Merak ettiğim için sordum canım. Ama güzel sürmüşsün
Menüm
Sabah (09:00)
1 kk beyaz peynir
4-5 tane yeşil zeytin
1 Tane haşlanmış yumurta
Domates, azıcık bal
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
80 kalorilik bir tane dondurma
Akşam (18:00)
1 kase sütlü nesfit
Bol su + 1 fincan yeşilçay + temizlik (devam ediyor)
kolay gelsin canım . bende çıkıyorum evde misafir var gelirim geceBen kaçıyorum Kübra'cım temizliğe devam. Gelirim yine
afiyet olsun,gruptaşım,güveniyorum ben sanaKahvaltı :
1 salatalık
yarım dilim kepek ekmeği
6 zeytin
20 gr tulum peyniri
Ögle :
1 kase sütlü nesfit
Akşam:
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmeği
1 küçük karnıyarık ..:18::18::18::18:
( Su :1,5 Litre ( devamı gelecek )
Spor : bisiklet
15dk twister ( devamı yapılacak )
afiyet olsun.bu düşük kalorili dondurmalardan bulursam bende alıcam,bazen insan cidden zorlanıyor.Menüm
Sabah (09:00)
1 kk beyaz peynir
4-5 tane yeşil zeytin
1 Tane haşlanmış yumurta
Domates, azıcık bal
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
80 kalorilik bir tane dondurma
Akşam (18:00)
1 kase sütlü nesfit
Bol su + 1 fincan yeşilçay + temizlik (devam ediyor)
menüm
sabah:yoğurtlu biber
yumurta
peynir
salatalık
zeytin
domates
yarım dilim kepek ekmek
ara:15 kiraz 2 kayısı
öğlen:3 yemek kaşığı kuru fasulye
1 dilim kepek ekmek
akşam:döner(hazır poşet)
fırında sebze
ayran
spor:nivea body 50 ip atladım
su:şimdilik 2 lt
afiyet olsun,gruptaşım,güveniyorum ben sana
afiyet olsun.bu düşük kalorili dondurmalardan bulursam bende alıcam,bazen insan cidden zorlanıyor.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.
Yalnız ben verdiğim kilolara güvenip yiyorum, sen benim eski halimi bilmiyorsun, bir ara Betül gelince sorsana? İmkanı yok kimse bana kaçamak yaptıramazdı. Onun ödülü olarakta hedefe çok yaklaştım. Dondurmayı yedim ama hesap kitap yaparakYoksa yemezdim
Ama sende arada mesela bir hedef koy kendine, o hedefe ulaştığın zaman ödüllendir kendini. Ama tabiiki çok fazlaya kaçmamak kaydıyla.
kızma kaptanımbende hemen demedim.79 olayım ,ozaman 10 kg vermiş olcam.1/3 ü gitmiş olacak.o zaman işte...
Kızlar midem çok kötü oldu neden bilmyrm söylemesi ayıp ama herşeyi çıkardımbi karnıyarık yemiştim oda gitti
Geçmiş olsun Kübra'cım ağır mı geldi acaba? Süt içmeyi seviyorsan eğer süt içebilirsin bir bardak.
1 haftadır hep corba içiyorum genelde sanırım ağır geldi ondan ..
Süt içeyim en iyisi ..
Dikkat et kendine zayıflayacağım derken sağlığından olma. İlerlersede mutlaka bir doktora git olur mu canım?
Kızlar midem çok kötü oldu neden bilmyrm söylemesi ayıp ama herşeyi çıkardımbi karnıyarık yemiştim oda gitti
Tamam canım .. İnşallah bir daha olmaz..
Bugün eve gelen misafirler zayıflamışşın dedi çok mutlu oldum azıcık kilo bilo farkediliyor demekki
herkese selam misafirler yeni gitti mrnümü paylaşıcam biraz dengesiz oldu eminim hiç biriniz beğenmiyceksiniz ama börek dışında anca bunları bulabildim
sabah
2 dilim ekmek
peynir
kaşar peynir
öğlen
yarım kase korn flakes
ara
kayısı
akşam
1 kase korn flakes
su 2 litre
spor yapamadım ama bu saate kadar koşturdum
cidden olmamış zeliş.ne meyve,ne sebze var.internetten pratik diyet yemekleri bakıp uygulasan,annen kızar mı?yoksa senin işin cidden zor.
cidden olmamış zeliş.ne meyve,ne sebze var.internetten pratik diyet yemekleri bakıp uygulasan,annen kızar mı?yoksa senin işin cidden zor.herkese selam misafirler yeni gitti mrnümü paylaşıcam biraz dengesiz oldu eminim hiç biriniz beğenmiyceksiniz ama börek dışında anca bunları bulabildim
sabah
2 dilim ekmek
peynir
kaşar peynir
öğlen
yarım kase korn flakes
ara
kayısı
akşam
1 kase korn flakes
su 2 litre
spor yapamadım ama bu saate kadar koşturdum
bu gün hiç börek yemedim misafirler bana öle bi şaşkın şaşkın hayranlıkla baktı kii çok hoşuma gitti
Zeliş'cim bu hep olan bişey canım. Onlar yerken sende başka odaya geç bir süreliğine yada eline bir şişe su al su iç. Yememen lazım biliyorsun tadına bile bakma. Hadi bakalım göster hırsını ve iradeni
Benim kızımda çok güzel yanıyor öyle tatlı oluyor ki, şimdi kimbilir nasıl olmuştur. Bide yüzme kursuna gidiyor bakalım dönünce nasıl bir kızla karşılaşacağım
Yaaa kızlar sormayın benim banyom çok büyük öldürdü onun temizliği beni. Zaten sıkıldıkça buraya geliyorum. Sana iyi eğlenceler
Hadi bakalım hep böyle kararlı ve inançlı ol. Zayıflayınca zaten yiyeceksin istediğin herşeyden.
Ne güzel bisiklet sürmüşsün aferin sana. Sana ceza yok merak etme, biz diğerlerinden bahsediyoruz keşke herkes burda senin kadar bulunabilse.
Farkedilecek tabikii, hele sen şöyle bir 10 kilo ver bedenin küçülsün herkes çok şaşıracak.
Afiyet olsun Zeliş'cim kahvaltı haricinde güzel olmuş menün. Keşke yumurta haşlasaydın kendine. Ayrıca kaşar peynir yemiyoruz unuttun sanırım. Yatana kadar biraz daha su iç canım. Zeliş sen yeşilçay içmiyor musun?
cidden olmamış zeliş.ne meyve,ne sebze var.internetten pratik diyet yemekleri bakıp uygulasan,annen kızar mı?yoksa senin işin cidden zor.
tamam kız hemen üzülme,okadar hamarat olduğunu bilemedim.bu gün hiç börek yemedim misafirler bana öle bi şaşkın şaşkın hayranlıkla baktı kii çok hoşuma gitti
ebru abla kaşar peyniri sanki bi kaç kişinin menüsünde görmüştüm o yyüzden yedim
zeynep ablacım annem tabikide kızmaz ama bu gün bi taraftan misafirlerle ilgilendim bi taraftan börek pişirdim o arada kendim için hazırlık yapamadım doğal olarak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?