kuluyu görmedim.ben afyon yolundaki ilçeleri biliyorum.afiyet olsun canımm
kulu diye garip küçük sıkıcı bi ilçe
çok iyi ablacım tebrikler
dürüm de yarasın kaptan.MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Öğle
1 tabak yeşil fasülye yemeği
Yoğurt
2 dilim kepek ekmek
Akşam
Çiğköfte dürüm
bende tam kaptan makarnaya kızar şimdi diyecektim ,kızdımenümm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
çay
öğlen
1 küçücük tabak makarna
akşam
3 parça tavuk
su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş
ferhan o tavuğun yatağı nasıl bir yatak kız ölebende menump yazayim sonra bakayim gecmise
SABAH:1 bardak süt
ÖGLE: 1 dilim ekmek, biraz mantarli tavuk sote
AKSAM:1 dilim ekmek, salata , közlenmis patlican yataginda tavuk
2lt su icmisimdir..devam edicem
bugün yaptigim tatlinin tadina baktim öglen,, ama bu kosusturmada ihtiyacimda vardi :/
yarin video ve yuruyuse kaldigimiz yerden devam
bende menump yazayim sonra bakayim gecmise
bugün yaptigim tatlinin tadina baktim öglen,, ama bu kosusturmada ihtiyacimda vardi :/
ama ekmek yerine makarna yeniliyo öyle değilmi benmi yanlış hatırlıyorum
SOK
SOK
SOK
FLAS FLaS FLAAS !!!!
Betul production gururla sunarr !!
Evet sevgili izleyenlerimiz, simdiye kadar her zaman siz takipcilerimize en guncel ve en dogru haberleri sunmaya calistik. Simdi de en yeni haberimizle karsinizdayiz..
Sizlere ulastiracagimiz bu haber icinn muhabirlerimiz usenmeden Almanya'ya kadar gitti.
13. Takim uyelerinin merak konusu olan Pia nickli uyesi FErhan resmini paylasmama konusunda israr edince tum uyelerin supheli gozleri Pia'ya cevrildi.
Uyelerin suphelerini gidermek amaciyla kollari sivayan ekibimiz sok edici gercegi ortaya cikardi.
Pia aslinda kadin degil, erkekmis!
Kilo vermeyi tek basina basaramayan Pia, cevresinde kadinlarkulubu sayesinde zayiflayan kadinlarin methini duyunca careyi kadin kimliginde siteye sizmakta bulmus..
Simdi gozler 13. Takimin uyelerinde, bakalim bu gercek karsisinda tepkileri ne olacak..
Atlattık bugün de bakalım daha neler olacak :)
Yumuşak huy demeyelim de, burç muhabbeti geçmiş Ben terazi burcuyum zor karar veririm, her tarafı dinlerim.. Düğün mevzusunda da mantığım ve hayallerimle kendi kendimle çelişiyorum zaten :) Memlekette gezmedik yer bırakmadık.. Ben hep kır düğünü yapmak istemiştim, en korktuğum şey kapalı bir mekanda sıkışıp kalmaktı. Nitekim öyle de olacak.. ve Ekim sonuna sarkıyor, yer kalmadığı için. Kır düğünü yapılabilecek tek güzel açık hava mekan için 25-30bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor, hiçbir şey dahil olmadan sadece kira olarak 15bin lira istediler. Onu da kabul ediyor ama hepsini ailesine yıkmamak şartıyla... Sonra düşününce kendim vazgeçtim zaten :) İleride İstanbulda ev almak istediğimizde çok işimize yarayacak bir parayı bir gece için heba etmemek gerek.. Ama işte gönül de istiyor...
Günaydın kızlar,
Yine 10 sayfa geçmiş olmuş. Okuyamıcam galiba ama çokda merak ediyorum. Ben yine istanbuldayım:)) yarın sabah almanyaya geçeceğim.
Kızlar ben naptım biliyo musunuz :)) Tartımıda valize koydum umarım yolda kırılmaz:18:
Dün neler yedim
Sabah 1 koca simit :) şekersiz çay
öğlen salata hemde hellimli+ soda
akşam:kabak yemeği+1 kase yoğurt
araları yapamadım dün, sıcaktan insanın canı yemek istemiyo
Bu arada akapuntur iğnelerim çıkardım dün akşam, 1 hafta böyle gezcem yenisini taktırmıcam bakalım neler olacak
Ben o konuda çok şanslıyım çünki alttan alan genelde eşim oluyor
Sen yokken bende Adana'ya gittim vakit olsa Antep'e gitmeyi düşündük ama sonra olmadı. O yüzden sordum.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.
