Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canımm

kulu diye garip küçük sıkıcı bi ilçe

çok iyi ablacım tebrikler
kuluyu görmedim.ben afyon yolundaki ilçeleri biliyorum.
MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin

Öğle

1 tabak yeşil fasülye yemeği
Yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Akşam
Çiğköfte dürüm
dürüm de yarasın kaptan.

menümm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
çay

öğlen
1 küçücük tabak makarna

akşam
3 parça tavuk

su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş
bende tam kaptan makarnaya kızar şimdi diyecektim ,kızdı

ferhan o tavuğun yatağı nasıl bir yatak kız ölerahatsa bizde bir gece yatalım

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Ama azda olmuş. Kahvaltın hiç olmamış. Sanırım geç kalkmadın. Neler yaptın bakalım misafirlere anlat merak ettim şimdi. Sadece tatlının tadına baktıysan çok iyi.

ama ekmek yerine makarna yeniliyo öyle değilmi benmi yanlış hatırlıyorum

Yok Zeliş'cim makarna ve pirinç pilavı ideal kilona gelene kadar yasak sana. İdeal kilona geldiğin zaman değişiklik yaparsın. Ekmek yemezsinde 2 kaşık makarna yersin bir dilim ekmek yerine. Ama senin şimdi yememen lazım canım.

Seda ve Zeliş kızlar 6-7 temmuzun mesaj sayılarını yazmamışsınız. Not alıyorum yazarsanız şimdi?

heheheh yada 100 kilo cikiyomusum :))) ya valla kizlar acaip kasintiyim bukonuda..harbi sikiliyorum...elimde degil..bigun eserse süpriz yaparim..siradan bi ademogluyum iste bende yaa

iyi aman hadi..ben böyle cok tavizkar merhametli insanlar icin pek bi uzuluyorum aman uzlmesinler diye dert ediniyorum..kendi tercihinse sorun yok..dusun dur o zaman :)

cildirmissin sen :) gelde buraya seni bir islatalim :)) bir gunes bir saganak yagmur

ha birde sey sorucaktim sana ..gecen salata ögün yerine gecmez yaninda tavuk olur sa fln gibi birsey yazmistin?? onu sorucaktim sana..cumleyide tam anlayamamistim o uyzden yazamiyorum canim..bana yine beni tatmin edecek , anlayabilicegim sekilde yazarmisin ? :)

Ferhan'cım giriş yaparken beni hatırla diye işaret koyarsan kapanmıyor canım.

canim yedigim pudding hem bio hem 0,1 kendimde az yagli sutle yaptim..canim cok istedigimde yerim diye dusundum ..bende cok sik yiyip ogun yerine gecirmeye karsiyim..vucudumuzun hangi ihtiyacini karsiliycakkki... ama cok canim istediginde teselli ediyor..yoksa cikolata dondurma bisiler yiycem yani :)) bazen canim istiyor cok:) özel diyet tatlilar yapabilirz kendimize..ben dukandaki tarifleri kullaniyordum..bi kere yulaf kepegi ile sutlac yapmistim süpperdi..

Seda ve Zeliş kızlar 6-7 temmuzun mesaj sayılarını yazmamışsınız. Not alıyorum yazarsanız şimdi?

Seda, Ferhan, Zeliş ve Neslihan kızlar dünün mesaj sayılarını atmamışsınız. Seda ve Zeliş lütfen mesaj sayılarını göndermek konusunda daha fazla özen gösterin. Toplamda 3 günün mesaj sayılarını atmamışsınız. Hemen bekliyorum. Ve bu uyarıyı bir daha yapmak istemiyorum. Lütfen bu mesajımı dikkate alın.

Tamam canım ben bilmediğim için böyle konuştum. Sen daha iyi bilirsin. Dediğin gibi kaçamak yapmak yerine çok canın çektiğinde yiyebilirsin. Hilal de çok yapardı dukan tariflerini. Gayette lezzetli olduğunu söylüyordu.

