günaydın kızlar.bugün canım çok sıkkın.eşim dün binada 3-4 kişiyle tartışmış üstüne yürümüşler polsi falan aramış.eve geldi deli gibiydi aynı sigara içmeyen adam sigara içti sabaha kadar balkonda oturduk evi satıcam diyor.bugün köye gidicez annesiyle falan konuşacağız.sanırım yarın olamayacağım moralim çok bozuk ya
günaydın kızlar.bugün canım çok sıkkın.eşim dün binada 3-4 kişiyle tartışmış üstüne yürümüşler polsi falan aramış.eve geldi deli gibiydi aynı sigara içmeyen adam sigara içti sabaha kadar balkonda oturduk evi satıcam diyor.bugün köye gidicez annesiyle falan konuşacağız.sanırım yarın olamayacağım moralim çok bozuk ya
:))) kıskançlığında bu kadarı yaaaaallah yardımcı oluyo yaa bence evde olanlar için daha zor çünkü bi çok çalışanın şartları eskilere göre çok çok iyi mesela ben klimalı odada otur otur oruç tutuyorum evde olanada zaman geçmiyo sıcak basıyo halsizlik çöküyo (gerçi hiç kalmadım sadece tahmin ve duyduklarım )
ben dedim kötü örnek oldum siz bana uymayın dedimm hem o kadar kaçamak olmasınmı ya bi dilim baklava kan şekerim düşmüş
bence sık sık tartılarak kendine eziyet ediyosun. bu kadar çabuk kilo verme isteğinden kaynaklanıyo ama nasıl bi iki ayda almdıysak o kadar kiloyu bi iki aydada veremeyiz hemen o yüzden haftada bi kere tartılmak psikolojin ve motivasyonun için daha sağlıklı olacaktır. sabırsızlığını anlayabiliyorum sanki her çıktığında gördüğün eksiler seni mutlu ediyo bağımlı hale geliyo ama + çıktığı zamanda bi okadar olumsuz etkiliyo işte o yüzden kendine biraz zaman tanı kilo vermeye sağlıklı beslenmeye odaklan tartı işinide bi araç olarak kullan sadece.
herkese günaydınlar selamlar merhabalar önce geçmişi okudum cevap yazdım geldim. nasılsınız inşallah. laf aramızda neslihanda uramas oldu ya tatil diye kayboldu gitti özletti valla.
aaaaa nası ya neden tartışmışki öle hemen karar alınıp gidiliyomu ya başka sebepleride varmı gitmek için.
Sıkma sen canını bence inşallah düzelir biran önce sorunlar. Hayırlısı olsun hakkınızda. Satarsınız yenisini alırsınız. Takılma bu kadar. Bunda da bir hayır vardır. Yarın gelemezsen tartı işi nasıl olcak canım?
Bidaha görmeyeceğim öyle kaçamaklar, anlaşıldı mı? Baştan çıkartma benim kızlarımı
Günaydın canım hoşgeldin. Zaten tatile giden biraz zor uğruyor buraya.
Günaydııın erken uyandım ilk defa:)
Sıkma sen canını bence inşallah düzelir biran önce sorunlar. Hayırlısı olsun hakkınızda. Satarsınız yenisini alırsınız. Takılma bu kadar. Bunda da bir hayır vardır. Yarın gelemezsen tartı işi nasıl olcak canım?
Bidaha görmeyeceğim öyle kaçamaklar, anlaşıldı mı? Baştan çıkartma benim kızlarımı
Günaydın canım hoşgeldin. Zaten tatile giden biraz zor uğruyor buraya.
3 senedir var canım problem kendini bilmez 4-5 kişi var hep eşime zıt gidiyorlar eşiminde haksızlığa pek tahammülü yoktur dar kafalı adam.3-4 ay yöneticilik yaptı onunda benimde burnumdan geldi değmez dediysemde olmadı ufak tefek şeyleri hep sorun ettiler üstüne geldiler adamın her toplantıda tartıştılar en son kavgaya döndü iş.siz olmasanız yapacağımı biliyorum deyip durdu canım sıkıldı kazara biri bir şey der bişey olu işler kötüye gider diye korkuyorum.
sanırım taşınmamız en hayırlısı olacak böyle diken üstü durmaktansa.. allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah ben sıkıldım artık buradanda anteptende insanlardan nefret eder oldum birine selam verirken acaba versemmi vermesemmi diye düşünüyorum artık o derece kötü durum yani.
canım sabah tartıldım 88.geçen hafta 88.8 di bu hafta 88 ister böyle alırsın istersen izinli yazarsın sen bilirsin.büyük ihtimal yarın olamayacağım.
bazen insan ne kadar beladan kaçmak istesede üstüne üstüne geliyo işte. kazasız belasız ordan kurtulmaya bakın o zaman bide erkek kavgaları kadınlarınkine benzemiyo. adamlarda takmışlar yani. eşinin siz varsınız diye bişi yapamamasıda ayrıca zoruna gidiyodur. keşke medenice bi ortak nokta bulunabilse. ama elinizden geleni zaten yaptığınızı tahmin edebiliyorum. allah yardımcınız olsun. huzur herşeyden önemli bide biz evimiz yuvamız hayatımız huzurlu olsun diye uraştıkçta hiç alakası olmayan insanlar bozabiliyo. yinede canınızı sıkmamaya çalışın.
