Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yeni güne günaydiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

sükredicek o kadar cok seyim var kiii....allaha binlerce kere sükürler olsunnnnnnn

Tamam canım hatırlatırım bir ara bakalım belki tutar.

tamam sen yapmak istediginde yaz..ben yazarim tarifi

sonra kiskanc oluyoruz (((((((((( gelde kiskanma...ben tvde istanbulu görse aglarim..nasil asik oldugumu anlatmam mumkun degil..orada oldugumda sadece onunla yasarim..ben aski istanbulla yasiyorum ..cooooközledimmmm

canim bebegim olmasaydi daha farkli seylerde yapardimda..baslamaya cesaret edemedim..cunku minigim istanbulum bazen süprizler yapiyor ve onunla ilgilenmem gerekiyor dakikalarca.. bunlar hep pratik..böyle top top yapmak daha iyi sanki..servisi kolay yemesi kolay..yerken görüntü kötü olmuyor..dagilinca..cok kötü oluyor

günaydıııın

çok erkenciyim galibabu gün

günaydin canim

Gunaydiiinn
Dogru diyorsun ferhan borcamda kolay dagiliyo
Bundan sonra deneyeyim top seklini

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin

Öğle

1 tabak yeşil fasülye yemeği
Yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Akşam
Çiğköfte dürüm

ortim bu ne yaav ? dürüm hariç yine de iyi ama akşamki dürüm cıııııııııızzz
suyunu yazmamışın amaa heralde 2-3 lt içmişindir ?

Günaydın kızlar,

Ayıptır söylemesi dün evdeki internet kesilmişti :) Menümü paylaşayım

Sabah - bir bardak süt

Öğlen - mercimek çorbası, fırında köfte, haşlanmış brokoli

Ara - 5 badem

Akşam - Salata

günaydın hanımlar.benim hiç halim yok midem ağrıyor uykum var iştahım yok yerimden kalkınca başım dönüyor gözüm kararıyor.bu baş dönmesi halsizlik el titremesi ara ara oluyor ya bir doktora görünmem gerekecek sanırım.

Bencede çok güzeldi Betül'cüm. Heyecan farklı oldu bende normalde ben öyle çok heyecanlanmam ama tarif edemedim şimdi. Zaman olsaydı zaten dahada konuşacaktık. Zaten konuşurkende yıllarca tanıdığım samimi olduğum bir arkadaşımla konuşur gibi hissettim. Sana kolay gelsin canım, cuma izinli yazarız seni ama diyete dikkat et tamam mı? Haftaya ikiye bölününce kilo bişeyler kalsın geriye
günaydıııın

çok erkenciyim galibabu gün

Günaydın Zeliş'cim

sükredicek o kadar cok seyim var kiii....allaha binlerce kere sükürler olsunnnnnnn

Günaydın canım çok haklısın

Gunaydiiinn
Dogru diyorsun ferhan borcamda kolay dagiliyo
Bundan sonra deneyeyim top seklini

Günaydın Betül'cüm

günaydım millet.bugün yolluklarımı yıkamam lazım bana güç verin

Günaydın canım kolay gelsin sana

Günaydın kızlaaaaaaarr

Günaydın ortim sanada hoşgeldin

ortim bu ne yaav ? dürüm hariç yine de iyi ama akşamki dürüm cıııııııııızzz
suyunu yazmamışın amaa heralde 2-3 lt içmişindir ?

2 litreyi geçti canım, Dürümüde Betül'ün üstüne atayım, yok yok bebarer karar verdik

Günaydın Seda'cım menün hiç olmamış canım. Çok az ve düzensiz...

Günaydın Nermin'cim canım en kısa zamanda doktora git çünki bunlar normal şeyler değil.

Seda'cım dün yazdım canım ama geçmişi okumadın sanırım 6-7 Temmuzun mesaj sayıları yok canım. Bildirmen lazım.

Kızlar ben kaçıyorum bugün yoğun biraz yine uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi.

Seda'cım dün yazdım canım ama geçmişi okumadın sanırım 6-7 Temmuzun mesaj sayıları yok canım. Bildirmen lazım.

06.07 - 8

7 ve 8 temmuzda msjım yok

Günaydın Seda'cım menün hiç olmamış canım. Çok az ve düzensiz...

Evde internet olmayınca erken uyudum o yüzden akşam için salata yetti. Bir de çok sıcak ya, 3, 3,5 lt su tüketmişimdir, o da tıkadı.

Bu buluşmaların istanbul ayağınıda yapalım. Ayın ilk haftalarına denk getirirseniz ben istanbulda oluyorum genelde o zamanlarda. Betül Ebru çok kıskandım çoooooooooooooooooooooooookkkkk:122::122::122::122::122:

Bence de toplanalımm :) Çok heyecanlı olur..

Afiyet olsun, acaba öğlen az mı olmuş? Gerçi ayran içmişsin.

bugünkü menüm
sabah 3 dilim domates 1 parça peynir 1 tane zeytin 1 dilim salatalık 2 bardak çay yumurta ekmek yemedim
öğlen azıcık ton balıklı makarna ayran
akşam 2 parça tavuk
2.5 litre su

Afiyet olsunn

Afiyet olsun, bulguru öğlen yemek gerek sanırım, yesek bile :)

kızlar bugün beni görenler nasıl incelmişsin sen diyip durdular allah allah dedim hiç farkında değilim.tartıldım tabi sonra ama söylemem cumaya kalsın:)pek bir mutlu oldum yani hehe:)

Süper :) Biz de o günleri göreceğiz inşallah.

Afiyet olsunn

Tiramusu hmmmm, bu dünyanın güzelliklerinden biri, bayılırımmm

Güne çok güzel bir başlangıç yapmışsın :)

günaydım millet.bugün yolluklarımı yıkamam lazım bana güç verin

Kolay gelsin canım, bak sıcakta şıp şıp serinlersin belki biraz, iyi tarafından bakalım

Geçmiş olsun canım, bence de muhakkak doktora görünmelisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…