Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkesciklere günaydın.hayırlı ramazanlar.sahurdaki tartıyı hiç beyenmedim ben perşembe sabahki tartımı yazacağım.hatta bu sabah bile dün sabahla aynı çıktı
açıklıyorum:
geçen hafta:80.8
bu hafta:79.8
fark:1 kg
80.9/79.8/1.0/%1.24
oleyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyy:

arkadaşlar ben çıkıyorum gelebilirsem akşam üzeri uğrarım.kendinize iyi bakın güzel bir gün geçirin.

Ben daha hıcbırseyy bılmıyorum benı bırakamazsınız

Eeee bakarsın artık sende kendi başının çaresine

bence mezun olma ebrucum.ben misafir olarak aranızda kalabilirim.hedefin 60 sakın bırakma.

tamam canım

iyi akşamlar canım

iyi akşamlar canım

Ayy canım benim kıyamam çok teşekkürler, Ne kadar düşüncelisin. Ama senin daha çok verilecek kilon var, ben yarışmadaki hedefime ulaştım kendi hedefimede çok az kaldı. Ben her şekilde veririm inşallah. Önemli olan sensin.

Menum:
Sabah :
1 dılım beyaz ekmek
1bardak sut
Peynır
4 adet zeytın

Õgle
Kõfte dürüm

Aksam
Sebzelı tavuk yemegı
Su : 2.5 olmustr. Spor sıcakta terlemek yettı :)

Dürüm haricinde güzel olmuş menün. Afiyet olsun.

herkese merhabaaaaaa bu saate kadar geziyodum arkadaşımla daa yeni geldim

Hani annen izin vermiyordu biyerlere gitmene, şimdi nasıl izin verdi? Bu saate kadar bi kız çocuğunun gezmede ne işi var bakim

menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
yoğurt

öğlen
1 dilim ekmek
taze fasulye

akşam
2 tavuk budu

su ölçemedim

Menün güzel olmuş ama suyu ölçmemişsin. Ve sporun yok Zeliş spor yapmazsan kilo veremezsin. Buna rağmen spor yapmıyorsun. Eğer önümüzdeki hafta yani bugün değil gelecek cuma iyi bir kilo vermezsen bu kez açık açık uyarıyorum seni izinli yazacağım. Ona göre ayarla kendini, menülerinede spor ekle tamam mı?

Hoşgeldin Hatice'm yaaa nerde kaldın biran hiç gelmeyeceksin sandım. Bizde seni özledik ve gelmene çok sevindim. Ben ramazanda daha iyi kilo vereceğimize inanıyorum. Mesela sahurum çok güzel geçti benim. İnşallah iftarımda öyle olacak. Ama iftardan sonra yine yemeyi kesmemiz lazım.

selam kızlar evde büyük bir yenileme çabasına girdik badana kartonpiyer ve alçıpan yapılacak onunla ilgili ugrastık bugun halı ve bazada alcaz bayrama kadar ugraş devam edecek bakalım

Allah kolaylık versin canım zor işler.

günaydın kızlaaar !..
geçen haftaki kilom : 69,2
bu haftaki kilom : 69 :))
giden az ama neyse ki artı değil ; buna da şükür :)))

Neslihan'cım yaaa neden bu kadar az gitmiş. Oruç tutuyormusun? Dün tartıldın mı? Benden bile fazla gitti senin menülerde düzenliydi neden böyle oldu ki?

menüm
kahvaltı
yarım simit
1 kk peynir
3 zeytin
domates-salatalık- biber

öğlen
1 kase mercimek çorbası
1dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara
karpuz

akşam
sütlü müsli

2 lt su...
menü güzel olmuş canım.

desene bu hafta kuş kadar verdin
tebrik edrim ebru ,darısı bizlere olsun.

günaydın kızlaaar !..
sen yapmadın gene bu şaşırtmayı,dayanamadın dimiiiiiiiiii

benim şimdiki kilom 92.5 dün 91.7 dim.
az olanı makbul bacım

arkadaşlar ben çıkıyorum gelebilirsem akşam üzeri uğrarım.kendinize iyi bakın güzel bir gün geçirin.
iyi uykular bilgen.

Günaydın kızlar,

Ben bugun tartıyı sahurdan önce tartılmayı unuttum sabahta uyanınca tartılınca aynı kilodaydım

Yani geçen hafta 85.7 bu haftada 85.7 gramı gramına aynı

takım kurmak güzel teklif eğer açılabiliyosa neden olmasın ama iki ay sonra benim için çok sağlıklı olur hem ramazan geçer bayram geçer iznim biter o zaman tam anlamıyla verebilirim kendimi ama çok uzun olmaz dersen açmaya gerek yok çünkü yapıyosam tm yapmalıyım dimi

tatlımm tatlımm tatlıımmm hemen nasıda isyan edip sıyrılmaya çalışıyosun varmı öle ben sana baştan dedim gözüm üzerinde tabiki sancılı bi süreç olacak kolay deil ama pes etmek yok demekki biraz daha asılman gerekiyo hepsi o

menüm
kahvaltı
yarım simit
1 kk peynir
3 zeytin
domates-salatalık- biber

öğlen
1 kase mercimek çorbası
1dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara
karpuz

akşam
sütlü müsli

2 lt su...

Afiyet olsun canım. Uzun zamandır söyleyeceğim aklımda ama şimdi kısmet oldu. Mercimek çorbası masum gibi görünüyor ama kalorisi oldukça yüksek. Tüketirken dikkat etmek lazım yanlışta hatırlıyor olabilirim ama senin menülerde çok görmeye başladım. Bide karpuzun miktarını yazmamışsın.

