Nasıl itiraf ettirdim hemen
Afiyet olsun betül'cüm o ortamda yemen zor olurdu zaten de mutfakta tırtıklanabilirdi ancak
Her zamanki Derya yoğunluktan kafasını kaşıyamıyor kıyamam ben sana yahu ..
Geçmiş olsun canım tahliller temiz çıkmış en azından ama 3 aylık yavrum çok üzülüyorum ben çocuklara bir iğne bile vurulunca yüzlerini buruşturup ağlıyorlar ya ..
aynen öyle mutfakta tırtıkladımm
Boyun mu çok uzun dedim ama o da değil çok ciddi bir kas yoğunluğu var kemiklerin ince falan heralde ama her neyse kesinlikle göstermiyorsun kilonu kaç beden giyiyorsun ?
Nasıl itiraf ettirdim hemen
Afiyet olsun betül'cüm o ortamda yemen zor olurdu zaten de mutfakta tırtıklanabilirdi ancak
ex ortimmmmmmm tanışmalar olmuş maşallah topiğin bekarlarını evlendiriyoruz
kas yoğunluğun vardır +yağ hücren azdırbu kiloları ne zaman aldın?daha önce yazdınsada çok aktif olmadığım için kaçırdım..
hipoglisemi zor sinir el ayak titremesi ani uyku hali insanı helak ediyor..bir dönem bende yaşadım kendülerini çok eyü bilirim..
şalın çok hoş olmuş canım süper görünüyorsun..
aynen bende seni görünce attım bir anda hep senin yüzünden
normalde 44 ama 42 bedende oluyor dar olsada içine girebiliyorum. evet sonradan aburcubur yiyerek birden aldım ailede kilolu yok .. belkide ondandır kalıplı değilim yani.
bu da o günden been
onlar gelmeden önce bir resim çekineyim dedim :))
uzun süre kilolu olmadığın için çabuk verirsin..tekrar paylaştığın için teşekkür ederim..Son 2 senede aldım üniversite hazırlık döneminde aldım ünidede düzensiz beslenmeye devam ettiğimden veremedim. Sorun değil yine yazarm :)
Eki Görüntüle 460784 Eki Görüntüle 460785
bu da o günden been
onlar gelmeden önce bir resim çekineyim dedim :))
bide kilon orantılı dağılmış.ben eskiden kilo alınca popom büyür ,üstüm okadar büyümezdi.şimdi göbekte uçtu.2 ay önce evde eşimle gülüyorduk,böbeğim adile naşitin göbeği gibi hoplamaya başladı.sinirimden ağlayacaktım nerdeyse.şimdi de zayıfladıkça hamilelikte şişip çatlayan göbeğimin içi boşaldıkça derisi sarkmaya başladı.ameliyattı,sezeryandı derken ne hale geldim yanormalde 44 ama 42 bedende oluyor dar olsada içine girebiliyorum. evet sonradan aburcubur yiyerek birden aldım ailede kilolu yok .. belkide ondandır kalıplı değilim yani.
bide kilon orantılı dağılmış.ben eskiden kilo alınca popom büyür ,üstüm okadar büyümezdi.şimdi göbekte uçtu.2 ay önce evde eşimle gülüyorduk,böbeğim adile naşitin göbeği gibi hoplamaya başladı.sinirimden ağlayacaktım nerdeyse.şimdi de zayıfladıkça hamilelikte şişip çatlayan göbeğimin içi boşaldıkça derisi sarkmaya başladı.ameliyattı,sezeryandı derken ne hale geldim ya
şalın çok hoş olmuş canım süper görünüyorsun..
aynen bende seni görünce attım bir anda hep senin yüzünden
eski alışkanlık kaptişimmmmmmmmmmmm..
evet hep yoğunum değilmi..memnunum Hilalim..rabbim sağlık huzur versin bunlar dokunmuyor insana bir dönem çok yalnızlık çektim..bu gününe şükür..
evet sabah aradım serumdan kolu şişmiş çok üzüldüm diğer koluna serum takmışlar ..minick sıpa zaten..
inşallah canım ama biz daha seneye düşünüyoruz düğünü
yaza inşallah hayırlısı olsun bakalım
bu arada geçmiş olsun ortim abinin bebeği için
inşallah canım ama biz daha seneye düşünüyoruz düğünü
yaza inşallah hayırlısı olsun bakalım
bu arada geçmiş olsun ortim abinin bebeği için
hayırlısı Rabbim utandırmasın ağız tadıyla huzurlu mutlu yuva nasip etsin HİLAL'im sanada bebeğim...
