Az da olsa sonuçta vermişsin Sedacım.Tebrikler.Bende giden çok az... regl olmamında etkisi vardır umarımm..
Geçen Hafta - 69,6
Bu Hafta - 69,3
Giden 0,3 :44:
tebrikler ablacımGünaydın kızlar, bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle. Sahurda kalktım ama tekrar hemen yattım. Geçmişi okumadım ama kaynatmışınız sanırım. Bugün gece bende uğrarım inşallah. Sahura kalktığımda tartıldım. Çok kötü çıkmadığı için sonuç öğlen tartılma fikrimden vazgeçtim. Hemen bildireyim kilomu
Geçen haftaki kilom : 63,5 kg
Bu haftaki kilom : 62.9 kg
Giden : 0.6 kg
Anlaşılan o ki ramazanda da kilo vermeye devam edeceğim inşallah.
Kızlar böylelikle yarışmadaki hedefime ulaştım allaha şükür.
gezide olduğun için normal bi durum benceGunaydın kızlar
Evıme yenı vardım
Hemen uyuyacam
Aksama kadar uyanmam
O yuzden tartıldım sımdı
Buyuk ıhtımal sıskınlgm var 4 gun boyunca trende wc sıkıntısı yuzunden ..
Gecen hafta : 79.2
Bu hafta : 79
+cıkmadgma sevndm ama .. Az verdgme uzuldm..
Opuldunuzz aksama gelırımmm..
günaydın hayırlı ramazanlarGÜNAYDIN..
hayırlı RAMAZANLAR..
herkesciklere günaydın.hayırlı ramazanlar.sahurdaki tartıyı hiç beyenmedim ben perşembe sabahki tartımı yazacağım.hatta bu sabah bile dün sabahla aynı çıktı
açıklıyorum:
geçen hafta:80.8
bu hafta:79.8
fark:1 kg
80.9/79.8/1.0/%1.24
oleyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyy:
annemin çok yakından tanıdığı bi arkadaım ve çok iyi bildiği bi yerdeydik o yüzden izin verdi spor ramazanda nasıl yapıcam emin değilim daha dikkatli olurum öyleyseEeee bakarsın artık sende kendi başının çaresine
Ayy canım benim kıyamam çok teşekkürler, Ne kadar düşüncelisin. Ama senin daha çok verilecek kilon var, ben yarışmadaki hedefime ulaştım kendi hedefimede çok az kaldı. Ben her şekilde veririm inşallah. Önemli olan sensin.
Dürüm haricinde güzel olmuş menün. Afiyet olsun.
Hani annen izin vermiyordu biyerlere gitmene, şimdi nasıl izin verdi? Bu saate kadar bi kız çocuğunun gezmede ne işi var bakim
Menün güzel olmuş ama suyu ölçmemişsin. Ve sporun yok Zeliş spor yapmazsan kilo veremezsin. Buna rağmen spor yapmıyorsun. Eğer önümüzdeki hafta yani bugün değil gelecek cuma iyi bir kilo vermezsen bu kez açık açık uyarıyorum seni izinli yazacağım. Ona göre ayarla kendini, menülerinede spor ekle tamam mı?
Hoşgeldin Hatice'm yaaa nerde kaldın biran hiç gelmeyeceksin sandım. Bizde seni özledik ve gelmene çok sevindim. Ben ramazanda daha iyi kilo vereceğimize inanıyorum. Mesela sahurum çok güzel geçti benim. İnşallah iftarımda öyle olacak. Ama iftardan sonra yine yemeyi kesmemiz lazım.
Allah kolaylık versin canım zor işler.
