Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy Zeynep güldürdün beni haklısın valla niye izin veriyorum ki

Bak bu hiç aklıma gelmemişti, biz gidemiyorsak kimse gitmesin dimi

Bugün burda in cin top oynuyor

Aynen Hatice'cim geçen cumarteside böyleydi. Yasemin dünden beri yok gelmedi hiç, Seda yine şehirdışında, Nermin sanırım yolculuk hazırlığı yapıyor, Zelişten hiç ses çıkmadı, Betül malum, Kübra yok ortalıkta bu saate çoktan gelirdi o. Neslihan'dan da haber yok. Kızlar yaaa gelemeyeceğiniz zaman haber verin habersiz bırakmayın burayı.

Son düzenleme:
Gel beraber gidelim canım
Geçen yaz denize gidememiştim bembeyazım görmen lazım.İlk önce tenhalarda güneşlenmem lazım.Yoksa görenin beyazlıktan gözleri kamaşır,hangi mağarada kaldı güneşi görmedi bu kız derler

Esmer olmayı seviyorum ben yaaaaaaa, bana bir saat yetiyor bronşlaşmam için, hatta geçen günki aqua parkın bikini izi bile duruyor.

Tatile gitmiş,bol bol yüzmüş biri olarak sus kız

Evet herkes kayıp.Ceza verelim Ebrucum nerde bu kızlar:44:

Esmer olmayı seviyorum ben yaaaaaaa, bana bir saat yetiyor bronşlaşmam için, hatta geçen günki aqua parkın bikini izi bile duruyor.

Böyle olanları kıskanıyorum ben.Bronz cildi çok seviyorum ama ablamla denedim 15 gün arkalı önlü güneşlendim.Ablam nerdeyse esmer mi esmer oldu bende tık yok.Biraz kızardım,soyuldum eski beyazlığıma geri döndüm

herkese günaydın

bu akşam misafirlerimiz var annem börek yapıcakmış onlar için kuzenlerim falan gelicek bana dua edin çünki herkes karşımda yiycek

tabi canım,bizim canımız yo mu

yazlık nerde,pilota söyleyeyim uçağımı hazırlasın.arabayla o kadar yolu çekemem:1183)

Son düzenleme:
selam kızlar önce geçmişi okuyayım dedim oku oku bitmedi iyi kaynatmışsınız akşam üstü akşam üstü:) ben daha tatil modundan çıkamadım sanırım eve gidene kadarda çıkamayacağım.

hayırlı olsun kuralar.ben geldim benim rakip gitmiş ama yalnızım dostlarım yalnızım yalnız:)

sen benim yeğenleri görecektin zaten esmerlerdi 3 gün denize girdiler zenci gibi oldular babam diyor bunları afrikaya yolasak kendilerinden sanarlar diye :) annemde garibim 1 defa girdi kıpkırmızı yandı 1 hafta acı çekti beyaz tenli olanların pek kararma şansı yok malesef.

herkese günaydın

bu akşam misafirlerimiz var annem börek yapıcakmış onlar için kuzenlerim falan gelicek bana dua edin çünki herkes karşımda yiycek
Duaya ihtiyacın mı var.Yememeye karar verirsen yemezsin.Sadece sen bu durumda değilsin Zeliş, hepimizin evinde pastalar börekler yapılıyor.Önemli olan karar vermek.İstersen yemezsin.

selam kızlar önce geçmişi okuyayım dedim oku oku bitmedi iyi kaynatmışsınız akşam üstü akşam üstü:) ben daha tatil modundan çıkamadım sanırım eve gidene kadarda çıkamayacağım.
Hoşgeldin Nermin.

