Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam ablacım ben bu arada motivasyonumu arttırmak için ne yapabilirim bilmiyorum nasıl daha hırlı olucam

zaten kim o kadar olmak isterki 44,5 kg ben istemem

Boyuna göre normal bir kilo olabilir canım. 1.70 lerde 45 kilo garip durur ama, 1.55-160 gibi boyda ideal durur

Ben hala bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Çünkü günlük ortalama 4000 kalori harcamak zor bir işlem ideal kiloya yakınken.

Aktivite kalori tablosu

HAFİF AKTİVİTELER - 150'den az Kalori/saat

Bilardo 140

Uzanmak/uyumak 60

Ofis İşleri 140

Oturmak 80

Ayakta Durmak 100

ORTA DERECELİ AKTİVİTELER - 150-300 Kalori/saat

Oryantal Oynamak 340

Dans Etmek 210

Bisiklete Binmek 170

Bowling Oynamak 160

Kürek 170

Bahçe İşleri 270

Golf Oynamak (araba ile) 180

Golf Oynamak (arabasız) 320

Pazar Alışverişi 180

Ata Binmek 250

Ev Temizliği 250

Pinpon Oynamak 270

Yüzmek 290

Tenis (çiftler) 310

Evde Elektrikli Süpürge 220

Voleybol 260

Yürüyüş 200

Yürüyüş (acele) 240

Yürüyüş (hızlı) 300

Aikido 300

Tai chi 236

BÖLGESEL ZAYIFLAMA HAREKETLERİ

AĞIR AKTİVİTELER - 350'den çok Kalori/saat

Step/Ayrobik 440

Sırtçantalı Gezinti (5 kg'luk) 540

Badminton 450

Basketbol (maç) 660

Basketbol (atışlar) 390

Bisiklet (5 km hızla) 375

Bisiklet (7 km hızla) 600

Kayak Yapmak 460

Dağa Tırmanmak 460

Buz Pateni Yapmak 384

Koşmak 550

Koşmak (hızlı) 690

Duvar Tenisi 620

Rollerblade Kaymak 384

Kürek Makinesinde Çalışmak 540

Koşmak (çok hızlı) 900

Dalmak 570

Kar Temizlemek 580

Futbol Oynamak 580

Spinning 650

Merdiven Çıkmak 480

Yüzmek (hızlı) 680

Su Ayrobiği 400

Su Kayağı 480

Ağırılık Çalışmak (setler arası 30 sn.) 760

Ağırılık Çalışmak (setler arası 60 sn.) 570

yok canım ya tartılmadım toparlayamıyorum bir türlü ebru ya moral bozuklugum sıkıntımında etkisi var tabisii haftaya daha net bir sonuc alıcam sanırım ondan hiç tartıya çıkasım bile gelmedi haftaya tartılıcam artık bugün yavas yavas düzene sokmaya basladım kendimi :26::26:

yinede çok az deilmi ya 45 kilo. ben şimdi her gün 1 saat hızlı yürüyorum sadece 300 kalorimi harcıyorum yani haftada 2100 kalori ben şimdi 58 kiloyum bunun bende kilo kaybı ne kadar oluyo

yinede çok az deilmi ya 45 kilo. ben şimdi her gün 1 saat hızlı yürüyorum sadece 300 kalorimi harcıyorum yani haftada 2100 kalori ben şimdi 58 kiloyum bunun bende kilo kaybı ne kadar oluyo

o kalori yakma olayı her insanın metabolizma hızına yasına ve kilosuna göre degisiyor canım yani sen 300 den fazla da yakıyor olabilirsin onu baz alma bence

o kalori yakma olayı her insanın metabolizma hızına yasına ve kilosuna göre degisiyor canım yani sen 300 den fazla da yakıyor olabilirsin onu baz alma bence

keşke öle bi cihaz olsa ya yediğini ölcecek aktivitelerini ölcecek hihihhihihihii bide bu aktivitelerdeki kaloriyle yiyeceklerdeki kalori aynımı ya örneğin bi saat hızlı yürüme 300 kalori diyo bi gofrette 300 kalori diyo onla bu aynımı öyleyse çok büyük haksızlık

Spor salonuna her gittiğimde kızıyodum kendime kan ter içinde kalıp kıpkırmızı olmuşken , bir çikolatanın bedeli bu kadar ağır olmamalı diye. Öyle diye diye çikolatayı bıraktım şimdi sıra dondurmada

evet salondaki hocalar öle diyo bi tane sneakers burda 2 saat sporuna eşit demişti o zaman insan gerçekten düşünüyo yerken emeğine acıyosun zamanına

kızlar ya acıkmadım ama çooooooooooooooooooooooook susadım,bide halsizlik var.sizde durum ne

ben kendimi çok iyi hissediyorum fücudumu :)) çok su içmeye alıştırmış olsam bile hiç sıkıntı çekmedim şimdiye kadar açlık desen aklıma bile gelmiyo önüme şimdi şöle tereyağı üzerinde eriyen domates soslu bi iskender getirip koysalar yemem yani

Bende acıkma yada susama söz konusu değil , şu an için iyi gidiyo. Depo fazla olunca onu kullanıyor anlaşılan

Bir yerde okumuştum sahurda yediklerimizle alakalıymış acıkma durumumuz

:)))))) ben sahurda gözümü açamadığım için sadec domates ekmek yedim ne kadar yediğimi görmedim suyu içerken ezan okunuyodu

Oruçluyken bende yemem şaka şaka ama şimdi yemek betimlemeleri yapmayalım. İçimizdeki canavarlar uyanmasın sonra

o dediğinde hiç gözüm yok.bir damacana soğuk su yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…