geçmiş olsun canım.çocuğun hastalığğı anneyi daha çok üzüyor.inşallah hemen iyileşir.merhaba kızlar nasılsınız bakalım.ben yine kızımla uğraşıyorum bu sabah yine götürdük doktora ilaçlar iyi gelmedi yeme içme yok tekrar ilaç yazdı eğer su falan da içemezse hastaneye yatışını yapacağız dedi canım sıkıldı.şimdilik çok şükür su meyve suyu falan içiyor inaşşlaah yatmamız gerekmz hastaneye ya.
eşimle hersey tam düzelmiş degil ama ugrasıyoruz...Selam kızlar ablamı uğurladık gezdik derken ancak gelebildim.
Fundacım hoşgeldin canım.Gzel bir tatil yapmışsın.Gezmedende tatilin anlamı olmuyor zaten.Umarım çok kilo almamışsındır.Bende tatildeyim ama yiyip bol bol yüzmeye çalışıyorum.Hatta 500gr verdimGerçi kilo vermenin rahatlığıyla Gökçeadaya gidince ipin ucunu kaçırdım ama bakalım cuma ne olacak:44:
Hoşgeldin Melekçim nasılsın?Eşinle herşey düzelmiştir umarım.Tekrar aramıza dönüyor musun?
Bilgen aramıza hoşgeldin.Ben Hatice.İnşallah gelecek hafta sonundan itibaren sizinle iyice tanışıp muhabbet edeceğiz
merhaba..
1.liğinizi tebrik ederim süpersiniz maşallah..
TURTİMO gelmiş hoş gelmiş..
MÜTİİİİM gelmiş..
ve yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz..
havalar inanılmaz sıcak Balıkesirde hissedilen sıcaklık 52dereceyi bulmuşacayip terliyoruz umarım kilo vermeme etkisi de olur
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.ben yine kızımla uğraşıyorum bu sabah yine götürdük doktora ilaçlar iyi gelmedi yeme içme yok tekrar ilaç yazdı eğer su falan da içemezse hastaneye yatışını yapacağız dedi canım sıkıldı.şimdilik çok şükür su meyve suyu falan içiyor inaşşlaah yatmamız gerekmz hastaneye ya.
isveç diyetimi o ne ki ben dukan yapmıştım bi ay kadar sonra kolestrolüm tavan yaptı baya yusuf yusuf oldum bırakınca normale döndü proteğin patlaması yaşadım
ooo süper bir sonuç canım evet kabul ediyorum sartları zaten amaç birlikte hareket etmek
meraba kızlar öncelkle hepinizi tebrik ederim güzel külolar vermişsiniz.ben2 gündür giremedim dün eşim izinliydi köye gittik gece geldik kızım rahatsızlandı sabah doktora gittik.ağzı yara mikrop kapmış sürekli ağlıyor.bende muayene oldum tansiyonum düşük çıktı kan tahlili yaptırdık onun sonuçlarını da pazartesi alacağım.kilomu ebruya bildrimiştim ama listeye dahil olmamışım sanırım neyse kilom bu sabah itibariyle 88.7 sonuçtan memnunum inşallah devamıda gelecek.
gecmis olsun canim ..ayrica tebrikler ..unutttumuki ebru...baya vermissin aslinda yaaaa
ben tamamen bebege konsantre olucak cocuklar gezssin eglensin..o zaman mutlu olucam cunku benim arada kacamaklarim oluyor,,dinleniyorum tatil yapiyorum..3 ay önce 2 hafta tatile gitmistim turkiyeye..simdi onlar gezicek ben onlari gözeticem :)..zaten anne olunca anlarsin onlar mutlu olunca sen zaten dinleniyorsun mutlu oluyorsun:)) ayyy pek bi duygusala bagladim ppüüfffff
benim 3-4 twittim var heralde:))) ben sadece sevdigim yazarlari takip ediyorum..yolda tuvalette canim sikildiginda okuyorum sadece hehehe baska yerde vakit olmuyo cunku:) takipcimde yok tabi hic yazmadigim icin ilk takipcim olursun hehehe
Eki Görüntüle 464323 Eki Görüntüle 464322 Eki Görüntüle 464321 Eki Görüntüle 464320 Eki Görüntüle 464319 Eki Görüntüle 464318
Kızlar buyruuunnn .. Benim canım çekti Sizinde çeksin
geçmiş olsun canım.çocuğun hastalığğı anneyi daha çok üzüyor.inşallah hemen iyileşir.
