kızlar günah çıkartmam gerek,komşum kandil diye halka tatlısı getirmiş.1 aydır eve tatlının t sini sokmayan ben,tatlıyı görünce gözüm döndü,pis kocamda gaz verdi.ne zamandır tatlı yemiyoz yiyem ne olur dedi.yediiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm.Allahım ben nasıl yaptım bunu
KIzlar dışardaydım , biraz önce geldim.
menümü bildireyim
kahvaltı
yarım simit
1 kk peynir
domates-salatalık
ara
4 kayısı
öğlen
4 tane ızgara tavuk köftesi
yarım dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
ara
1 şeftali
akşam
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
salata
yarım lahmacun
2 lt su - 2 fincan yeşil çay -spor malesef yok;( ama bol ev işi , oturmak yoook((
Ben de cikayim artik kizlar iyi geceler herkese
herkese hayirli kandiller..herkesin bereatini almasini diliyorum:) * zeki kayahan coskun twetter de böyle yazmisti bugün hosuma gitti:)
Kızlar ben hala işteyim... menümü paylaşayım hızlı hızlı :) Eve gidince geçmişe bakacağımm
Sabah - Yarım haşhaşlı simit
Öğlen - Tavuk sote, ayran
Ara - minicik bir parça kandil simidi.. minicik..
Akşam - Tavuklu sezar salata
Herkesin kandili mübarek olsun...
.
kızlar günah çıkartmam gerek,komşum kandil diye halka tatlısı getirmiş.1 aydır eve tatlının t sini sokmayan ben,tatlıyı görünce gözüm döndü,pis kocamda gaz verdi.ne zamandır tatlı yemiyoz yiyem ne olur dedi.yediiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm.Allahım ben nasıl yaptım bunu
menümü bildireyim
kahvaltı
yarım simit
1 kk peynir
domates-salatalık
ara
4 kayısı
öğlen
yarım dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
ara
1 şeftali
akşam
salata
yarım lahmacun
2 lt su - 2 fincan yeşil çay -spor malesef yok;( ama bol ev işi , oturmak yoook((
herkese iyi geceler :)
Ben de cikayim artik kizlar iyi geceler herkese
herkese hayirli kandiller..herkesin bereatini almasini diliyorum:) * zeki kayahan coskun twetter de böyle yazmisti bugün hosuma gitti:)
İyi geceler kızlar bende çıkayım ..
hayırlı kandiller..
Güzel demiş zeki kayahan
YEsil cayi cok da fazla icmemek laz diye biliyorum ben
2 fincandan fazla mesela
Yanlis biliyorsam duzeltin beni:))
bu arada bizde aile apartmanında oturuyoruz.
dedem , annemler , kızkardeşim ve aiesi ve biz
dediğiniz gibi diyetteyken biraz zor oluyor bu beraberlik
Kızlar bizde az önce yürüyüşten geldik eşimle. Çok yoruldum. Tam 50 dk tempolu bir şekilde yürüdük. Güzeldi ama yorucuydu. Tempoyu çoğaltmışız
bugün ki menüm
SABAH: 2 dilim ekmek,beyaz peynir, 5 cherry domates
ara:1 fincan kahve
ÖGLE: 1 dilim ekmek , 1 tabak zeytinyagli pirasa , 1 bardak kefir
AKSAM: 1 parca biftek ve yesillik
700 ml yesil cay
2lt su
SPOR 1 saat yürüyüs
Akşamları yemeğim çok geç kalıyor. Sanırım ofiste 5 gibi akşam yemeğimi nesfitle yapıp günü kapayacağım artık. Bu Cumadan itibaren öyle yapmaya başlarım artık.
Fotograf çekmek aklıma gelmişti benimde :)) akşam eve gidince bir bakayım :))
Bu hafta listeye gircem dimi çok heyecan yaptım. Bu haftaki kilom mu 2 ye bölüncek, 2 haftanın toplamı mı
Ben de bugunku menumu yazayim
Aksami yememe daha cok var gerci ama belli
Niyetliydim bugun
Sahur
3 dilim ekmek
Peynir
Domates
Salatalik
Aksam
Balik ve salata yiycem ekmeksiz
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
Küçük bir dilim börek (yanındaki yemek yenecek gibi değildi, mecburen yedim)
1 tane ayran
Akşam
1 kase nesfit
2,5 litre su + 2 fincan yeşilçay
Kızlar ben çıkıyorum. Herkese iyi akşamlar
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,salatalık,peynir
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
1 kepçe fasulye yemeği
5 kayısı
AKŞAM
1 kase müslili yoğurt
Gecen konusmustuk cumartesi geldiklerinde ne giyeyim diye
Agir ol dediniz bana bakin bakayim agir olmus mu
Albume koydum 3 resim
Gomlegi almadim ama bu etek uzerine boyle beyaz yada krem bir sey
Uzerine de renkli basortu- sal nasil oluur?
