Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

senin ne kadarlık kızın canım allah sağlık versin onada
10 gün sonra 9 aylık olacak teyzesi

afiyet olsun,mükemmel.sporda coşmuşun.
Allah analı babalı büyütsün canım şu fotografa baksana tam ısırmalık senin kız
teyzesi ısırma kızımı,kıyamam ben ona

Son düzenleme:
saol canım çikolata bende bagımlılık yaratmış onu görünce dayanamıyorum

Olmaz ama artık çikolataya veda etmenin zamanı gelmiş geçiyor bile. Zayıfldığın zaman abartmadan yiyebilirsin ama dengelemek şartıyla. Ama kilo verme döneminde uzak durman lazım. Anlaştık mı?

ayy onda ölçüyü bir tutturamadım biliyorsun ya deli gibi spor yapıyorum yada hiç

Delüsün zaten sen turti

kızlar bugünkü menüm ;

kahvaltı
1 yumurta
1 küçük probiyotik yoğurt

öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
1 köfte
2-3 kaşık salata
1 bardak ayran

ara
5-6 erik

akşam
1 kase müslili yoğurt

2 lt su , 1 fincan yeşil çay. birazdan spor ve ütü yapıcam. gidiyorum kızlar sonra dönerim :))

Afiyet olsun ortim güzel olmuş menün. Ama su az olmuş. Amma hamarat kadınsın sende hiç işin bitmiyor. Banada gelsene ütüye

menün güzel olmuşş cnmm

teşekkürler ebrucum

Ben mesela radyo dinliyorum buraya yazarken az önceki müzikte kalktım dans ettim biraz Zumba zaten çok eğlenceli. Leslie de sana çok uygun. Yavaş yavaş başlarsın. Gerçekten işe yarıyor. Leslie ile yürüyen çok kişi var. Bir ara bende yaptım ama ben çabuk sıkılıyorum ben evde spor yapamıyorum mutlaka dışarı çıkmam lazım. Ama senin çok işine yarar.

ben de çok sıkılıyorum leslieeeeden yaaaaaaaaaaa evde spor yapamıyorum yanii

bu arada kızlar ben saçlarımın rengini açtırdım gene sarıya döncem resim eklerim yarın falan direk sarıya dönemedim tabi çok koyu oldugu içüün saçım ilk etapta biraz daha açık bir renk oluverdi

Son düzenleme:

Turti sen benim yeni saçlarımı gördün mü? Kestirdim kısacık oldu

Kahvaltı : 1 haslanmıs yumurta 1 sekersız cay
Ogle: kebab beyaz ekmek vardı ekmeksız yedım ve salata
Aksam : 5 adet yaprak sarması ( baska Yok tu bse meyve suyu.
Telefon cekemedgnden gıremedm gecmıse bakacm :)

Kahvaltı : 1 haslanmıs yumurta 1 sekersız cay
Ogle: kebab beyaz ekmek vardı ekmeksız yedım ve salata
Aksam : 5 adet yaprak sarması ( baska Yok tu bse meyve suyu.
Telefon cekemedgnden gıremedm gecmıse bakacm :)

Menün güzel olmuşta akşamın meyve suyu olmamış. İçmeseydin keşke. Sarmadan bişey olmaz hem az yemişsin. Başka hiç mi bişey yoktu?

Turti sen benim yeni saçlarımı gördün mü? Kestirdim kısacık oldu

gördüm yaa resme yorum yaptım sanıyorum amma yapmamısım sanırsam güzel olmus yakısmıs degisik durmus yanii ama rahat kullanabiliyor musun ya ben kestirdim pişman oldum du durmadan düzleştirici fön istiyor toplayamıyorum da neyseki çabuk uzuyor saçım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…