Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Helloooooooooooooo bebekleeeeeeeeeeer :103: :103: 1 2 hafta kadar aranızda olamiycigiiiiiiiiiiiiim onu söylemeye geldim ebrucumcum tataile gidiyoruz da 1 hafta kesin ama 2.. haftaya uzarmı bilmiyorum internet olmadıgı içinde foruma giremicem büyük ihtimalle o yüzden bildirim yapamıycam beni izinli yazar mısın canum özleyin uleeeeen beniiiiiiiiii

Son düzenleme:

iyi tatiller.bol bol yüz,sıkılaş,tadını çıkar

Diğer bol pantalonları giymemek için aldım canım, zaten indirimdelerdi 42 bedene inene kadar bunları giyerim

Ayyy sebzesiz bir hayat hayal bile edemiyorum. Et sevmiyorum, etsiz yaşarım ama sebzesiz asla

Ayyyy süperrrr Benim içinde yüz güneşlen canım

bende tam bilmiyorum ya..ama sana olmiycak zaten heralde..gerekirse gelince ebru anlatir..2 haftadan fazla burda osaydin ilk listeye girerken kilomu bölünuyor ne..yanlis bilgi vermiyeyim simdi:)

hallöcheeeeennn vay vay vay iyi bakalim bas havani..sen geliceksin ben gidicem ..sana iyi tatiller canim

Merdiven çıkarak ancak kalbini yorarsın canım.
.
Ciddenmi Canım :S ben bilmiyorum yararlı diye biliyorum basenlerim falan var ... çıkınca bayağı yoruluyorum ..

Günaydın Kızlar..
Bende her sabah tartılıyorum .. Meraklıyım işte naparsın.. Yeniyim ama çok hızlı kaybediyorum sanki
Belkide az yediğimden .. Kasmı kaybediyorum .. hiçbirşey bilmiyorum kilo verdiğine üzülen tek ben varım sanırım..

Son düzenleme:
Herkese Merhabalar Nasılsınız bakalım:44:Geçmişe bakmaya çalışayım neler kaynatmışsınız.

sahi gördüm bende fotograflarini profilimde gösterdi :)) bilmiyordum öyle..ayol herkes zayif bu grupta ..funda süper hatice betül ebruu herkes dal olmus valla tebriklerr
Teşekkürler canım benimmmmm Ama daha dal gibi olduk sayılmaz.
Annemlerle ,ablamlarla görüşmeyeli 5 ay olmuştu.Ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuş dediler.Komşular akrabalarda aynı şeyi söylediKilomu sordular söylemedim ama tahmini olarak sürekli57-58 kg gösteriyorsun diyorlarAma söylemiyorum Hedef kilomu gösteriyormuşum ne güzel.Birde hedefime ulaşsam ne güzel olacak.Yapılan yorumlar çok güzel ,çooook mutlu oldum.Durmak yok yola devam daha verilecek kilolarımız var.Bu arada görüşmediğimiz günlerde kaçamak falan yapmadım ama tartılmadımda.Yarın sabah bi tartılacağım bakalım durum nasıl:44:

Hatice hanım falan Ödem var sanırım.İleri sayfalarda eksiye düştüğünü yazmışsın,ödemin gitmiş sanırım

Canım aynı gün regle olmuşuz Ben yoldaydım ve çok ağrılı geçti.Bir gün Bolu Abantta kaldık.Çok güzel bir yer.Dinlenip dün annemlere ulaştık.Bu arada Ebrucum xs tişört almışsın süpersin canım.Maşallah sana
Aaaaaa Hatice gelmiş hoşgelmiş
Hoşbuldum Yasemincim

Hoşgeldin Kübra .Ben Hatice.

evet bizim takımda ağırlıkta öğretmenler var
Evet evet.Fundacım neden takılmadı acaba:44:.Bu öğretmenlerin hepside neden kilolu diye

Geldim geldim merak etmeyin.Bak cadılara yerimiz boşmu sandınız bakemHepsi çok bilmiş ha Bizi kıskananlar mı var nedir
en cok ben sekerim

yarin falan hatice gelirse görsün:))
Ben gidince tahtıma konacağını mı sandın senEN TATLI BENİM.Ben geldim, in bakayım ordan,bir daha görmeyeyim seni

Canlarım benim, geldimÖzlenmek ne güzelmişSeviyorum sizi.Ferhan hariçYok yok darılmasın şimdi onuda seviyom

hosgeldiiinnnn :)))) yok yok dal gibisin "gözleri aska güllleeeenn taze sögüt dalisssiiiinnnn"

100% spordan canim..spor yapip 4 kilo veren , spor yapmadan 7-8 kilo verenden daha cok vermis gibi gorunuyor

eee anlat bakalim..anlatmissin biraz ama ..abanta ugramissiniz ne guzel yapmissiniz..ask mi tazelediniz:)) demek akrabalar incecik olmussun diyorlar ha..ee tabi onlar bizi görmedi :)))))))

Aşk tazeledik evetAbantı çok beğendim.Kesinlikle spor çok önemli.Yorumlara çok sevindim.Benim arkaaşlarımda çıtır mı çıtır canım

SEN BANA MECBURSUN BILEMEZSINN hehe

allahim deliiiii mesaj sayiyooo

canim aman dikkat et...sen yemiyordun diymi ekmek? bak sabah bir yazi okumstum kopyalanmiyordu..bulup linkini yolliyayim özelden..yemeden veridigin kilolari carcabuk alirsin butun emeklerin gider..diyette karbonhidratta proteinde hatta yagda..alinmali dengeli biskeilde..vucudumuz öyle bir dengede ki.. bir bozdun mu..ammmannn

Evet canım mesajı aldım hemen inceleyecem .. Zaten bugünden itibaren ekmeği tekrar geri aldım 1 dilimcik .. Ve dikkat edecem .. Bunu farkettim zaten boşuna çabalamak istemiyorum saol canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…