baktimmmmmm cok tatli cikmissiniz..süpper..nasildi ? ben heyecanlanirdim :)
Canım Bu takıma girerken başlangıç kilom : 80
Hedefi 55 demiştim ama 60 yaptım bir sorun olurmu ?
Takımada ayın 2sinde girdim canım sanırım ama bi bakayım geçmişe gidip..
hmm tamam ablacım ama bazen mecbur kalıyorum malum bizim evde diyet yapmak işkence
ellerine sağlık ablacım ne kadar çok hazırlık yapmışsın hiçbirini yememen ayrı bi başarı tabisi
ben tartılınca değişiyor sandım :) 81 başlangıç takımda :)Teşekkürler canım benim o senin tatlılığın. Çok güzeldi. Betül gerçekten çok tatlı bir kız. Aynen burda olduğu gibi. Bende heyecanlandım Betül'ede söyledim, güzeldi Betül'le çiğköfte yemek
80 senin cuma tartıldığın kilon değil miydi? Takıma ilk geldiğinde kaçtın? Sanırım 2 siydi. Daha listeye girmediğin için hedefini değiştirmek kolay çünki bu hafta yazacağız hedef kilonu. Teşekkürler canım.
Ama inanıyorum ki Zeliş'cim başaracaksın sen herşeye rağmen
Menün çok güzel olmuş. Yoğurtlu patates toplarını nasıl yaptın? Bide ben hiç tiramisu yemedimNasıl bişey ve nasıl yapıyorsun?
Bende sorun yok canım senin internetten sorun olabilir. Benim yakın arkadaşlarım vardır çerkez olan, severim ben çerkezleriHatta eğer kabul etseydim çerkez gelini olacaktım
sagol ablacım siz olmasanız bunu ble başaramazdımTeşekkürler canım benim o senin tatlılığın. Çok güzeldi. Betül gerçekten çok tatlı bir kız. Aynen burda olduğu gibi. Bende heyecanlandım Betül'ede söyledim, güzeldi Betül'le çiğköfte yemek
80 senin cuma tartıldığın kilon değil miydi? Takıma ilk geldiğinde kaçtın? Sanırım 2 siydi. Daha listeye girmediğin için hedefini değiştirmek kolay çünki bu hafta yazacağız hedef kilonu. Teşekkürler canım.
Ama inanıyorum ki Zeliş'cim başaracaksın sen herşeye rağmen
baktım ben çok tatlısınız ama kıskandımYeni resim ekledim bakmak isteyenlere
ben çıkıyorum herkese iyi geceler
ben tartılınca değişiyor sandım :) 81 başlangıç takımda :)
İyi geceler Zeliş'cimBugünün mesaj sayısını atmayı unutma
Yok canım bak ben farketmesem gidecekti 1 kilon boş yere
kızlar bende çıkıyorum.iyi geceler
aslinda pates rulo yapicaktim internetten normal ionsanlarin yaptigina baktim servis esnasinda hic guzel gorunmuyordu oyuzden vazgectim
bu cok basit ve lezzetli
patates ve havucu hasliyosun
kuru soganida minik minik dograyip yagda hafif kavuruyorsun
rendelenen patates ve havuca yagda kavrulan soganlari koyuyorsun,,tuz ,, karabiber
karistirip minik toplar yapiyorsun.. serviste üzerine sarimsakli yogurt doküyorsun az az..goruntude guzel lezzetide..
bu pasta patatesler fln ..hoslanmiyorum öyle goruntu guzel olucak guya..bence cok daha kötü oluyor
tiramiu kahve agirlikli kremali bir pasta..bende cok ozel bir tarif var..tiramisu hakkinda cok tarif var..su gercek bu gercek..kimi kekler yapiliyor diyor kimi kedi diliyle..fln ..her kafadan bi ses cikiyo yani :) ben kedidiliyle yapiyorum..orijinalide odur..öyle iste :))
sagol ablacım siz olmasanız bunu ble başaramazdım
baktım ben çok tatlısınız ama kıskandım
İyi geceler Zeynep'cim
Teşekkür ederim canım anlattığın için. Eminim lezzetli oluyordur her ikiside. Şu tiramisunun tarifini bir ara versene bana çok merak ediyorum. Diyet bitsin yapayım
ay evet bitanesinnn ...
Herkese iyi geceler kızlar
cerkez gelini olmak zordur..iyiki olmamissin :))
İnşallah daha çoğunuda vereceksin.
Kıskanma canım benim bigün seninlede görüşürüz nasıl olsa
ya bendeki tarifte cok sey var..denerim türkceye cevirmeyi..hep yabanci malzemeler var..bazi turkiye tarifleri burda ayni kivam malzemeler olmadigi icin tutmuyor..ayni sekilde burdada bazi tarifler turkiyede tutmuyor..ama ben yazarim canim
canim cok guzeeell..fotograflara baktimda..moral olmustur size
bende cikiyorum canim
bugünki mesaj sayim 14 oldu bu arada
dünde 23 dü canim
öpüyorummmmm iyi gecelerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?