- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Ya dans ediyorum ya spor bu sıralarda sinirlenince.
Bizimkisi bu sıralarda biraz öküz oldu da
Biraz gerilelim ben hemen kalkıyorum 1-1.5 saat spor ya da roman havasıu açıp yarım saat oynasam tamam oluyor sonra bir duş bir film ya da kitap ohh ..
Oh maşallah hatundaki keyfe bak. İnsanın böyle yapacak işi gücü olmayınca keyfide yerinde oluyor
bu işle ilgili Deryacım
ben her şey yolunda gidcek gibi düşünüyorum ama aklıma takılan hafif problem çıkacak şeyler de yok değil aslında
Hilal direk sazanladım yani
hiç aklıma gelmedi beni kekleme ihtimalin
Ama bende keklendim inandım çünki, ayrıca zaten öyleymiş Derya da söyledi
doğru söylüyorsun Derya kesinlikle ben de senin gibi düşünüyorum
insanın bir konu hakkında düşünmesi onu kendisinin gerçekleştirmesine dönüyor daha sonraaa
iyi oldu bunu hatırlattığınn
bugün annesi aradı aslında çok iyi konuştu ama söylediği br şey sadece biraz rahatsız etti gibi ama alınganlık yapmamak lazımm :))
Hilal'in isini de çok güzel anlatmışssın
Ne söylediğini merak etmiştim, kızlar sormuş zaten, ne meraklı bir takımız
aa Hilal mi masum duysak inanıcazz
gerçi şimdi hakkını yemiyim Ebrunun yanında Hilal melek melek
en azından 7 sayfayı hallettin
gerisini de sonra okursun :)
Görende çivi felan yutturuyorum sanır, anlat bakalım yaptığım işenceleri
Gelen gideni aratıyor sanırımm
Ben kıyamazdım Ebru canınızı okuyordur
Aynen öyle düşünüyorum Derya'cım ..
Hatta böyle düşündüğüm için, acaba istemiyor mu ne biliyim evlenince de böyle ilgisi azalır mı gibi düşüncelerle ayrılığı bile düşündüm ..
Hilal sende mi
bu ne ya.1 saat elektrik gitti coşmuşunuz.maşallahınız var.
Sorma canım yaaa oku oku zor bitti
ayy evet ben de sevdiğime mesaj atayım gidip seni seviyorumm diye
Aynen öyle derya ya maşallah sana, insanların hataında olmalı böyle biri mutlaka :)
ya genel olarak güzel şeyler söyledi hatta dedi ki ben seni ilk gördüğümden hemen Allah kalbime bir sevgi koydu fln dedi. inşallah sen de öyle hissedersin zamanla fln.
bir yerde dedi ki yavaş yavaş birbirimizi tanıycaz. senin belki beni tanımayı seçmek elindeydi ama benim seni tanımam irade dışı. Ben oğlumun getrdiği kişiye itiraz etmem saygı duyarım ama hep dua ediyorum iyi biri olsun imanlı kişiler olsun diye falan dedi.
orda demek istediği kötü bir şey değil aslında hiç bir şey yok ama garip geldi bir an
aiınganlık işte, geçti şimdi
Ebru duymasınnn
ben sana özelden yazarım neler yapıyor neler
şimdi gelir e burdan okur diye konuşamıyorum
Hilalcim seni sevmese ilgisi azalsa n diye katlansın bu sıkıntılara
Yaktım çıranı Betül senin, arkamdam konuşmak neymiş
Canım bence sen yanlış anlamışsın, o anlatmak istediğini tam olarak anlatamamış. İster istemez kaynana adayı olduğu için sana öyle gelmiş olabilir. Bence güzel bişey söylemek istemiş.
Eşi ne kadar şanslıdır düşünsene Betül, sen de benim gibisin sanırım biraz hassas falan trip yapıyoruz bol bol ..
Farkındasın dediğin gibi güzel bir şey demiş ama alınacak yer arıyoruz normal şeyler heralde bunlar ..
Katlanmaz dimi sonuçta sevmese şu gerginliği niye çeksin ama mantığımla hissettiğim ters düşüyorr ..
Ebruuuu ne yapıyorsun bakayım sen burada bak korkmuş herkes
ÖZelden yaz sen bana Betül ben yokken dedikodum yapılmış ya
Artık ayaklarında tavana ters asmayı düşünüyorum Hilal'cim
Kızlar aradım konuştummm
Şarj problemi var elektrikler gitmiş arama sen ben ararım gerekirse demiştim.
