Tamam canım, ben aslında sana yazıp kendi kendime e akıl vermeye çalıştım
Ben de bakıyım canım, Jillian'ı yaptım birkaç kere sonra kaldı
Ben gece hiç derin uyuyamıyorum sıcaktan, o kadar yorgun kalkıyorum ki sabahları.. o yüzden çok kıskandımDondurmanın bedelini sporla ödersen sıkıntı olmaz herhalde
Ben de yatıyorum kızlar, herkese iyi geceler...
[ı]kızlar geldim ama gidiyorum yeniden. Bugün çok yorgunum uzandım biraz şimdide gidip yatacağım. Geçmişide okuyamadım. Yarın inşallah iş yerinde sorun olmazsa okurum. öpüyorum hepinizi, iyi geceler
Mesajları bana atıyorsunuz unutmayınız lütfen[/ı]
ben cıkıyorum kızlar hepinize iyi gecelerrrrr :)
hoşbuldum turtam benimayyyyy hoşgeldin balum kaymagummmmmmm kaç kilo oldun kız konusamadık da hiç ayy şimdilik listeye girmesen bile takımda kalırsın yaa ne olcak 13. takımın eskilerindensin sen ne de olsa
hoşbulduk canım... benim kilom ortalamayı bayağı olumsuz etkiler açıkçası çünkü 10 kilonun üzerinde aldım... 3 ay sürekli evden çıkmadan masa başında oturduğumu düşünürsek çok normaldi bu artış... ama artık eski halime dönmem gerek çünkü sağlığımda olumsuz etkilenicek... listede olmam şart değil... olmassa izne ayrıldığım kiloma yaklaşınca girerim listeyede fark etmez. önemli olan burda olmak... izne ayrıldığım kiloyu tam hatırlamıyorum ama heralde şu alttaki çizelgedekidir. şu an 83 kiloyum....
Özlem'cim eks ortim hşgeldin canım. Geri dönmene sevindim. Umarım sınavın iyi geçmiştir. Kurallara göre takıma dönebilirsin yanlız seni hemen listeye alamayacağım. Önce bir iki hafta adaptasyon dönemi geçirirsin. Kiloda almışsın demek ki yenide motive olman lazım. Takımdan kaç kiloyla ayrıldın biliyor musun? Çünki aldığın kilolarla takım ortalamasını kötü etkileyeceksin. Duruma göre listeye girip girmeyeceğine birlikte karar veririz. Yeniden hoşgeldin canım aramıza
hoşbuldum turtam benimözledim valla senin sohbetlerini... Asansör aşkında bi gelişme yaşandımı ben yokken??? Benim kilolar baya arttı hiç olmadığı kadar... Ama kafama takmadım sınav daha önemliydi... Hoş oda nolur bilmiyorum ama veririz yaaaa nasıl aldıysam öyle de vericem inanıyorum...
Hoşbulduk canım... Benim kilom ortalamayı bayağı olumsuz etkiler açıkçası çünkü 10 kilonun üzerinde aldım... 3 ay sürekli evden çıkmadan masa başında oturduğumu düşünürsek çok normaldi bu artış... Ama artık eski halime dönmem gerek çünkü sağlığımda olumsuz etkilenicek... Listede olmam şart değil... Olmassa izne ayrıldığım kiloma yaklaşınca girerim listeyede fark etmez. önemli olan burda olmak... Izne ayrıldığım kiloyu tam hatırlamıyorum ama heralde şu alttaki çizelgedekidir. şu an 83 kiloyum....
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş.MENÜM
SABAH
PEYNİRLİ OMLET DOMATES BİR DİLİM EKMEK
ARA
ŞEKERSİZ TÜRK KAHVESİ
ÖĞLEN
2 KÖFTE YEŞİLLİK DOMATES
AKŞAM
TAVUKLU SALATA
SU KESİN 3 LT OLU SPOR YOK AMA GECE YÜRÜYÜŞ YAPMAYI PLANLIYORUM.İŞ YERİNİN ÇATISINDA BİR SAAT
Süpersin Kübracım.Menum
Sahur:
1 haslanmıs yumurta
Salatalık
Peynır
4 adet yesıl zeytın
Maydnz
1 dılım kepeklı ekmek
Iftar :
1 kucuk kase mercımek corbası ( unlu degıl )
Salata
Ceyrek lahmacun
Zeliş kavurma fazlasıyla yağlı ve dondurma var.Onun dışında yaptığın sporda dikkatimi çekiyor.Örnek dans demişsin :44:Kaç dakika ve ne dansı?Yürüyüş kaç dakika ve tempolu mu?Yoksa biliyorsun bir faydası yok.menüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay
iftar
1 porsiyo kavurma
marul yeşillik
ayran 2 bardak
1 dondurma
su 3 litre
spor dans ve yürüyüş
Sedacım az yemişsin.Selam kızlarrr, bugünkü menüm pek olmadı sanki :44:
Sabah - 1 bardak süt
Öğlen - 4 yk. tavuk suyu çorba, kısır, yoğurt
Ara - Şekersiz elmalı soda
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
Su 3lt..
