Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar merhaba, ben hala toplantidayim buraya giremedim, pazar gunu gecmisi okuyup size kavusacagim.
Sedacim eslesmisiz sanirim, optum tatlim
Hepinizi optum canlarim

Eşleşme süper :) Bizim meslekte benziyor sanırımmm...

Mesaj atma sorunu da ortak, ben daha beter durumdayım gerçi, keşke telefonum o işlevi yapıyor olsaydı. İnşallah çözeceğiz.. Cuma günü yeni bir projeye başlıyoruz ve ilk kez beni birine bağlı olmadan kendi alanımda sorumlu yapıyorlar.. 2 saattir geçmişi okuyorumm düne yeni gelebildim..Kızlar elimden geleni yapacağım burada daha fazla olabilmek için.

Son düzenleme:

Atlattık bugün de bakalım daha neler olacak :)

Yumuşak huy demeyelim de, burç muhabbeti geçmiş Ben terazi burcuyum zor karar veririm, her tarafı dinlerim.. Düğün mevzusunda da mantığım ve hayallerimle kendi kendimle çelişiyorum zaten :) Memlekette gezmedik yer bırakmadık.. Ben hep kır düğünü yapmak istemiştim, en korktuğum şey kapalı bir mekanda sıkışıp kalmaktı. Nitekim öyle de olacak.. ve Ekim sonuna sarkıyor, yer kalmadığı için. Kır düğünü yapılabilecek tek güzel açık hava mekan için 25-30bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor, hiçbir şey dahil olmadan sadece kira olarak 15bin lira istediler. Onu da kabul ediyor ama hepsini ailesine yıkmamak şartıyla... Sonra düşününce kendim vazgeçtim zaten :) İleride İstanbulda ev almak istediğimizde çok işimize yarayacak bir parayı bir gece için heba etmemek gerek.. Ama işte gönül de istiyor...

Son düzenleme:
Bugün motivasyon olsun diye eski foto yeni foto kıyaslaması yapayım dedim. Daha çok yolum var ama, yinede sonuç beni mutlu ediyor :)

Süper gözüküyorsun canım, aradaki farka maşallah diyorum :)

Çok heyecanlı oluyor cidden, ben sözden sonra bizimkilere eeee neler oldu diye sormuştum :) Hayırlısı olsun, allah ikinizi de çok mesut eder inşallah

bu da o günden been
onlar gelmeden önce bir resim çekineyim dedim :))

Çok yakışmışş :)

Son düzenleme:

Ben de o anlattığın tiptenim. Kendi düğününde oynayamayacak gelin olucam sanırım :)

ben geldim grubunuza

Hoşgeldinn!! Ben sedaa

Son düzenleme:
Kaldığım yerden yarın devam ederim artık, gözlerim kapanıyor :) yanlış yazzıp duruyorumm, iyi geceler kızlarr...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarr
Havaalanindan bildiriyorum
Ayycok uykum var ya 2.30 ta yattim zaten
Biniyim direk uyuycam 1 saat:)

BU arada gezi boyuncq diyeti bozmayacagimm
İnince universite arkadasim karsilayack beni kahvaltiya gidicem onlara ama duzgun yiycemm
Size sozz :))

günaydın millet.banyo sorunu çözümlenemedi.ne olacak belli de değil.içim sıkılıyor.bu arada ferhan abi göster bize kendinikaptanım kaptanım saçını güle güle kullan.ha bide mesaj sayılarını kime yollucaz?:44:

Günaydın herkese bugün misafirlerimiz var yine pasta çörek kokuları sarmış heryani :) misafirler gidince tekrar uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…