- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Bence cok guzl bir sey akrabalarinla ykin yasamak
Ama tabi ki karsilikli anlayis vs olursa
Yoksa obur turlu baya iskence gibi olur
Biz cocuklugumdan beri 2 dayim ve dedemlerle bi apartmanda yasiyorduk, kendi apartmanimizdi, bu sene bina yikildi muteahhite verdik, simdi kiradayiz ama yine ayni apartmandan tuttuk ozellikle.
Dusunun ne kadar memnunuz ki gecici bile ayri kalmak istemedik
ben artık sıkıldım sanırım bizimde kendi apartmanımız . Ama Söyle bir sözde var Akraba Akbaba
Uyuyamıyoruuummmmm... :) burayı çok sevdim sanırım :
Ben de regl oldum onu soylemeye gelmistim
Yazilanlara bakiyim dedim kaldim oyle
Cok uykum var gideyim yatayim karnim agrimaya baslamadan
klizlar menulere tek tek baktim hic göze batan birsey yoktu..tebrikler...neslihancimin azicik fazla olmus..onun yanindada buyukler var birde reglbende regl döneminde cok yiyorum..
Herkese günaydın kızlaaar
bugün işyerindeki arkadaşlarla güzel bir kahvaltı yaparak güne başladık
umarım herkes için güzel bir gün oluuur
yaa ferhan yaa ; neresi fazla kız ?
dedim ya kilo veremiyorum , duraklamalara girdim bu nedenle de her öğüne 1 dilim ekmekle eşdeğer bişeyler koyuyorum. bişey sölim mi okadar alışmışım ki yememeye bazen unutuyorum , canım da istemiyor. ama diyet bittikten sonra kilo almamak için sanırım bunu yapmam gerekiyor. aralara meyve koydum sadece .Bir de ebrucum sormuş ; akşam ki lahmacun hem küçüktü , hem de yarısıydı merak etmeyin !..
bu ay reglim çok ağrılı başladı ve zor söküldüm kızlar ama sabah tartıldım buna rağmen tartı iyiydi , bir de regl sonrası ödemler geçince inşallah daha iyi olacak!..
sanırım ekmek yememem kilo vermemi yavaşlatmış , onu anladım
Bugün niye kimsecikler yok yaaaavvvv
Günaydın canım bende bugün güzel bir kahvaltı yaptım ve çok mutluyum. Sebebini anlatırım birazdan
Ben demiştim zaten çünki vücuda karbonhidratta lazım
Artık ben varımmmm
hoşgeldin canımcım !..
laptopun mu geldi yoksa ebrucum ?
sabah sabah ne işin var bakiim burda ?
yoksa doktorun mu izinde ?
Kızlar benimde artık bir netbook'um varrrrr. Eşimin hediyesi. Çok mutlu oldum çünki artık gündüzde sizlerle beraberim. Paylaşım az olursa yakarım çıranızı
Evet canım aynen öyle oldu. Tabii siz beni önceden bilmediğiniz için tuhaf geliyor size önceden gündüzleride burdaydım. Sonra yeni hastaneye taşındık internetim gitti. Artık sürekli burdayım
eyvaaaaaahhh , yandık deseneee !..:18::18:
Bencede yandınız hem de ne yandınız
hiç aklıma gelmedi.bundan sonra çlyle bir durum olursa dediğin gibi yaparım.Böyle zamanlarda bence sabahı bekle canım. İlla yemek istiyorsan sabah ye. Belki sabahı beklerken istediğinde geçer. Ben sabah sabah çiğköfte yediğimi bile biliyorum. Cumaya çok az kaldı keşke olmasaymış ama olmuş. Yarın daha dikkatli olursun artık.
baya bi afiyet oldu zaten:)) olsun 1 aydir yememisssin...haketmissin kandil birde bugün,,afiyet olsun..dis cikarma en zor donemlerden biri..bizde cok zorlandik yavrum kuzum neler cekti..cimdi bir dis daha geliyor yine keyifsiz hafif atesli..hic kiyamiyorum o zaman..buarada annenede allah rahmet etsin canim..
sağolun kızlar,annemi üzülün diye yazmamıştım.onunla ilgili komik bir anıydı işteafiyet olsun, kızına da geçmiş olsun..
Allah rahmet eylesin.. nur içinde yatsın..
Spor yap yarın bolca :) Vicdan azabından kurtulmak için..
güle güle iyi günlerde kullan ama canımıza okumak için kullanmaKızlar benimde artık bir netbook'um varrrrr. Eşimin hediyesi. Çok mutlu oldum çünki artık gündüzde sizlerle beraberim. Paylaşım az olursa yakarım çıranızı
bu arada , hayırlı olsun canım netbookun!
güle güle kullan inşallaaahh
evet , eşinin telefonunu versene bi arayalım da !
diyelim ki yaa ne gerek vardı ? iş yerinde bozulur , çalınır , allah korusun başına bi iş gelir! :))
evde zaten yeterince nete giriyordu ebru filan mı desek acaba
hiç aklıma gelmedi.bundan sonra çlyle bir durum olursa dediğin gibi yaparım.
baya bi afiyet oldu zatendiş cidden zormuş,gördük anladık annem için yazdıklarına da sağol...Allah kimseyi erken yaşta anasız,analarıda evlatsız bırakmasın.
sağolun kızlar,annemi üzülün diye yazmamıştım.onunla ilgili komik bir anıydı işte
güle güle iyi günlerde kullan ama canımıza okumak için kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?