sağol canım..
merhaba arkadaşalr..Hilalim gelmiş bi kaynatamadık bea.ben çok yoğunum dün tam mesaj yazıyodum kapım çalındı annem babam abim ablam geldiler..küçük abimin 3 aylık bebeği hastanede yatıyor ateşi düşmüyor idrar yolu enfeksiyonu denildi 3 gündür hastanede bu sabahta böbrek filmi çekilecekmiş çok küçük olduğu için böbreğe vurma ihtimalinden bahsediyor doktorlar..son tahliller temiz şükür kısaca abimin birde 12 yaşında oğlu var akşmalrı yemeğe bize geliyorlar evlerimiz çok yakın..ev iş yemek çocuk misafir diğer işler derken akşam oluyor..
uzun süre kilolu olmadığın için çabuk verirsin..tekrar paylaştığın için teşekkür ederim..
çıtı pıtı tini mini hanım..
İnsallah canım çok teşekkürler
İnşallah 36-38lik zamanlarını kısa zamanda görürsün o zaman çabuk gider ..
uzun süre kilolu olmadığın için çabuk verirsin..tekrar paylaştığın için teşekkür ederim..
çıtı pıtı tini mini hanım..
teşekkür ederim sarı mı olsun, yok mavi mi derken
bunda karar kıldım en sonunda içime de sindi
onlar da beğenmişler beni
içimden dedim 4-5 ay önce görmediler çok şükür
Canlarım yaaa işten çok katılamadım muhabbete. Birazdan bitecek mesaim. Eve gidince gelirim yine. Şimdilik hoşçakalın
55 kilo vayy be :) inşallah canım o günleri tekrar sende gör bende göreyimmmm :)hiç bişy kalmaz korkma.6 yıl önce ben istemsiz olarak 55 kiloya düşmüştüm.tahta gibi kalmıştım.basen masen kalmamıştı piyasada.
hiç bişy kalmaz korkma.6 yıl önce ben istemsiz olarak 55 kiloya düşmüştüm.tahta gibi kalmıştım.basen masen kalmamıştı piyasada.Cocuk doğurmak öyle bir etki yapıyor herkeste yinede taş gibi olursun sen merak etme gruptaşımm
ben heryerimi yağlı hissediyorum şuan zayıflamaya çalışıyorum ya diyorum acaba belim incelir basenlerim kalırmı cok korkuyorum
daha yeni doğum yaptın sanırım ilk doğumsa dikkat ettinmi sezeryanda olsa dümdüz göbeciğin olur merak etme sadece kendine zaman tanımalısın 2 doğum yaptım ve ikiside sezeryan albümümden resimlerime bakabilirsin ..bide kilon orantılı dağılmış.ben eskiden kilo alınca popom büyür ,üstüm okadar büyümezdi.şimdi göbekte uçtu.2 ay önce evde eşimle gülüyorduk,böbeğim adile naşitin göbeği gibi hoplamaya başladı.sinirimden ağlayacaktım nerdeyse.şimdi de zayıfladıkça hamilelikte şişip çatlayan göbeğimin içi boşaldıkça derisi sarkmaya başladı.ameliyattı,sezeryandı derken ne hale geldim ya
kuzum ya sen üzülünce bende sana kıyamıyorum
Aynen öyle fırça da atacaktım da kıyamadım Ebru atsın dedim
Derya'cım ben üzülüyorum sen yorulunca hiç durmuyorsun resmen ama insanın huzuru olsun da fiziksel yorgunluklar dinlenilir geçer.
Az değilsin az
İnşallah 36-38lik zamanlarını kısa zamanda görürsün o zaman çabuk gider ..
Çok güzel olmuş Betül'cüm bayıldımm ..
hayırlısı Rabbim utandırmasın ağız tadıyla huzurlu mutlu yuva nasip etsin HİLAL'im sanada bebeğim...
sağol canım..
Bugün de baya kaynatıldı sanırım ohh kaçırdın senn
Off ben de çıkacağım çıkamıyorum
hiç bişy kalmaz korkma.6 yıl önce ben istemsiz olarak 55 kiloya düşmüştüm.tahta gibi kalmıştım.basen masen kalmamıştı piyasada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?