Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oh maşallah hatundaki keyfe bak. İnsanın böyle yapacak işi gücü olmayınca keyfide yerinde oluyor

Ama bende keklendim inandım çünki, ayrıca zaten öyleymiş Derya da söyledi

Ne söylediğini merak etmiştim, kızlar sormuş zaten, ne meraklı bir takımız

aa Hilal mi masum duysak inanıcazz
gerçi şimdi hakkını yemiyim Ebrunun yanında Hilal melek melek

en azından 7 sayfayı hallettin
gerisini de sonra okursun :)

Görende çivi felan yutturuyorum sanır, anlat bakalım yaptığım işenceleri

Hilal sende mi Ay nasılda çekiştiriyorlar arkamdan

bu ne ya.1 saat elektrik gitti coşmuşunuz.maşallahınız var.

Sorma canım yaaa oku oku zor bitti

Yaktım çıranı Betül senin, arkamdam konuşmak neymiş
Canım bence sen yanlış anlamışsın, o anlatmak istediğini tam olarak anlatamamış. İster istemez kaynana adayı olduğu için sana öyle gelmiş olabilir. Bence güzel bişey söylemek istemiş.

Artık ayaklarında tavana ters asmayı düşünüyorum Hilal'cim

Aferin Hilal'cim çok iyi etmişsin aramakla. Senin arada bir buraya gelip gaza getirilmen lazım

• Çok güzel konuşmuşsun canım. Eşinide çok bekletmişsin

Ne iyi bir teyzeymiş öyle severim ben böyle teyzeleri

Ebru oku oku bitiremezsin kiii

Okudum bitti bile
Hehehehheheh süper yapmışsın Ben daha önce hep fedakar oldum, koşan oldum bi faydasını görmedim. Şimdi kaçan modundayım 3 kişi peşimde hehehehee hayatım çok hareketli bu aralar

Kaç kaç kovalasınlar canım

Ebru bitirir

bir keresinde tatile gittiler eşiyle Adana' ya fln Hilal
yokken okuyamadığı sayfaları bile tek tek alıntılayarak okudu hem de :)

geçmiş menülere falan yorum yaparak

Zor oldu ama nihayet bitti

Hala geçmişi okuyorum bu gidişle akşama ancak biter

selam kızlar evime kavuştum allaha şükür ama acayipyorgunum gece 1 de ytattık 3.5 ta kalktık 5.45 uçağa bindik 7.30 da indik 8 de evimdeydim.yani anlayacağınız uykusuzum:)

Günaydın kızlar,

Yine 10 sayfa geçmiş olmuş. Okuyamıcam galiba ama çokda merak ediyorum. Ben yine istanbuldayım:)) yarın sabah almanyaya geçeceğim.

Kızlar ben naptım biliyo musunuz :)) Tartımıda valize koydum umarım yolda kırılmaz:18:

Dün neler yedim

Sabah 1 koca simit :) şekersiz çay
öğlen salata hemde hellimli+ soda
akşam:kabak yemeği+1 kase yoğurt
araları yapamadım dün, sıcaktan insanın canı yemek istemiyo

Bu arada akapuntur iğnelerim çıkardım dün akşam, 1 hafta böyle gezcem yenisini taktırmıcam bakalım neler olacak

gözlerim kapanıyor bugün biraz izin istiyorum akşama kendime gelirsem hem okur hem yazarım tamm mı kızlar fazla coşmayın okuyamıyorum sonra sakin sakin durun emi:)

Aslan kaptan Bugün ben sayfaları okurken şaşıbeş oluyodum nerdeyse

Benimde beynim döndü canım zaten

Kestirdim bile Hilal'cim

Tamam canım yazarım hemen çıkmam gerekmişti cevap veremedim.

Ay Ferhan yaaaa çok kötü olmuş hemde mutfak. Umarım temizleyebilmişsindir. Allah yardımcın olsun ben olsam sinir krizi geçirirdim

İnşallah öyle olmak istemiyorum ama durum ne gösterir bilemiyorum şimdiden:44:

Kızlar menümü yazayım :
Kahvaltı :
şekersiz çay
1dilim kepekli ekmek
salatalık peynir
Yumurta haşlanmış..