kaptan sende beni iyice alıngan yaptın.ben sadece fazla özel bir soru sorduğum için pişman olup yazmıştım o mesajı.seçil cevap verdiğin için sağol.allah analı babalı büyütsün bebişlerini.
Aramıza hoşgeldin Seçil. Ben Yasemin
Geçmiş olsun canım, umarım çabuk iyileşir. Onlar hasta olacağını biz hasta olsak keşke:2:
Twitter benimde eğlence kaynağım :)) Canım Stuttgarttan başka yere çıkamadık, Cologne dolaylarına gelsek sana yazacaktım
Benim canım hiç çekmedi nasıl şartladıysam kendimiBu arada kulağımda 1 hafta olcak iğnelerim yok ve ben kilo veriyorum
Vallahi mesajından öyle anlaşılıyor Zeynep'cimAyrıca çocukları olan Bilgen, Seçil henüz bekar
Ben demiştim dimi sana. İnşallah daha iyi kilolar vereceksin.
niye geldin sen yaahani akşam eve gidince yazcaktın
acaba bu diyet bende hafıza sorunlarımı yaratmaya başladı yada sıcaktan beynim eridiVallahi mesajından öyle anlaşılıyor Zeynep'cimAyrıca çocukları olan Bilgen, Seçil henüz bekar
Eve geldim zaten mesaim 16:00 da bitiyor benimakşam dediğim bu benim
Herkesi tebrik ediyorum, bence bu hafta güzel kilo vermişiz :) En çok da gezenti ortağımı tebrik edeyimAcaba hangi eş birinci oldu bizden :44:
Bir de Zeliş, bence iyi vermişssin, senin için çok sevindim, 90'ları görmek umarım seni daha da motive eder
Vallahi mesajından öyle anlaşılıyor Zeynep'cimAyrıca çocukları olan Bilgen, Seçil henüz bekar
MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
Birazcık islim kebabı
Birazcık bulgur pilavı
Cacık
2 küçük dilim kepek ekmeği
Akşam
1 kase nesfit
2,5 litre su
aaa nasil yedin yaa..ben beceremiyorum öyle:)) hem yedigimden hic bisi anlamiyorum..ben yerken erimeliyim:) böyle ...... neyse detaya gitmiyim eheheh
bencede gelsiinn
aaaa ama ebruuuuu :)
güzel dengelemissin canim..meyvede yesen arada? sevmiyosun galiba hic
Sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
20gr peynir.
4 adet yeşil zeytin
Ara:
Türk kahvesi(sade)
Ögle:
1 kase tavuk çorbası
Akşam
1kase nesfit
2.5 Litre su
benim menüm
SABAH: 1 tane sucuklu kasarli tost *sucuk toplam 1 parmak kalinliginda tat versin diye koydum..kasarda kendi 0,1 lik light kasar
ÖGLE: 1 dolma biber, yogurtlu kereviz salatasi, 1 dilimin 1 dilimi karpuz :)
AKSAM:mantarli tavuk sote, 1bardak kefir
3lt su 2 fincan yesil cay
spor 1 saat yürüyüs..simdi cikicam :)
Kızlar bende çıkıyorum. Birazdan süslenip püslenip eşimin iş yerine gideceğim. Ordan da arkadaşına misafirliğe geçeceğiz. Büyük ihtimal geç gelirim. Ama mutlaka uğrarım. Takım içi liste aklımda gelir gelmez yaparım. Öpüyorum hepinizi
Bir kişide Seçil'e mesaj olayımızı anlatırsa sevinirim. Listeyi ekliyorum yeniden almayanlar not alabilir.