Günaydın Ferhan'cım Ayyy sen böyle anlatınca bende karıştım yaaauuuu, hadi düzelt biran önce herşeyi

Günaydın Betül'cüm uğra arada bir cepten giriyorsun nasılsa

Teşekkürler canım başladım bakalım arada bir soluklanıp buraya bakıyorum gelen giden var mı diye. Bugün buranın bekçilği bende galiba

malesef duzeltmeden evden cikicam :) uzerinden toparladim sadece..anca kahvalti masasini topladim ..sabah kalktigim gibi bebeisimin esyalari vardi onlari utuledim:)) rahatladim :) simdi gezmeye
arada gel hem dinlenirsin ..sikici olmaz temizlik :) zeynepcim sana kolay gelsin..ben tüydüm bileeee:)

İşte benim ortim

]

:13:

mesajlar kime atılıyor listeyi bilen varmı not edeyim geçmişe baktım ama gözden kaçırdım sanırım.

25-26 Haziran : UZAYIM
27-28 Haziran : zaum
29-30 Haziran : Pia
02-03 Temmuz : Nesdii28
04-05 Temmuz : akashha
06-07 Temmuz : betuld
09-10 Temmuz : elmaliturta

son listemiz böyle canim ..betüle bildiriyoruz..funda yok..pazartesiden itibaren yeni liste gelicek heralde :))

herkesi kocaman öpüyorummmmmm

nermin hoşgeldin.sanırım yukarıdakileri sormuştun

koruyucu kullanın aman ha.ben 50 faktör aldım,yanmadım şükür.ben sevmiyom esmer olmayı,beyazlık daha güzel.
herkese günaydın

hoşgeldin zeliş.Allah sabır versin.ucundan minnacık tadına bak bence,yoksa çok zorlanırsın.

benim kardeşim doğal esmer,güneşte kalınca o da afrikalı olur,canıda hiiiiç yanmaz

herkese günaydın

tatlım herşey bizim elimizde yemiyeceğim dersek yemiyoruz aman ne olacak bir dilimden bundandan birşey olmaz dediğimiz anda ipin ucu kaçıyor malesef.ben bunu tatildeyken iyi anladım buranın kıymetini bilmek lazım sen drençli olduğunu dile getiriyorsun zaten bu akşam bunu yine başar tamam canım.

sağol canım sanada iyi gezmeler:)

süper olmuş herkes kendine en uygun olana denk gelmiş ama en iyisi biziz ben ve betül abla yıkıp geçicez bu hafta
Ama ben çok küçüğüm apla ağlarım valla bizi birinci yapııınn

Bende AKREP im
burdaki çoğu kişi akrep bende dahil olmak üzere
ablacım inş çok güzel geçer herşey istediğin gibi olur

sen merak etme ben buralardayım ortim

yok yok tadınada bakmak yok ben iradesi güçlü bi kızım bi börekle indirmiycem yelkenleri suya

Ay ben çok geçiktim biliyorum Sabah erken uyanıp gidip bisiklet sürdüüm

Geldiğimde internette sorun vardı telefondan girdim ama beceremedim :18:
Kusura bakmayın Kızlar:18:

Tatile gitmiş,bol bol yüzmüş biri olarak sus kız

Evet herkes kayıp.Ceza verelim Ebrucum nerde bu kızlar:44:

Ben ceza istemiyorm çok yorgunum Abla .. :18:

herkese günaydın

Zeliş'cim bu hep olan bişey canım. Onlar yerken sende başka odaya geç bir süreliğine yada eline bir şişe su al su iç. Yememen lazım biliyorsun tadına bile bakma. Hadi bakalım göster hırsını ve iradeni

Benim kızımda çok güzel yanıyor öyle tatlı oluyor ki, şimdi kimbilir nasıl olmuştur. Bide yüzme kursuna gidiyor bakalım dönünce nasıl bir kızla karşılaşacağım

Yaaa kızlar sormayın benim banyom çok büyük öldürdü onun temizliği beni. Zaten sıkıldıkça buraya geliyorum. Sana iyi eğlenceler

Hadi bakalım hep böyle kararlı ve inançlı ol. Zayıflayınca zaten yiyeceksin istediğin herşeyden.

Ne güzel bisiklet sürmüşsün aferin sana. Sana ceza yok merak etme, biz diğerlerinden bahsediyoruz keşke herkes burda senin kadar bulunabilse.

Nermin'cim hoşgeldin canım. Alıntılamamışım senin mesajı Ne zaman döneceksin eve? Yine uçaklamı dönüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…