günaydın arkadaşlar tartıda tam 1.500 gr fazlam var.nedenini bilmiyorum ama çıldırıcam.gece hiç kaçamak yapmadım bir bardak yeşil çay içtim.o kadar çabam boşuna gidiyor.bu arada kahvaltı yapmadım yatıcam şimdi kalkınca yerim artık.
bi bilsem canım her nöbet çıkışı umudumu yitiriyorum artık.regli olmamındamı etkisi var bilmiyorum.
görüşürüz arkadaşlar bende yatayım.bugün hiç birşey yemiycem tartıda yarın dünkü kilomu bulayım.
herkese günaydınlar selamlar merhabalar önce geçmişi okudum cevap yazdım geldim. nasılsınız inşallah. laf aramızda neslihanda uramas oldu ya tatil diye kayboldu gitti özletti valla.
Günaydııın erken uyandım ilk defa:)
Hoşgeldinn canımmmm ... :)Tünaydın kızlar :))
Geçmişe bakıp döneceğim dicem ama şimdi öğle yemeğine gideriz sanırsam ondan sonra döncem
Canım çok üzüldümm insallah düzelir herşey .. öyle sinirler hareket etmeyin bence....
aynen canım dün hatta sağ gözüm seyriyordu dedim sevineceğim eşim memurluk sınavlarına girdi birde malimüşavirlik belgesi alacak inşalalh güzel haber alacağım herhlde dedim üstüne bu olay oldu ağladım sinirimden. öyle insanlar varki ben anlatayım sen karar ver asansör parası veriyorum diye günde 10 kez yukarı inip çıkanlar çocuğu asansöre işeyip aman para veriyoruz bişey olmaz diyenler doğalgazın ne olduğunu bilmeyenler anlatsanda anlamayanlar aydata her seferinde itiraz edenler kapıya piston takıldığı halde niye takıldı deyip önüne taş koyanlar kapıcıyı istemiyouz deyip kapıcıyada yönetici seni istemiyor diyenlerçocuk bezini tuvalete atıp boruyu tıkayanlar sorsan kimseyi beğenmiyorlar yani bir sürü bir sür komik şeyler yapıyorlar koca koca insanlar ya birde böyle görgüsüzler işte.aman inşallah çıkarız hayırlısıyla her şeyde bir hayır varmış buda bizim için hayırlı olur inşalah.
Selam kızlar...
Annanem bu sabah kalp krizi geçirmiş, şu an durumu daha iyiymiş.. eğer izin alabilirsem yarın için, işten çıkınca yanına memlekete gideceğim.. Giremezsem merak etmeyin, dualarınızı da eksik etmeyin nolur.. Ben senin düğününü göremicem galiba deyip duruyordu
3 senedir var canım problem kendini bilmez 4-5 kişi var hep eşime zıt gidiyorlar eşiminde haksızlığa pek tahammülü yoktur dar kafalı adam.3-4 ay yöneticilik yaptı onunda benimde burnumdan geldi değmez dediysemde olmadı ufak tefek şeyleri hep sorun ettiler üstüne geldiler adamın her toplantıda tartıştılar en son kavgaya döndü iş.siz olmasanız yapacağımı biliyorum deyip durdu canım sıkıldı kazara biri bir şey der bişey olu işler kötüye gider diye korkuyorum.
çok geçmiş olsun.üzülme diyecem ama elde değil ,üzülür insan.tebdili mekanda ferahlık vardır.boşverin,satın evi yenisini alırsınız.aynen canım dün hatta sağ gözüm seyriyordu dedim sevineceğim eşim memurluk sınavlarına girdi birde malimüşavirlik belgesi alacak inşalalh güzel haber alacağım herhlde dedim üstüne bu olay oldu ağladım sinirimden. öyle insanlar varki ben anlatayım sen karar ver asansör parası veriyorum diye günde 10 kez yukarı inip çıkanlar çocuğu asansöre işeyip aman para veriyoruz bişey olmaz diyenler doğalgazın ne olduğunu bilmeyenler anlatsanda anlamayanlar aydata her seferinde itiraz edenler kapıya piston takıldığı halde niye takıldı deyip önüne taş koyanlar kapıcıyı istemiyouz deyip kapıcıyada yönetici seni istemiyor diyenlerçocuk bezini tuvalete atıp boruyu tıkayanlar sorsan kimseyi beğenmiyorlar yani bir sürü bir sür komik şeyler yapıyorlar koca koca insanlar ya birde böyle görgüsüzler işte.aman inşallah çıkarız hayırlısıyla her şeyde bir hayır varmış buda bizim için hayırlı olur inşalah.
