of of öle bir gece geçirdimki düşman başına.çatıdaki deponun suyu taşmış.marketteyken banyoyu doldurmuş.kapıdan taşmış.1 ay önce yıkadığım yolluklar pis su içinde kaldı.kova kova suyu tas tas boşalttık.yarın tamirci gelecek ...
menümü yazayım
sabah:yumurta
peynir
zeytin
salatalık
domates
1 dilimkepek ekmek
ara:şeftali
öğle:1 kase çorba
ara:kiraz kayısı
akşam:türlü
tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
salata ayran
3litre su
1 saat spor
anladım canımFerhan cım ekledim canım seni şimdi bakabilirsin. Uzun halinide ekledim.
Kübra'cım ben yaklaşık 10 yıldık kızıl kullanıyorum o nedenle kızıl bende daha farklı duruyor. Senin gördüğün resimde üzerine çikolata kahve boyanmış hali kızılın. Şu aralar kızılı kapatmaya uğraşıyorum.
Zeliş bizde görelim ama
nasıl kıydın okadr kısa yaptnki değişiklik iyidir ama alışmak zor olur sanırım yinede iyisin canım Kökü sende uzar :)
Ayrıca canım uzun halindeki renk ne bende kızıl yapmak istiyorum :)
of of öle bir gece geçirdimki düşman başına.çatıdaki deponun suyu taşmış.marketteyken banyoyu doldurmuş.kapıdan taşmış.1 ay önce yıkadığım yolluklar pis su içinde kaldı.kova kova suyu tas tas boşalttık.yarın tamirci gelecek ...
yaaa ben de görmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
önce ferhan abla yüklesin sonra ben:102:
ebru abla saçların güzel olmuş ama bence başka bi koaföre gidip düzelttir çünki istediğin model olmamış gibi :26:
Saçın arkası çok kısaldı canım düzelttirmek için mutlaka beklemem lazım. Önce bi kestiler beğenmedim o daha uzundu. Sonra bunu kestiler bu yine diğerine göre iyi. Aslında çok kötü değil ama bana tuhaf geldi belki alışkın olmadığım içindir.
ebrucum guzel olmus gule gule kullan..saclarin cok gur cok guzel
hatice bana koymam konusunda israr ettiginde benim hellowende aldigim dislikler vardi onlari takicaktim..süper bisiler yaa böyle bi dis olamaz..ilk gordugumde krize girmistim heheh sonra kaldi :)
ben cikiyorum canlarim cigerlerim fikrimin ince gullericiao ciao
yarin görüsürük..midafirlerim gelsin gitsin aksam gelirim
Kızlar eşim sesleniyor film izleyecektik bugün birlikte ben kaçıyorum. Canım sıkıldı yaaaaa saçaAllahtan çok çabuk uzuyor saçlarım.
benim üzüntüden çıkmıştı morardı ve geçmedi bir daha doktor içine birşey atıyorsun ondandır dedi.. ve 3 4 yıldırda var umarım öyle değildir geç olmadan doktora gitt...ya size bi şey sorucam benim kolumda bacağımda küçük küçük yaralar çıkıyor stresten ılma ihtimali yüksek çünki ne zaman böyle zor günler geçirsem artıyor ama stres bitince feçiyo ama bacağımda ki bi yara 2 senedir var şimdide kollarımda artmış napıcam ben ya
SOK
SOK
SOK
FLAS FLaS FLAAS !!!!
Betul production gururla sunarr !!
Evet sevgili izleyenlerimiz, simdiye kadar her zaman siz takipcilerimize en guncel ve en dogru haberleri sunmaya calistik. Simdi de en yeni haberimizle karsinizdayiz..
Sizlere ulastiracagimiz bu haber icinn muhabirlerimiz usenmeden Almanya'ya kadar gitti.
13. Takim uyelerinin merak konusu olan Pia nickli uyesi FErhan resmini paylasmama konusunda israr edince tum uyelerin supheli gozleri Pia'ya cevrildi.
Uyelerin suphelerini gidermek amaciyla kollari sivayan ekibimiz sok edici gercegi ortaya cikardi.
Pia aslinda kadin degil, erkekmis!
Kilo vermeyi tek basina basaramayan Pia, cevresinde kadinlarkulubu sayesinde zayiflayan kadinlarin methini duyunca careyi kadin kimliginde siteye sizmakta bulmus..
Simdi gozler 13. Takimin uyelerinde, bakalim bu gercek karsisinda tepkileri ne olacak..
evet stresten oluyo çünki ben sürekli içime atıyorum bu aralar üniversteiçin stres yaptım iyice arttı kollarım çok çirkin görünüyobenim üzüntüden çıkmıştı morardı ve geçmedi bir daha doktor içine birşey atıyorsun ondandır dedi.. ve 3 4 yıldırda var umarım öyle değildir geç olmadan doktora gitt...
ne olursa olsun içinede birşey atma.. anlat rahatla...
SOK
SOK
SOK
FLAS FLaS FLAAS !!!!
Betul production gururla sunarr !!
Evet sevgili izleyenlerimiz, simdiye kadar her zaman siz takipcilerimize en guncel ve en dogru haberleri sunmaya calistik. Simdi de en yeni haberimizle karsinizdayiz..
Sizlere ulastiracagimiz bu haber icinn muhabirlerimiz usenmeden Almanya'ya kadar gitti.
13. Takim uyelerinin merak konusu olan Pia nickli uyesi FErhan resmini paylasmama konusunda israr edince tum uyelerin supheli gozleri Pia'ya cevrildi.
Uyelerin suphelerini gidermek amaciyla kollari sivayan ekibimiz sok edici gercegi ortaya cikardi.
Pia aslinda kadin degil, erkekmis!
Kilo vermeyi tek basina basaramayan Pia, cevresinde kadinlarkulubu sayesinde zayiflayan kadinlarin methini duyunca careyi kadin kimliginde siteye sizmakta bulmus..
Simdi gozler 13. Takimin uyelerinde, bakalim bu gercek karsisinda tepkileri ne olacak..
evet stresten oluyo çünki ben sürekli içime atıyorum bu aralar üniversteiçin stres yaptım iyice arttı kollarım çok çirkin görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?