Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar günah çıkartmam gerek,komşum kandil diye halka tatlısı getirmiş.1 aydır eve tatlının t sini sokmayan ben,tatlıyı görünce gözüm döndü,pis kocamda gaz verdi.ne zamandır tatlı yemiyoz yiyem ne olur dedi.yediiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm.Allahım ben nasıl yaptım bunu

KIzlar dışardaydım , biraz önce geldim.
menümü bildireyim
kahvaltı
yarım simit
1 kk peynir
domates-salatalık

ara
4 kayısı

öğlen
4 tane ızgara tavuk köftesi
yarım dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran

ara
1 şeftali

akşam
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
salata
yarım lahmacun

2 lt su - 2 fincan yeşil çay -spor malesef yok;( ama bol ev işi , oturmak yoook ((

bu arada bizde aile apartmanında oturuyoruz.
dedem , annemler , kızkardeşim ve aiesi ve biz
dediğiniz gibi diyetteyken biraz zor oluyor bu beraberlik

:) afiyet olsun canım.. olan olmuş artık canım çekti bak

Afiyet olsun Dolu dolu göründü menü gözüme

Son düzenleme:
Ben de cikayim artik kizlar iyi geceler herkese

herkese hayirli kandiller..herkesin bereatini almasini diliyorum:) * zeki kayahan coskun twetter de böyle yazmisti bugün hosuma gitti:)

Menün güzel olmuş canım afiyet olsun. Seninde kandilin mübarek olsun.

Böyle zamanlarda bence sabahı bekle canım. İlla yemek istiyorsan sabah ye. Belki sabahı beklerken istediğinde geçer. Ben sabah sabah çiğköfte yediğimi bile biliyorum. Cumaya çok az kaldı keşke olmasaymış ama olmuş. Yarın daha dikkatli olursun artık.

Afiyet olsun canım. Menü lahmacun haricinde güzel olmuş onuda yarım yemişin ama inşallah küçüktür lahmacun.

herkese iyi geceler :)

İyi geceler Zeliş'cim.

Sanada iyi geceler Betül'cüm.

herkese hayirli kandiller..herkesin bereatini almasini diliyorum:) * zeki kayahan coskun twetter de böyle yazmisti bugün hosuma gitti:)

Seninde kandilin mübarek olsun Ferhan'cım.

İyi geceler kızlar bende çıkayım ..
hayırlı kandiller..
Güzel demiş zeki kayahan

İyi geceler Kübra'cım, kandilin mübarek olsun.

Kızlar bizde az önce yürüyüşten geldik eşimle. Çok yoruldum. Tam 50 dk tempolu bir şekilde yürüdük. Güzeldi ama yorucuydu. Tempoyu çoğaltmışız

Kızlar bende çıkıyorum artık çok yoruldum. Herkesin kandili mübarek olsun. İyi geceler kocaman öpüldünüz

klizlar menulere tek tek baktim hic göze batan birsey yoktu..tebrikler...neslihancimin azicik fazla olmus..onun yanindada buyukler var birde regl bende regl döneminde cok yiyorum..

YEsil cayi cok da fazla icmemek laz diye biliyorum ben
2 fincandan fazla mesela
Yanlis biliyorsam duzeltin beni:))

bilmem ben hic duymadim ..ender saracta marankide cok tavsiye ediyor ..öyleyse sayet ben istemeye istemeye iciyorum..bir demligim var..ölctum onu..ona demliyorum gunboyu iciyorum ara ara

:)) olsun 1 aydir yememisssin...haketmissin kandil birde bugün,,afiyet olsun..dis cikarma en zor donemlerden biri..bizde cok zorlandik yavrum kuzum neler cekti..cimdi bir dis daha geliyor yine keyifsiz hafif atesli..hic kiyamiyorum o zaman..buarada annenede allah rahmet etsin canim..

bu arada bizde aile apartmanında oturuyoruz.
dedem , annemler , kızkardeşim ve aiesi ve biz
dediğiniz gibi diyetteyken biraz zor oluyor bu beraberlik

KISKANDIM!!! kübrayida KISKANDIMMMMMM birde betülüüüüüüüüüüüüüüüüüü..kiskandim kiskandim kiskandim

