Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada kıslar masal izne mi çııktı mezun mu oldu evlendi mi naptı göremedim... bilen var mı??? birde ben son koyduğumuz kuralları tam hatırlamıyorum... mesela kaptana ne mesajı atıyorduk... yazılı bir yerde varsa atabilir misin ex ortim..

anladım canım ben bugünden başlayıp atarım artık mesaj sayımı... liste işi önemli değil sen karar verirsin cnm..

Çok güzel özetlemişsin Özlem'cim. Keşke hiç ara vermemiş olsaydın şimdiye ulaşmış olurdun hedef kilona. Bana bak mesela sen giderken ben yeni gelmiştim. Ve bu hafta mezun oluyorum inşallah. Hedefim 63 tü. Hatta fazlasını bile verdim. Bende öyle özel bir diyet yapmadım. Sadece hayatımdan yanlış olan şeyleri çıkarttım ve sonuç ortada. Hergün menü yazıyoruz onu biliyorsun zaten. Ekmeği şu aşamada tamamen çıkarma hayatından. Sadece çeşidini değiştir. Tam buğday, çavdar, kepek vb. Ama asla beyaz ekmek yeme. Onun haricinde zaten her konuda burda birbirimize yardımcı oluyoruz. İnşallah en kısa zamanda sende ulaşırsın ideal kilona.

Hilal mezun oldu canım. Daha öncede yazmıştım. Sevdiceğinin tayini kıbrısa çıktı. Evlenmeye karar verdiler ama aileler sorun çıkardı. En son nikah yapacağız demişti ama ondan sonra gelmedi. Neler oldu bilmiyoruz devamında. Onun haricinde Derya mezun oldu. Diğer Özlem, Betül, Melek izinde. Melek buralarda ama hala listeye girmedi. Betül'den de bir haftadır ses yok. Oda sevgilisiyle sözleniyor. Kurallarıda hemen ekliyorum sana.Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

günaydın arkadaşlar tartıda tam 1.500 gr fazlam var.nedenini bilmiyorum ama çıldırıcam.gece hiç kaçamak yapmadım bir bardak yeşil çay içtim.o kadar çabam boşuna gidiyor.bu arada kahvaltı yapmadım yatıcam şimdi kalkınca yerim artık.

MENÜM
SAHUR
Dukan krep
Melemen
Peynir
Sütlü kahve
1 parça börek

İFTAR
Yarım kase domates çorbası
2 kase yoğurt
Salata

afiyet olsun hatice.fotolarda sen cidden zayıfsın.hedefine ulaştığında çok zayıf olmayacakmısın?

dün demiştim ama bugün tekrarlıyorum,hoşgeldin balkaymak.

Allah Allah sende bu ödem olayı neden oluyor acaba?

canım ben giderken sen kaç kiloyun... motivasyon için soruyorum...
anladım canım..teşekkürler..

afiyet olsun hatice.fotolarda sen cidden zayıfsın.hedefine ulaştığında çok zayıf olmayacakmısın?

dün demiştim ama bugün tekrarlıyorum,hoşgeldin balkaymak.

teşekkür ederim mersinli, ismi neydi bu arada??
kıslar yürüyüş saatim... eura d de yol arkadaşımı izlerken koşu bandında yürüyorum.. bişey izlemessem çok sıkılıyorum çünkü... yine gelirim...

görüşürüz arkadaşlar bende yatayım.bugün hiç birşey yemiycem tartıda yarın dünkü kilomu bulayım.

ben zeynepben de trt 1 de 7 numaraya bakıyorum.spora birazdan bende başlıcam.

Tatlım ben sana geçen sefer ne demiştim. Sana böyle zırt pırt tartılmayı yasaklıyorum. Sadece cuma sabahları tartılacaksın. Hafta içi tartılmak özellikle nöbetten sonra tartılmak yasak. Anlaşıldı mı?

