyaloglar cok geciyor..hala izlemeyenler varsa bu yaz degerlendirebilir..bizim canimiz cikiliyor simdi o yok diye :)

aa ne guzel yerdesiniz selimiyeyi görmek coooooooooooook istiyorum birgün gidicem..sende istanbulda yasiyorsun diymi? ohh anneciginle kucuk kucaga koklasa koklasa 0tur dinlen, kitap okuu

ooohhhhhh valllaaaaa hayat haticeye guzel
İnşallah birgün gelir görürsün canım.İstanbulda yaşamıyorum canım.Kahramanmaraşta çalışıyoruz ve yaşıyoruz.Şimdi memleketim iyi gelecek.Dediğin gibi hayat bana güzel

kübracım aynısını benim ailemde yapıyor bana çin işkencesi yapıyosunuz resmen diyorum gülüp geçi yolar ama sinir oluyorum

Aynen canım Bende sinir oluyorum Fakat Onlara cevabımızı zayıflayarak vereceğiz

Gerçekten çok mükemmel birşey bende çok seviyorum izlemeyi

Son düzenleme:

benim msj sayım11 ve 3 ablacım maalesef modem yüzünden ve gün içinde ders çalıştığım için paylaşımım düştü

dünki menümü neden beğenmediniz çok üzüldüm bana güzel gelmişti demeki yanlışım var yinnee

bu gün regl oldum ama 15 gün geçikmeli oldu sizce tartıyı bu etkiliyor olabilirmi :44:

ve annem benim için birsürü light bisküvi kraker falan almış sizce yesem sorun olurmu :44:

[video=youtube;vClYsV96tj4]http://www.youtube.com/watch?v=vClYsV96tj4&feature=relmfu[/video]

bidefada okan iddiali iddiali omlet yapiyor adaliyiggg diye hava atiyor . o sirtini dondukce zeynep kekik tuz atiyor..sonunda ozan nasil yapmisim ama baharat koymadan nasil kekik kokusu var tuzu tam kivaminda oda nah sende diyor sesiszce:)))ama onu hic bozmuyor

:))))) ya zeynebin böyle ozani keklemelerine bayiliyorummmm

mutlaka etkiliyormustur canim..ins bu hafta süper bi sonuc görürsün üzülme..biraz protein al diye kiziyor arkadaslar

onlari light urunler diyip sikildikca yersen sorun olur canim..bende evde bulunduruyorum..cok canim isterse yada ogunlerimi yedim ama hala aclik hissediyorum yemege var hemen cok degil 1-2 tane atmak sakinlesmek icin kullaniyorum

Onlar light değilki aslında, tamamen kandırmaca. Aburcuburun hepsinden light deseler bile uzak durmak lazım.

Bende çok seviyorum diyaloglarını ama uzun bir süredir izleyemedim. Ben yakında tv seyretmedim yaa, bunun farkına vardım şimdi

Selam kızlar ben geldim geçmişi okuyup dönüyorum hemen. Umarım bol paylaşımlı geçmiştir bugün

bugün ki menüm

SABAH: 2 dilim ekmek,beyaz peynir, 5 cherry domates

ara:1 fincan kahve

ÖGLE: 1 dilim ekmek , 1 tabak zeytinyagli pirasa , 1 bardak kefir

AKSAM: 1 parca biftek ve yesillik

700 ml yesil cay
2lt su

SPOR 1 saat yürüyüs

Bende menümü yazayım :
Sabah :

[TABLE="width: 677"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]çay(şekersiz)
Yeşil zeytin (5adet)
1dilim kepekli ekmek.
Beyaz peynir
Reçel kepekli ekmeğin yarısına :)
[/TD]
[TD="colspan: 2"][/TD]
[TD][/TD]
[TD="colspan: 2"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 679"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="colspan: 2"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ÖGLE:

1.kase yumurta salatası Bitki çayıyla beraber
ARA

4 tane acıbiber
1tane kuru kayısı

AKŞAM:

1Kase domates çorbası
Yanında 40gr ton balıgı.
1dilim kepekli ekmek ..
2.5 litre su ..
15dk twister.

Son düzenleme:
Ferhan ve kubra afiyet olsun
Guzel menuler

Kubra aci biberi sevdigin icin mi yiyorsun yoksa zayiflatiyor diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…