Tamam canım sakıncası yok izne ayrılmanın ama döndüğün zaman listenin durumu nasıl olur bilmiyorum. O nedenle duruma göre hareket ederiz. Sen keyfini çıkar tatilin ama diyetine dikkat et.

İzinde biraz şaşırtırsın vücudunu. Ama çok şaşırtma

bu arada sahurda süt içerseniz sizi tok tutar aklınızda olsun !..
tabi gaz, şişkinlik probleminiz yoksa ???

Ben süt içtiğim zaman midemde çok kötü yanma oluyor bu nedenle eğer bir süre sonra yatacaksam süt içemiyorum.

Teşekkürler Hatice'cim dediğin gibi inşallah sonuç kötü çıkmaz. Yarın muayeneye gideceğim. Hayırllısı olsun.

Keşke akşama kadar uyumasanda kalkıp tartılsan. Bence çok eksi çıkarsın. Neyse bakalım bu kez böyle olsun. Bugün takımın durumu içler acısı.

GÜNAYDIN..
hayırlı RAMAZANLAR..

Günaydın Derya'cım sanada hayırlı ramazanlar

günaydın arkadaşlar hayırlı ramazanlar kilo veren arkadaşları tebrik ederim.

Teşekkürler Bilgen'cim. Sanada hayırlı ramazanlar.

Günaydın Zeynep'cim süper vermişsin tebrik ediyorum.

Bilgen'cim senide tebrik ediyorum canım nöbet çıkışı olduğun için ödem vardır vücutta eminim haftaya daha iyi çıkacaksın.

Günaydın aslında akşam tartildım ama şimdi yazıyorum geçen hafta 99.90
bu hafta 99.2
ğdn 700

Teklif ederiz olur mu olmaz mı tam bilmiyorum ama senin verilecek kilon az, böyle giderse yakın zamanda verir kurtulursun ama takımın sorumluluğu biraz daha farklı biliyorsun. Bence sen bize takıl. İstediğin motivasyonu burda bulabilirsin. Zeliş konusunda da haklısın ben kendimi dinletemiyorum ona. Hırslann diyorum hırslıyım diyor. Ama hırslı olsa şimdi daha iyi durumda olurdu.

Herkeseee günaydıııııııın :103: :103: ve hayırlı ramazanlar

Günaydın turticim hoşgeldin canım. Tartıldın mı?

evet öyle görünüyor bide böle takılmak daha iyi sanki :))) bu şekildede bişiler paylaşılabiliyo ama benim sıkıntım diğer takımların ve takım kaptanlarının hiç aktif olmaması

Günaydın herkese
Kilomu bildirmeden önce bir açıklama yapayım.Elektronik tartı ablamda kaldı.Normal tartıya göre ben kendi evimde 64 iken burdakinde 63 çıkıyordum.Şimdi burdaki tartı 62-63 arasında :44: Yani 63,5 falan olmam lazım.Ama net bir kilo değil o yüzden haftaya dijitalle tartılana kadar ben bu haftayı geçen hafta ile aynı bildirmek istiyorum.
Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,8
Giden : 0

Tebrik ederim ebrucum, darisi başımıza inşallah

Tebrik ederim canımm, süper vermişssinn

menüm
kahvaltı
yarım simit
1 kk peynir
3 zeytin
domates-salatalık- biber

öğlen
1 kase mercimek çorbası
1dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara
karpuz

akşam
sütlü müsli

2 lt su...

Afiyet olsun canımm

mesaj sayımı bildirmeyi unutmuşum
18.07.2012 mesaj sayısı : 7

Tamam canım not alıyorumm

Oy oy oyy hem de perşembe günü

menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
yoğurt

öğlen
1 dilim ekmek
taze fasulye

akşam
2 tavuk budu

su ölçemedim

Afiyet olsun canım,bence güzel olmuş menün

Hoşgeldinnn canımmm :)

Arkadaşında kalacaksın peki nasıl tartılacaksın?

Evler yakın zaten canım, sabah hem üstümü değiştirmek hem de duş almak için eve uğrayıp geldim işe

Menum:
Sabah :
1 dılım beyaz ekmek
1bardak sut
Peynır
4 adet zeytın

Õgle
Kõfte dürüm

Aksam
Sebzelı tavuk yemegı
Su : 2.5 olmustr. Spor sıcakta terlemek yettı :)

Afiyet olsun canım, dürüm yine en zararsız seçenekti herhaldee

Yolculuktaymışsın büyük ihtimal vücudunda da ödem vardır.Ebrunun dediği gibi uyanınca tartılınca daha fazla vermiş çıkacağına eminim.
Maşallah Ebrucum sana.Kendi hedefinede lütfen burda devam et.Ben kendi evime gidene kadar hep bir sorun çıkacak diye endişeliyim.Giremezsem ne olur,internet giderse falan diye :44:Kübrada gelmiş bu hafta listeyi herşeyi güzelce bir öğretelim.Olurda giremezsem Kübra veya betül listeyi hazırlayabilsin.Betül zaten biliyor.
günaydın kızlaaar !..
Günaydın Neslihan.Az olsada gitmiş

Tebrikler Zeynep çok güzel vermişsin.

Sanırım geçen hafta ile aynı.Sahurdan kaynaklanmış olabilir.

Günaydın kızlar,

Ben bugun tartıyı sahurdan önce tartılmayı unuttum sabahta uyanınca tartılınca aynı kilodaydım

Yani geçen hafta 85.7 bu haftada 85.7 gramı gramına aynı
Umarım haftaya daha çok verirsin.

Herkeseee günaydıııııııın :103: :103: ve hayırlı ramazanlar
Günaydın Fundacım.İyi ramazanlar.

Günaydın aslında akşam tartildım ama şimdi yazıyorum geçen hafta 99.90
bu hafta 99.2
ğdn 700
Tebrikler Zeliş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…