eveeeet hatunlar malum ramazan yaklaştı.cuma günleri bu tartı aynı şekilde mi devam edecek.gece yemek,sahur yemek.beni kimse sabah tartamazbence iftardan önce tartılmak daha mantıklı gibi geliyor,bilmem siz ne dersiniz.yorumlarıızı bekliyorum
Bende moral bozukluğu olsun diye kilo alış fotolarımı ekliyeyim
1.Foto 2.foto Geçen seneye ait :70 kilo
3.foto Mayıs ayına ait :83 84 civarıdır
kan şekeri düştümü de zor bacım .üvey annemde var ondan . oda yemeyince uçuşa geçiyor.Ramazanda ben tutamıcam gibi görünüyor. Geçenlerde kandil diye tutayım dedim, hastanelik oluyordum şekerim yüzünden. Sık sık yemeyince hipoglisemi ortaya çıkıyo bende, düzenli sık sık beslenerek yendim.
boyum 1.65 kimse 80 olduğuma inanmıyor zaten ama tartıda öyle çıkıyor zamanında sporcuydum ilkokul 3ten Lise 1 2 ye kadar badminton il takımındaydım kas yogunluğum fazladır belkide...
Kübra boyun kaç kesinlikle 80 falan göstermiyorsun ..
eveeeet hatunlar malum ramazan yaklaştı.cuma günleri bu tartı aynı şekilde mi devam edecek.gece yemek,sahur yemek.beni kimse sabah tartamazbence iftardan önce tartılmak daha mantıklı gibi geliyor,bilmem siz ne dersiniz.yorumlarıızı bekliyorum
Son fotoda da gayet iyi görünüyorsun tatlımhiç 80 gibi değil yani
Eki Görüntüle 460780 Eki Görüntüle 460781 Eki Görüntüle 460782
kan şekeri düştümü de zor bacım .üvey annemde var ondan . oda yemeyince uçuşa geçiyor.
ben ne halt edecem bakalım.geçen sene karnı burnunda hamileydim,afiyetle tüm ramazanı yedim.bu sene tutmam lazım.bebekle zor olacak ama elimden geleni yapmam gerek,yoksa ben sonradan tutamıyorum.
boyum 1.65 kimse 80 olduğuma inanmıyor zaten ama tartıda öyle çıkıyor zamanında sporcuydum ilkokul 3ten Lise 1 2 ye kadar badminton il takımındaydım kas yogunluğum fazladır belkide...
hilalim onların getirdiğinden değil de biz de ev baklavası yapmıştık ondan yedim
bizim baklava daha güzeldi zaten herkes ev yapımı olanı yemiş diğeri geri geldi tabaklarda :)
biz de ikram olarak su böreği, sarma bir de patates havuc haşlamasını yeşillikle karıştırıp üzerine yoğurtlu mayonezli bir şey yapıyorlar ya ondan yaptık
onlardan yemedimm
Kızlar fotolarınızı ulu ortalık yere koymayın, üye olmayanlarda görebiliyorlar, ayrıca alınabiliyor fotoğraflar. Yaaa albüme ekleyin yada yüzünüzü kapatın. Kötü niyetli insan çok bu devirde.
Teşekkür ederim canım ..Son fotoda da gayet iyi görünüyorsun tatlım
gruptaşım,çok bezgin gördüm seni.aman rehavet yok.unut o halleri.manken gibi hallerini hayal et.bu arada bu resimler bir süre sonra silinemiyor haberin olsun.geçen ben koydum ebru uyardı ,sildim.hamile fotolarım var,onlarda yüzüm yok.sileyim dedim silinmedi,haberin olsun.
benimde aklımda perşembe iftardan önce vardı zaten
Perşembe iftardan önce veya cuma sabahı sahura kalktığında yemeden tartılabilirsin.
Kübra boyun kaç kesinlikle 80 falan göstermiyorsun ..
merhaba arkadaşalr..Hilalim gelmiş bi kaynatamadık bea.ben çok yoğunum dün tam mesaj yazıyodum kapım çalındı annem babam abim ablam geldiler..küçük abimin 3 aylık bebeği hastanede yatıyor ateşi düşmüyor idrar yolu enfeksiyonu denildi 3 gündür hastanede bu sabahta böbrek filmi çekilecekmiş çok küçük olduğu için böbreğe vurma ihtimalinden bahsediyor doktorlar..son tahliller temiz şükür kısaca abimin birde 12 yaşında oğlu var akşmalrı yemeğe bize geliyorlar evlerimiz çok yakın..ev iş yemek çocuk misafir diğer işler derken akşam oluyor..
Boyun mu çok uzun dedim ama o da değil çok ciddi bir kas yoğunluğu var kemiklerin ince falan heralde ama her neyse kesinlikle göstermiyorsun kilonu kaç beden giyiyorsun ?
ex ortimmmmmmm tanışmalar olmuş maşallah topiğin bekarlarını evlendiriyoruzhilalim onların getirdiğinden değil de biz de ev baklavası yapmıştık ondan yedim
bizim baklava daha güzeldi zaten herkes ev yapımı olanı yemiş diğeri geri geldi tabaklarda :)
biz de ikram olarak su böreği, sarma bir de patates havuc haşlamasını yeşillikle karıştırıp üzerine yoğurtlu mayonezli bir şey yapıyorlar ya ondan yaptık
onlardan yemedimm
kas yoğunluğun vardır +yağ hücren azdırboyum 1.65 kimse 80 olduğuma inanmıyor zaten ama tartıda öyle çıkıyor zamanında sporcuydum ilkokul 3ten Lise 1 2 ye kadar badminton il takımındaydım kas yogunluğum fazladır belkide...
kan şekeri düştümü de zor bacım .üvey annemde var ondan . oda yemeyince uçuşa geçiyor.
ben ne halt edecem bakalım.geçen sene karnı burnunda hamileydim,afiyetle tüm ramazanı yedim.bu sene tutmam lazım.bebekle zor olacak ama elimden geleni yapmam gerek,yoksa ben sonradan tutamıyorum.
Kızlar fotolarınızı ulu ortalık yere koymayın, üye olmayanlarda görebiliyorlar, ayrıca alınabiliyor fotoğraflar. Yaaa albüme ekleyin yada yüzünüzü kapatın. Kötü niyetli insan çok bu devirde.
kas yoğunluğun vardır +yağ hücren azdırbu kiloları ne zaman aldın?daha önce yazdınsada çok aktif olmadığım için kaçırdım..
şalın çok hoş olmuş canım süper görünüyorsun..Eki Görüntüle 460784 Eki Görüntüle 460785
bu da o günden been
onlar gelmeden önce bir resim çekineyim dedim :))
aynen bende seni görünce attım bir anda hep senin yüzündenHaklsın canımbundan sonrakileri albüme atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?