Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

HAhaha mantıklı ama işte :)
İşyerinde zor olur ya..

Ben regl olduğum zaman sahurada kalkmıyorum. O yüzden mecburen iş yerinde kahvaltı yapacağm. Allahtan yemekhanede yemek çıkıyor öğle yemeği için. Sorun olmuyor.

Herkese merhabalar.Geç uyandım,dün başladığım kitabı bitireyim dedim ve eşimden bilgisayarı alıp anca geldim.Kitap okumak güzelde hemen bitmeseBana seri kitapla lazım.Yoksa çabuk bitiyor.
merhaba hatice.bende klopatra diye bir ktaba başlamıştım,içim şişti,hiç okuyasım yok

zeliş seni en çok zorlayan evde pişen yemekler.çoğumuz kendimiz yapıyoruz yemekleri,dolayısıyla diete göre tarifler uyguluyoruz.ben eminim evde sana uygun yemek pişse,spor yapsan çok hızlı ilerleyeceksin.

Hava Çok sıcak ya..
soğuk suyla duş aldım,muhteşemdi

Cnım kahvaltı yapamadm erkek kardeşim evde bi çorba içebildim .. Yani evde erkek varken hasta olsan bile oruclu gibi davranıyrm
bekarken en uyuz olduğum şeydi,suçlu gibi açak göçek yemek yemek.

Babasının yanında sanırım.Bir çenesi düşükte burda var Birde şunu yapalım ,bunu yapalım deyip duruyor.Ben çıkayım başımda duruyor zaten.Gelirim yine.
[/B]

çocuklar muhteşem varlıklar ama bazen cidden yoruyorlar insanı.

dengelesem iyi olacak canım çok haklısın ilgilendiğin için tesekkür ederim abur cuburdan kurtulmam lazım

gereksiz seylerden çok fazla yiyorum benim en büyük yanlışlığım bu zaten

haklısn ablacım sporla suyu arttırırsam olacak bu iş ,

evet maalesef öyle ya bazen karşı koyuyorum ama bazende engel olamıyorum kendime bide sanırım kübra paylaşmıştı burgerlerde salata yesen bile aklın burgerde kaldığı için vucut burger gibi düşünüp kaloriyi depoluyomuş bendede böyle olabilirmi ki :44:

Ben regl olduğum zaman sahurada kalkmıyorum. O yüzden mecburen iş yerinde kahvaltı yapacağm. Allahtan yemekhanede yemek çıkıyor öğle yemeği için. Sorun olmuyor.
İyi ozaman canım Sorun olmaz öyleyse..

Soğuk suuu bende en iyisi duş alıp kendime geleyimm :)

Sağlıksız şeyleri canın çekmesin boşver cnmmm ..

Kızlar ben geldim bugün öldüm açlıktan. Mangal yapalım dedik size mis gibi esen bir yerden sesleniyorum. Ben internet keyfi yapıyorum eşim mangal yakıyor. Tam bir saat var iftara. Nedense bugün çok acıktım, susadım

Iftardan sonra eskı erkek arkdsmla cay ıceceZ .. 4 yıl once cıkmstk kucuktm sevgılılık degıldı cocukluktu cok heyecnlym cunku cok tatlııı :) onu ıstıyorummm .

Mesai bitsede eve gitsem çok sıkıldım.

Pazar pazar hiç çekilmiyor dimi mesai, eminim şimdiye bitmiştir.

Aynen canım katılıyorum sana ama ilk defa ramazanda kendimi daha rahat hissediyorum. Kızım olsaydı evde ona yemek hazırlamak bile işkence olacaktı bana. Kafa dinledim biraz iyi oldu. Oda yüzmeyi öğrendi orda her gün havuza gidiyor rahatı yerinde yani.

ben cıkıyorum kızlar misafir gelecek akşama görüşürüz tekrar :)

Kolay gelsin canım.

Zeliş'cim öyle bir hale gelki önüne enn sevdiğin yiyecekleri koysalar canın istemesin, eminim zamanla böyle olacaktır. Az önce eşim eşyaları taşırken arkamdan geliyor dediki birden yeter artık kilo verme böyle iyi çok zayıfladın. Eskiden bazen yemekte takılırdı az ye aşkım diye. Şimdide durmamı istiyor. Sanırım zamanla zayıflık isteği artıyor. Hatta bikaç fotoğrafımı çekti eşim eve gidince yüklerim. Gerçekten incecik kalmışım yeni yeni farkediyorum. Oturunca bile göbeğim çok az çıkıyor

Iftardan sonra eskı erkek arkdsmla cay ıceceZ .. 4 yıl once cıkmstk kucuktm sevgılılık degıldı cocukluktu cok heyecnlym cunku cok tatlııı :) onu ıstıyorummm .

Ayy çok heyecanlı. Haklısın canım çocuklukmuş sizinkisi. Hadi bakalım yeni bir ilişkimi doğuyor neee, az daha zayıflamış olsan süper olacaktı ama çıkmaya başlarsanız 3-5 aya kalmaz sen çıptırır olacaksın oda şaşacak iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…