Ama en güzeli ve en tatlısı benim
Ayran aşı derler. Nereliydin Seda'cım Yozgat taraflarında ayran aşı denir, Adana taraflarında soğuk çorba. Afiyet olsun güzel olmuş menün.
Öncelikle Balık burcundaysa sen yönlendir hep, çünki genelde fikirleri çabuk değişiyor. Senin burcun daha üstün gelir bence Balık burcuna. İlişki senin yönlendirmen lazım canım. Balık burcu erkeğini çok yakından tanıyorum. Daha uzun anlatırım bir ara netbooktan yazmak hoşuma gitmiyor nedense.
Ben senin gibi olsaydım şimdi rahat 60 olmuştum Hilal'cim. Arada bir kaçırıyorum şimdilerde ama yinede kızıyorum kaçamak yapanlara
Allahım rüyaya bak yaaaaKafa alçıya alınmaz ki
Menünü beğenmedim Fehan'cım. Patates hakkındaki düşüncelerimizi biliyorsun. O puding dediğin şeyde katkı maddeli sonuçta diyet içinde olsa ben yenilmesi taraftarı değilim.
Afiyet olsun ortim meü güzel olmuş ama suyun az olmuş.
Ferhan'cım giriş yaparken beni hatırla diye işaret koyarsan kapanmıyor canım.
ferhan o tavuğun yatağı nasıl bir yatak kız ölerahatsa bizde bir gece yatalım
Seda ve Zeliş kızlar 6-7 temmuzun mesaj sayılarını yazmamışsınız. Not alıyorum yazarsanız şimdi?
heheheh yada 100 kilo cikiyomusum :))) ya valla kizlar acaip kasintiyim bukonuda..harbi sikiliyorum...elimde degil..bigun eserse süpriz yaparim..siradan bi ademogluyum iste bende yaa
iyi aman hadi..ben böyle cok tavizkar merhametli insanlar icin pek bi uzuluyorum aman uzlmesinler diye dert ediniyorum..kendi tercihinse sorun yok..dusun dur o zaman :)
cildirmissin sen :) gelde buraya seni bir islatalim :)) bir gunes bir saganak yagmur
ha birde sey sorucaktim sana ..gecen salata ögün yerine gecmez yaninda tavuk olur sa fln gibi birsey yazmistin?? onu sorucaktim sana..cumleyide tam anlayamamistim o uyzden yazamiyorum canim..bana yine beni tatmin edecek , anlayabilicegim sekilde yazarmisin ? :)
canim yedigim pudding hem bio hem 0,1 kendimde az yagli sutle yaptim..canim cok istedigimde yerim diye dusundum ..bende cok sik yiyip ogun yerine gecirmeye karsiyim..vucudumuzun hangi ihtiyacini karsiliycakkki... ama cok canim istediginde teselli ediyor..yoksa cikolata dondurma bisiler yiycem yani :)) bazen canim istiyor cok:) özel diyet tatlilar yapabilirz kendimize..ben dukandaki tarifleri kullaniyordum..bi kere yulaf kepegi ile sutlac yapmistim süpperdi..
Ferhan'cım giriş yaparken beni hatırla diye işaret koyarsan kapanmıyor canım.
ferhan o tavuğun yatağı nasıl bir yatak kız ölerahatsa bizde bir gece yatalım
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Ama azda olmuş. Kahvaltın hiç olmamış. Sanırım geç kalkmadın. Neler yaptın bakalım misafirlere anlat merak ettim şimdi. Sadece tatlının tadına baktıysan çok iyi.
Yok Zeliş'cim makarna ve pirinç pilavı ideal kilona gelene kadar yasak sana. İdeal kilona geldiğin zaman değişiklik yaparsın. Ekmek yemezsinde 2 kaşık makarna yersin bir dilim ekmek yerine. Ama senin şimdi yememen lazım canım.
MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Öğle
1 tabak yeşil fasülye yemeği
Yoğurt
2 dilim kepek ekmek
Akşam
Çiğköfte dürüm
afiyet olsun canım söylenenleri tekrarlamayaym :)menümm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
çay
öğlen
1 küçücük tabak makarna
akşam
3 parça tavuk
su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş
bende menump yazayim sonra bakayim gecmise
Tamam canım ben bilmediğim için böyle konuştum. Sen daha iyi bilirsin. Dediğin gibi kaçamak yapmak yerine çok canın çektiğinde yiyebilirsin. Hilal de çok yapardı dukan tariflerini. Gayette lezzetli olduğunu söylüyordu.
