Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nasıl itiraf ettirdim hemen
Afiyet olsun betül'cüm o ortamda yemen zor olurdu zaten de mutfakta tırtıklanabilirdi ancak

eski alışkanlık kaptişimmmmmmmmmmmm..

evet hep yoğunum değilmi..memnunum Hilalim..rabbim sağlık huzur versin bunlar dokunmuyor insana bir dönem çok yalnızlık çektim..bu gününe şükür..
evet sabah aradım serumdan kolu şişmiş çok üzüldüm diğer koluna serum takmışlar ..minick sıpa zaten..

aynen öyle mutfakta tırtıkladımm

inşallah canım ama biz daha seneye düşünüyoruz düğünü
yaza inşallah hayırlısı olsun bakalım

bu arada geçmiş olsun ortim abinin bebeği için

normalde 44 ama 42 bedende oluyor dar olsada içine girebiliyorum. evet sonradan aburcubur yiyerek birden aldım ailede kilolu yok .. belkide ondandır kalıplı değilim yani.

İnşallah 36-38lik zamanlarını kısa zamanda görürsün o zaman çabuk gider ..

bu da o günden been
onlar gelmeden önce bir resim çekineyim dedim :))

Çok güzel olmuş Betül'cüm bayıldımm ..

normalde 44 ama 42 bedende oluyor dar olsada içine girebiliyorum. evet sonradan aburcubur yiyerek birden aldım ailede kilolu yok .. belkide ondandır kalıplı değilim yani.
bide kilon orantılı dağılmış.ben eskiden kilo alınca popom büyür ,üstüm okadar büyümezdi.şimdi göbekte uçtu.2 ay önce evde eşimle gülüyorduk,böbeğim adile naşitin göbeği gibi hoplamaya başladı.sinirimden ağlayacaktım nerdeyse.şimdi de zayıfladıkça hamilelikte şişip çatlayan göbeğimin içi boşaldıkça derisi sarkmaya başladı.ameliyattı,sezeryandı derken ne hale geldim ya

Cocuk doğurmak öyle bir etki yapıyor herkeste yinede taş gibi olursun sen merak etme gruptaşımm
ben heryerimi yağlı hissediyorum şuan zayıflamaya çalışıyorum ya diyorum acaba belim incelir basenlerim kalırmı cok korkuyorum

şalın çok hoş olmuş canım süper görünüyorsun..

aynen bende seni görünce attım bir anda hep senin yüzünden

teşekkür ederim sarı mı olsun, yok mavi mi derken
bunda karar kıldım en sonunda içime de sindi

onlar da beğenmişler beni
içimden dedim 4-5 ay önce görmediler çok şükür

Aynen öyle fırça da atacaktım da kıyamadım Ebru atsın dedim

Derya'cım ben üzülüyorum sen yorulunca hiç durmuyorsun resmen ama insanın huzuru olsun da fiziksel yorgunluklar dinlenilir geçer.

aynen öyle mutfakta tırtıkladımm

inşallah canım ama biz daha seneye düşünüyoruz düğünü
yaza inşallah hayırlısı olsun bakalım

bu arada geçmiş olsun ortim abinin bebeği için

Az değilsin az

hayırlısı Rabbim utandırmasın ağız tadıyla huzurlu mutlu yuva nasip etsin HİLAL'im sanada bebeğim...
sağol canım..

Canlarım yaaa işten çok katılamadım muhabbete. Birazdan bitecek mesaim. Eve gidince gelirim yine. Şimdilik hoşçakalın

Allah şifa versin bebişe.ben çocukların,bebeklerin hastalığına hiç dayanamıyorum.tv de onlarla ilgili kötü bişey görsem ağlarım.Allahım onlara hiç acı çektirmesin.

uzun süre kilolu olmadığın için çabuk verirsin..tekrar paylaştığın için teşekkür ederim..

çıtı pıtı tini mini hanım..

ay bana hiç çıtı pıtı gelmiyorum derya ya
zayıflasam da kalıplıyım ben galiba

İnsallah canım çok teşekkürler

uzun süre kilolu olmadığın için çabuk verirsin..tekrar paylaştığın için teşekkür ederim..

çıtı pıtı tini mini hanım..

Ben teşekkür ederim inşallah ..
teşekkür ederim sarı mı olsun, yok mavi mi derken
bunda karar kıldım en sonunda içime de sindi

onlar da beğenmişler beni
içimden dedim 4-5 ay önce görmediler çok şükür

Evet çok uygun olmuş :) Seni herhalinle begenirler eminim canım

hiç bişy kalmaz korkma.6 yıl önce ben istemsiz olarak 55 kiloya düşmüştüm.tahta gibi kalmıştım.basen masen kalmamıştı piyasada.

daha yeni doğum yaptın sanırım ilk doğumsa dikkat ettinmi sezeryanda olsa dümdüz göbeciğin olur merak etme sadece kendine zaman tanımalısın 2 doğum yaptım ve ikiside sezeryan albümümden resimlerime bakabilirsin ..
2 yılda vücud anca kendini topluyor..spor yapabilirsen özellikle yürüyüş taş gibi olursun
kuzum ya sen üzülünce bende sana kıyamıyorum hep aklımdasın
bir ara dedim getti bizim gızzzzzzzz getti bizi unuttuda gettiiiiiiiiiiiii..
ee ebrucumda süper götürüyor işi...gerekeni yapacaktır ama tanışma heyecanına bağlayarak affeder belki...

Çok güzel olmuş Betül'cüm bayıldımm ..

sağol canım ya çok sevindim beğenmene teşekkür ederimm

hayırlısı Rabbim utandırmasın ağız tadıyla huzurlu mutlu yuva nasip etsin HİLAL'im sanada bebeğim...
sağol canım..

Bugün de baya kaynatıldı sanırım ohh kaçırdın senn

Off ben de çıkacağım çıkamıyorum

benim de aklıma geldi
derya sen ben olunca Ebru da gelsiiin dedim içimden :)
çıkma çıkma özledik zaten senii

hiç bişy kalmaz korkma.6 yıl önce ben istemsiz olarak 55 kiloya düşmüştüm.tahta gibi kalmıştım.basen masen kalmamıştı piyasada.

kalmaz kübra bak hilale sor
o da derdi hep basenim var basenim var diye
sor kalmış mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…