Şerbet,pide kayısımenüm:
sahur:yumurta
domates
salatalık
zeytin
peynir
azcık pide
1 bardak yrm yağlı süt
iftar:çorba
kıymalı taze fasulye
közlenmiş patlıcanla yapılmış yoğurtlu meze
1 bardak ramazan şerbeti
ara:ebru kızacaksın ama 5 kayısı
su:3 olmuştur.spor bugün yok.yarın başlarım.
Çok güzel bir paylaşım olmuş Bilgencim.SADECE BİR TOP DONDURMA HÜPLETMEK İSTİYORUM...
ALDIĞIM KALORİYİ GÜPLETMEK İÇİN 33 DAKİKA MERDİVEN ÇIKMAM GEREKİYOR.
Açıklama :
1 top dondurma yaklaşık olarak 40 kalori.
15 dakika süresince merdiven çıkarak harcadığınız kalori ise 18 kalori
O zaman aramıza tekrar hoşgeldin.Ben Haticehoşbuldum turtam benimözledim valla senin sohbetlerini... asansör aşkında bi gelişme yaşandımı ben yokken??? benim kilolar baya arttı hiç olmadığı kadar... ama kafama takmadım sınav daha önemliydi... hoş oda nolur bilmiyorum ama veririz yaaaa nasıl aldıysam öyle de vericem inanıyorum...
hoşbulduk canım... benim kilom ortalamayı bayağı olumsuz etkiler açıkçası çünkü 10 kilonun üzerinde aldım... 3 ay sürekli evden çıkmadan masa başında oturduğumu düşünürsek çok normaldi bu artış... ama artık eski halime dönmem gerek çünkü sağlığımda olumsuz etkilenicek... listede olmam şart değil... olmassa izne ayrıldığım kiloma yaklaşınca girerim listeyede fark etmez. önemli olan burda olmak... izne ayrıldığım kiloyu tam hatırlamıyorum ama heralde şu alttaki çizelgedekidir. şu an 83 kiloyum....
menüm
sahur
dukan krep
melemen
peynir
sütlü kahve
1 parça börek
iftar
yarım kase domates çorbası
2 kase yoğurt
Salata
Yok canım benim de kaçamak yapmamam gerekiyor da akşam yemeği için babamlara börek yapmıştım.Sıcak sıcak götürdülerafiyet olsun haticecim.sen ve ebru kaçamak yapabilirsin ideal kilolarınıza yaklaştınız.
ben çıkıyorum.kahvaltıyı hazırlayayım.öncelikle bilgencim sana sonrada uğrayan olursa herkese iyi geceler.
hg benim ismim bilgen bende yeni katıldım buraya,inşallah aldığın kiloları verebilirsin.
[
O zaman aramıza tekrar hoşgeldin.Ben HaticeÇoğumuz seni tanımıyoruz.Biraz kendinden bahseder misin.
hoşbuldum turtam benimözledim valla senin sohbetlerini... asansör aşkında bi gelişme yaşandımı ben yokken??? benim kilolar baya arttı hiç olmadığı kadar... ama kafama takmadım sınav daha önemliydi... hoş oda nolur bilmiyorum ama veririz yaaaa nasıl aldıysam öyle de vericem inanıyorum...
MENÜM
SAHUR
Dukan krep
Melemen
Peynir
Sütlü kahve
1 parça börek
İFTAR
Yarım kase domates çorbası
2 kase yoğurt
Salata
afiyet olsun haticecim.sen ve ebru kaçamak yapabilirsin ideal kilolarınıza yaklaştınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?