Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoş geldin bilgen abla ben zeliiş lise son sınıftayım 16 yaşındyım

abla mı
kız kaç yasındasın sen?

kötüyüm ben kötüyüm

yeme yeme, pis o şeyler...
ben 16 yaşındayım ablacım ferhan ablanın tabiriyle çocuğum ben daha
biliyorum ablacım ama korn flakesim bitii olsa onu yiyicektim ama evde sağlıklı hiç bi şey yok yani gelip görsen sende anlarsın

spor proğramı yapmak çok iyi fikir

Hangi sporları yapabilirsin? Senin imkanların ilçede senin yaşında bir kız çocuğuna göre kısıtlı olabilir? Şöyle bir düşün bakalım ona göre birlikte karar verelim.

menü güzel olmuş orti.sen 20 yaşında mıydın be yahenüz bakmadım ama saçını güle güle kullan.

afiyet olsun zeliş.patatesi söylemişler zaten.

aa kaptan 14.30 yemişin gece açıkırsın bencebu arada geçmiş olsun.baş ağrısından nefret ederim

Hangi sporları yapabilirsin? Senin imkanların ilçede senin yaşında bir kız çocuğuna göre kısıtlı olabilir? Şöyle bir düşün bakalım ona göre birlikte karar verelim.

mekik jillian var ablacım yürüyüşee annem tek başıma göndermiyo zaten evde akşamları tv izlerken odada dolaşıyorum maalesef öyle komik bi haldeyim

Çok gencim dmi orti 20 bile sayılmam 92 yılının kasım ayında doğdummm

tamam ablacım paylaşıyorum

ladyline 27
pia 33
kbra23 66
mersinli24 25

Nerde diğerleri? Kızlar eksik olanlar mesaj sayılarını yollasın hemen. Zeliş seninki nerde kuzum?

Şu saatten sonra artık acıksamda yemem canım yaaaa. En fazla yarın sabahı beklerim. Allaha şükür çok azaldı. Yakında geçer inşallah.

mekik jillian var ablacım yürüyüşee annem tek başıma göndermiyo zaten evde akşamları tv izlerken odada dolaşıyorum maalesef öyle komik bi haldeyim

İp atlayabilir misin? Yada topla oynayabilir misin evin önünde felan? Böyle küçük yerlerde mahalle aralarında insanlar bu vakitlerde dışarıda toplanırlar genelde. Sizin orda da öyleyse al eline bir top, ya istop oynat millete yada voleybol gibi bişeyler oynayın. Jilian felan şimdi senin işine yaramaz sana kardio lazım öncelikle. Metabolizmanı hızlandırman lazım. Yada kendine bir yürüyüş arkadaşı bulacaksın.

şimdiden söylüyorum kaçamak yaptım

menüm:
sabah:melemen
yoğurtlu biber
2 dilim ekmek(1 beyaz,1 kepek)
peynir
zeytin
salatalık
domates

ara:şeftali

öğle:3 kibrit kutusu kadar karpuz,az peynir

ara:1 kaşık dondurma,1 tane baklava:26:

akşam:çorba
5 köfte,
domates
soğan
1 dilim kepek ekmek
ayran

2 litre su,sporu birazdan yapcam

ip atlayabilirsin kısa zamanda kesin çözüm sıkılaşıyosun fazla vakit harcamıysun hergün yarım saat ip atlamak ayda 1 kg verdiriyor eğer isterseniz link atarım internetten çok araştırdım

ip atlayabilirsin kısa zamanda kesin çözüm sıkılaşıyosun fazla vakit harcamıysun hergün yarım saat ip atlamak ayda 1 kg verdiriyor eğer isterseniz link atarım internetten çok araştırdım bi oryantal yada sevdiğin bi müzik cd si alıp göbek atabilirsin

Baklavamı Gördümmm

Çook kıskandımm herkes kaçamak yapıyor benimde kaçamak vaktim geldiiiiii

Zeliş netten zumbaya bak 10dk da terden ölüyorsn

Hadi bakalım kendine ceza beğen. Genelde kaçamaklar az yenilen öğünlerden sonra yapılıyor farkettiniz mi hiç. Öğlen hiç olmamış dolayısıyla kaçamak gelmiş arkasından. Ama akşamı sağlam yapmışsın. Cezanı beğen lütfen

Teşekkürler Nurgül'cüm. Bende önerdim ip atlamayı. Bide Zeliş'cim zumba var duydun mu hiç? Dans etmeyi seviyorsan çok güzel terletiyor. Çok hareketli ve güzel bir dans.

kendi mesaj sayımı unuttum saymadım bile

ip iyi fikir ama burda toplanan kimse yok ve yürüyüş yapabileceğim kimsede yok maalesef
ip atlayabilirsin kısa zamanda kesin çözüm sıkılaşıyosun fazla vakit harcamıysun hergün yarım saat ip atlamak ayda 1 kg verdiriyor eğer isterseniz link atarım internetten çok araştırdım

ip bundan sonra spor listesinde 1 numara teşekkürler

Baklavamı Gördümmm

Şşşişşttt bakim noluyor Kübra. Onlar yapıyor diye sende yapmak zorunda değilsin ki? Ben takıma geldikten sonra sadece 2 kişi mezun oldu. Birisi Derya diğeri Hilal. Ve ben 3. mezun olacağım. Tek sebebide herkes kaçamak yaparken benim yapmamış olmam. Hatta o kadar uzun süre yapmadım ki, takımın en iradelisi ben olarak biliniyordum. Şimdi onlar yapıyor onlara kilo olacak, sana olmayacak. Ama sende onlara uyarsan eğer, aynı duruma sende düşeceksin. Unutma okullar açılana kadar sanırım 18 Eylülde açılıyor en az 10 kilo verip milleti şaşırtman lazım

ebru neler söyliyecek kimbilir

Bide sigara tüttürüosn insan takım arkdşnıda baklava gönderir

Zumba gerçekten işe yarıyor canım sıkıldıkça açıyorum yapıyorum tartıda öyle çok etki yapsada ablamlar falan inceldiğimi sıkı göründüğümü söylüyorlar...

Baklavamı Gördümmm

dans etmeye bayılırııııııııııııııım

ama zumbayı hiç duymadım

yarın hem sabah hem akşam spor yapsam yeter miuyuz kocama alma şu baklavayı dedim ,aldı mikrp

ben hayatımda hiç sigara içmedim biliyor musun

Son düzenleme:
kendi mesaj sayımı unuttum saymadım bile

ip iyi fikir ama burda toplanan kimse yok ve yürüyüş yapabileceğim kimsede yok maalesef

ip bundan sonra spor listesinde 1 numara teşekkürler

ip atlarken dikkat et göğüslerini mümkünse sabitle. Çünki hem kilonda var büyüme çağındasın. Sonra göğüslerin sorun olmasın. Ama zumbayı mutlaka dene. Eskiden bende yaptım bir ara çok eğlenceli.

Sen zaten sıkı görünüyorsun. Boyun çok uzun olmamasına rağmen kilonu göstermiyorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…