- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
valla canım çok tatlı çekti ama yemedim bi pilav yedim onada hemen kızdılar zatenbu kadar şeyin içinde sadece pilav mı yedin bırak ŞİDMİ dökül dökül
çoooooooooooook kötüsün kübraaaaaaaaEki Görüntüle 464323 Eki Görüntüle 464322 Eki Görüntüle 464321 Eki Görüntüle 464320 Eki Görüntüle 464319 Eki Görüntüle 464318
Kızlar buyruuunnn .. Benim canım çekti Sizinde çeksin
Bu arada kızlar Nurgül yanlış bakmış sonuçlara bizim takım bu haftada birinci
İki haftadır birinciyiz ve ben hala daha iyisini istiyorum acaba çok şey mi istiyorum :44:
bak yaa kendisi hem pilav hem ekmek yemiş bide bana kızıyoooooooMENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
Birazcık islim kebabı
Birazcık bulgur pilavı
Cacık
2 küçük dilim kepek ekmeği
Akşam
1 kase nesfit
2,5 litre su
afiyet olsunbenim menüm
SABAH: 1 tane sucuklu kasarli tost *sucuk toplam 1 parmak kalinliginda tat versin diye koydum..kasarda kendi 0,1 lik light kasar
ÖGLE: 1 dolma biber, yogurtlu kereviz salatasi, 1 dilimin 1 dilimi karpuz :)
AKSAM:mantarli tavuk sote, 1bardak kefir
3lt su 2 fincan yesil cay
spor 1 saat yürüyüs..simdi cikicam :)
o kadar tatlının içinden sağa salim çıktım bence bi aferimi hakediyoruumOlduk bile canım
Teşekkürler Neslihan'cım
Nurgül'ün gönlünün şampiyonu 9. takım
Bende eşimin telefonundan girdim bir ara sorun yoktu. :44:
Aferin sana
Ayy sorma yaaaa pişman oldum şimdi seni takıma almadığıma
Nermin'cim canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. Mesajınıda aldım. Öncelikle geçmiş olsun umarım biran önce iyileşir kızın. İnşallah seninde tahlillerin güzel çıkar. Kesin yolculuktan ve yorgunluktan düşmüştür tansiyonun. Bide çok az yiyordun son zamanlarda onunda etkisi vardır. Bu hafta bilerek seni listeye almadım. Haftaya daha iyi bir kiloyla gireceksin listeye. Doğal olarak kilon bölündüğünde senide takımıda çok etkilemeyecek. Başka bir sebebi yok yani. Ayrıca bu hafta dahada iyi adapte olacaksın.
Zeliş zeliş zeliş. Yakında üşenmeden kalkıp geleceğim Kulu'ya. Sabah ne yazdımsana sen neler yapıyorsun hala. Sadece 200 gr gitmiş canım. Çok ama çok az. Lütfen kendine gel artık
Allahım yaaaaa Nurgül alemsin sen vallahi
Kübra tam dayaklıksın, bak döveceğim yakında seni. Görmeyeyim bi daha böyle resimler. Baştan çıkartacaksın kızları.
Ellerine sağlık canım.
Maşallah diyelim
Olmaz ince dal gibi olacaksınız hiç yağ kalmayacak kimsede
Az önce markete anneme ekmek almaya gittim cibslerle aramda bir çekim gücü oluştuuu öyle bir çektilerkii zor uzaklaştımmm
Afiyet bal şeker olsun birde lop lop et olsn demeyecem
hahhaa 1 dilimin 1 dilimi öldüümmm bittimmm
Yak yağları gel bakayımmm bende otura otura yağ topluom anladım
Tamam canım iyi eğlenceler
O kadarcık sucuktan bişey olmaz. Bence kahvaltıda abartılmamak kaydıyla bir miktar sucuk yenilebilir. Ben yiyorum arada bir.
Yok canım yaaa ne alakası var. Aslında biraz uğraştıktan sonra çözdüm ama doğru anladım mı diye sana teyit ettirdim. Başka bir amacıım yoktu
Hadi bakalım bol bol kalori yak.
benim menüm
SABAH: 1 tane sucuklu kasarli tost *sucuk toplam 1 parmak kalinliginda tat versin diye koydum..kasarda kendi 0,1 lik light kasar
höyt senin yaşın küçük.sigara yasakkimse yokmmmmmmmuuuuuuuuuuuu nerde bu devlet nerde bu millet
Sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
20gr peynir.
4 adet yeşil zeytin
Ara:
Türk kahvesi(sade)
Ögle:
1 kase tavuk çorbası
Akşam
1kase nesfit
2.5 Litre su
benim menüm
Az önce markete anneme ekmek almaya gittim cibslerle aramda bir çekim gücü oluştuuu öyle bir çektilerkii zor uzaklaştımmm
menümm
sabah
2 dilim ekmek
1.5 kk peynir
öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
biraz karpuz
akşam
yarım kase korn flakes
su 2 litre
spor birazdan yapıcam jillian
geçmişe bakıp geliyorum
sıra benüm menümde
sabah:iki dilim beyaz ekmek arası peynir domatesle yağsız tost
4 zeytin domates
yumurta
öğle:tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek
ara:1 şeftali
akşam:bamya yemeği
1 kaşık makarna
salata
yoğurt
1.5 litre ama yatıncaya kadar artar.
spor:50 dakika leslie
Ama türk kahvesi güzel seviyorummm Aradan sayılır o tamammıSadece türk kahvesi 0 kalori zatenara sayılmaz o
Güzel menü ama güzel yani canım çekti anlamında kereviz salatası hmm :)
Ben de bugün markete gittim, canım baya zararlı şeyler istedi ama kafamı çevirip gittim, sadece badem aldım aralar için 4-5 tane yiyeceğim
Afiyet olsunn, sabah gerçekten salatalık domates tüketebilirsin
Afiyet ossunnnn
afiyet olsun canımmmMenim Menümm
Sabah - peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, tomates, salatalık
Öğlen - Arnavut ciğeri, ayran :44:
Akşam - Zeytinyağlı taze fasulye, bir kase yoğurt, 1 dilim ekmek
Çok su :) 2,5 - 3
Ama türk kahvesi güzel seviyorummm Aradan sayılır o tamammı
Evet ama irademe hakim oldğumu görmek güzel gerçekten Badem mantıklı bende düşündüm :)
Yaa bizim işyerinde erkekler çok ilginçler, küçük tupperlarda ceviz, kuru kayısı falan getiriyorlarBadem oradan aklıma geldi benim.
Hepsi sağlıklı besleniyor, öğlen yemeğinde sadece salata yiyen bile varhatta benimle beraber nesfit yemeye başlayan da var
Ki görseniz Türk standartlarına göre göbekleri küçük bile sayılır yaniii... Ben 0,5lt'lik sulardan alıyorum gün içinde, bir tanesi 1,5'luk tombul şişelerle geliyor
Maşallah onlara o zaman :)
Erkekler zaten kendilerine çok bakıolar
Biride 2 kilo fazlası varmış diye 1 ay koştu :) 45 yaşında ama en fazla 35 denir... Benim nişanlımla da ben bir ara aynı kilodaydık, çok şükür şimdi fark açılıyor
HEpimiz inşallah canımm :) sana yukarda mesaj sayısıyla ilgili birşey söyledim okudunmu ?
okudum canım günde minimum 5 mesaj :)
ben gidiyorum bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?