Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kendim için evde kimse yok bugün.açıkçası dolmalık biber domates pataes falan var.ebru dün akşamki hatayı veriyor çizelge uygun formatta değil diyor.

kendim için evde kimse yok bugün.açıkçası dolmalık biber domates pataes falan var.ebru dün akşamki hatayı veriyor çizelge uygun formatta değil diyor.

Bak canım bende oldu senin çizelge. Tam olarak kopyaladığından emin ol. Bide eski bebek tickerının tamamını sil canım. Bida dene çünki bende oldu aynısı. Sende de olması lazım.

Patates kesinlikle yemiyoruz artık. Glisemik indeksi yüksek olduğu için diyette tüketmemeye çalışıyoruz. Çabuk ulaşabileceğin bir yerde tavuk göğüs eti varsa, onu haşlayıp, ayran, yoğurt yada salatayla tüketebilirsin. Çok çabuk hazırlanıyor.

Kızlar ben kaçıyorum birazcık. Gelirim yeniden. Başağrım geçmedi ilaç aldığım halde. Uzanayım birazcık.

allahım ne beceriksizim çizelge olmuyor hata veriyor sürekli.

Bende hata vermedi aynı çizelge. Bak bi daha yapıştırıyorum buraya. Http ile başlayıp png ile bitecek. Tam olarak kopyala.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wWaBNMy/weight.png

grş ebru bende yemek yapayım iyi akşamlar.

Ne yemek yapmaya karar verdin?

İyi uykular canım geçmiş olsun

Teşekkürler Kübra'cım. Uyumadım canım yaaaa biraz geçer gibi oldu ama düzelmedi henüz.

Dikkat et düzelir inş. Ben başım ağrıynca herşeye sinirlenyrm kötü birşeyy

Menüm :
Sabah :
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
20 gr peynir
Şekersiz çay

Ögle:
Tavuk çorbası

Akşam:
Salata ve közlenmiş biber üstüne yogurt
2.5 Litre su
Spor yapamadım

Son düzenleme:
menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
7 kayısı

öğlen
2 dilim ekmek
menemen
ayran
makarnanın tadına baktım sadece 1 çatal

akşam
fırında patates oturtması
karpuz

su
2 .250 litre

spor
50 mekik

Menüm :
Sabah :
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
20 gr peynir
Şekersiz çay

Ögle:
Tavuk çorbası

Akşam:
Salata ve közlenmiş biber üstüne yogurt
2.5 Litre su
Spor yapamadım

Afiyet olsun Kübra'cım güzel olmuş menün.

menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
7 kayısı

öğlen
2 dilim ekmek
menemen
ayran
makarnanın tadına baktım sadece 1 çatal

akşam
fırında patates oturtması
karpuz

su
2 .250 litre

spor
50 mekik

Afiyet olsun Zeliş'cim. Patatesten uzak durmamız gerektiğini biliyorsun dimi? Fırında patates oturtması çok lezzetli bir yemek ama maalesef yememen gerekiyordu. Umarım karpuzuda çok yememişsin. Bidahaki menülerde miktarlarınıda yazasan sevinirim. Mesela karpuz ne kadardı? Yemeğin miktarı neydi? Belki çok az spor yaptığın içinde kilo veremiyor olabilirsin Zeliş. Sana günlük spor programı yapalım mı?

MENÜM

Sabah (10:00)

Yarım kase sütlü nesfit

Öğle (14:30)

2 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2-3 tane yeşil zeytin
Domates, biber, maydonoz
2 dilim karışık tahıllı ekmek

Yumurta çok tok tuttuğu için sanırımm akşam acıkmadım, dolayısıyla yemedim. Tuhaf bir menü oldu ama hafta sonları benim menü şaşıyor birazcık.

2 litre su

Zeliş'cim mesajımda söylemiştim ama hala yayınlamadın listeleri. Dünki mesaj sayılarını yayınlar mısın?

Afiyet olsun canım . havalarda sıcak aslında ondan insan çok yiyemiyor

afiyet olsun canımmm Kaptanımız açıklamış zaten patates olmamış

neyneyse hoşgeldin canım, yanlış hatırlamıyorsam eski kaptanlardansın? Duymuştum ismini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…