13-14Temmuz : zaum
16-17Temmuz : gurbet_dmr
18-19Temmuz :akashha
20-21Temmuz :yasminyaso
23-24Temmuz : nesdii28
25-26Temmuz: pia
27-28Temmuz : Kbra23
30-31Temmuz : betuld
acaba bu diyet bende hafıza sorunlarımı yaratmaya başladı yada sıcaktan beynim eridi
ooohhhh ne güzel biz daha çalışalım mesainin bitmesine de daha 1 saat var ne iş yapıyosun benide alsana ne iş olsa yaparım
şuan ne yediğime inanamazsınız akşam eve gittiğimde yemek yememek için yesemde fazla kaçırmamak için mısır gevreği yiyorum hemde sade bide süt bitmiş çerez niyetine yiyorum aayyy yemekten soğudum valla
Menün çok güzel, ben hala nesfite geçemedim
Başarıya alışınca insan sürekli istiyor nedense
Ne güzel örnek bir menü böyle
Oooohhh sporumuzuda yapmışız
20-21 Temmuz benmişim
Yaaa hala 50 sayfa var okunmamış. Grubumun güzel hatunlarını hepside gevezemi yafuu
kübroooşş , napıyosun bebeğim ?
gez , toz vallahi tadını çıkar kız!
yemek olayını naapiyosun canım oralarda ?
sakın diyeti bozma heeeeeee
Şimdi daha iyi anlamışsındır Neslihan ben neden paylaşım paylaşım diye bas bas bağırıyorum. Eğer paylaşım ve sorumluluk olmazsa motivasyonda olmaz. Bakın iki haftadır birinciyiz. Bunun en önemli nedenlerinden birisi paylaşım. Kapanmak üzere olan bir sürü takım var. Tek sebebide üyelerin bir arada bişeyler paylaşamamaları. Diğer arkadaşlarada tavsiye ediyorum lütfen boş zamanlarınızda diğer takımlara bir göz atın. Ve arkasından da o takımın o haftaki sonucuna bir bakın. Gerçekten kilo vermek istiyorsak bunun için çabalamamız lazım. Ayy bugünde çenem düştü benim.
Nurgül sende listeye 9. takımdan gir ama bizim takımda takıl. İlerde boş yer olursa transfer ederiz seni bizim takıma. Motivasyonunu burda sağla canım.
Neden yazamıyorsun? Zor oluyor dimi telefondanNasıl geçiyor yolculuk. Nerdesiniz şuan? Amma çok soru sordum
Bence çamaşır makinasını bozulmasıyla alakalı bir durum bu durum
Sağlıkçıyım canım. Hastanede çalışıyorum.
Mısır gevreğinin kalorisi nasıl Nurgül? Bide hangi marka kullanıyorsun? Yulaf olursa bence daha iyi olur.
Neslı Kacamak yapmadm menulerı duzenlıı zaten trenın saatlerı var bıde ozel tren oldugundan genclık trenı :) telefon arada cekmyr ondan pek yazamıom okuom ama hep :) Divrìgi ılcesndeyz oyun falan oynadk kaynastıkk :). Tam yazacak oluyorum baglantı kopuyor 1 saattır yazmaaya calıısıyormmm ben ya :) ogle yemegnde kebab vardı ben sadece kebabını yedm ekmegını yemedm salata yedm .. Yanı onceden olsa lavas ekmekle ımm mıdeye anında ındırırdm ama hedeflerm varr zayıfff olcmmmm bennnn :) cook ıradelı bırı oldm buda mutlu edıyor benıı .. Cok cay ıctm ama cayı zaten sekersız ıctgm ıcın 0 kalorı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?