tamam ablacım ben bu arada motivasyonumu arttırmak için ne yapabilirim bilmiyorum nasıl daha hırlı olucam***13. TAKIM 266. ETAP ***
akashha (69.6 /69.3 / 0.3 / %0.43 )
gurbet_dmr (90 /88.8/0.24/ % 0.27) 262. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 5 e bölündü.
Kbra23 (79.2 / 79 /0.2 / %0.25 )
LAydLiNe ( 63.5 / 62.9 /0.6 / % 0.94)
mersinli42 ( 80.8 / 79.8/ 1 / %1.24 )
nesdii28 (69.2 / 69/0.2 /%0.29 )Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia ( 66.4 / // % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM ( 63.8 / 63.8/ 0/ % 0)
yasminyaso ( 85.7 / 85.7 /0 / % 0)
Zaum ( 99.9 /99.2 /0.7 / % 0,70) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.41
Hatice'cim listeyi kontrol edermisin canım? Kübra'cım sende bak pratik yapmış olursun. <BR><BR>Neslihan'cım haftaya kilo bildirimi yapmayacağın için şimdiden seni izinli yazdım. Ortalamayı haftaya etkileme diye. <BR><BR>Zeliş'cim özelden yazamamdım canım dediklerin gayet mantıklı dönüşte bambaşka bir Zeliş bekliyorum ama izinlisin diye buraya girmeyi ihmal etme. Sık sık gel. Mümkünse hep gel. </FONT></STRONG><BR><BR><BR><BR>
vermiş hem de 48,5 kiloyken biz de inananamadık
28000 Kalori yakması demek, sabahöğle akşam spor yapmış olması lazım bu kiloyu verebilmek için.
nasıl verdi acaba belki bi rahatsızlığı vardır
günde bir kadın 1500 kalori metabolizma hızı, hiç bişey yemediğini varsaysanki imkansız 1500*7=10500 kalori harcar. Bence bir yanlışlık var.
zaten kim o kadar olmak isterki 44,5 kgben istemem
Teklif ederiz olur mu olmaz mı tam bilmiyorum ama senin verilecek kilon az, böyle giderse yakın zamanda verir kurtulursun ama takımın sorumluluğu biraz daha farklı biliyorsun. Bence sen bize takıl. İstediğin motivasyonu burda bulabilirsin. Zeliş konusunda da haklısın ben kendimi dinletemiyorum ona. Hırslann diyorum hırslıyım diyor. Ama hırslı olsa şimdi daha iyi durumda olurdu.
Günaydın turticim hoşgeldin canım. Tartıldın mı?
Boyuna göre normal bir kilo olabilir canım. 1.70 lerde 45 kilo garip durur ama, 1.55-160 gibi boyda ideal durur
Ben hala bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Çünkü günlük ortalama 4000 kalori harcamak zor bir işlem ideal kiloya yakınken.
Yürüyüş (hızlı) 300
yinede çok az deilmi ya 45 kilo. ben şimdi her gün 1 saat hızlı yürüyorum sadece 300 kalorimi harcıyorum yani haftada 2100 kalori ben şimdi 58 kiloyum bunun bende kilo kaybı ne kadar oluyo
o kalori yakma olayı her insanın metabolizma hızına yasına ve kilosuna göre degisiyor canım yani sen 300 den fazla da yakıyor olabilirsin onu baz alma bence
keşke öle bi cihaz olsa ya yediğini ölcecek aktivitelerini ölcecek hihihhihihihii bide bu aktivitelerdeki kaloriyle yiyeceklerdeki kalori aynımı ya örneğin bi saat hızlı yürüme 300 kalori diyo bi gofrette 300 kalori diyo onla bu aynımı öyleyse çok büyük haksızlık
Spor salonuna her gittiğimde kızıyodum kendime kan ter içinde kalıp kıpkırmızı olmuşken , bir çikolatanın bedeli bu kadar ağır olmamalı diye. Öyle diye diye çikolatayı bıraktımşimdi sıra dondurmada
kızlar ya acıkmadım ama çooooooooooooooooooooooook susadım,bide halsizlik var.sizde durum ne
kızlar ya acıkmadım ama çooooooooooooooooooooooook susadım,bide halsizlik var.sizde durum ne
Bende acıkma yada susama söz konusu değil , şu an için iyi gidiyo. Depo fazla olunca onu kullanıyor anlaşılan
Bir yerde okumuştum sahurda yediklerimizle alakalıymış acıkma durumumuz
ben kendimi çok iyi hissediyorum fücudumu :)) çok su içmeye alıştırmış olsam bile hiç sıkıntı çekmedim şimdiye kadar açlık desen aklıma bile gelmiyo önüme şimdi şöle tereyağı üzerinde eriyen domates soslu bi iskender getirip koysalar yemem yani
ben kendimi çok iyi hissediyorum fücudumu :)) çok su içmeye alıştırmış olsam bile hiç sıkıntı çekmedim şimdiye kadar açlık desen aklıma bile gelmiyo önüme şimdi şöle tereyağı üzerinde eriyen domates soslu bi iskender getirip koysalar yemem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?