nurgül kız sen 9. takımdamıydın ?
bi bakiim dedim , uleyn hiç kimse yok ! vallahi bir ben vardım ; in cin top oynuyo
sen de sitem etmişin gördüm
keşke yer olsaydı da sen de bizim takımda olaydın kız , sevdim seni
üvey kardeşim benimmmm
Kızlar okuyorm amaaaa yazamıyorm pek :)
nurgül kız sen 9. takımdamıydın ?
bi bakiim dedim , uleyn hiç kimse yok ! vallahi bir ben vardım ; in cin top oynuyo
sen de sitem etmişin gördüm
keşke yer olsaydı da sen de bizim takımda olaydın kız , sevdim seni
üvey kardeşim benimmmm
Kızlar okuyorm amaaaa yazamıyorm pek :)
hiç sorma daha deneme sürem var haftam dolmadı ama 9. takımdayım kardeş takımımızda 8. takım ordada herkes uyuyoettim valla bakıyorum kimse yok bişe yazıyorum cevap yok isssyeeeaaaannnn didim bende bişi dicem ama aramızda kalsın sizin kaptanınız varya benden sona kimleri aldııı kimleriii ama canı sağolsun gözüm yok
hiç sorma daha deneme sürem var haftam dolmadı ama 9. takımdayım kardeş takımımızda 8. takım ordada herkes uyuyoettim valla bakıyorum kimse yok bişe yazıyorum cevap yok isssyeeeaaaannnn didim bende bişi dicem ama aramızda kalsın sizin kaptanınız varya benden sona kimleri aldııı kimleriii ama canı sağolsun gözüm yok
Bak yaaa bide dedikodumu yapıyor hain domdom
Nurgül bizim deneme süremiz iki hafta canım. Ayrıca şuan toplamda 15 kişi varız. Senden sonra bir kişi çağırdım ama durum ne olur bilemiyorum. Ben sırada bekler sizinle takılırım dersen yine yarışmadaymış gibi bildirim yaparsın. Sıran gelincede listeye girersin. Tamam dersen orda kalma gel bizim takıma.
Bak yaaa bide dedikodumu yapıyor hain domdom
Nurgül bizim deneme süremiz iki hafta canım. Ayrıca şuan toplamda 15 kişi varız. Senden sonra bir kişi çağırdım ama durum ne olur bilemiyorum. Ben sırada bekler sizinle takılırım dersen yine yarışmadaymış gibi bildirim yaparsın. Sıran gelincede listeye girersin. Tamam dersen orda kalma gel bizim takıma.
aaaaaaaaaaaaa neden acaba ?
sanırım yazmıştı sana vereceğin kilo az , adapte olana kadar hedefine ulaşırsın filan demişti de mi?
senin hedef 55 miydi sanki? sonra mı düşürdün daha çok ?
aslında pek de az değilmiş vereceğin kilo !
ama kaptan ebru , bi düşündüğü vardır!
bi de takımdaki kişi sayısı üst sınırlarda filan ondandır canımcııımm
nesdi yede hiç güven olmuyoya hemen yetiştirdimiçağır çağır ben hariç herkesi çağır izliyorum ben secil falan bile hep benden sona geldi hayırlısı amaç motive olup kilo vermek ben burdan da yeterim
9.takımdakiler genelde isveç diyeti yapıyo galiba , 1-2 kişi yazmış denk geldim !
hiç sağlıklı bir diyet değil , tecrübeyle sabittir :))
canım geçmiş olsun yaa !.. çocuklar hastaysa bizim işler çok karışıyor ; hep derim onlar hasta olacağına biz olalım da onlar çekmesin diye ; ama napalım elden bişi gelmez , umarım çabuk iyileşir...
10-11-12 nolu takımlar yokmu noldu onlara, en sonunda var ya ben kurucam bi takım yaa. hiiçççç ısrar etme gelmem
nesdi yede hiç güven olmuyoya hemen yetiştirdimiçağır çağır ben hariç herkesi çağır izliyorum ben secil falan bile hep benden sona geldi hayırlısı amaç motive olup kilo vermek ben burdan da yeterim
geçmiş olsun canım çocuklar yemek yiyemeyince zor çorba falan içebiliyorsa içermeye calış
hiçbirşey yiemiyor canım ya sütü bile gece uykusunun arasında zorla veriyiorum.keşke yese denemediğim yöntem kalmadı birşey değse ağzına basbas bağırıyor.1 kaç gğn daha böyle gider sanırım
İnşalllah biran önce düzelir canım. Çok zor bir durum gerçekten.
Kızlar ben kaçıyorum şimdilik akşam eve gidince görüşürüz. Boş bırakmayın takımı yoksa kızarım haberiniz olsun
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.ben yine kızımla uğraşıyorum bu sabah yine götürdük doktora ilaçlar iyi gelmedi yeme içme yok tekrar ilaç yazdı eğer su falan da içemezse hastaneye yatışını yapacağız dedi canım sıkıldı.şimdilik çok şükür su meyve suyu falan içiyor inaşşlaah yatmamız gerekmz hastaneye ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?