Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrik ediyorum Kübra'cım harika gidiyorsun. İnşallah en kısa zamanda gidecek bütün fazlalıkların.

Aman o zaman söyleme sonra söylersin önce çamaşır makinasını halletsin. Yavaş yavaş ürkütme adama

Bende nesfit yiyorum ama hep karışık meyvelisini alıyorum. Akşama evde hazır yemek olmayınca vakit geçirmemek için kolay oluyor. Böylelikle kaçamakta yapmamış oluyorum.

Hahahhahaha nasıl erkek onlar canım, benim ofistekilerle değiş tokuş yapalım mı Yanımda neler neler yiyolar bir bilsen
ya bi arkadasim taze bezelye getirdiiii

onu nasil pisirebilirim??

Kızlar belki yazmıştır daha oralara gelemedim. Taza fasulye gibi değil canım. Ben ilk önce soğanı kavuruyorum, salça katıp içine minik minik havuç ve patates atıp kavuruyorum. Sonra çorba yapar gibi suyunu ekleyip sonra tuzunu karabiberini ve 1 çay kaşığı şeker atıyorum. Kaynamasına yakın ayıkladığım bezelyeleride içine katıyorum süper oluyoo :))

Utandım mesaj sayılarımdan

Sedacım geze geze 3. olmuşuz

okudum-anladım
umarım güzel paylaşımlarla birbirimizi motive ederiz

Aramıza hoşgeldin canım
çocuklara kendim bakıyorum,ben nöbetteyken eşim ve annesi.19:00 dan sora yemek yok.bunu aklıma yerleştiriyorum.

işin çok zormuş canım yaa, kıyamam sana
Şiştt daha 31 değiliz canım 31 olmadık. Şuan 30 yaşındayız Bende 81 liyim ama Aralık doğumlu olduğum için 30 u bitirmedik daha.

Heheheheh bende senin gibiyim Ebrucum, 24 Kasıma gelene kadar daha halen 29 um Bu arada bende 82 liyim

Aman tanrım biri patates yemiş :18::18: Yeme Zelişcim, patates yiye yiye zaten patates gibi olduk
ip atlayabilirsin kısa zamanda kesin çözüm sıkılaşıyosun fazla vakit harcamıysun hergün yarım saat ip atlamak ayda 1 kg verdiriyor eğer isterseniz link atarım internetten çok araştırdım

Günde ne kadar atlayınca bu 1 kilocuk gidiyor ki
dans etmeye bayılırııııııııııııııım

ama zumbayı hiç duymadım

Zumba bu aralar çok populer canım, pilates gibi yaygınlaşacak bence bu da
belki size çok ergence gelicek ama ben yine annemle kavga ettim nefret ediyorum ailemden yaşadığım hayattan öllmek istiyorum çoğu zaman artık yeter ya kimse sevmiyo kimse anlamıyo beni ölmek istiyorum

Zeliş, hiç o ölüm lafını duymayayım senden yakışmıyor sana senle ben evdekilere inat vereceğiz tüm fazlalıkları, afeti devran olacaksın Bak ben 15 kiloda erkekleri peşimde koşturmaya başladım(amaç tabiki bu değil ama özgüveni arttırıyor), 60 ı düşünemiyorum bile. Hehehehehe bu arada peşimde koşan arkadaş vardı ya heehheh Almanyada :)) Toplantıda tek bayan bendim, çıldırma noktasına geldi, herkes ayyy nasıl verdin bu kiloları çok güzelsin dedikçe peşimden ayrılmadı Bu sefer biraz etkiledi beni ama koşsun hehhehehehhehe cool takılcam hehhehe

Sonunda 10300. cü sayfaya geldim. Kaldı 30 sayfa

Tamam canımcım 30 sayfa kaldı:119::119::119:

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.

almanya gezisi ,bence sana iğnelerden daha etkili bir motivasyon olmuş yasemin

teşekkürler iyiyim yeni uyandım daha.ikizlerde evde uğraşıyorum.

Allah yardımcın olsun canım zor iki çocukla aynı anda uğraşmak. Bende istiyorum olursa ikiz olsun diye ama iş bakmaya gelince tırsıyorum

Aynen katılıyorum sana Zeynep'cim. Zaten o verdiğin kilolarıda büyük ihtimal verdiği liste sayesinde verdin. İğnelerin kilo konusunda işe yarayacağına inanmıyorum.

Evet tatlım yaa, kendimi süppeeerr hissediyorum. Özgüven tavan yaptı Ama bu sefer çok etkiledi beni Eddie cik :))) baya baya bir kıvılcım çaktı napcazz bilmiyorum Sırf beni görmek için 12 Ağustta bizim Türkiye ekibine İsrailde toplantı yazdı hemde 4-5 gün

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

1 kase çorba
6 tane misketten biraz büyük köfte
2 dilim kepek ekmek

Akşam

1 küçük tabak tavuk sote
Birazcık közlenmiş kırmızı biber
1 bardak ayran

2,5 litre su bugün 3 litre olur büyük ihtimal
Bisiklet süreceğim birazdan.

Bu arada dün akşam çıktık eşimle yaklaşık 5-6 km bisiklet sürdük.

Ayyyy sonunda bitti geçmiş allahtan 30 değil 20 sayfa kalmış, Ebruyu dinleyip alıntılamadan okudum sadece geveze fıstıklar sizi:78::126::124:

Ayyyy sonunda bitti geçmiş allahtan 30 değil 20 sayfa kalmış, Ebruyu dinleyip alıntılamadan okudum sadece geveze fıstıklar sizi:78::126::124:

Tebrik ediyorum canım seni.

Sanırım artık tamamen döndün dimi, Seda'ya yaptığım gibi geniş bir uyarı yapmak istemiyorum sen benim ne demek istediğimi anladın zaten. Senden çok memnunum ama artık paylaşımlarını artırman gerekiyor. Yeri gelmişken hatırlatayım dedim canım.

ey aşk sen nelere kadirsin.abimiz hangi milletten yasemin.
gerçekten güzel olmuş kaptan.

benden başka arada yiyen yok mu necidden acıkmıyonuz mu?ben ölürüm aradakileri yemesem.kızlar yemek olayı bitti bende ,aklıma gelmiyor falan diyor ben çok kötü hissediyorum.amacım sadece beni alıkoyuyor.yoksa iştahım halaaaaaaaaaaa yerinde

Teşekkürler Zeynep'cim. Daha önce sana söyledim ama hatırlamıyorsun sanırım. Ben ilk diyete başladığımda acıktığım zaman ara yapıyordum. Zamanla ihtiyaç duymamaya başladım o zaman bıraktım. Eğer aralara ihtiyaç duyuyorsan yapman lazım zaten. İlerleyen zamanlarda büyük ihtimal sende de azalacak. Herşey sabır işi. 80 in altına inince motivasyonun daha da artacak inşallah.

Hadi bakalım hayırlısı, hemen yüzverip salıverme kendini, uğraştır iyice

Hehheehehhe biraz karışık kendisi aslen rus ama kendisi israilde yaşıyor zeki , çalışkan , karizmatik, 33 yaşında ve bizim müdürümüz (ayrıca diğer tüm ülkelerin) ; en çok üstüm olmasına takılıyorum yoksa çoktan yelkenleri suya indirirdim hehheheh ben mutlu olunca kilo veriyorum ya, hehehehehh umarım hep böyle devam eder Ama bu sefer cidden bir kıvılcım çaktı, elektirik elektrik diyolar ya hayatımda ilk kez oldu bu yafuu, gerçekten varmış

Var tabiiki ne sandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…