Sen bizim Betül'le olan fotoğraflarımızı gördün mü

Ferhan'cım giriş yaparken beni hatırla diye işaret koyarsan kapanmıyor canım.

o degil canim ya..mesaji yaziyorum yollarken sayfa yok oluyor sanki net baglanmiyor gibi..2 gundur oluyo

ben öyle yazdim :))) yoksa kendi adi daha bir komik...ama cok hos bir tat oldu..imam bayildi gibi ama patlicanlari firinda ccoook hafifi közlüyosun kabuklarini soyabilicek kadar sonra harci koyuyorsun ..cok hafif cok lezzetliydi..adi tavuklu babucaki :)

evet valla yemedim, yiyemedim..birlikte sofradaykende yiyemedim..ben sofrada kalabaliksa yemek yiyemem bitiremedim yiyemedim hic bisey... iyide oldu :))
menum söyledi
*corba yapmadim..erken diye

tavuklu babucaki
firinda sebze türlü *nefisti..ama yiyemedim :/
sebzeli lazanya
biber dolmasi, yaprak dolmasi
kereviz salatasi
yogurtlu patates toplari
yesillik salata *salatadada iddialiyim :))
patates ve peynirli pogaca
cikolatali minik cörekler

muhallebili kadayif *arzuya göre dondurmali
tiramisu * bu konuda cok iddialiyim:)

türk kahvesi ile kapanis :)

aslinda aklimda baska seyler vardi ama iste sonuc böyle cikti:) ama keyifli guzeldi..sandigimdan iyi gecti..o yuzden cok huzurlu ve mutluyum..arkadaslarimin bir tanesinin anneside geldi..hepsi cerkezdi.. ve o cerkez teyze asil beni heyecanlandirdi..

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin

Öğle

1 tabak yeşil fasülye yemeği
Yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Akşam
Çiğköfte dürüm

afiyet olsun canımm Çigköfteeeeeeeeeeee :)

menümm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
çay

öğlen
1 küçücük tabak makarna

akşam
3 parça tavuk

su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş
afiyet olsun canım söylenenleri tekrarlamayaym :)

afiyet olsn canım

ben gunu bitirmeyi bekliyorum canim..simdi daha cikmiyorum mesaj sayim icin..yarinda sordum kime gonderiyoruz diye ama cevap gelmedi ..oyuzden ikisni birlikte yolliycam

evet bi cogu lezzetli ve kesinlikle süper diyet yemekleri..görmedim canim ben betullede arkadas degilmisim ins görürüm ..bakayim ..sende degil galiba

Menün çok güzel olmuş. Yoğurtlu patates toplarını nasıl yaptın? Bide ben hiç tiramisu yemedim Nasıl bişey ve nasıl yapıyorsun?

Bende sorun yok canım senin internetten sorun olabilir. Benim yakın arkadaşlarım vardır çerkez olan, severim ben çerkezleri Hatta eğer kabul etseydim çerkez gelini olacaktım

ben gunu bitirmeyi bekliyorum canim..simdi daha cikmiyorum mesaj sayim icin..yarinda sordum kime gonderiyoruz diye ama cevap gelmedi ..oyuzden ikisni birlikte yolliycam

Yarının listesini yapacağım. Geçen gün benim bilgisiyar çöktü ve bütün bilgilerim gitti. Hatta Kübra'nın bilgileride. Kübra'cım aklıma gelmişken hemen sorayım canım. Başlangıç kilonu, hedef kilonu yazar mısın tekrardan? Ayrıcı takıma ne zaman girmiştin tarihini hatırlıyor musun?

Canım Bu takıma girerken başlangıç kilom : 80
Hedefi 55 demiştim ama 60 yaptım bir sorun olurmu ?
Takımada ayın 2sinde girdim canım sanırım ama bi bakayım geçmişe gidip..

hmm tamam ablacım ama bazen mecbur kalıyorum malum bizim evde diyet yapmak işkence

ellerine sağlık ablacım ne kadar çok hazırlık yapmışsın hiçbirini yememen ayrı bi başarı tabisi

hahah yarin sordum yazmisim

dün sordum..mesajlar kime diye funda yok diye..kafa gidik:))

tamam canim benim

dün 23
bugün 10

bir mesaj sonra cikayim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…