ben geldim.kahvaltıyı geç yaptık.pazara gidip geldik.burası da çok sicak.piştik resmen.ev serincecik gelgi,dışardan gelince.
ferhan hazır başlamışken bizede bir uğrasana.valla burasıda çooook karşık.
hatice bacım keyif sende,yazlığa git,yüz oooooooooooooooooh yarasın
ebru sen neden izin veriyon bunlaraibiz gidemiyorsak onlarda kırsınlar dizlerini otursunlar evlerinde
Bugün burda in cin top oynuyor
Gel beraber gidelim canımben geldim.kahvaltıyı geç yaptık.pazara gidip geldik.burası da çok sicak.piştik resmen.ev serincecik gelgi,dışardan gelince.
ferhan hazır başlamışken bizede bir uğrasana.valla burasıda çooook karşık.
hatice bacım keyif sende,yazlığa git,yüz oooooooooooooooooh yarasın
ebru sen neden izin veriyon bunlaraibiz gidemiyorsak onlarda kırsınlar dizlerini otursunlar evlerinde
Gel beraber gidelim canım
Geçen yaz denize gidememiştim bembeyazım görmen lazım.İlk önce tenhalarda güneşlenmem lazım.Yoksa görenin beyazlıktan gözleri kamaşır,hangi mağarada kaldı güneşi görmedi bu kız derler
Tatile gitmiş,bol bol yüzmüş biri olarak sus kızAyy Zeynep güldürdün beni haklısın valla niye izin veriyorum ki
Bak bu hiç aklıma gelmemişti, biz gidemiyorsak kimse gitmesin dimi
Aynen Hatice'cim geçen cumarteside böyleydi. Yasemin dünden beri yok gelmedi hiç, Seda yine şehirdışında, Nermin sanırım yolculuk hazırlığı yapıyor, Zelişten hiç ses çıkmadı, Betül malum, Kübra yok ortalıkta bu saate çoktan gelirdi o. Neslihan'dan da haber yok. Kızlar yaaa gelemeyeceğiniz zaman haber verin habersiz bırakmayın burayı.
Esmer olmayı seviyorum ben yaaaaaaa, bana bir saat yetiyor bronşlaşmam için, hatta geçen günki aqua parkın bikini izi bile duruyor.
Ayy Zeynep güldürdün beni haklısın valla niye izin veriyorum ki
Aynen Hatice'cim geçen cumarteside böyleydi. Yasemin dünden beri yok gelmedi hiç, Seda yine şehirdışında, Nermin sanırım yolculuk hazırlığı yapıyor, Zelişten hiç ses çıkmadı, Betül malum, Kübra yok ortalıkta bu saate çoktan gelirdi o. Neslihan'dan da haber yok. Kızlar yaaa gelemeyeceğiniz zaman haber verin habersiz bırakmayın burayı.
yazlık nerde,pilota söyleyeyim uçağımı hazırlasın.arabayla o kadar yolu çekememGel beraber gidelim canım
Geçen yaz denize gidememiştim bembeyazım görmen lazım.İlk önce tenhalarda güneşlenmem lazım.Yoksa görenin beyazlıktan gözleri kamaşır,hangi mağarada kaldı güneşi görmedi bu kız derler
hayırlı olsun kuralar.ben geldim benim rakip gitmiş ama yalnızım dostlarım yalnızım yalnız:)Kuraları çektim sonuç aşağıdaki gibi
yasminyaso - akashha
Kbra23 - mersinli42
LAydLiNe - Nesdii28
UZAYIM - Pia
Zaum - betuld
elmaliturta - gurbet_dmr
(Turti yok ama Nermin'de sonradan geldiği için ikisinide böyle eşleştireyim.)
Kızlar artık herkesin ortağı belli oldu. Eşleşenler birbirlerinden sorumlu olacak. Yani takım içinde takım olduk. Haftaya bu takımlar arasından da birinci seçeceğiz. Hangi takım daha iyiyse o kazanacak.
