Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun canım.çocuğun hastalığğı anneyi daha çok üzüyor.inşallah hemen iyileşir.

kaptan sende beni iyice alıngan yaptın.ben sadece fazla özel bir soru sorduğum için pişman olup yazmıştım o mesajı.seçil cevap verdiğin için sağol.allah analı babalı büyütsün bebişlerini.

eşimle hersey tam düzelmiş degil ama ugrasıyoruz...

arada ugramaya calısacagım buraya...
merhaba..
1.liğinizi tebrik ederim süpersiniz maşallah..
TURTİMO gelmiş hoş gelmiş..
MÜTİİİİM gelmiş..
ve yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz..

hoşbulduk deryacım

havalar inanılmaz sıcak Balıkesirde hissedilen sıcaklık 52dereceyi bulmuş acayip terliyoruz umarım kilo vermeme etkisi de olur

evet ya her yer öyle pişiyoruuk doğal sauanı etkisi yapıyor

geçmiş olsun canummmmmmmmmm tekrardan

isveç diyetimi o ne ki ben dukan yapmıştım bi ay kadar sonra kolestrolüm tavan yaptı baya yusuf yusuf oldum bırakınca normale döndü proteğin patlaması yaşadım

ayy ben de çok karşıyım öyle diyetlere yaa fazla proteinde iyi değil tabi

ooo süper bir sonuç canım evet kabul ediyorum sartları zaten amaç birlikte hareket etmek

Aramıza hoşgeldin Seçil. Ben Yasemin

Geçmiş olsun canım, umarım çabuk iyileşir. Onlar hasta olacağını biz hasta olsak keşke:2:

Twitter benimde eğlence kaynağım :)) Canım Stuttgarttan başka yere çıkamadık, Cologne dolaylarına gelsek sana yazacaktım

Benim canım hiç çekmedi nasıl şartladıysam kendimi Bu arada kulağımda 1 hafta olcak iğnelerim yok ve ben kilo veriyorum

Vallahi mesajından öyle anlaşılıyor Zeynep'cim Ayrıca çocukları olan Bilgen, Seçil henüz bekar

Ben demiştim dimi sana. İnşallah daha iyi kilolar vereceksin.

şuan ne yediğime inanamazsınız akşam eve gittiğimde yemek yememek için yesemde fazla kaçırmamak için mısır gevreği yiyorum hemde sade bide süt bitmiş çerez niyetine yiyorum aayyy yemekten soğudum valla

Bak bak bak :103::103: gezenti ortağıma :123: bu tempoyla çok iyi kilo veriyoruz biz tatlım:128::118: Bu hafta yerimdeyim ama söz

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

Birazcık islim kebabı
Birazcık bulgur pilavı
Cacık
2 küçük dilim kepek ekmeği

Akşam

1 kase nesfit

2,5 litre su

Menün çok güzel, ben hala nesfite geçemedim

Başarıya alışınca insan sürekli istiyor nedense
Sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
20gr peynir.
4 adet yeşil zeytin

Ara:
Türk kahvesi(sade)

Ögle:
1 kase tavuk çorbası

Akşam
1kase nesfit

2.5 Litre su

Ne güzel örnek bir menü böyle

Oooohhh sporumuzuda yapmışız

20-21 Temmuz benmişim
Yaaa hala 50 sayfa var okunmamış. Grubumun güzel hatunlarını hepside gevezemi yafuu

acaba bu diyet bende hafıza sorunlarımı yaratmaya başladı yada sıcaktan beynim eridi

Bence çamaşır makinasını bozulmasıyla alakalı bir durum bu durum

ooohhhh ne güzel biz daha çalışalım mesainin bitmesine de daha 1 saat var ne iş yapıyosun benide alsana ne iş olsa yaparım

Sağlıkçıyım canım. Hastanede çalışıyorum.

Mısır gevreğinin kalorisi nasıl Nurgül? Bide hangi marka kullanıyorsun? Yulaf olursa bence daha iyi olur.

Menü yorumun için teşekkür ederim Yasemin'cim ama bence alıntı yapma artık önemli yazılar dışında yoksa imkanı yok bitiremezsin 50 sayfayı. Bizim gevezeliğimiz sayesinde gidiyor bu kilolar unutma bunuda

Gevezeliğe kılıf uydurdum hemencecik

kübroooşş , napıyosun bebeğim ?
gez , toz vallahi tadını çıkar kız!
yemek olayını naapiyosun canım oralarda ?
sakın diyeti bozma heeeeeee

Neslı Kacamak yapmadm menulerı duzenlıı zaten trenın saatlerı var bıde ozel tren oldugundan genclık trenı :) telefon arada cekmyr ondan pek yazamıom okuom ama hep :) Divrìgi ılcesndeyz oyun falan oynadk kaynastıkk :). Tam yazacak oluyorum baglantı kopuyor 1 saattır yazmaaya calıısıyormmm ben ya :) ogle yemegnde kebab vardı ben sadece kebabını yedm ekmegını yemedm salata yedm .. Yanı onceden olsa lavas ekmekle ımm mıdeye anında ındırırdm ama hedeflerm varr zayıfff olcmmmm bennnn :) cook ıradelı bırı oldm buda mutlu edıyor benıı .. Cok cay ıctm ama cayı zaten sekersız ıctgm ıcın 0 kalorı :)

ya valla aratık kocişe söylemekten bıktım.bugün elekterik süpürgesini açtım.ihlasın makkinası var bizde.derin dövücüsü var bunun ,muhteşem süpürür düüüüüüüüüüüüüüü.derin dövücü çalışmadı,normal uçla söpürdüm.adam depresyona girdi bu makinalar yüzünden.akşam gelince söylicem,makinayı camdan atar diye korkuyorum

Son düzenleme:
Kızlar size zahmet olacak ama Zeliş yok daha ortalarda. Ayın 14 ünün mesajlarını yeniden bana gönderirmisiniz? Gönderirseniz sevinirim. Listeyi ben yapayım bari. Bugün ki mesajlarda gurbet_dmr (Nermin) e atılacak. Hatırlatayım istedim.

mısır gevreği konusunda tez yaptım her türlüsünü her çeşidi yiyorum müslili sade kırmızı meyveli karışık meyveli o yüzden biri bitince mutlaka bidahakine başka alıyorum yağsız sütle kullanmaya çalışıyorum hemen hemen her gün işten çıkmadan bir kase yiyorum. 100 grm 375 kl. ortalama hepsi aynı. hatta ben bi ara kuru meyve aldım kuru üzümkivi hindis.cevizi portakal ananas vişne kayısı vs vs baya bi çeşit kutulmuş meyve aldm karışık hepsini aynı boyda doğradım sade k fleks alıp içine biraz karıştırıyordum çok lezzetli oluyordu ama tabi kalorisini ölçemiyoruz öyle olunca şimdi onada ara verdim belki bi süre sonra tekrar yaparım

aferi orti,hep böyle devam et:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…