Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun seda ,güzel olmuş

Halen kımse gelmemııııısss :)
Ne kadar uykucusunuz :)
ne yapalım orti biz gezmiyoruz,dolayısıyla en büyük keyfimiz uyku.

Kısa saçı kullanabiliyorum da bu biraz özel kesim olduğu için zorlanıyorum. En basit haliyle saçlarım dalgalı olduğu için köpükleyip çıkıyorum. Ama fön lazım sürekli. Oda her zaman olmuyor işte. Allahtan bende saçım çabuk uzuyor diye güvenip kestirdim. En geç bir seneye kalmaz eski haline yaklaşır.

ebrucum sadece 10 dk yaptım leslieyi ve inanılmaz ter attım.

Süper olmuş Bilgen'cim devam et leslie ye sıkılmazsan eğer çok işe yarayacak.

Trende 2tane kıtap verdıler gezının 3.gunu bu kıtaplardn test olck kazanana ceyrek altn .. Alacmmm ben :)

Hadi bakalım inşallah kazanırsın.

Afiyet olsun Seda'cım güzel olmuş menün.

Günaydııınnn kızlar uykucumusunuz ...
Uyanınnnn

Sabahın köründe kalkmış sonra uykucu diyor bize. Sen eve dön ben sana uykucuyu soracağım

günaydın millet.güzel ve sıcak bir gün bizi bekliyor.

Günaydın Zeynep'cim

Benden de 13. takımın bütün çıtırlarına kocaman günaydın. (Günaydının kocamanı nasıl oluyorsa artık ) Güzel ve huzurlu bir gün diliyorum.

Bide şöyle bişey sorayım. Bugün salı. İnşallah perşembe akşamı sahura kalkacağız. Cuma günü bildirim günü. Yani cuma kalktığımızda oruç tutanlar sahur yemiş olacak. Ben şöyle düşünüyorum aksini düşünen olursa her türlü fikire açığız. İlk cumaya geldiği için oruç tutacaklar sahura kalktıklarında yemekten önce tartılsınlar ve o kilosunu bildirsinler. Ondan sonraki haftada perşembe günü iftarı yapmadan tartılır cuma sabahı sonuç yazarız. O daha çok işimize gelir. Oruç tutmayanlarda yine eski düzen cuma sabahı tartılıp kilo bildirimi yapabilirler. Anlaşılmayan bir yer varsa sorabilirsiniz? Dediğim gibi her türlü fikrede açığız.

günaydın canımm!.
bence de iyi fikir , mantıklı

Afiyet olsun ortim güzel olmuş menün. Ama su az olmuş. Amma hamarat kadınsın sende hiç işin bitmiyor. Banada gelsene ütüye

yaa evet öyleyimdir
yok kız tatile gidicez yaa nezamandır misafirlerim de vardı , yavaş yavaş yapayım dedim ütülerimi , hatta bavula koyayım dedim ufaktan !..
naaparsın erkek milleti başka işlerle uğraşır , biz bayanlar da bavuldur , ayrıntıları düşün , çocuğu hazırla , kendini hazırla vs..

günaydın ebru.sadece bu hafta için benim başka bir önerim var.imsak saatina baktıysan gece 3 gibi.yani 2 gibi kalkılacak sahura.o saatte tuvalet olayı olmazyani tartılınca çok bir eksilme olmaz ,bence.isteyenler perşembe sabah tartılıp ,cuma bildirse uygun olur mu?tekrar belirteyim sadece bu hafta.haftaya perşembe iftardan önce tartılırız. olmaz mı?

Yok canım büyük konuşmayayımda İsraile gidipte askerlik yapmam oralarda. İsteyen gelir yerleşir İstanbul'a

Geçmiş olsun canım Çok zor olmuş herşey senin için, ama inanki bu zorluklar bizi herşeyden daha kuvvetli yapıyor.

Var tabiki ben ekledim seni

Benimde var yine LAydLiNe olarak aratırsanız Funda sende takip et beni Gerçi çok kullanmıyorum ama olsun

Menün güzelolmuş canım afiyet olsun.

Seni de ekledim Ebru Yaseminden anlarsın, devamı soyadım ondan buraya yazmıyorum tatlım

Heheheheh kelebekler hep kalsın o zamna orda canım
Günaydııınnn kızlar uykucumusunuz ...
Uyanınnnn

Sabahın beşinde uyanıp sağa sola baktım o uyanın sesi senden mi geliyordu yoksa Kübra
Halen kımse gelmemııııısss :)
Ne kadar uykucusunuz :)

Heheheheh ben yolda oluyom 8.43 de, mesai 9 da başlıyoooooo

Günaydın mersinli42, canım ya ben senin ismini unuttum yada sen yazdın ben kaçırdım böyle mersinli yazınca kendimi bir tuhaf hissediyorum

Günaydın Ebru :)) Bence iftardan önce güzel olur tartı. Tek korkum ramazanda ben kilo alıyorum, menuleri nasıl yapacağız ki:2:

Günaydın Neslihan

Herkese günaydınnnnn

herşeyi kadınları düşünüp hazırlamasına uyuz oluyorum.hele bide eşinin bişeyini unutursan vay haline.bin tafra.kendin hazırlasaydın bavulu desen,surat asar.kadının işi hiç bitmez.

Sabah
Yarım simit, şekersiz kremasız kahve

Öğlen: Et döner, yanında yeşillik, ayran

akşam: 1 tabak türlü (patatesleri ayıklandı:) ), yarım kase yoğurt

veeeeee haftanın ilk ve bu ayın son kaçamağı tonturmaaaaa

herşeyi kadınları düşünüp hazırlamasına uyuz oluyorum.hele bide eşinin bişeyini unutursan vay haline.bin tafra.kendin hazırlasaydın bavulu desen,surat asar.kadının işi hiç bitmez.

Bende canım, sen sevdiğin için yapıyorsun herşeyi, ama karşı taraf senin görevinmiş gibi davranınca şalterler atıyo. O surat asarsa sende as, dişe diş göze göz heheheheheheh

Son düzenleme:
simitin yanına bişeyler ekleseydin daha güzel olurdu sanki.
nesli günaydın canım.

Kızlar internet bağlantımda sorun var başka yerden yazıyorum gelemezsem mera etmeyin olur mu.

Nurgül'cüm Bilgen nöbetli çalıştığı için nöbetten çıktığı gün uyuyor. Dünde nöbet çıkışı olan bir gündü. Yani öğlen uyuduğu için yemek yiyemedi. O nedenle güzel olmuş menün dedim. Bide Bilgen in daha önceki yeme şekline göre gayet sağlıklıydı

Merhaba canım :) Supermiş :))) o zaman spora günlük yarım saat zıp zıp yazalım

ama zooorr 10 - 15 dk ile falan başlamalısın.

hee şimdi oldu korktum ya bi an :)))

zeynep , yasemin , nurgül sizlere de günaaaaaaaayyydıııııııııııııııııııınnn

GGGGGGGGÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN NESDİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…