Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm

Sabah (09:00)

1 kk beyaz peynir
4-5 tane yeşil zeytin
1 Tane haşlanmış yumurta
Domates, azıcık bal
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara
80 kalorilik bir tane dondurma

Akşam (18:00)

1 kase sütlü nesfit

Bol su + 1 fincan yeşilçay + temizlik (devam ediyor)

Ben kaçıyorum Kübra'cım temizliğe devam. Gelirim yine

Afiyet olsun canım .. Dondurma falan kalmamıştır Temizlikte gitmiştir hepsi

Ben kaçıyorum Kübra'cım temizliğe devam. Gelirim yine
kolay gelsin canım . bende çıkıyorum evde misafir var gelirim gece

Son düzenleme:
afiyet olsun,gruptaşım,güveniyorum ben sana

afiyet olsun.bu düşük kalorili dondurmalardan bulursam bende alıcam,bazen insan cidden zorlanıyor.

menüm
sabah:yoğurtlu biber
yumurta
peynir
salatalık
zeytin
domates
yarım dilim kepek ekmek

ara:15 kiraz 2 kayısı

öğlen:3 yemek kaşığı kuru fasulye
1 dilim kepek ekmek

akşam:döner(hazır poşet)
fırında sebze
ayran

spor:nivea body 50 ip atladım
su:şimdilik 2 lt

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

afiyet olsun,gruptaşım,güveniyorum ben sana

afiyet olsun.bu düşük kalorili dondurmalardan bulursam bende alıcam,bazen insan cidden zorlanıyor.

Yalnız ben verdiğim kilolara güvenip yiyorum, sen benim eski halimi bilmiyorsun, bir ara Betül gelince sorsana? İmkanı yok kimse bana kaçamak yaptıramazdı. Onun ödülü olarakta hedefe çok yaklaştım. Dondurmayı yedim ama hesap kitap yaparak Yoksa yemezdim

Ama sende arada mesela bir hedef koy kendine, o hedefe ulaştığın zaman ödüllendir kendini. Ama tabiiki çok fazlaya kaçmamak kaydıyla.

kızma kaptanımbende hemen demedim.79 olayım ,ozaman 10 kg vermiş olcam.1/3 ü gitmiş olacak.o zaman işte...

Kızlar midem çok kötü oldu neden bilmyrm söylemesi ayıp ama herşeyi çıkardım bi karnıyarık yemiştim oda gitti

kızma kaptanımbende hemen demedim.79 olayım ,ozaman 10 kg vermiş olcam.1/3 ü gitmiş olacak.o zaman işte...

Sana kızmadım ki ben kendi kendime kızdım Yanlış anlaşılmış o zaman mesajım Senin ödülünün zamanını sen bileceksin tabikii ben bilemem ki

Kızlar midem çok kötü oldu neden bilmyrm söylemesi ayıp ama herşeyi çıkardım bi karnıyarık yemiştim oda gitti

Geçmiş olsun Kübra'cım ağır mı geldi acaba? Süt içmeyi seviyorsan eğer süt içebilirsin bir bardak.

1 haftadır hep corba içiyorum genelde sanırım ağır geldi ondan ..

Süt içeyim en iyisi ..

Dikkat et kendine zayıflayacağım derken sağlığından olma. İlerlersede mutlaka bir doktora git olur mu canım?

Dikkat et kendine zayıflayacağım derken sağlığından olma. İlerlersede mutlaka bir doktora git olur mu canım?

Tamam canım .. İnşallah bir daha olmaz..
Bugün eve gelen misafirler zayıflamışşın dedi çok mutlu oldum azıcık kilo bilo farkediliyor demekki

herkese selam misafirler yeni gitti mrnümü paylaşıcam biraz dengesiz oldu eminim hiç biriniz beğenmiyceksiniz ama börek dışında anca bunları bulabildim

sabah
2 dilim ekmek
peynir
kaşar peynir

öğlen
yarım kase korn flakes

ara
kayısı

akşam
1 kase korn flakes

su 2 litre

spor yapamadım ama bu saate kadar koşturdum

Tamam canım .. İnşallah bir daha olmaz..
Bugün eve gelen misafirler zayıflamışşın dedi çok mutlu oldum azıcık kilo bilo farkediliyor demekki

Farkedilecek tabikii, hele sen şöyle bir 10 kilo ver bedenin küçülsün herkes çok şaşıracak.

Afiyet olsun Zeliş'cim kahvaltı haricinde güzel olmuş menün. Keşke yumurta haşlasaydın kendine. Ayrıca kaşar peynir yemiyoruz unuttun sanırım. Yatana kadar biraz daha su iç canım. Zeliş sen yeşilçay içmiyor musun?

cidden olmamış zeliş.ne meyve,ne sebze var.internetten pratik diyet yemekleri bakıp uygulasan,annen kızar mı?yoksa senin işin cidden zor.

Zeliş'in önceki menülerini görsen sende benim gibi düşünürdün, dedim yaaa eski menülerine göre güzel olmuş. Börekten daha iyi bence. Yarın telafi eder artık. Zeliş sana birlikte menü oluşturalım mı? Ne dersin?

cidden olmamış zeliş.ne meyve,ne sebze var.internetten pratik diyet yemekleri bakıp uygulasan,annen kızar mı?yoksa senin işin cidden zor.

bu gün hiç börek yemedim misafirler bana öle bi şaşkın şaşkın hayranlıkla baktı kii çok hoşuma gitti

ebru abla kaşar peyniri sanki bi kaç kişinin menüsünde görmüştüm o yyüzden yedim

zeynep ablacım annem tabikide kızmaz ama bu gün bi taraftan misafirlerle ilgilendim bi taraftan börek pişirdim o arada kendim için hazırlık yapamadım doğal olarak :26:

tamam kız hemen üzülme,okadar hamarat olduğunu bilemedim. kaşarın kalorisi çok yüksek.mümkün olduğunca ligh peynir yiyorum ben.tadı çok iyi değil ama idare ediyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…