iyi akşamlar millet.herkesin menüsünü okudum,teker teker eklemek zor geldi,bugün herkesin menüsü güzel olmuş.cümleten afiyet olsun.
benüm menüm:
sabah:1 dilim kepek ekmek
zeytin
peynir
yumurta
domates
salatalık
ara:15 kiraz,6 badem
öğle:yulaf kepekli,tarçınlı yoğurt
ara:sütlü neskafe
akşam:tavuk çorbası
semizotu salatası
ayran
1 dilim kepek ekmek
bende çok uğrayamıyorum.kızım diş çıkarıyor,gece ,gündüz mız mız.onunla uğraşıyorum.
bu arada bende geçen hafta reglydim.yeni bitti belki ondan tartı fark edecek.
ehehehebütün grup toplanıp bize baskına ggeliyomuşsunuz
kimse yok ki annemi ikna edicek ablamdada fazlalıklar vardı vermek için uğraşıyodu ama anneme laf anlatamıyodu annem benimde canım çekiyo az yiyin falan diyip geçiştiriyodu ablam yinede 10 kg verdi bende inş öyle veririm numarayı verirsem annem daha çok kızar hiç hoşlanmaz öyle şeylerden aslında o da istiyor zayıflamamı ama kendini tutamıyor bende vaktimi böyle geçiriyorum sebze yemeyi sevmiyorum falan diyo neyse ben yinede elimden geleni yapıcam
bide şu var ki beni çok üzüyo kardeşim biraz zayıf diye pişiriyo ben anne ben zorlanıyorum diyince senin için bu küçücük çocuğumu aç bırakıcam kızım idare et diyo ve bu beni zaten o kadar üzüyoki başka bi şey demeyip susuyorum
anneme burda konuşulanları anlattım biraz üzüldü gibi neyse ben yinede annemi seviyorum:!:
kübra,ebru kızım adına teşekkür ederim.cidden melek gibi kızım diş yüzünden huysuz oldu.
evdekilerin diyete etkisi çok büyük.biri yer biri bakar olmuyor.eşimin de 10 kg kadar fazlası vardı,biz de beraber başladık diyete.oda benim gibi çok hırslı.inşaallah aileleriniz sizi anlar.benim rahmetli annem çok kızıyordu ben kilo alınca.üniversiteyi kazandığım yaz bir kaç kilo fazlam vardı.kadım mutfağı bana yasaklamıştı.gıdım gıdım yemek veriyordu.hergün cebren spor yaptırıyordu.ne günlerdi be...
menümü bildireyim
kahvaltı
yarım simit
1 kk peynir
domates-salatalık
ara
4 kayısı
öğlen
yarım dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
ara
1 şeftali
akşam
salata
yarım lahmacun
klizlar menulere tek tek baktim hic göze batan birsey yoktu..tebrikler...neslihancimin azicik fazla olmus..onun yanindada buyukler var birde reglbende regl döneminde cok yiyorum..
bilmem ben hic duymadim ..ender saracta marankide cok tavsiye ediyor ..öyleyse sayet ben istemeye istemeye iciyorum..bir demligim var..ölctum onu..ona demliyorum gunboyu iciyorum ara ara
:)) olsun 1 aydir yememisssin...haketmissin kandil birde bugün,,afiyet olsun..dis cikarma en zor donemlerden biri..bizde cok zorlandik yavrum kuzum neler cekti..cimdi bir dis daha geliyor yine keyifsiz hafif atesli..hic kiyamiyorum o zaman..buarada annenede allah rahmet etsin canim..
KISKANDIM!!! kübrayida KISKANDIMMMMMM birde betülüüüüüüüüüüüüüüüüüü..kiskandim kiskandim kiskandim
ay ebrucum , ilk bas mesaji hatice yazdi sandim " pehhh ben hergün 1 saat tempolu yürüyorum..hic valla ,,yorulmuyorum..tik yok " diycektim:))))
en zoru yuruyus canim hele birde arada 5 er dakika tempoyu yukselttin mi iste o zaman süper
HATICE, pardon kime müdahale ettin ? :))bak anneni gördün havaya girdin dimi..simdi sen bilmis degilmisin:) senin engin bilgine kurban:))
canım benim 100 msjı geçmediğinden özel atamıyorum bildirimi yapaym .. 22evet evet bana :) Çok heyecanlıyım... İlk listem
Kıskanma canımm o kadar güzel değil :/ Ben akrabalarla içiçe olmayı neden sevmiyorum bilmiyorum doğduğumdan beri hep bir aradayız sıkıldım artık
canım benim 100 msjı geçmediğinden özel atamıyorum bildirimi yapaym .. 22
Uyumadan önce leslie ile 1 mil yaptım spora ağırlık verecem :) sarkmadan zayıflamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?