*** 13. Takım 244. Etap *** ETAP BİRİNCİSİ

Aysecig ( 56.1 / 56.6 / -0.5 / -0.89 % )
Balkaymak: ( 72.7 / / / % )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
Betüld: ( 63.8 / 62.6 / 1.2 / 1.88 % )
Eski_bir_masal : ( 61.3 / 63.5 / -2.2 / -3.59 % )
Fefilifa ( 77.8 / 76.2 / 1.6 / 2.06 % )
yeni üye hedef kilo : 60
Hayattanazicik ( 61 / 58.6 / 2.4 / 3.93 % )
LaydLiNe: ( 78.4 / 77.6/ 0.8 / 1.02 % )
Mutedeyyin: ( 71.1 / 70.4 / 0.7 / 0.98 % )
Ozlew_19: ( 68.8 / 69.5 / -0.7 / -1.02 % )
Semiha ( 66 / 65.2 / 0.8 / 1.21 % )
Yeni üye hedef kilo : 55
tatLi : ( 62.3 / 61.2 / 1.1 / 1.77 % )
Ysfmir: ( 59.7 / 60.0 / -0.3 / -0.5 % )

13. Takım Ortalaması : 0. 57%

Özlem'cim ayrılış kilon 72,7 miş canım. Sen gittiğinde de ben 77.6 kiloymuşum.

görüşürüz arkadaşlar bende yatayım.bugün hiç birşey yemiycem tartıda yarın dünkü kilomu bulayım.

Ayyy Bilgen yaaa tam dayaklıksın aç kalınarak zayıflanmayacağını öğrendiğini sanıyordum. Yukardaki mesajımı dikkate al lütfen.
ben zeynepben de trt 1 de 7 numaraya bakıyorum.spora birazdan bende başlıcam.

Ayy ne güzel yaaaa benim yerimede tatilin keyfini çıkartın. Böyle günlerde çalışmak daha çok zorluyor insanı.

tam 10 kilo almışım, ama umursamıyorum onları geldikleri gibi gidercekler

seni tebrik ederim.. azmin zaferi budur...

bu sıcakta oruç oruç Allah yardımcınız olsun.biraz önce 10 dakika dışarı çıktım,resmen eridim.

tam 10 kilo almışım, ama umursamıyorum onları geldikleri gibi gidercekler

seni tebrik ederim.. azmin zaferi budur...

Teşekkürler canım benim. İnşallah sende hedefine ulaşırsın biran önce.

bu sıcakta oruç oruç Allah yardımcınız olsun.biraz önce 10 dakika dışarı çıktım,resmen eridim.

Allahtan şanslıyım Zeynep'cim. Hastane merkezi sistem ile soğutuluyor. Dışarısı çok sıcak. Allah dışarda çalışanların yardımcısı olsun.

:))) kıskançlığında bu kadarı yaaaa allah yardımcı oluyo yaa bence evde olanlar için daha zor çünkü bi çok çalışanın şartları eskilere göre çok çok iyi mesela ben klimalı odada otur otur oruç tutuyorum evde olanada zaman geçmiyo sıcak basıyo halsizlik çöküyo (gerçi hiç kalmadım sadece tahmin ve duyduklarım )

ben dedim kötü örnek oldum siz bana uymayın dedimm hem o kadar kaçamak olmasınmı ya bi dilim baklava kan şekerim düşmüş

bence sık sık tartılarak kendine eziyet ediyosun. bu kadar çabuk kilo verme isteğinden kaynaklanıyo ama nasıl bi iki ayda almdıysak o kadar kiloyu bi iki aydada veremeyiz hemen o yüzden haftada bi kere tartılmak psikolojin ve motivasyonun için daha sağlıklı olacaktır. sabırsızlığını anlayabiliyorum sanki her çıktığında gördüğün eksiler seni mutlu ediyo bağımlı hale geliyo ama + çıktığı zamanda bi okadar olumsuz etkiliyo işte o yüzden kendine biraz zaman tanı kilo vermeye sağlıklı beslenmeye odaklan tartı işinide bi araç olarak kullan sadece.

günaydın kızlar.bugün canım çok sıkkın.eşim dün binada 3-4 kişiyle tartışmış üstüne yürümüşler polsi falan aramış.eve geldi deli gibiydi aynı sigara içmeyen adam sigara içti sabaha kadar balkonda oturduk evi satıcam diyor.bugün köye gidicez annesiyle falan konuşacağız.sanırım yarın olamayacağım moralim çok bozuk ya

herkese günaydınlar selamlar merhabalar önce geçmişi okudum cevap yazdım geldim. nasılsınız inşallah. laf aramızda neslihanda uramas oldu ya tatil diye kayboldu gitti özletti valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…