Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun gruptaşım
anladım canım

yaaa ben de görmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

önce ferhan abla yüklesin sonra ben :102:

ebru abla saçların güzel olmuş ama bence başka bi koaföre gidip düzelttir çünki istediğin model olmamış gibi :26:

Zeynep'cim geçmiş olsun canım kötü olmuş

üffffff çok sinir bozucu , geçmiş olsun canım !..
ben de son 2 ayda 3 defa şunu yaşadım;bulaşık makinesinin gider hortumu sen gevşe yerinden çık mutfağa bi gittim ayağım cup suda, tezgahın altı heryer pis su , yarım kovadan fazla su çıktı sıka sıka , yolluğuda yıkadım tabi! ter su içinde kaldım bi de sinir üstüne cabası

önce ferhan abla yüklesin sonra ben :102:

ebru abla saçların güzel olmuş ama bence başka bi koaföre gidip düzelttir çünki istediğin model olmamış gibi :26:

Saçın arkası çok kısaldı canım düzelttirmek için mutlaka beklemem lazım. Önce bi kestiler beğenmedim o daha uzundu. Sonra bunu kestiler bu yine diğerine göre iyi. Aslında çok kötü değil ama bana tuhaf geldi belki alışkın olmadığım içindir.

zynep abla alıntıladım ama yazmayı unutmuşum kolay gelsin kötü olmuş gerçektende

Kızlar başka yorum yapacak olan yok mu? Ferhan Betül baktınız mı fotolara ?

ebrucum guzel olmus gule gule kullan..saclarin cok gur cok guzel

hatice bana koymam konusunda israr ettiginde benim hellowende aldigim dislikler vardi onlari takicaktim..süper bisiler yaa böyle bi dis olamaz..ilk gordugumde krize girmistim heheh sonra kaldi :)

ben cikiyorum canlarim cigerlerim fikrimin ince gulleri ciao ciao

yarin görüsürük..midafirlerim gelsin gitsin aksam gelirim

belkide ama yinede yakışmış sana ablacım

ama meraktan ölürüz

Görüşürüz canım.. iyi geceler

Kızlar eşim sesleniyor film izleyecektik bugün birlikte ben kaçıyorum. Canım sıkıldı yaaaaa saça Allahtan çok çabuk uzuyor saçlarım.

ya size bi şey sorucam benim kolumda bacağımda küçük küçük yaralar çıkıyor stresten ılma ihtimali yüksek çünki ne zaman böyle zor günler geçirsem artıyor ama stres bitince feçiyo ama bacağımda ki bi yara 2 senedir var şimdide kollarımda artmış napıcam ben ya

benim üzüntüden çıkmıştı morardı ve geçmedi bir daha doktor içine birşey atıyorsun ondandır dedi.. ve 3 4 yıldırda var umarım öyle değildir geç olmadan doktora gitt...
ne olursa olsun içinede birşey atma.. anlat rahatla...

SOK
SOK
SOK

FLAS FLaS FLAAS !!!!

Betul production gururla sunarr !!

Evet sevgili izleyenlerimiz, simdiye kadar her zaman siz takipcilerimize en guncel ve en dogru haberleri sunmaya calistik. Simdi de en yeni haberimizle karsinizdayiz..

Sizlere ulastiracagimiz bu haber icinn muhabirlerimiz usenmeden Almanya'ya kadar gitti.
13. Takim uyelerinin merak konusu olan Pia nickli uyesi FErhan resmini paylasmama konusunda israr edince tum uyelerin supheli gozleri Pia'ya cevrildi.
Uyelerin suphelerini gidermek amaciyla kollari sivayan ekibimiz sok edici gercegi ortaya cikardi.

Pia aslinda kadin degil, erkekmis!
Kilo vermeyi tek basina basaramayan Pia, cevresinde kadinlarkulubu sayesinde zayiflayan kadinlarin methini duyunca careyi kadin kimliginde siteye sizmakta bulmus..

Simdi gozler 13. Takimin uyelerinde, bakalim bu gercek karsisinda tepkileri ne olacak..

hahah betüüüllll süpersinnn gülmekten kaç kalori yaktımm bennnnn şimdiii

Pia Gerçek yüzünü göster bizeeeee

evet stresten oluyo çünki ben sürekli içime atıyorum bu aralar üniversteiçin stres yaptım iyice arttı kollarım çok çirkin görünüyo

aslında aklıma bu daha önce gelmişti ama dayım için düşünmüştüm

kesin adı ferhan değil ferdidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…