Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ikilerim çift yumurta ikizi biri erkek biri kız.30 hflık doğdular kızım 1340 gd.oğlum 1420 gr doğdu.oğlan babama kız bana benziyor.14.5 aylıklar,düzeltilmişe göre 1 yaş 7 günlükler

Maşallah canım Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ne güzel hem kızın hem oğlun var. En tatlı zamanları

tebrikler canım çok iyi ya ilk fotografla son fotograftaki kişiler başka kişi desen inanırım yani ne kadar değişmişsin kilo insanı yaşlı gösteriyo zayıf olunca gençleşiyoruz da

kızlar bugunku menüm

sabah:1dilim ekmek üstünde azıcık çikolata

kuşluk:limonata sekersiz

öğlen:taze fasulye yogurt yarım dilim ekmek

akşam:akdeniz salatası 2 tane yağsız tavada pişmiş köfte

menüm
sabah 09:00
peynir,domates,salatalık,bir dilim tam buğday ekmeği

saat 12:00 gibi sütsüz ve şekersiz neskafa

akşam

5 köfte bir kase yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği
güzel afiyet olsun
ikilerim çift yumurta ikizi biri erkek biri kız.30 hflık doğdular kızım 1340 gd.oğlum 1420 gr doğdu.oğlan babama kız bana benziyor.14.5 aylıklar,düzeltilmişe göre 1 yaş 7 günlükler

ne güzel yabanada 2 ebriyo transfer edilmişti ama kızım kardeşinin ayağını kaydırmış,paylaşamamış anne ,babasınıbende ikiz olup,biri kız diğeri oğlan olsun istiyordum.bunada sonsuz şükür.artık zilli bir kızım var

darısı inşallah benim başıma,çok güzel olmuşsun.

Amin canım inşallah.

tebrikler canım çok iyi ya ilk fotografla son fotograftaki kişiler başka kişi desen inanırım yani ne kadar değişmişsin kilo insanı yaşlı gösteriyo zayıf olunca gençleşiyoruz da

Haklısın Seçil şuan beni eski halimle bilen insanlar tanıyamıyor zaten. Saçlarım çok uzundu şimdi onlarıda kestirdim iyice gençleştim.

ayyyyyy sizin twitterınız mı varr beni de beni de takipleyinn the funda diye aratırsanız ama bitişik yazacaksınız ben googgle aramalarda cıkmasın diye buraya ayrı yazdım bitisik sekilde aratın ben cıkarım

Son düzenleme:
ebrudan önce ben söyleyeyim,o çikolata olmamış

menüm

sabah:yumurta
peynir
zeytin
domates
salatalık
1.5 dilim ekmek

ara:10 kiraz,1 erik

öğle:tavuk
salata
1 dilim ekmek

ara:şeftalili yoğurt

akşamiyaz
bamya
1 dilim ekmek

su 3 litre,spor:çamaşırdan basenlerim acıyor ama birazdan yapcam inşallah.

Kahvaltın hiç ama hiç olmamış Seçil'cim bidaha menünde çikolata görmek istemiyorum. Onun haricinde güzel olmuş. Su ne kadar içtin?

senin ne kadarlık kızın canım allah sağlık versin onada

benim de bugunkü menümm

sabah
2 dilim bugday ekmegi
peynir
zeytin
1 bardak sütlü nescafe

öğle
özel soslu davuk
1 dilim ekmek

akşam
yogurt

sporu abarttım bugün

1 saat bisiklet
110 tane mekik
450 yan bel hareketi
250 basen hareketi
40 iç bacak hareketi
dumbellarla kol çalışması

daha ne yapcam uleeen

Allah analı babalı büyütsün canım şu fotografa baksana tam ısırmalık senin kız

Benimde var yine LAydLiNe olarak aratırsanız Funda sende takip et beni Gerçi çok kullanmıyorum ama olsun

Menün güzelolmuş canım afiyet olsun.

Gayet güzel olmuş turti afiyet olsun. Sporu abartma ama

Kahvaltın hiç ama hiç olmamış Seçil'cim bidaha menünde çikolata görmek istemiyorum. Onun haricinde güzel olmuş. Su ne kadar içtin?

ayy evet canım regl dönemimdeyim sofrada o bana baktı ben ona dayanamadım bir daha olmaz kaptan

en az 2litre içmişimdir ben su içmesini çok severim zaten aklıma gelmişken gidip bir daha içiyim :)

menüm
sabah 09:00
peynir,domates,salatalık,bir dilim tam buğday ekmeği

saat 12:00 gibi sütsüz ve şekersiz neskafa

akşam

5 köfte bir kase yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği

arkadaşlar tam buğday ekmeği çok kilo yaparmı,kepek ekmeğini çok sağlıklı bulmuyorum.

menüleriniz güzel olmus kızlarr ben de tam bugday ekmegi yiyorum kepek ekmeginin aksine daha tok tutuyor

ben ikizlerle ilgileniyorum.ara ara yazdıklarınıza bakıcam.eğer birşey altlarsam şimdiden özür dilerim.bana verdiğiniz destek içinde teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…