Sen bizim Betül'le olan fotoğraflarımızı gördün mü
o degil canim ya..mesaji yaziyorum yollarken sayfa yok oluyor sanki net baglanmiyor gibi..2 gundur oluyo
ben öyle yazdim :))) yoksa kendi adi daha bir komik...ama cok hos bir tat oldu..imam bayildi gibi ama patlicanlari firinda ccoook hafifi közlüyosun kabuklarini soyabilicek kadar sonra harci koyuyorsun ..cok hafif cok lezzetliydi..adi tavuklu babucaki :)
evet valla yemedim, yiyemedim..birlikte sofradaykende yiyemedim..ben sofrada kalabaliksa yemek yiyemem bitiremedim yiyemedim hic bisey... iyide oldu :))
menum söyledi
*corba yapmadim..erken diye
tavuklu babucaki
firinda sebze türlü *nefisti..ama yiyemedim :/
sebzeli lazanya
biber dolmasi, yaprak dolmasi
kereviz salatasi
yogurtlu patates toplari
yesillik salata *salatadada iddialiyim :))
patates ve peynirli pogaca
cikolatali minik cörekler
muhallebili kadayif *arzuya göre dondurmali
tiramisu * bu konuda cok iddialiyim:)
türk kahvesi ile kapanis :)
aslinda aklimda baska seyler vardi ama iste sonuc böyle cikti:) ama keyifli guzeldi..sandigimdan iyi gecti..o yuzden cok huzurlu ve mutluyum..arkadaslarimin bir tanesinin anneside geldi..hepsi cerkezdi.. ve o cerkez teyze asil beni heyecanlandirdi..
ben gunu bitirmeyi bekliyorum canim..simdi daha cikmiyorum mesaj sayim icin..yarinda sordum kime gonderiyoruz diye ama cevap gelmedi ..oyuzden ikisni birlikte yolliycam
Seda ve Zeliş kızlar 6-7 temmuzun mesaj sayılarını yazmamışsınız. Not alıyorum yazarsanız şimdi?
Yarının listesini yapacağım. Geçen gün benim bilgisiyar çöktü ve bütün bilgilerim gitti. Hatta Kübra'nın bilgileride. Kübra'cım aklıma gelmişken hemen sorayım canım. Başlangıç kilonu, hedef kilonu yazar mısın tekrardan? Ayrıcı takıma ne zaman girmiştin tarihini hatırlıyor musun?
hmm tamam ablacım ama bazen mecbur kalıyorum malum bizim evde diyet yapmak işkenceAfiyet olsun canım güzel olmuş menün. Ama azda olmuş. Kahvaltın hiç olmamış. Sanırım geç kalkmadın. Neler yaptın bakalım misafirlere anlat merak ettim şimdi. Sadece tatlının tadına baktıysan çok iyi.
Yok Zeliş'cim makarna ve pirinç pilavı ideal kilona gelene kadar yasak sana. İdeal kilona geldiğin zaman değişiklik yaparsın. Ekmek yemezsinde 2 kaşık makarna yersin bir dilim ekmek yerine. Ama senin şimdi yememen lazım canım.
o degil canim ya..mesaji yaziyorum yollarken sayfa yok oluyor sanki net baglanmiyor gibi..2 gundur oluyo
ben öyle yazdim :))) yoksa kendi adi daha bir komik...ama cok hos bir tat oldu..imam bayildi gibi ama patlicanlari firinda ccoook hafifi közlüyosun kabuklarini soyabilicek kadar sonra harci koyuyorsun ..cok hafif cok lezzetliydi..adi tavuklu babucaki :)
evet valla yemedim, yiyemedim..birlikte sofradaykende yiyemedim..ben sofrada kalabaliksa yemek yiyemem bitiremedim yiyemedim hic bisey... iyide oldu :))
menum söyledi
*corba yapmadim..erken diye
tavuklu babucaki
firinda sebze türlü *nefisti..ama yiyemedim :/
sebzeli lazanya
biber dolmasi, yaprak dolmasi
kereviz salatasi
yogurtlu patates toplari
yesillik salata *salatadada iddialiyim :))
patates ve peynirli pogaca
cikolatali minik cörekler
muhallebili kadayif *arzuya göre dondurmali
tiramisu * bu konuda cok iddialiyim:)
türk kahvesi ile kapanis :)
aslinda aklimda baska seyler vardi ama iste sonuc böyle cikti:) ama keyifli guzeldi..sandigimdan iyi gecti..o yuzden cok huzurlu ve mutluyum..arkadaslarimin bir tanesinin anneside geldi..hepsi cerkezdi.. ve o cerkez teyze asil beni heyecanlandirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?