Ara : türk kahvesi ( sade ) 2 kayısı

Akşam : 1 kase sütlü nesfit

Afiyet olsun canım. Ben diyecektim sen açıklama yapmışın. Diyet yaptığın süre içerisinde erken kalkmaya çalışırsan daha iyi olur senin için

Neden kızayım canım benim yaaaaaŞimdi ne denir sana bilemedim yani, asıl böyle yazdığın için kızacağım. Hepimiz bu takımdanız. Tabiiki yorum yapacaksın

ve bana müsadeeeeeee..
derya kaçar........
hepinizi öpüyorum..
bol su bol spor ve düzenli beslenme=ideal kilo..

Güle güle canım yine gel

Menün güzel olmuşta o akşamki pilavı neden yedin anlamadım. Pilav yemek yasak canım bundan sonra olur mu?

Ebruu kiz konyadayim ben
Merkezde
Yazmamissin ama numarani fln

Kızlar çok yorgunum kuzenimin çarşıda işleri vardı bayagı gezdik akşama birdaha gidecez bayağı terledim..
evdede misafirler var.. teyzem bana okul kapandı evde çok yiyorsun heralde dedi insanlar ne kadar tuhaf biri zayıfladın diyor biri şismanlamşşn diyr .. Bi anda erimek istiyorm

selam kızlar evime kavuştum allaha şükür ama acayipyorgunum gece 1 de ytattık 3.5 ta kalktık 5.45 uçağa bindik 7.30 da indik 8 de evimdeydim.yani anlayacağınız uykusuzum:)
dinlen ablacım anlaşılan yorulmmuşsun
afiyet olsun
Ebruu kiz konyadayim ben
Merkezde

betül abla ebru ablayıda alıp bize gelsenizeeeee

Ben o konuda çok şanslıyım çünki alttan alan genelde eşim oluyor

yazık bize bizi düşünen yokki:)bu arada canım ben gaziantepteyim nihal vardı benimle başlayan sonra devam etmeyen o urfadaydı :)

Sen yokken bende Adana'ya gittim vakit olsa Antep'e gitmeyi düşündük ama sonra olmadı. O yüzden sordum.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

maşallah 13.takımın kızları hep güzel ya:) hakikaten sende göstermiyorsun kilonu zayıflayınca demekki mükemmel olacak:)

Ama en güzeli ve en tatlısı benim

Ayran aşı derler. Nereliydin Seda'cım Yozgat taraflarında ayran aşı denir, Adana taraflarında soğuk çorba. Afiyet olsun güzel olmuş menün.

Öncelikle Balık burcundaysa sen yönlendir hep, çünki genelde fikirleri çabuk değişiyor. Senin burcun daha üstün gelir bence Balık burcuna. İlişki senin yönlendirmen lazım canım. Balık burcu erkeğini çok yakından tanıyorum. Daha uzun anlatırım bir ara netbooktan yazmak hoşuma gitmiyor nedense.

Ben senin gibi olsaydım şimdi rahat 60 olmuştum Hilal'cim. Arada bir kaçırıyorum şimdilerde ama yinede kızıyorum kaçamak yapanlara
Allahım rüyaya bak yaaaa Kafa alçıya alınmaz ki

benim menumde söyleydi

SABAH: 2 dilim ekmek *kendi yaptigim, 2 kk beyaz peynir

ara: 1 elma

ÖGLE:2 orta boy haslanmis yagsiz tuzsuz patates

ara: kefir

AKSAM: pudding * özel diyet icin aldim..canim istedigimde yerim diye ..natreen markasi

Menünü beğenmedim Fehan'cım. Patates hakkındaki düşüncelerimizi biliyorsun. O puding dediğin şeyde katkı maddeli sonuçta diyet içinde olsa ben yenilmesi taraftarı değilim.