Kızlar bizde az önce yürüyüşten geldik eşimle. Çok yoruldum. Tam 50 dk tempolu bir şekilde yürüdük. Güzeldi ama yorucuydu. Tempoyu çoğaltmışız

ay ebrucum , ilk bas mesaji hatice yazdi sandim " pehhh ben hergün 1 saat tempolu yürüyorum..hic valla ,,yorulmuyorum..tik yok " diycektim:))))
en zoru yuruyus canim hele birde arada 5 er dakika tempoyu yukselttin mi iste o zaman süper

HATICE, pardon kime müdahale ettin ? :))bak anneni gördün havaya girdin dimi..simdi sen bilmis degilmisin:) senin engin bilgine kurban:))

afiyet olsun, süper menü :)

ben de aynı durumdayım canım, iş yerine koy bir paket süt ve nesfit, baktın geç kalacaksın onu ye. Keşke küçük yoğurtlar gibi nesfitte satsalar tek kullanımlık :)

Ben de bugunku menumu yazayim
Aksami yememe daha cok var gerci ama belli

Niyetliydim bugun

Sahur
3 dilim ekmek
Peynir
Domates
Salatalik

Aksam

Balik ve salata yiycem ekmeksiz

Afiyet olsun, allah kabul etsin..

afiyet olsunn

Kızlar ben çıkıyorum. Herkese iyi akşamlar

İyi akşamlar yaseminn

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,salatalık,peynir

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
1 kepçe fasulye yemeği
5 kayısı

AKŞAM
1 kase müslili yoğurt

çok az yiyorsun sanki, ama sen almışsındır vücudunun huyunu bu zamana kadar :)

Gecen konusmustuk cumartesi geldiklerinde ne giyeyim diye

Agir ol dediniz bana bakin bakayim agir olmus mu
Albume koydum 3 resim
Gomlegi almadim ama bu etek uzerine boyle beyaz yada krem bir sey
Uzerine de renkli basortu- sal nasil oluur?

Ben çok beğendim canım, belki daha dökümlü bir kumaştan gömlek daha hoş olabilir?

afiyet olsun, kızına da geçmiş olsun..

Geçecek zeliş bunlar.. biraz büyü de :) O da seni anlayacak ve güvenecek..

anneme burda konuşulanları anlattım biraz üzüldü gibi neyse ben yinede annemi seviyorum :!:

Anlatman çok iyi olmuş bence, olmadı mektup yaz.. Ben anneme lisede saçıma gölge attırma izni için yazmıştım, etkili olmuştu Ama şimdi düşününce hakikatten çok erkenmiş..

Allah rahmet eylesin.. nur içinde yatsın..

Spor yap yarın bolca :) Vicdan azabından kurtulmak için..

Afiyet olsun canım. Bugün simit suçuma ortaksın :) Bir de lahmacun var sende Ama karatay abla bir şey olmaz diyor..

Son düzenleme:

Kıskanma canımm o kadar güzel değil :/ Ben akrabalarla içiçe olmayı neden sevmiyorum bilmiyorum doğduğumdan beri hep bir aradayız sıkıldım artık

evet evet bana :) Çok heyecanlıyım... İlk listem
canım benim 100 msjı geçmediğinden özel atamıyorum bildirimi yapaym .. 22

Uyumadan önce leslie ile 1 mil yaptım spora ağırlık verecem :) sarkmadan zayıflamak lazım

Bence cok guzl bir sey akrabalarinla ykin yasamak
Ama tabi ki karsilikli anlayis vs olursa
Yoksa obur turlu baya iskence gibi olur
Biz cocuklugumdan beri 2 dayim ve dedemlerle bi apartmanda yasiyorduk, kendi apartmanimizdi, bu sene bina yikildi muteahhite verdik, simdi kiradayiz ama yine ayni apartmandan tuttuk ozellikle.
Dusunun ne kadar memnunuz ki gecici bile ayri kalmak istemedik

Yasemin senin mesaj cok uzundu alintilayamadim telden girsigim icin

Begenmene sevindim
Ben de dedigin gibi bluz gibi bir sey dusunuyorum
İpegimsi kumastan mesela
Ya da aklimda bi elbise var onu da deneyeyim son kararimi verince gosteririm size zaten o halimi de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…