- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Gülmekten öldüüümm Kaptan artık yağ ölçümlerine gelirsinOlduk bile canım
Teşekkürler Neslihan'cım
Nurgül'ün gönlünün şampiyonu 9. takım
Bende eşimin telefonundan girdim bir ara sorun yoktu. :44:
Aferin sana
Ayy sorma yaaaa pişman oldum şimdi seni takıma almadığıma
Nermin'cim canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. Mesajınıda aldım. Öncelikle geçmiş olsun umarım biran önce iyileşir kızın. İnşallah seninde tahlillerin güzel çıkar. Kesin yolculuktan ve yorgunluktan düşmüştür tansiyonun. Bide çok az yiyordun son zamanlarda onunda etkisi vardır. Bu hafta bilerek seni listeye almadım. Haftaya daha iyi bir kiloyla gireceksin listeye. Doğal olarak kilon bölündüğünde senide takımıda çok etkilemeyecek. Başka bir sebebi yok yani. Ayrıca bu hafta dahada iyi adapte olacaksın.
Zeliş zeliş zeliş. Yakında üşenmeden kalkıp geleceğim Kulu'ya. Sabah ne yazdımsana sen neler yapıyorsun hala. Sadece 200 gr gitmiş canım. Çok ama çok az. Lütfen kendine gel artık
Allahım yaaaaa Nurgül alemsin sen vallahi
Kübra tam dayaklıksın, bak döveceğim yakında seni. Görmeyeyim bi daha böyle resimler. Baştan çıkartacaksın kızları.
Ellerine sağlık canım.
Maşallah diyelim
Olmaz ince dal gibi olacaksınız hiç yağ kalmayacak kimsede
aaa nasil yedin yaa..ben beceremiyorum öyle:)) hem yedigimden hic bisi anlamiyorum..ben yerken erimeliyim:) böyle ...... neyse detaya gitmiyim eheheh
bencede gelsiinn
aaaa ama ebruuuuu :)
güzel dengelemissin canim..meyvede yesen arada? sevmiyosun galiba hic
Sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
20gr peynir.
4 adet yeşil zeytin
Ara:
Türk kahvesi(sade)
Ögle:
1 kase tavuk çorbası
Akşam
1kase nesfit
2.5 Litre su
benim menüm
SABAH: 1 tane sucuklu kasarli tost *sucuk toplam 1 parmak kalinliginda tat versin diye koydum..kasarda kendi 0,1 lik light kasar
ÖGLE: 1 dolma biber, yogurtlu kereviz salatasi, 1 dilimin 1 dilimi karpuz :)
AKSAM:mantarli tavuk sote, 1bardak kefir
3lt su 2 fincan yesil cay
spor 1 saat yürüyüs..simdi cikicam :)
Meyve severim canım ama çalıştığım için zor oluyor. Eğer öğle yemeğinde meyve varsa yiyorum. Bir ara canım çok çekiyordu öğle ile akşam arası yiyordum. Şu aralar ara öğün yapamıyorum. Gerek kalmıyor.
Afiyet olsun canım güzel ve hafif olmuş menün.
Gayet güzel bir menü. Karpuzu anlamadım :26:
aaa kübraa dikkat cekicek simdi sucugum:)
kiz valla öyle ince kestimki toplamda 1 parmak kalinliginda varsa anca..aslinda hic sevmiyorum ve pek yemeyiz sucuk fln ama tostta canim istedi:)
tesekkür ederim canim ... *hih kübra
anladim canim..ya 1 dilim dersem böyle hani kesiliyorya oyle sanarsiniz diye hani kesildikten sonra tekrar dilimleniyorya öyle dilim :))) ayy bilerek yapiyosunuz dimi anlatmayi beceremiyorum :))
ben simdi yürüyüse cikiyorum en az 1 saat yürürüm daha fazla yurursem yazarim :)
Afiyet bal şeker olsun birde lop lop et olsn demeyecemaaa kübraa dikkat cekicek simdi sucugum:)
kiz valla öyle ince kestimki toplamda 1 parmak kalinliginda varsa anca..aslinda hic sevmiyorum ve pek yemeyiz sucuk fln ama tostta canim istedi:)
hahhaa 1 dilimin 1 dilimi öldüümmm bittimmmtesekkür ederim canim ... *hih kübra
anladim canim..ya 1 dilim dersem böyle hani kesiliyorya oyle sanarsiniz diye hani kesildikten sonra tekrar dilimleniyorya öyle dilim :))) ayy bilerek yapiyosunuz dimi anlatmayi beceremiyorum :))
Yak yağları gel bakayımmm bende otura otura yağ topluom anladımben simdi yürüyüse cikiyorum en az 1 saat yürürüm daha fazla yurursem yazarim :)
Tamam canım iyi eğlencelerKızlar bende çıkıyorum. Birazdan süslenip püslenip eşimin iş yerine gideceğim. Ordan da arkadaşına misafirliğe geçeceğiz. Büyük ihtimal geç gelirim. Ama mutlaka uğrarım. Takım içi liste aklımda gelir gelmez yaparım. Öpüyorum hepinizi
Bir kişide Seçil'e mesaj olayımızı anlatırsa sevinirim. Listeyi ekliyorum yeniden almayanlar not alabilir.
