Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün Seda'yla Neslihan hiç uğramadılar. Dünde bişey söylemediler. Umarım bir sorun yoktur. Neslihan gelirdi hergün ama :44:

kızlar , cuma akşamı ceren hatun izin vermedi biraz huysuzdu nete girdim, okudum ama cevap yazamadan çıktım !.
cumartesi sabah cereni kadıköyde özel bi hastaneye götürdük çocuk nefrolojisi uzmanına saat 8:30 gibi evden çıktık malum köprü trafiği olur diye , öğleden sonra da kilyosa eşimin teyzesine geçtik internetlerinde arıza vardı , giremedim nete!
bu akşam üzeri döndük , evi temizledim filan , cereni yıkadım cırcır olmuş hatun onunla uğraştım , yemek yedik filan derken ancak bakabildim nete yaa kusura bakmayın!..
merak etmişsiniz beni , haber veremedim size
 
Geçmiş olsun canımmm .. Evet merak ettik ama napalım bir daha olmasın
 


menün güzel olmus canim ebrucum,kubracim daha önce sizinkilere bakmistim yazamadim gayet guzel menuler


masallahhh tombik ne guzel ..benimkini görsen cubuk cubuk ..aslinda guzel yiyor ama cok hareketli hic durmuyor benimkisi yada yapisi öyle bilmiyorum ama zayif baya..bizde cok seviyoruz gezmeyi:)

anladım canımmm



Afiyet olsun cnım maşallah


Bencede ye brşeyler :)




Yarın sabah gezim başlıyor giyinecek kıyafet seçiyorum üüff ne zor birşey :)

oohhh iyi hadi bakalim iyi eglenceler simdiden..ya sen yalnizssin bir valiz al cik..beni dusunsene kac canta hazirliycam..bizde az önce kizimla kavga gurultu bir program hazirladik seninkisi gibi :) ben en cok ayakkabiyi dert ediyorum..ayaklarim cok hassas..en rahat yumusak tunnen yada yuruyus ayakkabisi..ama yaa müzelerdede öyle dolasmak istemiyorum :/ yanima kutu kutu malzeme hazirliycam 3 gun bile olsa..bizim ihtiyaclar bitmiyor:)



kefir ictim canim:)) ucuz atlattim..böyle acliklar bana hic yaramiyor
 
Haklısın canımm ben tekim ve conversle gidecem yanıma babetlerimi almaya karar verdim adanada convers olmaz rahatsız eder sıcaktan .. doldurdum çantamı bakalımm :)
 
canım seni tebrik ederim 25 kilo vermişsin harikasın valla nasıl yaptın bunu

canım benim , sadece 3 beyazdan uzak durarak ve akşam 6 'dan sonra meyve dahil bişey yemeyerek verdim . ara sıra sporu ekledim ama düzenli yapamıyorum. herşeyden az yediğim zamanlarda oldu!..
şu aralar istediğim gibi kilo veremiyorum .önceden haftada 1 kiloyu rahatlıkla verirdim ama şuaralar azaldı . ama yine de devam ediyorum diyete 62 kilo benim için yeterli , boyum 1.71 .
işte böyle canımcım ,,,
 
Eki Görüntüle 465285
Gezi İçin uygunmu yoksa conversmi giyinsem kızlar

Convers Sivas'ta ve Kayseri'de gider ama Adana'da mutlaka açık bir ayakkabı giy. Çünkü şuan Adana yanıyordur. Ayrıca şort askılı ne buluyorsan al yanına. Yoksa Adana'da pişersin.

selam kızlar cumadan sonra nete giremedim , uzak kaldım bayağı ama meraklardaydım !
bi geçmişe bakiim dönerim ...

Hoşgeldin Neslihan'cım ama keşke bir imkanını bulup haber verseydin canım. Sonuçta doktor randevuludur gideceğini biliyordun. Haber vermediğiniz zaman burda merak ediyoruz. Bu yüzden kızdım sana

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınsız

Hoşgeldin Bilgen'cim.


Evet canım geçmiş olsun umarım kötü bir şeyi yoktur Ceren'in. Ama yukarda da kızdığım gibi haber vermen gerekirdi. Bu vesiyelye herkese söylüyorum gelemeyeceğiniz zaman lütfen bir şekilde haber verin. Merakta bırakmayın bizi.

selam kızlar bugun gec kaldım annemler birlikte erişte yaptık ramazana hazırlanalım dedik ama öldük yorgunluktan

Seçil'cim nedense seninle karşılaşamıyoruz bir türlü. Şöyle bir ara uzun uzun gelsende tanışsak seninle. Ben yazayımda sen gelince cevaplarsın. Hedef kilonu ve şuanki kilonu yazarsan not alacağım. Ayrıca birazda kendinden bahsedersen sevinirim.

kusura bakma,unut gitsin.benim kızım piknik tüpü,ondan merak etmiştim.tekrar özür dilerim.

Zeynep yine alınmışsın hemen. Bilgen okumamıştır mesajını yoksa niye cevap vermesin. Zaten oda yazmış neden özür diledin diye. Yeniler geçmişi okumakta biraz sıkıntılı. Alınma hemen olur mu canım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…