Neslihan'cım yaaa neden bu kadar az gitmiş. Oruç tutuyormusun? Dün tartıldın mı? Benden bile fazla gitti senin menülerde düzenliydi neden böyle oldu ki?
aslında amacım isyen edip sıyrılmak değildi ama elimden geleni yapıyorum olmuyo gibi hisseidyorumtakım kurmak güzel teklif eğer açılabiliyosa neden olmasın ama iki ay sonra benim için çok sağlıklı olur hem ramazan geçer bayram geçer iznim biter o zaman tam anlamıyla verebilirim kendimi ama çok uzun olmaz dersen açmaya gerek yok çünkü yapıyosam tm yapmalıyım dimi
tatlımm tatlımm tatlıımmm hemen nasıda isyan edip sıyrılmaya çalışıyosun varmı öle ben sana baştan dedim gözüm üzerinde tabiki sancılı bi süreç olacak kolay deil ama pes etmek yok demekki biraz daha asılman gerekiyo hepsi o
Teklif ederiz olur mu olmaz mı tam bilmiyorum ama senin verilecek kilon az, böyle giderse yakın zamanda verir kurtulursun ama takımın sorumluluğu biraz daha farklı biliyorsun. Bence sen bize takıl. İstediğin motivasyonu burda bulabilirsin. Zeliş konusunda da haklısın ben kendimi dinletemiyorum ona. Hırslann diyorum hırslıyım diyor. Ama hırslı olsa şimdi daha iyi durumda olurdu.
ben madem hırslı değilim hırsımı nasıl arttırabilirim yada ne yapabilirim
Günaydın turticim hoşgeldin canım. Tartıldın mı?
Eeee bakarsın artık sende kendi başının çaresine
Ayy canım benim kıyamam çok teşekkürler, Ne kadar düşüncelisin. Ama senin daha çok verilecek kilon var, ben yarışmadaki hedefime ulaştım kendi hedefimede çok az kaldı. Ben her şekilde veririm inşallah. Önemli olan sensin.
Dürüm haricinde güzel olmuş menün. Afiyet olsun.
Hani annen izin vermiyordu biyerlere gitmene, şimdi nasıl izin verdi? Bu saate kadar bi kız çocuğunun gezmede ne işi var bakim
Menün güzel olmuş ama suyu ölçmemişsin. Ve sporun yok Zeliş spor yapmazsan kilo veremezsin. Buna rağmen spor yapmıyorsun. Eğer önümüzdeki hafta yani bugün değil gelecek cuma iyi bir kilo vermezsen bu kez açık açık uyarıyorum seni izinli yazacağım. Ona göre ayarla kendini, menülerinede spor ekle tamam mı?
Hoşgeldin Hatice'm yaaa nerde kaldın biran hiç gelmeyeceksin sandım. Bizde seni özledik ve gelmene çok sevindim. Ben ramazanda daha iyi kilo vereceğimize inanıyorum. Mesela sahurum çok güzel geçti benim. İnşallah iftarımda öyle olacak. Ama iftardan sonra yine yemeyi kesmemiz lazım.
Allah kolaylık versin canım zor işler.
Neslihan'cım yaaa neden bu kadar az gitmiş. Oruç tutuyormusun? Dün tartıldın mı? Benden bile fazla gitti senin menülerde düzenliydi neden böyle oldu ki?
menü güzel olmuş canım.
desene bu hafta kuş kadar verdin
tebrik edrim ebru ,darısı bizlere olsun.
sen yapmadın gene bu şaşırtmayı,dayanamadın dimiiiiiiiiii
az olanı makbul bacım
iyi uykular bilgen.
Afiyet olsun canım. Uzun zamandır söyleyeceğim aklımda ama şimdi kısmet oldu. Mercimek çorbası masum gibi görünüyor ama kalorisi oldukça yüksek. Tüketirken dikkat etmek lazım yanlışta hatırlıyor olabilirim ama senin menülerde çok görmeye başladım. Bide karpuzun miktarını yazmamışsın.
Tamam canım sakıncası yok izne ayrılmanın ama döndüğün zaman listenin durumu nasıl olur bilmiyorum. O nedenle duruma göre hareket ederiz. Sen keyfini çıkar tatilin ama diyetine dikkat et.
İzinde biraz şaşırtırsın vücudunu. Ama çok şaşırtma
Ben süt içtiğim zaman midemde çok kötü yanma oluyor bu nedenle eğer bir süre sonra yatacaksam süt içemiyorum.
Teşekkürler Hatice'cim dediğin gibi inşallah sonuç kötü çıkmaz. Yarın muayeneye gideceğim. Hayırllısı olsun.
Keşke akşama kadar uyumasanda kalkıp tartılsan. Bence çok eksi çıkarsın. Neyse bakalım bu kez böyle olsun. Bugün takımın durumu içler acısı.