Böyle olanları kıskanıyorum ben.Bronz cildi çok seviyorum ama ablamla denedim 15 gün arkalı önlügüneşlendim.Ablam nerdeyse esmer mi esmer oldu bende tık yok.Biraz kızardım,soyuldum eski beyazlığıma geri döndüm
Duaya ihtiyacın mı var.Yememeye karar verirsen yemezsin.Sadece sen bu durumda değilsin Zeliş, hepimizin evinde pastalar börekler yapılıyor.Önemli olan karar vermek.İstersen yemezsin.herkese günaydın
bu akşam misafirlerimiz var annem börek yapıcakmış onlar için kuzenlerim falan gelicek bana dua edin çünki herkes karşımda yiycek
Hoşgeldin Nermin.selam kızlar önce geçmişi okuyayım dedim oku oku bitmedi iyi kaynatmışsınız akşam üstü akşam üstü:) ben daha tatil modundan çıkamadım sanırım eve gidene kadarda çıkamayacağım.
Günaydın Ferhan'cımAyyy sen böyle anlatınca bende karıştım yaaauuuu, hadi düzelt biran önce herşeyi
Günaydın Betül'cüm uğra arada bir cepten giriyorsun nasılsa
Teşekkürler canım başladım bakalım arada bir soluklanıp buraya bakıyorum gelen giden var mı diye. Bugün buranın bekçilği bende galiba
İşte benim ortim
]
mesajlar kime atılıyor listeyi bilen varmı not edeyim geçmişe baktım ama gözden kaçırdım sanırım.
nermin hoşgeldin.sanırım yukarıdakileri sormuştunZeynep'cim bide takımda mesaj sayma olayımız var. Günlük mesajlarını sayıyorsun, daha sonra listede o gün kim varsa ona özel mesaj olarak yolluyorsun. Ben aşağıya listeyi yazıyorum senin için. Bugün akşam takımdan çıkmadan kaç mesaj yazmışsın sayarsın, bugünün karşısında kim varsa ona yollarsın. Eğer 100 mesajı geçmediysen topikte yazarsın mesaj sayını not alırız.
27-28 Haziran : zaum
29-30 Haziran : Pia
02-03 Temmuz : Nesdii28
04-05 Temmuz : akashha
06-07 Temmuz : betuld
09-10 Temmuz : elmaliturta
koruyucu kullanın aman ha.ben 50 faktör aldım,yanmadım şükür.ben sevmiyom esmer olmayı,beyazlık daha güzel.Böyle olanları kıskanıyorum ben.Bronz cildi çok seviyorum ama ablamla denedim 15 gün arkalı önlügüneşlendim.Ablam nerdeyse esmer mi esmer oldu bende tık yok.Biraz kızardım,soyuldum eski beyazlığıma geri döndüm
hoşgeldin zeliş.Allah sabır versin.ucundan minnacık tadına bak bence,yoksa çok zorlanırsın.herkese günaydın
bu akşam misafirlerimiz var annem börek yapıcakmış onlar için kuzenlerim falan gelicek bana dua edin çünki herkes karşımda yiycek
benim kardeşim doğal esmer,güneşte kalınca o da afrikalı olur,canıda hiiiiç yanmazsen benim yeğenleri görecektin zaten esmerlerdi 3 gün denize girdiler zenci gibi oldular babam diyor bunları afrikaya yolasak kendilerinden sanarlar diye :) annemde garibim 1 defa girdi kıpkırmızı yandı 1 hafta acı çekti beyaz tenli olanların pek kararma şansı yok malesef.
herkese günaydın
sağol canım sanada iyi gezmeler:)malesef duzeltmeden evden cikicam :) uzerinden toparladim sadece..anca kahvalti masasini topladim ..sabah kalktigim gibi bebeisimin esyalari vardi onlari utuledim:)) rahatladim :) simdi gezmeye
arada gel hem dinlenirsin ..sikici olmaz temizlik :) zeynepcim sana kolay gelsin..ben tüydüm bileeee:)
:13:
25-26 Haziran : UZAYIM
son listemiz böyle canim ..betüle bildiriyoruz..funda yok..pazartesiden itibaren yeni liste gelicek heralde :))
herkesi kocaman öpüyorummmmmm
süper olmuş herkes kendine en uygun olana denk gelmiş ama en iyisi biziz ben ve betül abla yıkıp geçicez bu haftaKuraları çektim sonuç aşağıdaki gibi
yasminyaso - akashha
Kbra23 - mersinli42
LAydLiNe - Nesdii28
UZAYIM - Pia
Zaum - betuld
Kızlar artık herkesin ortağı belli oldu. Eşleşenler birbirlerinden sorumlu olacak. Yani takım içinde takım olduk. Haftaya bu takımlar arasından da birinci seçeceğiz. Hangi takım daha iyiyse o kazanacak.
