dans etmeye bayılırııııııııııııııım
ama zumbayı hiç duymadım
Haklısın canım bende hakim olacamm hedeflerimdennn vazgeçmeyecemmm kaptann .. Kesinlkle zayıflamış gitmeliyim okula ... Şaka yapıyorum ben Evde neler yiyorlar onlar yedikçe ben kaçıyorum ilk defa bu kadar hakimim..
Şşşişşttt bakim noluyor Kübra. Onlar yapıyor diye sende yapmak zorunda değilsin ki? Ben takıma geldikten sonra sadece 2 kişi mezun oldu. Birisi Derya diğeri Hilal. Ve ben 3. mezun olacağım. Tek sebebide herkes kaçamak yaparken benim yapmamış olmam. Hatta o kadar uzun süre yapmadım ki, takımın en iradelisi ben olarak biliniyordum. Şimdi onlar yapıyor onlara kilo olacak, sana olmayacak. Ama sende onlara uyarsan eğer, aynı duruma sende düşeceksin. Unutma okullar açılana kadar sanırım 18 Eylülde açılıyor en az 10 kilo verip milleti şaşırtman lazım
yarın hem sabah hem akşam spor yapsam yeter miuyuz kocama alma şu baklavayı dedim ,aldı mikrp
ben hayatımda hiç sigara içmedim biliyor musun
yarın hem sabah hem akşam spor yapsam yeter miuyuz kocama alma şu baklavayı dedim ,aldı mikrp
ben hayatımda hiç sigara içmedim biliyor musun
ip atlarken dikkat et göğüslerini mümkünse sabitle. Çünki hem kilonda var büyüme çağındasın. Sonra göğüslerin sorun olmasın. Ama zumbayı mutlaka dene. Eskiden bende yaptım bir ara çok eğlenceli.
Sen zaten sıkı görünüyorsun. Boyun çok uzun olmamasına rağmen kilonu göstermiyorsun zaten.
İnternette zumba yaz, bir sürü video çıkacak.
İşte bu Kübra'cım. Sen kesinlikle başaracaksın
ip atlarken dikkat et göğüslerini mümkünse sabitle. Çünki hem kilonda var büyüme çağındasın. Sonra göğüslerin sorun olmasın. Ama zumbayı mutlaka dene. Eskiden bende yaptım bir ara çok eğlenceli.
Sen zaten sıkı görünüyorsun. Boyun çok uzun olmamasına rağmen kilonu göstermiyorsun zaten.
[ı]bugün akşam normalde yaptığın sporun iki katını yap, yarın sabahta yaparsan senin için iyi olur. Cezan ağır olsun ki bir daha kaçamak yaparken bikaç defa düşün
Hayatında hiç sigara içmediğin içinde çok şanslısın. [/ı]
tamam zumbayı nasıl yapıcam link varmı videodanmı yapılıyo
Ögretmenliğini yapıyorsun dimi canım :)
ee yani bir fen bilgisi ögretmenine yakışmazzz sigara
Bende içmedimmm hiç kokusu bile iğrenç ama bazen iştah kapatıyrmş diye içmeyi düşündüm fakat ona vereceğim para yerine kıyafet alırım dedim
Ben indirdim, vardır mutlaka bir sitesi. Sen zumba yaz çıkıyor o zaten. Bendeki çok detaylı ve çok güzel. Ama şuan hangi harddiskte bilmiyorum.
KİMSEYE YAKIŞMIYOR BENCE SİGARA.eşimde içmiyor.bizim ev temiz hava sahası yanibebiş nedeniyle 2 yıl ücretsiz izindeyim.1yıl gitti 1 kaldı
mesaj attım bak ben o siteden yapıyorumtamam ben bakıp geliyorum
Baklava yediğine pişman olacan bakk Yine 1. olmalıyız Erit gelben spora gidiyorum
belki size çok ergence gelicek ama ben yine annemle kavga ettim nefret ediyorum ailemden yaşadığım hayattan öllmek istiyorum çoğu zaman artık yeter ya kimse sevmiyo kimse anlamıyo beni ölmek istiyorum
Canım herzaman ailede böyle şeyler olabilir.. Hemen öyle ölümden bahsetme .. Kimse seni anlamasın boşver sen kendini Anla yeter...
Hayata sıkı sıkı tutun .. Böyle kendini hiçbirzaman üzme...
şu an ağlayarak yazıyorum zaten bıktım ya kendimi bildim bileli böyle hepsinden nefret ediyorum ne zaman bitecek bu işkence ne zaman kurtulucam bu hayattan ben
şu an ağlayarak yazıyorum zaten bıktım ya kendimi bildim bileli böyle hepsinden nefret ediyorum ne zaman bitecek bu işkence ne zaman kurtulucam bu hayattan ben
belki size çok ergence gelicek ama ben yine annemle kavga ettim nefret ediyorum ailemden yaşadığım hayattan öllmek istiyorum çoğu zaman artık yeter ya kimse sevmiyo kimse anlamıyo beni ölmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?