Aynen böyle yapacağız. Ben kilo bile verebileceğime inanıyorum.
Çok güzel olmuş canım, hemde tatilde süper bir menü tebrik ediyorum seni.
Etek çok yakışmış sana. Bu haliylede çok şık durmuşsun. Bence beyaz gömlek giy sarı şalda çok yakışmış.
Nesfiti ben uzun zamandır tüketiyorum ve severek yiyorum. Çokta işe yaradığını düşünüyorum.
Tatlı konusunu Betül çok güzel anlatmış.
Nesfiti ben uzun zamandır tüketiyorum ve severek yiyorum. Çokta işe yaradığını düşünüyorum.
Tatlı konusunu Betül çok güzel anlatmış.
Bencede canım yemeklerde acı tüketmeye çalış, yada yemeklerin yanında. Çok işe yarayacaktır. Kuru kayısı ve tarçınlı sütü öneriyorum. Meyve suyundan uzak dur bence.
Midemde bir rahatsızlık olmadı yerkende ama yemeklerin yanında yerim bundan sonra daha mantıklı olur ..
Kuru kayısı yiyorum meyvesuyunu dondurmayı sevdm tarcında metabolizmayı hızlandırıo en iyisi sütün içine tarcın canım çok teşekkürler...
bence de ramazanda gayet kilo verilebilir
Simdi nasil kendimiZi tutuyoruz yemiyoruz
O zaman da saglikli olan seyleri yemeyi tercih edersek sorun olmaz
Ben yapabilirim yapamam bir sey demiyorum ama yapilamayacak bir sey degil
Ebru begenmene cok sevindim
afiyet olsun ablacım güzel olmuş
güzel olmuşsun bi şey itiraf ediceem yaa betül abla ben seni çok beğeniyorum çok tatlısın ve bence çokta zayıfsın
oh söyledim kurtuldum
iyi akşamlar
ben annemden korkuyorum şimdiden pasta örek hazırlıkları yapıyor
ben sana biberi çok sık tüketme derim bana 2-3 yıl önce bir akrabam bi formül verdi bununla 15 günde 8 kg verceksin falan dedi salak gibi kolaya kaçtım kullandım
1 ltre suyun içine limon ve sarımsak dilimleyip koydum 10 gün beklettim ve hergün sabah aç karnına ve akşamları yatmadan önce koca bi bardak bu suyu içtim üstüne o sarımsakla limonuda yedim kusmamak için ne hale giriyodum sonuç olarak 15 gün sonra tartıldım 3 kg almışım ne kadar çok ağlamıştım
ve artı olarak midemde gastirit başladı halada devam ediyo biberde midene zarar verebilir
Zaten yakında senin annene baskın yapcam Zeliş. Bak yine kızmaya başladım, benim kızım böyle azimli olacak zayıflamaya çalışacak ben ona kendi ellerimle hazırlarım diyet yemeğini. Şimdi eşim kilo vermeye çalışıyor. Bugün sabah kalktım ona iş yeri için kahvaltılık hazırladım. Akşamdan da öğle yemeğini yaptım. Sırf iş yerinde düzenli beslensin diye. Annene kızmak lazım biraz. Etrafında hiç mi annene sözünü dinletecek aklı başında bir insan yok? Varsa yardım iste. Birazcık konuşsunlar annenle. Yada beni söyle telefon numarasını ver ben telefonda konuşayım. Zelişcim eğer şimdi zayıflayamazsan bidaha hiç zayıflayamazsın. Anlatabildim mi?