burdaki çoğu kişi akrep bende dahil olmak üzereAma ben çok küçüğüm apla ağlarım valla bizi birinci yapııınn
Bende AKREP im
ablacım inş çok güzel geçer herşey istediğin gibi olurKİzlaar aksam sin hazirliklar flan derken giremedim
Vakit yaklastikca beni mutluluk ve heyecan basiyoo
Yarin icin dua edin bana her sey iyi gecsin insallah
Ebru yarin icin bana musade giremem buyuk ihtimal
Aksam geleckler ama sabah erkenden avm ye gidicem ayakkabi alicam evde giymek icin
Manikur pedikur yaptircam
Sonra eve gelirim ama abimler samsundan ablam da ankaradan geldi onlarla oluruz
Vakit gecer zatrn hrmen sonra ta daamm..
Bu arada kurayi gordum zelis kiz ezip geciyoruz herkesi tamam miii
Ortim benim gel yanas bakiyiim yamacima
Ha soyle
Yarin yokum ama sonrasinda gelicem hemen bu takimdaki diger cadilar sindirmesin seni
Arkandaym merak etme
nermin hoşgeldin.sanırım yukarıdakileri sormuştun
koruyucu kullanın aman ha.ben 50 faktör aldım,yanmadım şükür.ben sevmiyom esmer olmayı,beyazlık daha güzel.
hoşgeldin zeliş.Allah sabır versin.ucundan minnacık tadına bak bence,yoksa çok zorlanırsın.
benim kardeşim doğal esmer,güneşte kalınca o da afrikalı olur,canıda hiiiiç yanmaz
Ayy Zeynep güldürdün beni haklısın valla niye izin veriyorum ki
Tatile gitmiş,bol bol yüzmüş biri olarak sus kız
Evet herkes kayıp.Ceza verelim Ebrucum nerde bu kızlar:44:
herkese günaydın
Böyle olanları kıskanıyorum ben.Bronz cildi çok seviyorum ama ablamla denedim 15 gün arkalı önlügüneşlendim.Ablam nerdeyse esmer mi esmer oldu bende tık yok.Biraz kızardım,soyuldum eski beyazlığıma geri döndüm
malesef duzeltmeden evden cikicam :) uzerinden toparladim sadece..anca kahvalti masasini topladim ..sabah kalktigim gibi bebeisimin esyalari vardi onlari utuledim:)) rahatladim :) simdi gezmeye
arada gel hem dinlenirsin ..sikici olmaz temizlik :) zeynepcim sana kolay gelsin..ben tüydüm bileeee:)
:13:
25-26 Haziran : UZAYIM
son listemiz böyle canim ..betüle bildiriyoruz..funda yok..pazartesiden itibaren yeni liste gelicek heralde :))
herkesi kocaman öpüyorummmmmm
süper olmuş herkes kendine en uygun olana denk gelmiş ama en iyisi biziz ben ve betül abla yıkıp geçicez bu hafta
burdaki çoğu kişi akrep bende dahil olmak üzere
ablacım inş çok güzel geçer herşey istediğin gibi olur
sen merak etme ben buralardayım ortim
yok yok tadınada bakmak yok ben iradesi güçlü bi kızım bi börekle indirmiycem yelkenleri suya
Ay ben çok geçiktim biliyorum Sabah erken uyanıp gidip bisiklet sürdüüm
Geldiğimde internette sorun vardı telefondan girdim ama beceremedim :18:
Kusura bakmayın Kızlar:18:
Ben ceza istemiyorm çok yorgunum Abla .. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?