Günaydın Derya'cım sanada hayırlı ramazanlar
Teşekkürler Bilgen'cim. Sanada hayırlı ramazanlar.
Günaydın Zeynep'cim süper vermişsin tebrik ediyorum.
Bilgen'cim senide tebrik ediyorum canım nöbet çıkışı olduğun için ödem vardır vücutta eminim haftaya daha iyi çıkacaksın.
akashha....... 6 / 11
bilgen35....... 28 / 38
gurbet_dmr... 16 / -
Kbra23......... 3 / 11
LAydLiNe...... 18 / -
mersinli42..... 21 / 22
nesdii28....... 7 / 30
yasminyaso.. 13 / -
zaum.......... 14 / -
kızlar girdim ama yazamıyorum.çdcuklar durmuyo.daha hiç uyumadım bakacak kimse yok çocuklara.
Gezenti artı çıkmamış vermişsin yine.Kizlar merhaba
Ben sahur yapmadim
Aksam yemegini fazla yedik cunku gec saatte misafirlikte
Aksam eve geldigimde 59 kusurdum hemen indim tartidan
İmsaktan sonra namaza kalktigimda 58.7
Bu sabah tartildim 58.1
Ebrucum girecek miuim takima
Sen karar ver benim icin uygun
Takim icin nasil iyi olcaksa
2 hafta once 58.3 musum
Bilgencim oruç tutmuyorsan bence akşam yemeğini erken yemelisin.Benim ramazan için en çok endişelendiğim şey akşam geç vakitte yemek yiyeceğimiz için kilo veremeyip alabileceğimiz.İnşallah almayız ve verebiliriz ama sen zaten oruçlu değilsin normalde öğünlerini ne zaman yiyorsan öyle ye.Eşinden ayrı yemek yemek kötü ama bir süre böyle yapmak daha iyi olur.arkadaşlar eşim oruçlu ben tutmuyorum iftar sofrasınla onunla yemek yesem olurmu.ona göre liste yapsam.nasıl yapacağımı bilemedim.
Günaydın kızlar, bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle. Sahurda kalktım ama tekrar hemen yattım. Geçmişi okumadım ama kaynatmışınız sanırım. Bugün gece bende uğrarım inşallah. Sahura kalktığımda tartıldım. Çok kötü çıkmadığı için sonuç öğlen tartılma fikrimden vazgeçtim. Hemen bildireyim kilomu
Geçen haftaki kilom : 63,5 kg
Bu haftaki kilom : 62.9 kg
Giden : 0.6 kg
Anlaşılan o ki ramazanda da kilo vermeye devam edeceğim inşallah.
Kızlar böylelikle yarışmadaki hedefime ulaştım allaha şükür.
Benim gibisin canım tebriklergünaydın kızlaaar !..
geçen haftaki kilom : 69,2
bu haftaki kilom : 69 :))
giden az ama neyse ki artı değil ; buna da şükür :)))
Maşallah ortiii maşallah :))herkesciklere günaydın.hayırlı ramazanlar.sahurdaki tartıyı hiç beyenmedim ben perşembe sabahki tartımı yazacağım.hatta bu sabah bile dün sabahla aynı çıktı
açıklıyorum:
geçen hafta:80.8
bu hafta:79.8
fark:1 kg
80.9/79.8/1.0/%1.24
oleyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyy:
Tartıldımm ama değişiklik olmadıAfiyet olsun canım. Uzun zamandır söyleyeceğim aklımda ama şimdi kısmet oldu. Mercimek çorbası masum gibi görünüyor ama kalorisi oldukça yüksek. Tüketirken dikkat etmek lazım yanlışta hatırlıyor olabilirim ama senin menülerde çok görmeye başladım. Bide karpuzun miktarını yazmamışsın.
Tamam canım sakıncası yok izne ayrılmanın ama döndüğün zaman listenin durumu nasıl olur bilmiyorum. O nedenle duruma göre hareket ederiz. Sen keyfini çıkar tatilin ama diyetine dikkat et.
İzinde biraz şaşırtırsın vücudunu. Ama çok şaşırtma
Ben süt içtiğim zaman midemde çok kötü yanma oluyor bu nedenle eğer bir süre sonra yatacaksam süt içemiyorum.
