HAhaha mantıklı ama işte :)
İşyerinde zor olur ya..
kızlar bakın yaptım sonunda çizelgeyi :)
merhaba hatice.bende klopatra diye bir ktaba başlamıştım,içim şişti,hiç okuyasım yokHerkese merhabalar.Geç uyandım,dün başladığım kitabı bitireyim dedim ve eşimden bilgisayarı alıp anca geldim.Kitap okumak güzelde hemen bitmeseBana seri kitapla lazım.Yoksa çabuk bitiyor.
zeliş seni en çok zorlayan evde pişen yemekler.çoğumuz kendimiz yapıyoruz yemekleri,dolayısıyla diete göre tarifler uyguluyoruz.ben eminim evde sana uygun yemek pişse,spor yapsan çok hızlı ilerleyeceksin.benim menülerimde hiç bi düzelme yokmu ablacım benim nerde yanlış yaptığımı düşünüyorsan söyle sence neden veremiyorum ben düşünüyorum sebep bulamıyorum ama tabikide kendi hatalarımı görmemem çok doğal sence ne eksik yada ne fazla söylermisin
soğuk suyla duş aldım,muhteşemdiHava Çok sıcak ya..
bekarken en uyuz olduğum şeydi,suçlu gibi açak göçek yemek yemek.Cnım kahvaltı yapamadm erkek kardeşim evde bi çorba içebildim .. Yani evde erkek varken hasta olsan bile oruclu gibi davranıyrm
Ayy canım yaaaaa ne güzel bir düşünceKızım şuan antakyada en az senin kadar uzakta. Özledim iyice cadıyı. Ama ramazanda yanımda olmaması çok daha iyi oldu, yoksa daha zordu onunla oruç tutmak. Çünki çenesi hiç durmuyor sürekli ona cevap vermek zorunda kalıyorum.
Babasının yanında sanırım.Bir çenesi düşükte burda varBirde şunu yapalım ,bunu yapalım deyip duruyor .Ben çıkayım başımda duruyor zaten.Gelirim yine.
[/B]
Şimdilik alabildiğim menülerin bunlar canım. Yanlış olanlar dondurma, çikolatalı ekmek, haşlanmış mısır, midye dolma yaaaa kaçamak var menülerde yada çok az yiyorsun. İkisinin ortasını bulamadın bir şekilde. Biz sana böyle uyarılar yapacağız ki sende menülerini bi şekilde düzenleyeceksin. Mesela en son menünde sahurun ve iftarın çok az olmuş. Tabii doğal olarak üzerine dondurma yemişsin. Sahurunu sağlam yap ki iftara çok acıkma. Tatlı istediğinide bi şekilde kilo verene kadar düzeltmen lazım. Yoksa kilo veremezsin.
Tebrikler Seçil'cim. Takıma ilk geldiğinde 66 kilomuydun 65 kilomuydun?
seçil bki'in ne kadar düşük.
Hoşgeldin canım. Ben bu aralar kitap okuyamıyorum. Elimde bitane var az kaldı ama sürünüp duruyor.
İlk geldiğin zamanlara göre menülerin harika durumda. Ben eskisinden bahsediyorum. Senin kilo verememenin bence tek nedeni gerektiği kadar spor yapmaman. Bide suyu iyice artırman lazım. Konya ikliminden dolayı kilo vermeyi zorlaştırıyor. Konya'da kolay kolay terleyemiyosun. Terleyebilmen için spor yapman lazım. Vücudun düzenli kilo vermeye bi başlasa gerisi gelecekte sen hala gram gram gidiyosun. Menülerin zamanla daha iyi olacak. Şuan yanlış olan şeyleri iyice öğrendin. Zamanlada tam benim istediğim gibi olacak.
Bizim amacımız ve isteğimizde dediğim gibi sana yardımcı olmak. Burda duygu düşüncelerimizi çok fazla ifade edemiyor olabiliriz. Öncelikle hiç bir zaman alınganlık yapma. Çünki burda kimse kimseye kötü niyet beslemez. Bişey söylüyorsa vardır mutlaka bir bildiği. Birde elinden geldiğince burda çok zaman geçirmeye çalış. Daha iyi kaynaşacaksın takımla.
Sana bide kilo çizelgesi yapalım. Motivasyonun artar.
ben cıkıyorum kızlar misafir gelecek akşama görüşürüz tekrar :)
merhaba hatice.bende klopatra diye bir ktaba başlamıştım,içim şişti,hiç okuyasım yok
zeliş seni en çok zorlayan evde pişen yemekler.çoğumuz kendimiz yapıyoruz yemekleri,dolayısıyla diete göre tarifler uyguluyoruz.ben eminim evde sana uygun yemek pişse,spor yapsan çok hızlı ilerleyeceksin.
soğuk suyla duş aldım,muhteşemdi
bekarken en uyuz olduğum şeydi,suçlu gibi açak göçek yemek yemek.
çocuklar muhteşem varlıklar ama bazen cidden yoruyorlar insanı.
İyi ozaman canım Sorun olmaz öyleyse..Ben regl olduğum zaman sahurada kalkmıyorum. O yüzden mecburen iş yerinde kahvaltı yapacağm. Allahtan yemekhanede yemek çıkıyor öğle yemeği için. Sorun olmuyor.
merhaba hatice.bende klopatra diye bir ktaba başlamıştım,içim şişti,hiç okuyasım yok
zeliş seni en çok zorlayan evde pişen yemekler.çoğumuz kendimiz yapıyoruz yemekleri,dolayısıyla diete göre tarifler uyguluyoruz.ben eminim evde sana uygun yemek pişse,spor yapsan çok hızlı ilerleyeceksin.
Sağlıksız şeyleri canın çekmesin boşver cnmmm ..evet maalesef öyle ya bazen karşı koyuyorum ama bazende engel olamıyorum kendime bide sanırım kübra paylaşmıştı burgerlerde salata yesen bile aklın burgerde kaldığı için vucut burger gibi düşünüp kaloriyi depoluyomuş bendede böyle olabilirmi ki :44:
Mesai bitsede eve gitsem çok sıkıldım.
evet maalesef öyle ya bazen karşı koyuyorum ama bazende engel olamıyorum kendime bide sanırım kübra paylaşmıştı burgerlerde salata yesen bile aklın burgerde kaldığı için vucut burger gibi düşünüp kaloriyi depoluyomuş bendede böyle olabilirmi ki :44:
Iftardan sonra eskı erkek arkdsmla cay ıceceZ .. 4 yıl once cıkmstk kucuktm sevgılılık degıldı cocukluktu cok heyecnlymcunku cok tatlııı :) onu ıstıyorummm .
özendirmek gibi olmasın 5 dakika sonra ezan okunacak.ben mutfağa gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?