ikilerim çift yumurta ikizi biri erkek biri kız.30 hflık doğdular kızım 1340 gd.oğlum 1420 gr doğdu.oğlan babama kız bana benziyor.14.5 aylıklar,düzeltilmişe göre 1 yaş 7 günlükler
Eki Görüntüle 465926 Eki Görüntüle 465927 Eki Görüntüle 465928 Eki Görüntüle 465930 Eki Görüntüle 465931 Eki Görüntüle 465932 Eki Görüntüle 465933 Eki Görüntüle 465934 Eki Görüntüle 465935 Eki Görüntüle 465936 Eki Görüntüle 465937 Eki Görüntüle 465938 Eki Görüntüle 465939 Eki Görüntüle 465940
En baştakiler geçen sene bu zaman ki fotolarım. E n sondakilerde yaklaış bir ay öncesine ait.
darısı inşallah benim başıma,çok güzel olmuşsun.
güzel afiyet olsunmenüm
sabah 09:00
peynir,domates,salatalık,bir dilim tam buğday ekmeği
saat 12:00 gibi sütsüz ve şekersiz neskafa
akşam
5 köfte bir kase yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği
ikilerim çift yumurta ikizi biri erkek biri kız.30 hflık doğdular kızım 1340 gd.oğlum 1420 gr doğdu.oğlan babama kız bana benziyor.14.5 aylıklar,düzeltilmişe göre 1 yaş 7 günlükler
darısı inşallah benim başıma,çok güzel olmuşsun.
tebrikler canımçok iyi ya ilk fotografla son fotograftaki kişiler başka kişi desen inanırım yani ne kadar değişmişsin kilo insanı yaşlı gösteriyo zayıf olunca gençleşiyoruz da
Aramıza hoşgeldin Seçil. Ben Yasemin
Geçmiş olsun canım, umarım çabuk iyileşir. Onlar hasta olacağını biz hasta olsak keşke:2:
Twitter benimde eğlence kaynağım :)) Canım Stuttgarttan başka yere çıkamadık, Cologne dolaylarına gelsek sana yazacaktım
Benim canım hiç çekmedi nasıl şartladıysam kendimiBu arada kulağımda 1 hafta olcak iğnelerim yok ve ben kilo veriyorum
Haklısın Seçil şuan beni eski halimle bilen insanlar tanıyamıyor zaten. Saçlarım çok uzundu şimdi onlarıda kestirdim iyice gençleştim.
ebrudan önce ben söyleyeyim,o çikolata olmamışkızlar bugunku menüm
sabah:1dilim ekmek üstünde azıcık çikolata
kuşluk:limonata sekersiz
öğlen:taze fasulye yogurt yarım dilim ekmek
akşam:akdeniz salatası 2 tane yağsız tavada pişmiş köfte
kızlar bugunku menüm
sabah:1dilim ekmek üstünde azıcık çikolata
kuşluk:limonata sekersiz
öğlen:taze fasulye yogurt yarım dilim ekmek
akşam:akdeniz salatası 2 tane yağsız tavada pişmiş köfte
güzel afiyet olsun
ne güzel yabanada 2 ebriyo transfer edilmişti ama kızım kardeşinin ayağını kaydırmış,paylaşamamış anne ,babasını bende ikiz olup,biri kız diğeri oğlan olsun istiyordum.bunada sonsuz şükür.artık zilli bir kızım var
güzel afiyet olsun
ne güzel yabanada 2 ebriyo transfer edilmişti ama kızım kardeşinin ayağını kaydırmış,paylaşamamış anne ,babasını bende ikiz olup,biri kız diğeri oğlan olsun istiyordum.bunada sonsuz şükür.artık zilli bir kızım var
ayyyyyy sizin twitterınız mı varr beni de beni de takipleyinn the funda diye aratırsanız ama bitişik yazacaksınız ben googgle aramalarda cıkmasın diye buraya ayrı yazdımbitisik sekilde aratın ben cıkarım
ebrudan önce ben söyleyeyim,o çikolata olmamış
menüm
sabah:yumurta
peynir
zeytin
domates
salatalık
1.5 dilim ekmek
ara:10 kiraz,1 erik
öğle:tavuk
salata
1 dilim ekmek
ara:şeftalili yoğurt
akşamiyaz
bamya
1 dilim ekmek
su 3 litre,spor:çamaşırdan basenlerim acıyor ama birazdan yapcam inşallah.
benim de bugunkü menümm
sabah
2 dilim bugday ekmegi
peynir
zeytin
1 bardak sütlü nescafe
öğle
özel soslu davuk
1 dilim ekmek
akşam
yogurt
sporu abarttım bugün
1 saat bisiklet
110 tane mekik
450 yan bel hareketi
250 basen hareketi
40 iç bacak hareketi
dumbellarla kol çalışması
daha ne yapcam uleeen
Kahvaltın hiç ama hiç olmamış Seçil'cim bidaha menünde çikolata görmek istemiyorum. Onun haricinde güzel olmuş. Su ne kadar içtin?
MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
1 kase çorba
6 tane misketten biraz büyük köfte
2 dilim kepek ekmek
Akşam
1 küçük tabak tavuk sote
Birazcık közlenmiş kırmızı biber
1 bardak ayran
2,5 litre su bugün 3 litre olur büyük ihtimal
Bisiklet süreceğim birazdan.
Bu arada dün akşam çıktık eşimle yaklaşık 5-6 km bisiklet sürdük.
menüm
sabah 09:00
peynir,domates,salatalık,bir dilim tam buğday ekmeği
saat 12:00 gibi sütsüz ve şekersiz neskafa
akşam
5 köfte bir kase yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği
arkadaşlar tam buğday ekmeği çok kilo yaparmı,kepek ekmeğini çok sağlıklı bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?