uzun yıllar spor salonuna gittim ve gördüğüm en fazla kalori harcatan aktiviteler tea bo ve spin bike egzersizleri. birde alternetif olarak sunabileceğim bodyrock.tv var bi göz atarsınız videolara
uzun yıllar spor salonuna gittim ve gördüğüm en fazla kalori harcatan aktiviteler tea bo ve spin bike egzersizleri. birde alternetif olarak sunabileceğim bodyrock.tv var bi göz atarsınız videolara
Nihayet karşılaştık
Heryer çok sıcak allahtan bizim hastene merkezi sistem içerisi hep serin.
Geçmiş olsun Nermin'cim umarım biran önce düzelir. Neyi var tam olarak?
Seda'da gelmiş Neslihan'a kızdığım gibi sanada kızıyorum. Geçmişte senin için bişeyler yazdım umarım okursun ama okuyamazsan bile ben burdan tekrar ediyorum. Seda'cım eğer bu hafta paylaşımlarını düzeltemezsen seni izinli yazmak zorunda kalacağım. Kurallar açık ve net kimsenin hakkı kimseye geçsin istemiyorum. Herkes üstüne düşen görevi yerine getirmeli. Sen maalesef uzun zamandır mesaj konusunda problem yaşıyorsun. Daha öncelerde uyardım ama bir düzelme olmadı. Lütfen bu hafta toparla kendini ve paylaşımlarını artır. Yoksa maalesef dediğim gibi izinli yazmak zorunda kalacağım.
evet canım sonunda senden daha kilo verme tiyolarını alcam
Nurgülde çene bol maşallah amam takımındakilerin çoğu tatilde sanırım. Sen sık sık gelde muhabbet edelim Nurgül
mikrop kapmış diş etinde vardı sadece yayılmış ağzının içine vücudundada çıkabilr dedi o yüzden yemek yiyemiyor sadece su aradada meyve suyu içiyor.
Seçil'cim altı yaparken mesajı silme canım. O zaman alıntı olmuyor Quote yazan yerler kalacak tamam mı? Bide kendine ticker yapsana bizimkisi gibi. Motivasyonun artar.
Ebrucum tabii ki sen bilirsin başkalarına göstermediğin tavizi bana göstermek zorunda değilsin. Ama eğer bir günümü kameradan izliyor olsaydın hak verirdin, bir de düğün telaşı girince haftasonu da gitti elimden, olmuyor. 1 ay önce işler bu kadar yoğun değildi, gün içinde aynı haberleri okuyordum internette sıkıntıdan. Ama bu aralar çok yoğunuz. Haftanın 5 günü 5 ayrı projeye gidiyorum İstanbul şartlarında, eve ne kadar geç döndüğümü zaten biliyorsunuz. Evi de tek başıma çekip çevirmeye çalışıyorum. Yoksa internette dolaşıp burayı ihmal ediyor, önemsemiyor falan değilim.
Elimden geleni yapmama rağmen diğer arkadaşların paylaşımlarına şu aralar ulaşmam mümkün gözükmüyor.. Bazı günler 5'te kalırım, bazı günler evdeysem 20-30 olur. Karar senin canım, boş vaadler vermek istemem. Yine de ben burada çok şey öğrendim, öğreniyorum. Kilo verme ve menüler konusunda kendimi iyi görüyorum. Kalmayı isterim..
mikrop kapmış diş etinde vardı sadece yayılmış ağzının içine vücudundada çıkabilr dedi o yüzden yemek yiyemiyor sadece su aradada meyve suyu içiyor.
Günaydın canım hoşgeldin.
Geçmiş olsun tekrardan ama
bundan sonra haber verirsen iyi olur canım, bu sadece senin için değil diğer arkadaşlar içinde geçerli. Çünki burda kalanlar merak ediyor. Başınıza bi işmi geldi diye.
Seda'da gelmiş Neslihan'a kızdığım gibi sanada kızıyorum. Geçmişte senin için bişeyler yazdım umarım okursun ama okuyamazsan bile ben burdan tekrar ediyorum. Seda'cım eğer bu hafta paylaşımlarını düzeltemezsen seni izinli yazmak zorunda kalacağım. Kurallar açık ve net kimsenin hakkı kimseye geçsin istemiyorum. Herkes üstüne düşen görevi yerine getirmeli. Sen maalesef uzun zamandır mesaj konusunda problem yaşıyorsun. Daha öncelerde uyardım ama bir düzelme olmadı. Lütfen bu hafta toparla kendini ve paylaşımlarını artır. Yoksa maalesef dediğim gibi izinli yazmak zorunda kalacağım.
Kızlar yaaa bu saat olmuş herkes bi ceee demiş kaçmış. Canlanın biraz çoğalsın paylaşımlar
spin bike : spining herhalde dimi? çok zor o yaav ama yapmak isterim bi gün !..
stres attırıyodur o yaav !..
tea bo nee ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?