Aradım işte nasılmış bensizlik bakalım kıymeti mi anladın mı özledin mi diye cilveli bir şekilde konuştum.
Anlamam mı hiç kıymetini ne yaparım sensiz dedi ..
Özlediysen öp o zaman falan dedim.
Tatlı tatlı konuştum kapattım
Hıh aynen öyle işte, kızarım trip yaparım ama mutlaka anlatırım derdimi ..
Demek erkek kadın farkı bu ..
Kız tam senlik şeyler gibi geliyor zaten öyle oynamalı gezmeli şeyler, ben çok evcimenim.
Sevdiceğim de yanımdaysa oturup film izleyelim kahvaltı keyfi vs dışarı da sakin bir yere gidelim yürüyelim bol bol sakin yerlerde yemek yiyelim falan ..
Aferin Hilal'cim çok iyi etmişsin aramakla. Senin arada bir buraya gelip gaza getirilmen lazım
sevgide matık işi karıştırır ..sadece samimiyetini koru ..birde olumsuz düşünüp önce kendini üzüyorsun sonrada o arayınca farkında olamdan belkide direk bu düşüncenden kaynaklı konuşuyorsun..gibigibi..
evet kıyamıyordun..
evet erkekler gerilince sessizleşiyor..birde onlar ertesi gün unutuyor biz yılları unutmuyoruz....
aynı zamanda nasıl düşünürsen öylede hissedersin...sizi kızdıran birisini düşünün otomatikman kaşınızı çatarsınız içinizde öfke oluşur o andada ynınızda birisi size seslense direk yanınızdaki suçsuz kişiyi azarlarsınız ..sonuç karşınızda ki kişi gerskiz azar işitmiştir sizde hiç olmadık birisini gereksiz kırmışsınızdır..
sakinlik benim yapımda var asla bağırmam kavga etmem konuşarak çözerim çzömeye çalışırım..amin inşallah
ve evet iyi hissetmek için iyi düşünmek gerek..
eşim çok asabiydi şükür değişti..üzüm üzüme baka baka oldu..
evet işte anahtar kelime biz bu kadar sıkıntıya katlanıyoruz ama ya istediğimiz gibi olmazsa..UNUTUN BUNU ŞİMDİYİ YAŞAYIN O ZAMAN GELİNCE ONA GÖRE DAVRANIRSINIZ..
BEN EŞİMİ 7 YIL BEKLETTİM ..
- Çok güzel konuşmuşsun canım. Eşinide çok bekletmişsin
Gerçekten öyle Derya aradığında resmen dövecek gibi konuşuyorum ama tamam yine yönümü gösterdiniz bana ..
Aynen öyle hiç unutmuyorum o toparlıyor ben her sorunda çıkarıyorum ortaya..
Bir de kahkaha atınca o an mutsuzsak bile mutlu olabiliyormuşuz dimi ben deneyemedim ama ..
Aaa ne anlatacağım size geçen geldiğinde biz tartışıyoruz sesimize yansımış bir sokak arasındayız bir teyze geldi burcumuzu sordu.
Söyledik falan.
Siz iyi anlaşırsınız kavga etmeyin dedi.
Sonra her ilişki de bir iyi bir kötü vardır.
BU dengedir dedi.
bilmem kimlerin burç uyumsuzluğundan ayrıldığını anlattı.
Ama yaklaşık yarım saat durduk öyle tabi sonra niye tartıştığımızı unuttuk
Ne iyi bir teyzeymiş öyle severim ben böyle teyzeleri
Ebru oku oku bitiremezsin kiii
Okudum bitti bile
Hehehehheheh süper yapmışsınBen daha önce hep fedakar oldum, koşan oldum bi faydasını görmedim. Şimdi kaçan modundayım 3 kişi peşimde hehehehee hayatım çok hareketli bu aralar
Kaç kaç kovalasınlar canım
Ebru bitirir
bir keresinde tatile gittiler eşiyle Adana' ya fln Hilal
yokken okuyamadığı sayfaları bile tek tek alıntılayarak okudu hem de :)
geçmiş menülere falan yorum yaparak
Zor oldu ama nihayet bitti