Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ramazan şerbetinin ne olduğunu bilmiyorum ama umarım kalorisi çok değildir.afiyet olsun.

Bizim buraya gelmiyor yaa davulcu, ben çok şaşırdım. Hem de bakirköy merkeze oturuyorum... Onun da güzelliği var ama çocuklar için gerçekten kötü oluyor tabii

günaydın ben daha yeni uyandım

Geç oldu tabii yazmak için bunu ama zeliş seni çooooooook kıskandımmm

Senı dınledm kaptan annemler kızdlr yedımm ..
Yuruyerek eve donecez ztn.
Bu arada ablama epıleptk atak olblr dems tum testler yapıldı yarn sonuc cıkacak

Allah şifa versin canım, umarım iyi sonuçlar alırsınız yarın..

Afiyet olsun canımm, güzel menüü

Menum

Sahur:
1 haslanmıs yumurta
Salatalık
Peynır
4 adet yesıl zeytın
Maydnz
1 dılım kepeklı ekmek

Iftar :
1 kucuk kase mercımek corbası ( unlu degıl )
Salata
Ceyrek lahmacun

Afiyet olsun canım, çeyrek lahmacundan bişey olmaz bence, yürümüşsün de..

menüm

sahur

2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay

iftar
1 porsiyo kavurma
marul yeşillik
ayran 2 bardak

1 dondurma

su 3 litre
spor dans ve yürüyüş

Sen ve senin dondurma aşkınn Kız sonra yersin doya doyaaa incecikken

bugun çok sıcaktı ya öldüm susuzluktan Allah kabul etsin tabi

sahurdaeynirli tost şekersiz çay

iftarda: sehriye çorbası ,erik hoşafı ve mevsim salata

arada :nescafe

Afiyet olsun canım, sahurda için mi almıyor? Keşke bir şeyler daha yesen, zeytin domates salatalık falan..?

Afiyet olsun canım, bence tek şerbet olmamış...

Bir de bende hep spora yarın başlıyorum ama bu sıcakta diyorum, çok yoruldum diyorum, işten gelince kalmıyor halimm.. En iyisi totoyu kaldırıp yapmak yarın demeden..

Son düzenleme:
sahurda uyuyordum canım resmen bişey yiyemedim o yüzden sabah kalktım saat 8 de biraz aç gibiydim zaten :)

Haşlanmış yumurta da gerçekten tok tutuyor, yatmadan kaynatıp sahurda yiyebilirsin belki canım.. Dikkat et kendine, bu havalarda oruç tutmak zor zaten..

Son düzenleme:
seda, ramazandan önce sürekli yapıyordum ama ramazanda gecenin bir yarısı enerjim olmuyordu.bugün regli oldum.oruç 1 hafta yok.spora devam.yoksa inan tembellikten değil.

leslie iyi ter attırıyor canım denemeni tavsiye ederim.bende yarın zumbaya bi bakıcam hiç yapmadım.

Haşlanmış yumurta da gerçekten tok tutuyor, yatmadan kaynatıp sahurda yiyebilirsin belki canım.. Dikkat et kendine, bu havalarda oruç tutmak zor zaten..

haklısın canım yumurta tok tutuyor seni dinleyip bu gece yiyeceğim şimdi de bol bol su içiyorum sabaha kadar 2litre içerim umarım :)

ben çıkıyırum sahura kadar iraz hareket edip o dondurmayı yakmam lazım

Afiyet olsun canım olmuş bence menün.. sporda su da iyi..

menüm

sahur

2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay

iftar
1 porsiyo kavurma
marul yeşillik
ayran 2 bardak

1 dondurma

su 3 litre
spor dans ve yürüyüş
Afiyet olsun canım bence kavurma kalorisi çok yüksek .. Dondurmayıda zayıflayana kadar uzak durman gerekiyor bana göre... İradene hakim olmalsn canım .. Yaşlarımız yakın.. Okul açılınca yeni bir ben olmak istiyorsan bence o dondurmayı yeme .. 5 dklk bir zevk ya bence gerek yok bak dinle beni :)

seda, ramazandan önce sürekli yapıyordum ama ramazanda gecenin bir yarısı enerjim olmuyordu.bugün regli oldum.oruç 1 hafta yok.spora devam.yoksa inan tembellikten değil.

Tamam canım, ben aslında sana yazıp kendi kendime e akıl vermeye çalıştım

leslie iyi ter attırıyor canım denemeni tavsiye ederim.bende yarın zumbaya bi bakıcam hiç yapmadım.

Ben de bakıyım canım, Jillian'ı yaptım birkaç kere sonra kaldı

Ben gece hiç derin uyuyamıyorum sıcaktan, o kadar yorgun kalkıyorum ki sabahları.. o yüzden çok kıskandım Dondurmanın bedelini sporla ödersen sıkıntı olmaz herhalde

Ben de yatıyorum kızlar, herkese iyi geceler...

Son düzenleme:
SADECE BİR TOP DONDURMA HÜPLETMEK İSTİYORUM...

ALDIĞIM KALORİYİ GÜPLETMEK İÇİN 33 DAKİKA MERDİVEN ÇIKMAM GEREKİYOR.

Açıklama :
1 top dondurma yaklaşık olarak 40 kalori.
15 dakika süresince merdiven çıkarak harcadığınız kalori ise 18 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…