Ögrenirim cnım..Kübracım Ebru seni yardımcı olarak bildirdi mi?Canım inşallah Ebru gitmez.Ben kendi evime geçene kadar kaptanlığın bana kalması konusunda biraz endişeliyim:44:.Sende yardımcı olarak hesaplamayı iyi birşekilde yapabilirsen ve olurda bir aksilik çıkarsa listeyi sorunsuz paylaşmanı isterim.Ebrucum koruma aşamasında da burda olur ama yinede iyi bilirsen rahatlaım canım.
Mezun falan olma zaten .. Nereye giidiyorsunNermin canım bi sen kaldın sende yap bildirimini listeyi hazırlayayım.
Betül'cüm 300 gramı bölersek çok az çıkıyor. Bence haftaya gir çünkü bu hafta takımın durumu çok kötü. Kilo alan yok allahtan ama veremeyen ve az veren çok.
Hatice'cim buralardayım ben daha sen telaşlanma. Eve ne zaman döneceksin? Bu arada izne ayrılan sayısı çoğaldı. Listede problem yok daha kalabilirim takımda. Ben liste için mezuniyeti düşünmüştüm. Sorun yok yani.
Bilgencim oruç tutmuyorsan bence akşam yemeğini erken yemelisin.Benim ramazan için en çok endişelendiğim şey akşam geç vakitte yemek yiyeceğimiz için kilo veremeyip alabileceğimiz.İnşallah almayız ve verebiliriz ama sen zaten oruçlu değilsin normalde öğünlerini ne zaman yiyorsan öyle ye.Eşinden ayrı yemek yemek kötü ama bir süre böyle yapmak daha iyi olur.
Nermin canım bi sen kaldın sende yap bildirimini listeyi hazırlayayım.
Betül'cüm 300 gramı bölersek çok az çıkıyor. Bence haftaya gir çünkü bu hafta takımın durumu çok kötü. Kilo alan yok allahtan ama veremeyen ve az veren çok.
Hatice'cim buralardayım ben daha sen telaşlanma. Eve ne zaman döneceksin? Bu arada izne ayrılan sayısı çoğaldı. Listede problem yok daha kalabilirim takımda. Ben liste için mezuniyeti düşünmüştüm. Sorun yok yani.
Günaydın kızlar, bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle. Sahurda kalktım ama tekrar hemen yattım. Geçmişi okumadım ama kaynatmışınız sanırım. Bugün gece bende uğrarım inşallah. Sahura kalktığımda tartıldım. Çok kötü çıkmadığı için sonuç öğlen tartılma fikrimden vazgeçtim. Hemen bildireyim kilomu
Geçen haftaki kilom : 63,5 kg
Bu haftaki kilom : 62.9 kg
Giden : 0.6 kg
Anlaşılan o ki ramazanda da kilo vermeye devam edeceğim inşallah.
Kızlar böylelikle yarışmadaki hedefime ulaştım allaha şükür.
ben çıkıyorum arkadaşlar bugün ikizler hiç durmuyor.
Kızlar 2 tane resim paylaştım.Kısa saçlı bir görün bakalım.Gerçi fönlü olsa daha güzel olacaktı.
Kızlar 2 tane resim paylaştım.Kısa saçlı bir görün bakalım.Gerçi fönlü olsa daha güzel olacaktı.
Teşekkür ederim Sedacım.Saç rengim kendi rengi :))) Bir ara fön çekerim daha iyi görünürMaşallah diyelim önce ikinize de :)saçının rengini de modelini de çok beğendim ben canım, çok da sağlıklı duruyorlar..
Teşekkürler Yasemincim.Ben zaten hergün aynı saçla duramam saçımla uğraşmayı çok seviyorum.Birgün düz,birgün dalgalı,maşalı vbSaçların dalgalı halde daha güzel bence :))
Canım ellerine sağlık,hesaplamalarımız aynı çıktı***13. TAKIM 266. ETAP ***
akashha (69.6 /69.3 / 0.3 / %0.43 )
gurbet_dmr (90 /88.8/0.24/ % 0.27) 262. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 5 e bölündü.
