Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ya acıkmadım ama çooooooooooooooooooooooook susadım,bide halsizlik var.sizde durum ne

Aynen bende. Hava çok sıcak. Buz dolabını suyla doldurdum. Sahurda bir sürü su içtim. Bir büyük fincanda çay içtim ama bu saate kadar 2,5 litre su tüketiyordum vücut sanırım arıyor. Çok susadımmmmmmmmmmmmmm :)))

Bu gece sahurda çay içmeyi dene canım, ben sahurları hep çay içerim 2 kupa kadar. Sonra gün boyunca sudan kaynaklı hararet olmaz
çayı çok severim ama beni susatır.gece süt içtim.yasemin bu sıcağa hiç bişey kar etmez bence.ramazan kışa gelince üşüyorum diye söylenirdim.bi daha söylenirsem iki olsun

Kızlar ben kaçıyorum biraz. İftar yemeğini yavaştan hazırlamaya başlayayım. Vakit var daha ama nolur nolmaz iyice güçten kuvvetten düşmeden biran önce yapayım. Bu arada işten gelince üzerimdeki kıyafetlerle tartıldım 62,5 çıktım

bence bu ramazan herkes fazla fazla verecek kilo ramazan bitsede oruç tutmaya devam edicez galiba

bende biraz önce kıyafetlerimle çıktım 79 u gördüm.ama kesin su kaybıdır.

En iyisi Ebrucum. Vakitlice hazırla sonra dinlenirsin

kızlar ya acıkmadım ama çooooooooooooooooooooooook susadım,bide halsizlik var.sizde durum ne

suuuuuuuuuuuuuuuuuu suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu suuuuuuuuuuuuuuuuuuu suuuuuuuuuuuuuu

kolay gelsin canımmm .. maşallah ramazan sonunda 60 altında olursn :)

evet ya haksızlık bencede

Evet canım su kaybı olabilir. 1günlük oruçla yüzüm küçüldü sanki :))))))))))))))))))

ayy bende oruçlu değilim sırf kilo vermiyim diye sonra çok üzülürüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…