Nermin aşağıdaki senmisin canım? Sanırım üyeliğin henüz onaylanmadığı için böyle sarı görünüyorsun. Mesaj yazabiliyor musun?
Teşekkürler Derya'cım
Şaka yaptım kızzzz
Hırs konusunda takımın hepsi için konuştum. Hırslanın artık biran önce kurtulalım şu kilolardan.
Sen ne zaman istersen gel canım. Zaten mesaj sayılarını göndermeye başlarsın. Duruma görede listeye girersin.
Kübra'cım böyle diyetler istemiyorum takımda, tek yönlü ve sağlıksız bir diyet şekli. Sen düzenli ve sağlıklı beslenerek kilo vermelisin. Bunu daha öncede duymuştum ama yapmanı istemiyorum canım
Zaten bu şekilde verilen kilolar normal beslenme düzenine geçince tekrardan alınıyor. En güzeli alışkanlıklarını değiştirip sağlık beslenmek.
nasıl yani sarı mı görünüyor pek anlamadım bende siyah görünüyor
hatlar karıştı desene adaşımla hehe:)Hayır canım sana demedim, bugün hastaneden başka bir arkadaşımda üye oldu buraya. Oda gelmek istiyor bizim takıma ve onun adıda Nermin
Ona söyledim aşağıda görünen sarı nick varya nazcan13 omu diye sordum
hatlar karıştı desene adaşımla hehe:)
Kızlar herkese merhaba,
Ben bugün 6'da yine memlekete yola çıkıyorum. Annanenmde kalacağım için girememe ihtimalim yüksek. Düğün yerini kesinleştireceğiz. Pazar akşamı dönmüş olacağım.. Görüşmek üzere kızlarr
Kızlar bu arada sonuç açıklanmadı ama haftanın birincisi biz oldukHiç umudum yoktu ama hadi bakalım ortalamamız idare eder yine.
Beklemeden olmakta güzelKızlar bu arada sonuç açıklanmadı ama haftanın birincisi biz oldukHiç umudum yoktu ama hadi bakalım ortalamamız idare eder yine.
HAKETMEZ OLUR MUSUN CANIM SONUNA KADAR HAKETTİN.iYİ EĞLENCELER.Kızlar ben kaçıyorum artık. Gelirim akşam yine
Bu arada ben kendime ödül verdim bugün(Hakettim ama ödülü dimi)
Kolay gelsin Sedacım.Görüşürüz.Kızlar herkese merhaba,
Ben bugün 6'da yine memlekete yola çıkıyorum. Annanenmde kalacağım için girememe ihtimalim yüksek. Düğün yerini kesinleştireceğiz. Pazar akşamı dönmüş olacağım.. Görüşmek üzere kızlarr
Medyumumuz tebrikler doğru tahminherkesi tebrik ederim arkadaşlar!..
haftaya daha iyi olacak sonuçlar inşallah!..
bu arada geçen hafta sondan ikinciyken , ne dedim size haftaya birinci olucaz hissediyorum ; ben medyum nesli :)) demedim mi???
Gerçekte yiyemiyoruz rüyanda götür bari canımbirinci olmamıza çok sevindim,hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.bende çok mutluyum.
bugün hiç bişey yapmak gelmedi içimden.ya burası nasıl iğrenç bir yer 10 saat elektrik nerde kesiliyor?biz sürekli yaşıyoruz bunu.su iki günde bir tüm gün gider.nefret ediyorum burdan.bol bol uyudum.uyurken çok tatlı bir rüya gördüm.çok lezzetl, dondurmalar,sütlaçlar yiyordum. sonrada ben bunu gruba nasıl söylicem diye vicdan azabı çekiyodum
rüyada olsa acayip iyi geldi dondurma,sütlaç
Afiyet olsun Spor çok güzel ..[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]MENÜM
SABAH
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,peynir
ÖĞLE
1 parça fıstıklı sucuk
Yeşil çay
AKŞAM
Müslili yoğurt
Salata
SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]BİSİKLET[/TD]
[TD="align: center"]Jillian MİCHAELS
LEVEL 1[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]YANBEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]İP ATLAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14 km[/TD]
[TD="align: center"]30dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]250[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Koşu bandım evde kalınca ablamın bisikletini getirttim
.
menümmmmm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
yoğurt
öğlen
2 dilim ekmek
şakşuka diye bi sebze yemeği
yoğurt
akşaam
1 kase korn flakes
su :2 litre
spor yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?