Teşekkürler Hatice'cim dediğin gibi inşallah sonuç kötü çıkmaz. Yarın muayeneye gideceğim. Hayırllısı olsun.
Keşke akşama kadar uyumasanda kalkıp tartılsan. Bence çok eksi çıkarsın. Neyse bakalım bu kez böyle olsun. Bugün takımın durumu içler acısı.
Günaydın Derya'cım sanada hayırlı ramazanlar
Teşekkürler Bilgen'cim. Sanada hayırlı ramazanlar.
Günaydın Zeynep'cim süper vermişsin tebrik ediyorum.
Bilgen'cim senide tebrik ediyorum canım nöbet çıkışı olduğun için ödem vardır vücutta eminim haftaya daha iyi çıkacaksın.
Tebrikler canımmGünaydın aslında akşam tartildım ama şimdi yazıyorum geçen hafta 99.90
bu hafta 99.2
ğdn 700
tebrikler canımmmBende giden çok az... regl olmamında etkisi vardır umarımm..
Geçen Hafta - 69,6
Bu Hafta - 69,3
Giden 0,3 :44:
öyleydi canım evet..Afiyet olsun canım,bence güzel olmuş menün
Hoşgeldinnn canımmm :)
Evler yakın zaten canım, sabah hem üstümü değiştirmek hem de duş almak için eve uğrayıp geldim işe
Afiyet olsun canım, dürüm yine en zararsız seçenekti herhaldee
Yolculuktaymışsın büyük ihtimal vücudunda da ödem vardır.Ebrunun dediği gibi uyanınca tartılınca daha fazla vermiş çıkacağına eminim.
Maşallah Ebrucum sana.Kendi hedefinede lütfen burda devam et.Ben kendi evime gidene kadar hep bir sorun çıkacak diye endişeliyim.Giremezsem ne olur,internet giderse falan diye :44:Kübrada gelmiş bu hafta listeyi herşeyi güzelce bir öğretelim.Olurda giremezsem Kübra veya betül listeyi hazırlayabilsin.Betül zaten biliyor.
Günaydın Neslihan.Az olsada gitmiş
Tebrikler Zeynep çok güzel vermişsin.
Sanırım geçen hafta ile aynı.Sahurdan kaynaklanmış olabilir.
Umarım haftaya daha çok verirsin.
Günaydın Fundacım.İyi ramazanlar.
Tebrikler Zeliş.
çok az olsada biliyorum canımKübracım sen kiloların yüzde hesaplamasını biliyor musun?
Kübracım Ebru seni yardımcı olarak bildirdi mi?Canım inşallah Ebru gitmez.Ben kendi evime geçene kadar kaptanlığın bana kalması konusunda biraz endişeliyim:44:.Sende yardımcı olarak hesaplamayı iyi birşekilde yapabilirsen ve olurda bir aksilik çıkarsa listeyi sorunsuz paylaşmanı isterim.Ebrucum koruma aşamasında da burda olur ama yinede iyi bilirsen rahatlaım canım.çok az olsada biliyorum canım
hoşgeldin canım tatil iyi geçmiştir inşallah.ramazanda az yemesini becerirsek veririrzde mesele orda işte:)Herkese MerhabalarSonunda gelebildim.Yavaş yavaş eski yazılanları okumaya başlarım ama yarından itibaren menülerimle ve yorumlarımla sizinleyim Ramazanda kilo vermeyi nasıl başaracağız onu da bilmiyorum :44:Sizlerle beraber inşallah başarırız.ÖZLEDİM SİZLERİ
kolay gelsin bu sıcklarda çekilir iş değil canım ya..selam kızlar evde büyük bir yenileme çabasına girdik badana kartonpiyer ve alçıpan yapılacak onunla ilgili ugrastık bugun halı ve bazada alcaz bayrama kadar ugraş devam edecek bakalım
bugunkü menümü yazcam ama korkuyorum ipin ucu biraz kaçtı ramazan geliyo diye:18::18::18::18::18:
sabah:1domates 1dilim ekmek 1 salatalık lor peyniri
öğlen:1tane dolma( küçüçük)
ikindi:5tane midye dolma
akşam: biraz karpuz ve 1 dilim kıymalı börek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?