Deli kiz itiraf edicem diyince ben de hic begenmedim falan diyeceksin sandim
Tesekkur ederim zelis, az kaldi hedef kiloma, senin de bu zamanlarin gelecek merak etme
Annenin yaptiklari konusu zor ama sunu onerebilirim
İftar sofrasina oturunca kendine iftariyelil tabak hazirla mesela yada herkes icin ortaya koyabilirsin
İcinde peynir hurma zeytin badem pastirma vs olabilir
Yemege onlari atistirarak basla ve suyla tabiki
İnsanin karni zaten bi doyar gibi oluyo sonra da git aksam namazini kil
Bir tabak yemek yiyecek yer anca kaliyo insanin midesinde
İftaryelik hazirlamak zor gelirse corba- namaz arasi- yemek seklinde de uygulayabilirsin
Ben gecen ramazan yaptim bunu evde
Suslu iftariyelik tabklar hazirliyordum sonra herkesi namaza kaldiriyordum babam gerci bir ara isyan etmisti ben yemek yemek istiyor diyee
İse yariyor, daha fazla aksam evde olabilseydim daha iyi bir uygulama olcakti tabi
Bizim evdeki herkeste şuan çıtıpıtılar annem ablam kardeşim zayıflar.. ama çok ta yiyorlar özellikle sanki bugünlerde..ehehehebütün grup toplanıp bize baskına ggeliyomuşsunuz
kimse yok ki annemi ikna edicek ablamdada fazlalıklar vardı vermek için uğraşıyodu ama anneme laf anlatamıyodu annem benimde canım çekiyo az yiyin falan diyip geçiştiriyodu ablam yinede 10 kg verdi bende inş öyle veririm numarayı verirsem annem daha çok kızar hiç hoşlanmaz öyle şeylerden aslında o da istiyor zayıflamamı ama kendini tutamıyor bende vaktimi böyle geçiriyorum sebze yemeyi sevmiyorum falan diyo neyse ben yinede elimden geleni yapıcam
bide şu var ki beni çok üzüyo kardeşim biraz zayıf diye pişiriyo ben anne ben zorlanıyorum diyince senin için bu küçücük çocuğumu aç bırakıcam kızım idare et diyo ve bu beni zaten o kadar üzüyoki başka bi şey demeyip susuyorum
Bizim evdeki herkeste şuan çıtıpıtılar annem ablam kardeşim zayıflar.. ama çok ta yiyorlar özellikle sanki bugünlerde..
canım sen yeterki iste iradene hakim ol .. zayıflayınca herşeyi dozunda yersin .. zorlandığın zamanda giyinmek istediklerini düşün sağlığını düşün başardığını düşün bence.. seni anlıyorum çünkü bende zorlanıyorum bugün akşam yemeğinde kızartmalar vardı yardım bile ettim yemeklerine yapımına ama uzak durdum ... İSTEKLİ olmak herşeyinüstesinden gelir..
Üstelik biz gencizzHemen veririz dikkat edelim yeter :)
beni sanırım en iyi sen anlarsın kübracım neyse bizde böyle kabullenip böyle başarıcaz ayrıca kızartma yapıp yememen büyük başarı
Valla kizlar isiniz zor
Biz dayimlarla ayni apartmanda oturuyoruzsurekli birbirimize gidip geliyoruz gun icinde
Ben birakin annemi yengemle dayimi bile diyete baslattim benimki de bozuluyor diye
Bir babam kaldi iste
ehehehebütün grup toplanıp bize baskına ggeliyomuşsunuz
kimse yok ki annemi ikna edicek ablamdada fazlalıklar vardı vermek için uğraşıyodu ama anneme laf anlatamıyodu annem benimde canım çekiyo az yiyin falan diyip geçiştiriyodu ablam yinede 10 kg verdi bende inş öyle veririm numarayı verirsem annem daha çok kızar hiç hoşlanmaz öyle şeylerden aslında o da istiyor zayıflamamı ama kendini tutamıyor bende vaktimi böyle geçiriyorum sebze yemeyi sevmiyorum falan diyo neyse ben yinede elimden geleni yapıcam
bide şu var ki beni çok üzüyo kardeşim biraz zayıf diye pişiriyo ben anne ben zorlanıyorum diyince senin için bu küçücük çocuğumu aç bırakıcam kızım idare et diyo ve bu beni zaten o kadar üzüyoki başka bi şey demeyip susuyorum
anneme burda konuşulanları anlattım biraz üzüldü gibi neyse ben yinede annemi seviyorum:!:
Valla kizlar isiniz zor
Biz dayimlarla ayni apartmanda oturuyoruzsurekli birbirimize gidip geliyoruz gun icinde
Ben birakin annemi yengemle dayimi bile diyete baslattim benimki de bozuluyor diye
Bir babam kaldi iste
kübra,ebru kızım adına teşekkür ederim.cidden melek gibi kızım diş yüzünden huysuz oldu.
evdekilerin diyete etkisi çok büyük.biri yer biri bakar olmuyor.eşimin de 10 kg kadar fazlası vardı,biz de beraber başladık diyete.oda benim gibi çok hırslı.inşaallah aileleriniz sizi anlar.benim rahmetli annem çok kızıyordu ben kilo alınca.üniversiteyi kazandığım yaz bir kaç kilo fazlam vardı.kadım mutfağı bana yasaklamıştı.gıdım gıdım yemek veriyordu.hergün cebren spor yaptırıyordu.ne günlerdi be...
Kızlar ben hala işteyim... menümü paylaşayım hızlı hızlı :) Eve gidince geçmişe bakacağımm
Sabah - Yarım haşhaşlı simit
Öğlen - Tavuk sote, ayran
Ara - minicik bir parça kandil simidi.. minicik..
Akşam - Tavuklu sezar salata
Herkesin kandili mübarek olsun..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?