Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. TAKIM 265. ETAP ***

Takım içi grup dereceleri

1. Kbra23 / mersinli42 (162.8/160 / 2.8/ %1.72 )

2. LAydLiNe / nesdii28 (134.3/ 132.7/1.6 / % 1.19)

3. akashha / yasmin yaso (156.7/155.3/1.4 / % 0.89 )

4. pia / UZAYIM ( 131.1/130.2 /0.9 / %0.69 )

5. betuld / zaum (159.1/158.2 /0.9 / %0.57 )

(Funda izinli olduğu için Nermin'le ikisini eklemdim.)

Haklısın canım ama sonuçta takımın kuralları var ve takıma girerken özellikle belirtiyorum paylaşım olayını ve 5 mesaj kuralını. Kuralları uygulamazsak eğer neden var kurallarımız. Bunlara uymayan ben dahi olsam kendi kendimin eleştirisini yaparım. Seda geldiği zaman daha ayrıntılı konuşalım bence bu konuyu onunla. Ama dediğim gibi bu hafta düzeltmezse eğer mecburen izinli yazacağım haftaya.

Evet canım şuan babaannede. Gelincede anneanneye gidecek zaten. Çok özledim vallahi burnumda tütüyor. Maalesef çalışmanın en kötü yanı çocuğundan ayrı kalmanın. Benim kızda oğlak burcu.

GÜNAYDIN

sabah sabah ne çok kayneymışsınız yaa kahvaltı yapıp geliyorum

Günaydın canım hoşgeldin. Bende kahvaltı yapmadım henüz kalkıp bişeyler atıştırayım yoksa başım ağrıyacak.

GÜNAYDIN

günaydın millet.7 de kızım tarafından cebren ve hileyle kaldırıldım,mis yatağımdan.gözümden uyku akıyor.

Günaydın canımmmmm

Ben alırken böyle görünmüyordu nette böyle ama saçım pek koyu olmadığı için güzel tutar diye düşündümmmm.. kızıllık olsun istiyorum ama bu kadar çok değil .. Nette katologunda böyle görünüyor acaba yanlışmı ya.

Bende anlamadım Ben ne yapsam yakışır ya . Değişiklik olsun koyu olmas bende hemen akıp gidio boya saçımdan altında acıcı var die

evet listemizi görüyoruz ...geveze kübra geveze kübrrrraaaaaaa gevezeeeee gevezeeeeeee

Hıhhh hıııııhhhhhhhhhhhhhh hııııııııııııııııhhhhhhhh

Bizi Tebrik Ediyorumm Ayy demiştim ben zatennnnn

GÜNAYDIN

Günaydınnn canım hoşgeldin afiyet olsun Sebze ye kahvaltıda

Günaydın canım hoşgeldin. Bende kahvaltı yapmadım henüz kalkıp bişeyler atıştırayım yoksa başım ağrıyacak.
Günaydın canım afiyet olsun

günaydın 13,takım güzelleri :)
sabah:1domates 1 salatalık biraz beyaz peynir 1dilim ekmek ve sekersiz çay içtim
bugun 1günü doldurmuş olmama ragmen kendimi çok iyi hissediyorum :)

Selam kızancıklarım...
Nasılsınız ya?Eskilerden pek kimse kalmamış sanki

sabah:1domates 1 salatalık biraz beyaz peynir 1dilim ekmek ve sekersiz çay içtim

Ne güzel canım Menünü toplu halde yaz

bu saç rengine bayıldım canım gördüğüm kadarıylada beyaz tenlisin sana çok yakışır diye düşünyorum
Bugday tenliyim Teşekkürler canım ..

kızlar kaçtım ben şimdilik hatim duasına gitcez şimdi görüşürüz:)
Allah kabul etsin ...

Selam kızancıklarım...
Selam hoşgeldin ben yeniyim :)

Günaydın canım hoşgeldin. Menülerimizi akşam yemeğinden sonra toplu olarak yazıyoruz. Kahvaltın güzel olmuş ama böyle tek tek kontrol etmesi zor oluyor. Dediğim gibi akşam yemeğinden sonra günlük olarak yediklerini, içtiklerini ve sporunu yazarsın. Bu arada başlangıç ve hedef kilonu yazarsan not almam gerekiyor canım.

kızlar kaçtım ben şimdilik hatim duasına gitcez şimdi görüşürüz:)

Allah kabul etsin Seçil'cim.

Selam kızancıklarım...

Hoşgeldin Melek'cim sanırım şuan senin tanıdığın bir ben varım. Geçen gün aradım seni telefonun ya kapalı ya çekmiyordu. Merak ettik seni.

Hoşgeldin Melek'cim sanırım şuan senin tanıdığın bir ben varım. Geçen gün aradım seni telefonun ya kapalı ya çekmiyordu. Merak ettik seni.

ay canım sagol.. cekmemiştir hain telefon
ben bu hafta dönmeyi istiyorum ama yer var mı? bu hafta bakayım,girebilirsem düzenli olarak,dönmek istiyorum.
baktım şimdi 255. etapta 67.8 ile ayrılmışım. kacıncı etaptayız şimdi

sen nasılsın iyimisin? haticede var sanırım...

Melekkk geçen gün Betül Konya'ya geldi görüştük, o gün aramıştım seni

Resmimiz var Betül'ün profilinde. Tickerımı gödün mü?

Haftaya izne ayrılan olur mu bilmiyorum ama şimdilik bir kişilik yer var gibi görünüyor. 265. Etabı bitirdik bu hafta. Ben iyiyim allaha şükür hedefime 500 gr kaldı. Hatice şuan tatilde ama iznne ayrılmadı hala listede. Senin şimdiki kilon nasıl? Kilo aldın mı? Evi taşıdın mı? Diğer olaylar nasıl? Düzelme var mı? Ne çok soru sordum yaaaa

benim tartımın pili bitmiş ama 1-2 kilo almıs olabilirim gibi geliyor
evi daha tasıyamadım

diğer işlerde 2 gündür yolunda.. 2 -3 aydır cehennem gibiydi...

Melekkk geçen gün Betül Konya'ya geldi görüştük, o gün aramıştım seni

Resmimiz var Betül'ün profilinde. Tickerımı gödün mü?

ay ne güzel ya...bi bursaya gelemediniz hainler

benim tartımın pili bitmiş ama 1-2 kilo almıs olabilirim gibi geliyor
evi daha tasıyamadım

diğer işlerde 2 gündür yolunda.. 2 -3 aydır cehennem gibiydi...

ay ne güzel ya...bi bursaya gelemediniz hainler

Pil al hemen tartına

Bu arada Betül'ün bugün Bursa'da olması lazım? Bi sorayım bakalım. İnşallah kilo almamışsındır. Evdeki durumların düzelmesinede çok sevindim. Sürekli gelebileceksin artık dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…