Kbra23 (79.2 / 79 /0.2 / %0.25 )
LAydLiNe ( 63.5 / 62.9 /0.6 / % 0.94)
mersinli42 ( 80.8 / 79.8/ 1 / %1.24 )
nesdii28 (69.2 / 69/0.2 /%0.29 )Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia ( 66.4 / // % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM ( 63.8 / 63.8/ 0/ % 0)
yasminyaso ( 85.7 / 85.7 /0 / % 0)
Zaum ( 99.9 /99.2 /0.7 / % 0,70) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.41
Hatice'cim listeyi kontrol edermisin canım? Kübra'cım sende bak pratik yapmış olursun. <BR><BR>Neslihan'cım haftaya kilo bildirimi yapmayacağın için şimdiden seni izinli yazdım. Ortalamayı haftaya etkileme diye. <BR><BR>Zeliş'cim özelden yazamamdım canım dediklerin gayet mantıklı dönüşte bambaşka bir Zeliş bekliyorum ama izinlisin diye buraya girmeyi ihmal etme. Sık sık gel. Mümkünse hep gel. </FONT></STRONG><BR><BR><BR><BR>
***13. TAKIM 266. ETAP ***
akashha (69.6 /69.3 / 0.3 / %0.43 )
gurbet_dmr (90 /88.8/0.24/ % 0.27) 262. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 5 e bölündü.
Kbra23 (79.2 / 79 /0.2 / %0.25 )
LAydLiNe ( 63.5 / 62.9 /0.6 / % 0.94)
mersinli42 ( 80.8 / 79.8/ 1 / %1.24 )
nesdii28 (69.2 / 69/0.2 /%0.29 )Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia ( 66.4 / // % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM ( 63.8 / 63.8/ 0/ % 0)
yasminyaso ( 85.7 / 85.7 /0 / % 0)
Zaum ( 99.9 /99.2 /0.7 / % 0,70) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.41
Hatice'cim listeyi kontrol edermisin canım? Kübra'cım sende bak pratik yapmış olursun. <BR><BR>Neslihan'cım haftaya kilo bildirimi yapmayacağın için şimdiden seni izinli yazdım. Ortalamayı haftaya etkileme diye. <BR><BR>Zeliş'cim özelden yazamamdım canım dediklerin gayet mantıklı dönüşte bambaşka bir Zeliş bekliyorum ama izinlisin diye buraya girmeyi ihmal etme. Sık sık gel. Mümkünse hep gel. </FONT></STRONG><BR><BR><BR><BR>
üzülme seda ,haftaya daha çok gider inşallah.Bende giden çok az... regl olmamında etkisi vardır umarımm..
Geçen Hafta - 69,6
Bu Hafta - 69,3
Giden 0,3 :44:
taze gelin olunca böyle oldu dimiKizlar merhaba
Ben sahur yapmadim
Aksam yemegini fazla yedik cunku gec saatte misafirlikte
Aksam eve geldigimde 59 kusurdum hemen indim tartidan
İmsaktan sonra namaza kalktigimda 58.7
Bu sabah tartildim 58.1
Ebrucum girecek miuim takima
Sen karar ver benim icin uygun
Takim icin nasil iyi olcaksa
2 hafta once 58.3 musum
spor olsaydı 1 olurdu kesinGünaydın aslında akşam tartildım ama şimdi yazıyorum geçen hafta 99.90
bu hafta 99.2
ğdn 700
bacım Allah kolaylık versin işin zor cidden.kızlar girdim ama yazamıyorum.çdcuklar durmuyo.daha hiç uyumadım bakacak kimse yok çocuklara.
kız ben sürekli ekmek yiyorum.başka biyerlerde hata olmasın.Sabah
Yarım simit, üçgen peynir, şekersiz çay
ara: süt (yarım bardak)
öğle: 4 tane köfte, az çoban salata, ayran
ara: şekersiz az sütlü kahve
akşam: taze fasulye, ince dilim pide, yoğurt(yarım kase)
Sanırım geçen hafta ekmek tüketmeye başladığım için bu hafta tartıda 0 gördüm. Bugünden itibaren ekmek ve türevi benim için bitmiştir
ramazan bu konuda zorlayacak bizi.arkadaşlar eşim oruçlu ben tutmuyorum iftar sofrasınla onunla yemek yesem olurmu.ona göre liste yapsam.nasıl yapacağımı bilemedim.
seng ( 48,5 /44,4 /4,1/%8,45) Mezun olmak istiyor
1 haftada 4,1 kilo mu vermişyoksa almış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?