- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Ne güzel bisiklet sürmüşsün aferin sana. Sana ceza yok merak etme, biz diğerlerinden bahsediyoruz keşke herkes burda senin kadar bulunabilse.
Çok zorlandım sanırım çok hamlanmışım ama sürdükçe alışırım .
Karadenize geziye gitmiştim sümalaya çıkarken diskapağmda sorun olmuştu bisiklet sürünce ağrıdı biraz ama alışırım sanırım
Elimden geldiğince bulunmaya çalışıyorum canım
Fazla zorlama dizini ama dizlerin sağlığı için en iyi spor bisiklet sürmekmiş. Kulaktan duyma bir bilgi ne kadar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı geldi. Uzun süre sürmediysen zorluyor başta ama sonradan alışıyorsun çok zevkli oluyor.
Bide bana sorduğun şu sorular var ya Kübra'cım onları burda sor bence. Hem herkes fikrini söylemiş olur, Sende kafana hangisi yatarsa onu yaparsın.
Kızartmaysa yeme diyeceğim ama çok yemek istiyorsan geç bir saate kalmadan küçük bir tane yiyebilirsin.Yanında pilav vb asla yeme.Biraz yoğurt veya salata yiyebilirsin.Yemekten 2 saat sonrada biraz spor yapıp dengeledin mi hem kendini suçlu hissetmezsin hemde yediğini yakmış olursun.Evet alışırım zevkli yürüyüşten güzel benim için..
Haklısın canım .
Kızlar akşama evde karnıyarık yemeği var 1 küçük karnıyarık yesemmi acaba ?
Kızartmaysa yeme diyeceğim ama çok yemek istiyorsan geç bir saate kalmadan küçük bir tane yiyebilirsin.Yanında pilav vb asla yeme.Biraz yoğurt veya salata yiyebilirsin.Yemekten 2 saat sonrada biraz spor yapıp dengeledin mi hem kendini suçlu hissetmezsin hemde yediğini yakmış olursun.
Kolay gelsin Yasemincim.İşin ne zor senin, Allah yardımcın olsun.Görüşürüz canım.Kizlar merhaba, ben hala toplantidayim buraya giremedim, pazar gunu gecmisi okuyup size kavusacagim.
Sedacim eslesmisiz sanirim, optum tatlim
Hepinizi optum canlarim
ben geldim.spor yaptım,yoruldum be
Kizlar merhaba, ben hala toplantidayim buraya giremedim, pazar gunu gecmisi okuyup size kavusacagim.
Hepinizi optum canlarim
Ben hala temizlik yapıyorum
rakibim aynı zamanda gruptaşım,sakın sporu sallama heeeeeRakibim spormu yapmış bende 8de yapacam spor
çalışan insan kolay gelsinKizlar merhaba, ben hala toplantidayim buraya giremedim, pazar gunu gecmisi okuyup size kavusacagim.
Hepinizi optum canlarim
amanınnnn bu ne ebru temizle temizle bitmedi kızBen hala temizlik yapıyorum
rakibim aynı zamanda gruptaşım,sakın sporu sallama heeeeebu arada o karnı yarık durumu hişşşş hoş olmamış tamam kızarınca daha leziz oluyor ama çok yüksek kalorili oluyor aynı zamanda:26:cıssssss
çalışan insan kolay gelsin
amanınnnn bu ne ebru temizle temizle bitmedi kız
Aman aman çok kolay gelsin canımm.. bayağı büyük temizlik heraldeee..
rakibim aynı zamanda gruptaşım,sakın sporu sallama heeeeebu arada o karnı yarık durumu hişşşş hoş olmamış tamam kızarınca daha leziz oluyor ama çok yüksek kalorili oluyor aynı zamanda:26:cıssssss
çalışan insan kolay gelsin
amanınnnn bu ne ebru temizle temizle bitmedi kız
Kahvaltı :
1 salatalık
yarım dilim kepek ekmeği
6 zeytin
20 gr tulum peyniri
Ögle :
1 kase sütlü nesfit
Akşam:
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmeği
1 küçük karnıyarık ..:18::18::18::18:
( Su :1,5 Litre ( devamı gelecek )
Spor : bisiklet
15dk twister ( devamı yapılacak )
Afiyet olsun Kübra'cım çok güzel olmuş menün, küçücük karnıyarıktan bişey olmaz. Bisikleti ne kadar sürdün? Suyunu mutlaka en az 2,5 litreye tamamla.
Teşekkür ederim canım ..
Suyu geceye kadar 2.5 yapıyorum
Bisikleti 1 saat kadar sürdüm sanırım . arada dinlendim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?