13-14Temmuz : zaum
16-17Temmuz : gurbet_dmr
18-19Temmuz :akashha
20-21Temmuz :yasminyaso
23-24Temmuz : nesdii28
25-26Temmuz: pia
27-28Temmuz : Kbra23
30-31Temmuz : betuld
1 saat yürüyüş en az 200 kalori ayrıca metobolizmayı da hızlandırır canım :)
Bu arada kızlar Nurgül yanlış bakmış sonuçlara bizim takım bu haftada birinci
İki haftadır birinciyiz ve ben hala daha iyisini istiyorum acaba çok şey mi istiyorum :44:
sabah:1dilim ekmek üstüne lor sürdüm bir domates bir salatalık ve şekersiz cay
öğlen :yogurtlu semizotu yemeği yiyicem
akşamda kocaman bir salata
menümü nasıl buldunuz kızlar ?
Bence Yediklernden kısma akşam yemeğini ye hafif ye az ye.. Sonradan zorlanırsın bence...diye yazmıştım kızlar sabah tamam öğlende tamam ama akşam bişey yemegeceğim canım hiç bir sey istemiyor belki 1dilim karpuzla geçiştirebilirim
menümm
sabah
2 dilim ekmek
1.5 kk peynir
öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
biraz karpuz
akşam
yarım kase korn flakes
su 2 litre
spor birazdan yapıcam jillian
geçmişe bakıp geliyorum
Bence Yediklernden kısma akşam yemeğini ye hafif ye az ye.. Sonradan zorlanırsın bence...
tamam canım dikkat ederim şimdi evde 20dk kadar spor yaptım çok hırslıyım karar verdim kesin kurtulcam şu yağlardan
afiyet olsun kaptan ,kebab nasıldı:26:MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
Birazcık islim kebabı
Birazcık bulgur pilavı
Cacık
2 küçük dilim kepek ekmeği
Akşam
1 kase nesfit
2,5 litre su
iyi eferimSabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
20gr peynir.
4 adet yeşil zeytin
Ara:
Türk kahvesi(sade)
Ögle:
1 kase tavuk çorbası
Akşam
1kase nesfit
2.5 Litre su
oh yarasın ferhan.ye biraz dimibenim menüm
SABAH: 1 tane sucuklu kasarli tost *sucuk toplam 1 parmak kalinliginda tat versin diye koydum..kasarda kendi 0,1 lik light kasar
ÖGLE: 1 dolma biber, yogurtlu kereviz salatasi, 1 dilimin 1 dilimi karpuz :)
AKSAM:mantarli tavuk sote, 1bardak kefir
3lt su 2 fincan yesil cay
spor 1 saat yürüyüs..simdi cikicam :)
kız gene sebze yok.domates, biberle salata yap onu ye barimenümm
sabah
2 dilim ekmek
1.5 kk peynir
öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
biraz karpuz
akşam
yarım kase korn flakes
su 2 litre
spor birazdan yapıcam jillian
geçmişe bakıp geliyorum
HEpimiz inşallah canımm :) sana yukarda mesaj sayısıyla ilgili birşey söyledim okudunmu ?tamam canım dikkat ederim şimdi evde 20dk kadar spor yaptım çok hırslıyım karar verdim kesin kurtulcam şu yağlardan
Afiyet olsun canımmmsıra benüm menümde
sabah:iki dilim beyaz ekmek arası peynir domatesle yağsız tost
4 zeytin domates
yumurta
öğle:tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek
ara:1 şeftali
akşam:bamya yemeği
1 kaşık makarna
salata
yoğurt
1.5 litre ama yatıncaya kadar artar.
spor:50 dakika leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?