Afiyet olsun ortim meü güzel olmuş ama suyun az olmuş.

ayyy nasil kiydinnn

Bugün herkes bu soruyu sordu bana

ferhan yaaa , sen nezaman resim koyucan yaa?
bi seni görmedik galiba ?
deli kızı merak ediyorum vallahii :44:
zeliş seni de göremedik ?

Bende merak ediyorum ama ferhan inat sanırım biraz.

iii eeee sey benimle arkadas olurmusun ebruuu?

*ilk defa birine arkadaslik teklifinde bulunuyorum..yazarak tescilllemek istedim:)

Evlilikk teklifi gibi oldu bu böyle

Teşekkür ederim ortim. Bende zaten sürekli topladığım için kestirmek istedim. Açık bırakılan saçı seviyorum ama alıkanlık sürekli topluyorum. Şimdi arkası çok kısa imkanı yok toplamanın. İyi oldu böyle.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

Sanada geçmiş olsun ortim. Çok kötü bir durum.

Teşekkürler Ferhancım bu saçımın azalmış hali. Bana az geliyor. Eskiden daha çoktu.

belkide ama yinede yakışmış sana ablacım

Teşekkürler Zelişcim.

Doktora git canım ihmal etme sakın.

İlahi Betül güzel yazmışsın

Bende beğendim eşleşmeleri. Güzel oldu kura. Hem senin hemde yaseminin paylaşımlarınızı düzeltmeniz lazım canım. İnşallah düzelir biran önce.

Doğru bir karar vermişsin bence.O kadar para vermezdim ben kiraya.

Gunaydin kizlarr
Havaalanindan bildiriyorum
Ayycok uykum var ya 2.30 ta yattim zaten
Biniyim direk uyuycam 1 saat:)

İyi yolu-culuklar diyecektim Kız gelmiş bile Konya'ya

BU arada gezi boyuncq diyeti bozmayacagimm
İnince universite arkadasim karsilayack beni kahvaltiya gidicem onlara ama duzgun yiycemm
Size sozz :))

aaaaaaa ebru da gelmiş!
günaydın orticim

Geldim canımda geçmişi okumaktan bakamadım bugüne. Anca bitirdim

Bana atacaksınız kızlar. İki kişiden başka kimse atmamış. Atın biran önce listeyi yapayım.

Günaydın herkese bugün misafirlerimiz var yine pasta çörek kokuları sarmış heryani :) misafirler gidince tekrar uğrarım

Sen yeme sakın olurmu Zeliş?

Hadi bakalım gözün aydın. Dinlen birazcık. İnsanın evi gibisi yok

İyi yapmışsın canım bence iğneleri çıkarmakla. Eminim daha iyi olacak. Afiyet olsun menün çok iyi değil. İdare eder ama..

Bakma sen insanlara. Bizi dinle yavaş yavaş ver ki kalıcı olsun.

Ebruu kiz konyadayim ben
Merkezde

Betül numaramı yazdım canım mesajda. Vaktin kalırsa görüşelim mutlaka, Zeliş'cim sen merkezde olsan kesin görüşürdük canım ama uzaksın yaaaa

Bu hafta geçtikten sonra paylaşımlarım düzelmiş olcak canım. Bu yaz yapacağım son toplantı seyahatini yarın sabah yapacağım. pazar döneceğim. Ordan yetişmeye çalışacağım Yine aç kalcam Alamanyalarda

İğnesiz 1 hafta bakalım vücudum neler yapacak, kilo vermem nasıl olacak. Geçen hafta bana bunu yaptı ya doktor gözümden düştü resmen, inancım kalmadı

Ben inanmıyordum zaten hadi bakalım bence verdiğin kilolar tamamen senin çabalarınla alakalı iğnelerle alakası yok. Boşuna acı çektiğini düşünüyorum. Canını sıkmak gibi olmasın ama içimden geçenler bunlar. Ayrıca tartını götürdüüğün eçok sevindim. Cuma bildirimini yaparsın. Hadi bakalım sana bir hafta daha müsaade ondan sonra mazeret kabul etmem haberin olsun.

Kızlar mesaj sayılarını bana atıyorsunuz iki kişi atmış sadece diğerlerinide bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…