çok geçmiş olsun seda,kötü düşünme,eskiler dayanıklıdır.düğününüde ,bebeğinide görür inşallah.Selam kızlar...
Annanem bu sabah kalp krizi geçirmiş, şu an durumu daha iyiymiş.. eğer izin alabilirsem yarın için, işten çıkınca yanına memlekete gideceğim.. Giremezsem merak etmeyin, dualarınızı da eksik etmeyin nolur.. Ben senin düğününü göremicem galiba deyip duruyordu
Bir meslektaşımız daha geldi o zaman.Ben de sınıf öğretmeniyim.28 yaşındayım.Kpss den inşallah yüksek bir puan alırsın.Aynı zamanda sende benim gibi hipotiroidmişsin.Kilo vermekte diğer arkadaşlara göre çok yavaşım.Ama ilk defa bu kadar süre dikkat edip bu kiloları verdim.Benim için burası eşsiz biryerbenim adım özlem. 26 yaşındayım. evliyim. biyoloji öğretmeniyim ama şimdilik atanmadığım için ev hanımıyım diyebiliriz... izmirde yaşıyorum... kilo alma serüvenime gelirsem,
evlenmeden önce 60-70 kilo arası gidip geliyordum hep... evlenince ilk bir yılda 15 kilo aldım...sonra bir gün kansızmıyım acaba çok halsizim diye doktora gittim meğerse troidlerim çalışmıyormuş. kilo almama bu sebep olabilirmiş... ama biz eşimle gece yemelerini de çok yapıyorduk... bir tek sebep troidler diyemem.. sonra geçen yıl diyetisyene gittim ve 10 kiloya yakın verdim... ama sonra kpss yaklaştı ve rejimi sporu herşeyi bıraktım. sanırım ocak ayından beri falan verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım... ders çalışırken yemek yapma fırsatım olmadı pek öğlenleri bisküvi ve gofretlerle akşamlarıda dışardan hazır yemek söylemekle veya sadece makarnayla geçirdik son 3 ay... az önce tartıldım 82 çıktı... birkaç gündür yürüyüş yapıyorum.. özel bir diyet yapmayı düşünmüyorum... sadece akşamları ekmeği kesicem ve hazır gıdalardan uzak durucam ve bol bol yürüycem... yengem bu yöntemle 12 kilo verdi yeniii... artık darısı bize....
Vücudun çok ödem yapıyor sanırım.Yemiyerek biryere ulaşamazssın.Bol bol yeşilçay ve su iç.Ama asla aç kalma.günaydın arkadaşlar tartıda tam 1.500 gr fazlam var.nedenini bilmiyorum ama çıldırıcam.gece hiç kaçamak yapmadım bir bardak yeşil çay içtim.o kadar çabam boşuna gidiyor.bu arada kahvaltı yapmadım yatıcam şimdi kalkınca yerim artık.
Yok canım olmam.Bakma öyle resimlerde zayıf görünüyorum ama kalın bir vücudum varafiyet olsun hatice.fotolarda sen cidden zayıfsın.hedefine ulaştığında çok zayıf olmayacakmısın?.
Bende koşu bandında yürürken bilgisayardan film açıyorum.Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun,çok iyi oluyor.canım ben giderken sen kaç kiloyun... motivasyon için soruyorum...
anladım canım..teşekkürler..
teşekkür ederim mersinli, ismi neydi bu arada??
kıslar yürüyüş saatim... eura d de yol arkadaşımı izlerken koşu bandında yürüyorum.. bişey izlemessem çok sıkılıyorum çünkü... yine gelirim...
Valla canım insanlarla uğraşmak çok zor.Heleki anlattığın gibyseler.Uzun süredir sorun yaşayıp huzursuz oluyorsanız taşınmanız en iyisi olur sanırım.Hakkınızda hayırlısı olsun.Canını sıkma.aynen canım dün hatta sağ gözüm seyriyordu dedim sevineceğim eşim memurluk sınavlarına girdi birde malimüşavirlik belgesi alacak inşalalh güzel haber alacağım herhlde dedim üstüne bu olay oldu ağladım sinirimden. öyle insanlar varki ben anlatayım sen karar ver asansör parası veriyorum diye günde 10 kez yukarı inip çıkanlar çocuğu asansöre işeyip aman para veriyoruz bişey olmaz diyenler doğalgazın ne olduğunu bilmeyenler anlatsanda anlamayanlar aydata her seferinde itiraz edenler kapıya piston takıldığı halde niye takıldı deyip önüne taş koyanlar kapıcıyı istemiyouz deyip kapıcıyada yönetici seni istemiyor diyenlerçocuk bezini tuvalete atıp boruyu tıkayanlar sorsan kimseyi beğenmiyorlar yani bir sürü bir sür komik şeyler yapıyorlar koca koca insanlar ya birde böyle görgüsüzler işte.aman inşallah çıkarız hayırlısıyla her şeyde bir hayır varmış buda bizim için hayırlı olur inşalah.
Çok çok geçmiş olsun canım.Şimdiden hayırlı yolculuklar.Selam kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?